Sayfa 34 / 63 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Vay arkadaş sanki oyunu baştan yüklüyor ne save miş! Hata vermesinden korkmasam kapatacağım save i.
    Tercihler kısmına gelip Save yani kaydetme ayarı kısmında kopya seçeneği yerinde tek kayıt yani tek kopya seçeneğini işaretle. Belki biraz daha hızlandırır kayıt işlemini, en azından bende hızlandırdı. 15'li kopya olarak gözüküyordu peh dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 lü olarak kaydediyorum ben genelde. Geçtiğimiz senelerde de hep öyleydi ama bu sene neden böyle oldu anlamadım.
    FM Gazetesi

yeni güncelleme nezaman gelir bilgisi olan paylaşsın orijinal aldım ama şu an güncelleme gelmeden oynanmaz

Nesil
    2006

Korner olayı düzelsin artık, 6-4 maç kaybettim, 4'ü golü kornerden yedim. Delireceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Korner olayı düzelsin artık, 6-4 maç kaybettim, 4'ü golü kornerden yedim. Delireceğim.
    Korner savunma dizilişinde;
    1 ön direk
    1 arka direk
    2 uzun tut
    2 adam tut
    4 alan savunması

Dene bakalım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Korner savunma dizilişinde;
    1 ön direk
    1 arka direk
    2 uzun tut
    2 adam tut
    4 alan savunması

Dene bakalım.
    Teşekkürler bunu deneyeceğim. Oyunun taktiği varsa bizde yapalım bari.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni güncellemeden haber varmı ??

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Kalecim 7, yedek kalecim 2, üçüncü kalecim 3 ay sakatlandı. Oyun kaleye benim geçmemi bekliyor sanırsam

Arkadaşlar forumu dolaştım bulamadım bu alman milli takımı olayını nasıl yapıyoduk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Arkadaşlar forumu dolaştım bulamadım bu alman milli takımı olayını nasıl yapıyoduk
    2014'te böyleydi.
    FM 2014 lnc dosyaları rehberi (Alman Milli Takımını düzeltme)

Önceki serilerde hiçbir şey yapmadığınız taktirde oyunda sahte oyunculardan kurulu olan Alman milli takımını düzeltmek için, oyunun data klasöründe yer alan "lnc" klasörünü ya da onun içerisindeki ".lnc" uzantılı dosyaları (veya sadece "fake.lnc" dosyasını) silmek gerekiyordu.

Bu seride de aynı yöntem işe yarıyor ancak bu sefer bahsettiğimiz klasörü komple silersek "Spor Toto Süper Lig" gibi oyunda orjinal isimleriyle yer alan bazı organizasyonların ve ödül isimlerinin değişmesine de yol açmış oluyoruz.

Bu rehberde sizlere varsayılan olarak alttaki konumda bulunan ".lnc" uzantılı dosyaların ne işe yaradığını anlatacağım.

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1400>lnc>all
    fake: bu dosya; Alman milli takımının oyunda sahte oyunculardan kurulu olmasını, Hollanda ve Fransa milli takımlarındaki oyuncuların resimlerinin görüntülenmemesini ve gerçek ismi "Oliver Kahn" olan Alman milli takımı eski kalecisinin isminin sahte bir isim olan "Jens Mustermann" olarak değişmesini sağlayan kod satırlarını içeriyor.

greek name change: bu dosya; oyunu Yunan dilinde oynadığınız zaman -oyunu açıp bakmadım ama tahminimce- Yunan liginin isminin Yunanca orjinal haliyle yazılmasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

italian awards: bu dosya; İtalya liglerindeki ödüllerin oyunda orjinal isimleriyle yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor (Türkçe dahil seçilebilir tüm dillerdeki karşılıklarıyla).

korean name change: bu dosya; aynı "greek name change" dosyası gibi bu kez oyuncu Kore dilinde oynadığınız zaman Kore liginin isminin Korece orjinal haliyle yazılmasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

lic_dan_swe_fra: bu dosya; Danimarka, İsveç ve Fransa liglerindeki ödüllerin oyunda lisanslı isimleriyle yer almalarını sağlayan kod satırlarını içeriyor (oyunu bu dillerde oynadığınızda).

