Düzeltiyorum ileriye götürür demek istemiştim.
Düzeltiyorum ileriye götürür demek istemiştim.
tottenham şuanda arsenalden de liverpool dan da iyi durumda dır ayrıetten redknaap ta gayet iyi bi teknik direktördür şampiyn olmasa bile tottenham'ın ilk 4 e girebilcek kapasitesi vardır. adamlar ne de olsa şampiyon olamıcaz diyip te en iyi oyuncularını elden mi çıkarsınlar ? adamların işi ticaret mi yoksa futbol mu ?
Villas Boas yönetiminde kadroda gençleşmeye giden Chelsea takımı, son olarak Meksikalı genç yıldız Ulises Davila'yı kadrosuna kattı.
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 22:47
Reuters
İngiltere Premier Lig ekiplernden Chelsea, Meksika 20 Yaş Altı Milli Takımında forma giyen Chivas Guadalajara takımının oyuncusu Ulises Davila'yı renklerine bağladı.
Chelsea kulübü transferi resmi internet sitesinden duyururken, ofansif orta saha veya forvet olarak görev yapabilen 20 yaşındaki oyuncunun transfer ücreti hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.
Chelsea takımında teknik direktör olarak görev yapan Michael Emenalo kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Ulises bir çok kulüp tarafıdan bayadır izleniyor ve son olarak izlediğimiz birkaç turnuvada harika bir performans ortaya koydu. Chivas Guadalajara oyuncu yetiştirimi konusunda ve dünya futbolunda güçlü bir ünvana sahip ve Ulises'in Chelsea takımının as kadrosunda oynayabileceği konusunda hızlı bir gelişim göstereceği konusunda güvenimiz tamdır" ifadelerini kullandı.
Ulises, geçen sezondan beri Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Oriol Romeu ve Juan Mata'nın ardından Chelsea'nin 5. transferi oldu.
Gerçekten Villas-Boas daha da ileri taşıyacak Chelsea'yi...
FM 08'de çok iyi gelişiyordu. Tek bildiğim bu![]()
Chelsea'de Arap atı gibi sonradan açıldı. 2 ay durdu durdu şimdi yardırıyorlar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Liverpool'un da almak istediği oyuncu Arsenal ile anlaşmış.
http://www.givemefootball.com/premie...o-join-arsenal
"1. Sell best player to Spain ('dream move'); 2. Sell wantaway to City; 3. Sign a dude called Park. Arsenal trying to do a #MUFC?"
1-En iyi oyuncunu İspanya'ya gönder (Ronaldo gibi Fabregas)
2-City'ye oyuncu (Tevez gibi Nasri)
3-Park adında bir eleman al. (Ji-Sung Park gibi Chu-Young Park)
Wenger : -Hep Alex Ferguson 'la karşılaştırılıyorum. Ancak aramızda önemli bir fark var. Ben takımıma sadece oyuncu kazandırırken, o hem oyuncu hem de kupa kazandırıyor. İtiraf etmeliyim ki bir Alex değilim.
krampon.net
![]()
So what?
Saike
geçen senelere göre çok daha basit takımlar var umarım beşiktaş daha başarılı olur tottenham kiev ve lazio dışında kafaya oynucak bi takım yok bence
Gerçekten çok sıradan bir turnuva oldu artık.
Bu kupanin nedense eski degeri yok. Onceden Avrupa takimlari icin daha onemli bir kupaydi. Bir de baslik hatali olmus.
A.Madrid-Celtic'i 2-0 yendi.Goller Falcao ve Diego.İkinci golde Arda güzel bir asist yapmış.İlk 11 başlamış maça.
Arda asist yaptı. Topu direkten döndü bir şutunu kaleci çıkardı uzatmalarda ise kaleci ile karşı karşıya kaçırdı ama çok etkiliydi maçta. Alışınca dağıtır valla...
PAOK 0-0 Tottenham
PSG 3-1 Salzburg
Slovan B. 1-2 A.Bilbao
Beşiktaş 5-1 Maccabi T.A.
Dynamo K. 1-1 Stoke City
Lazio 2-2 Vaslui
FC Zürich 0-2 Sporting Lizbon
PSV 1-0 Legia
Hapoel Tel Aviv 0-1 Rapid
FC Kopenhagen 1-0 Vorskla-Neftega
Hannover 0-0 St.Liege
Shamrock 0-3 Rubin
Maccabi Haifa 1-0 AEK Larnaca
Steaua 0-0 Schalke
Wisla K. 1-3 OB Odense
Fulham 1-1 Twente
Atletico Madrid 2-0 FC Sion
Udinese 2-1 Rennes
Birmingham 1-3 Braga
Club Brugge 2-0 Maribor
Austria W. Am. 1-2 Metallist
AZ Alkmaar Am. 4-1 Malmo FF
Anderlecht 4-1 AEK
S. Graz 1-2 L.Moskova
Lazio maçı dışında sürpriz yok. Arda'yı da tebrik ediyorum, haftalar ilerledikçe daha iyi olacaktır.
Last edited by footballer33 : 16.Eylül.2011 at 01:49
Bir çok takım 1-0 geriden gelip çevirdi kolay iş değil...
Arda'lı Atletico Madrid'in Rennes ile oynayacağı maçı Hüseyin Göçek yönetecek...
bu adamda bizim göremediğimiz, uefa'nın görebildiği ne var acaba?
arda'lı atletico'ya da başarılar...
(/s)
Ayrıca o gruptaki diğer maçı da Bülent Yıldırım yönetecek...
Twente sahasında Wisla karşısında 1-0 dan geldi 3-1 öne geçtiler. Mükemmel top oynuyorlar gerçekten. İnanılmaz bir takım oyunu var. Ve son olarak şunu ekleyeyim ; "Emir Bajrami" ismini bir yere not edin. Başına sakatlık vs aksilikler gelmediği ve kendi kendini bozmadığı takdirde müthiş bir futbolcu kazanıyor futbol coğrafyası.
Hüseyin Göçek Arda'ya sarı vermiş![]()
Sıra burada sanırım.Biraz ara verildi sonra başlayacak kura çekimleri.
Porto - City eşleşti![]()
Braga - Besiktas: Portekiz derbisi..
Braga'yı eleyebileceğimizi düşünüyorum.
Trabzonspor'da PSV ile eşleşti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Braga son UEFA finalisti ve Beşiktaş elerse Braga'yı büyük moral olur.
Beklenen bonservis bedeli 30 milyon euro