Lampard Totti Riquelme 30una dayadılar..Ama Liverpoolda Vaart,Alonso Manuda Alessandro,Diego gibi koşan adamlar var...Onu demek istemiştim Chelseanın orta sahasına kötü demedim..(gagoya lafım yok)
Lampard Totti Riquelme 30una dayadılar..Ama Liverpoolda Vaart,Alonso Manuda Alessandro,Diego gibi koşan adamlar var...Onu demek istemiştim Chelseanın orta sahasına kötü demedim..(gagoya lafım yok)
Büyük maç var CC'de![]()
Diego kim ?
Vay be.Mehmet Reserve'ye yollamış adamı.Bende sen söyleyince öğrendim.SaoL..![]()
Diego yeniden kadroda... Hadi Aygün bak hiç yoktan iyi bir oyuncu buldun...![]()
Diego oyunun sayılı playmakerlarından galiba sakat diye yollamış...
Diego'yu cektin cepten Aygün![]()
PremierShip'te 8.Hafta Sonuçları
Arsenal başındaki ilk lig maçımı oynadım ve rahat bir maç oldu benim için
Ve Puan Durumunda Son Durum
![]()
Kelvin Etuhu Manchester United'ta.
Man.U takımı Preston'da top koşturan 19 yaşındaki Kelvin Etuhu'yu transfer etti..
Liverpool ne kadar şanssız 10 şuttan 2 si gol ...kalecileri panterleşmiş anlaşılan...
Evet. Rakibin ise 2 şutundan 1 tanesi gol oldu. Ama 2-1 kazanmayı bildik.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Etuhu İyi transfer
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
Chelsea her zamanki gibi süper![]()
Luis Garcia Arsenal'e mi?
Kulüpten sızan bilgilere göre Arsenal, Liverpool'un oyuncusu Luis Garcia ile flört ediyor.Prensipte anlaşıldığı bonservis konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi
Luis Garcia çok iyi oyuncu orta saha nın her yerinde oynuyor bence Arsenal e çok faydalı olur
Bence de iyi bir transfer olabilir.
Parada anlaşamadılar bir türlü![]()
Emre de herkesi ucuza kapatmaya çalışıyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alexander Hleb İle 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı...
Arsenal ile uzun zamandır görüşmeleri devam ettiren Chelsea yönetimi Rus oyuncu için kesin anlaşmaya vardılar, bonservisinin 30 Trilyon'a alan Chelsea, Eboue konusında ise anlaşmazlıklar olduğu ve vazgeçtini söyledi.
Chelsea FC
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kariyerin devamına bu linkten ulaşabilirsiniz;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=49372
"YÜCE ATATÜRK"