nleague: bu dosya; Çin, Güney Kore ve Japonya milli takımlarının seçilememesini, Signapur liginden "Albirex Niigata" takımının sahte oyunculardan oluşmasını, ID numarası 116 olan milli takımın forma renklerinin değişikliğini, Japon kulüplerinin, stadyumlarının ve Japon şehirlerinin oyunda sahte isimlerle yer almasını ve Japon kulüplerinin forma renklerinin değişikliğini, ayrıca Kuzey İrlanda liginin orjinal ismi olan "Danske Bank Premier" ismiyle oyunda yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

turkish name change: bu dosya; "Türkiye Spor Toto Süper Ligi"nin ve "TFF Süper Kupa"nın oyunda orjinal isimleriyle yer almasını sağlayan kod satırlarını içeriyor.

not: yukarıda bahsi geçen dosyaları not defteri ile açabilirsiniz.

Yukarıda bahsi geçen dosyaları veya içerdikleri kodları silmenizde hiçbir mahsur yoktur. Oyun bozulur, hata verir diye endişelenmeyin. Ama her ihtimale karşı (geri almak istediğiniz bir adım olabilir) yedeklerini alıp öyle silmeniz ya da silmek yerine kesip başka bir yere yapıştırmanız daha sağlam olur. Önemli olan tek şey silme işlemini yeni bir oyuna başlamadan önce ve oyun açık değilken yapmanız gerekmektedir.

Yani örneğin Alman milli takımını düzeltmek istiyorsanız önce bahsettiğim konumda yer alan "fake.lnc" dosyasını komple silmelisiniz yada o dosyayı not defteri ile açıp aşağıdaki satırı silmelisiniz:

#Germany
    "FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 1
    ya da bu satırın sonundaki 1'i 0 olarak değiştirmelisiniz. Tabi bunları yaparken ya oyun açık olmayacak ya da açıksa yaptıktan sonra oyundan çıkıp oyunu yeniden çalıştıracaksınız.

Ben daha gerçekçi bir oyun için "fake" ve "nleague" dosyalarını silmeyi tercih ediyorum. Diğerlerini silmeye gerek yok. "nleague" dosyasını komple silmek yerine en alt kısmındaki "Danske Bank Premier" yazılı satırlar dışındaki tüm satırları silmek de bir başka seçenek (Kuzey İrlanda ligi de orjinal ismiyle oyunda yer alsın istiyorsanız).

ekleme: düzenlemeniz gereken lnc klasörünün yeri yeni bir güncelleme kurduğunuzda (örneğin: 14.2.0) değişir. Daha doğrusu db klasörüne yeni sürümü yansıtan yeni bir klasör eklenir ve 1400 isimli klasörde yer alan dosyaların aynıları bu klasör içerisinde de olur. Bu durumda dosya konumu örneğe (14.2.0) göre şu şekilde olacaktır:

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1420>lnc>all

eğer çıktığı zaman 14.3.0 güncellemesini yüklerseniz o zaman:

Bilgisayar>Yerel Disk (C>Program Dosyaları (x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014>data>db>1430>lnc>all
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir gözlemciye görevini nasıl iptal ettiriyoruz ?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bir gözlemciye görevini nasıl iptal ettiriyoruz ?
    Gözlemcilik>Görevler>Gözlemci Atamaları

İptal ettirmek istediğin Gözlemcinin kalan sürenin yanında (-)ye tıklayarak görevi iptal ettirebilirsin.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Gözlemcilik>Görevler>Gözlemci Atamaları

İptal ettirmek istediğin Gözlemcinin kalan sürenin yanında (-)ye tıklayarak görevi iptal ettirebilirsin.
    En sağdaki - işaretini diyorsan eğer onlar basılabilir durumda değil 6-7 aydır. Denedim ama olmadı. Acaba direktöre devrettim diye mi iptal edemiyorum?

Edit: evet ondan dolayıymış
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

kornerden gol yemekten imanım gevredi..
    yeter yahu.. bu kadar olmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karambol golü çok oluyor bende de. Şut çekiyorlar kaleciden dönen topu diğer oyuncu tamamlıyor. Goller çok benziyor birbirine.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bu fikstür olayı ne zaman düzelir acaba, 2 günde 2 maç ne ya

Yeni güncelleme gelene kadar oynamama kararı aldım. Daha da ön siparişle almam zaten oyunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Oyuncuya nasıl tutoring vereceğiz?

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Test ettim onayladım, save süresi bariz kısalmış. 4 dakikadan 1 dakikaya indi.
    Fakat hala önceki serilerden uzun. Aynı bilgisayarda FM 14 35 saniyede kayıt alıyor.

Ayrıca Yunaninstan ligi fikstürünü düzeltmişler, keşke bizim ligin fikstürüne de bi el atsalardı. 4 günde 3 maç hiç olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Football Manager 2015 15.1.4 Hotfix yayınlandı.

Haberi Facebookta gördüm arkadaşlar,oyun kayıt süresi,oyundaki çökmeler gibi performans düzeltici güncellemelere ek olarak maç motorunda da epey düzeltmeler yapılmış.Eve gidince ilk iş kayıt süresini test edeceğim

Haberin linki : Hotfix update 15.1.4 released | Football Manager

Haberin içeriği

A new hotfix update for FM15 is now available to download on Steam.
    To download the update, simply save your current game, quit FM, then quit and restart Steam. Then launch the game as normal and this should start your update automatically.
    The update includes fixes for the following issues:
    PERFORMANCE

• Optimised save game speeds
    • Fixed game launch issues linked to local user permissions
    • Fixed rare crash on continue

MATCH ENGINE

• Improved defensive reactions to crosses and corners
    • Tweaked wide defending of wingers
    • Improved goalkeeper reaction times after an initial save
    • Various other goalkeeper improvements
    • Fixed further instances of own goals being awarded incorrectly
    • Fixed further instances of players not being given offside when collecting rebounds
    • Fixed rare instances of U18 teams starting match with only a goalkeeper, resulting in high scorelines
    • Fixed problem where AI teams would sub many of their players off the pitch without replacements, resulting in high scorelines

DATA & COMPETITIONS

• Fixed Greek Superleague scheduling
    • Martin Ødegaard added to new games
    • Added licensed kits for MLS expansion teams

USER INTERFACE

• Added player Role & Duty to pitch on tactics screen

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

15.1.1 ile çok güzel kariyerim vardı..

15.1.3 ile başka güzel bir kariyer açtım ve çok zevk almaya başlamıştım..

15.1.4 geldi oyunu kapatmıyorum ki şu zevkli kariyer sonlanmasın..

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Kendi kalesine goller, korner, orta, kaleciden dönen toplarda düzeltilmiş.

Bunları düzeltirken başka şeyleri bozmamışlarsa oyun son zamanların en derli toplu oyunu olma yolunda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Valla bende save süresi 15-20 saniye civarı oldu. Bilgisayara göre değişiyor olabilir. Öte yandan oyun motorundaki değişiklikleri beğendim ayrıca oyuncu rollerinin oyuncunun hemen altında yazması hoş bir detay olmuş. Oyun bu haliyle gerçekten bana göre güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Valla bende save süresi 15-20 saniye civarı oldu. Bilgisayara göre değişiyor olabilir. Öte yandan oyun motorundaki değişiklikleri beğendim ayrıca oyuncu rollerinin oyuncunun hemen altında yazması hoş bir detay olmuş. Oyun bu haliyle gerçekten bana göre güzel.
    DB büyüklüğüne göre değişiyodur süre ancak normale indirmeyi başarmışlar zamanı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    DB büyüklüğüne göre değişiyodur süre ancak normale indirmeyi başarmışlar zamanı.
    Aynen benimki büyük ve 4 lig seçili sadece.

1.4ü deneyen var mı

arkadaşlar steamdan bi türlü güncelleyemedim normal güncelleyebilcegimiz bi link varmi ?

Kornerden gol yeme olayı ve sakatlık olayı düzeldiyse sıkıntı yok benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlıkla alakalı bir düzeltme yok malesef

Sayfa 34 / 63 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri