Sayfa 34 / 142 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nihat'ın Türkiye'ye transferi için hatırı sayılır para ödenmesi gerekiyor. Bu sezonki oyunundan sonra, EURO 2008'de de atacağı gollerle bir sonraki transferi Real Madrid ya da Barcelona olur. Başka takımlara giderse geri adım atmış olur.

Yine de biz umutla bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ayrıca şöyle bir olayda var Villarreal satacak olsa bile Euro 2008 bitmeden satmaz.Orada göstereceği performans değerini kat kat artırır...

Belkide F.Bahçe sağ gösterip sol vuracak.Luis Fabiano ve ya Kanoute ile dönülürse şaşırmam...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başımızda Aziz Yıldırım gibi bir adam olduğu sürece biz daha çok sürpriz yaşarız. Herkesin Olmayacak dediği şeylere olacak diye bakarız çünkü Aziz başkan vardır başımızda....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz baskan Halil Altintopu getircek, Schalke nin finansal durumu hic iyi degil. Oyuncuyu satacaktirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ayrıca şöyle bir olayda var Villarreal satacak olsa bile Euro 2008 bitmeden satmaz.Orada göstereceği performans değerini kat kat artırır...

Belkide F.Bahçe sağ gösterip sol vuracak.Luis Fabiano ve ya Kanoute ile dönülürse şaşırmam...
    Kesinlikle bu yolculuktan bir transfer çıkacaktır. Bu sabah gitmişler, eğer akşama dönmeyeceklerse Mahmut Uslu'nun basketbolla ne kadar ilgilendiğini biliyoruz ve şampiyonluğun kazanılabileceği maçı bırakıp boşuna İspanya'ya gitmez.

Nihat olmasa da teknik direktör ya da başka bir transfer görüşmesi olacaktır muhakkak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Nihat şu zamanda "Türkiye'ye" gelmez...

Ayrıca parayı görünce her futbolcu gelir mantığınada katılmıyorum...

Totti'ye Dünyaları versen Lazio'Da oynar mı?Ve ya Bülent Korkmaz F.Bahçe ve ya Beşiktaş'a gelirmiydi?Del Piero gidermiydi İnter ve ya Milan'a?

Bunlar sadece bir kaç örnek.Bazı futbolcular para uğruna herşeyini verebilirler ama hepsi için geçerli değildir...

anılton nihatın menejerimisin kardeşim gelmez gelmez içimizde biraz heyecan bırak bari ...fenerbahçenin ik tane yöneticisi kalkıp ispanyaya gelmeyecek adama gitmiyorya..

hiçbir takım yöneticisi ben kesinlikle gelmeyeceğim diyen oyuncu için gidipte görüşme yapmaz..illaki nihatada bir şekilde ulaşıldı ve söz alındıki klübüyle görüşülüyor..

nihat gelmeyebilir elbette mesela klübü bonservisi çok yükseltir fenerbahçe vazgeçer mesela transferden yada nihat çok para ister ondan gelmez ama nihatın kaç yıl beşiktaşlı kalmış beşiktaşın smbol oyuncusu falan değil..toplam 5 sezon kadrosunda kalmı bununda son 2 sene tam anlamıyla takımın bankosu olmuş üstelik 2002 den beri beşiktaştan ayrı..
    tutupta tottiyle kıyaslıyorsun..totti tam 1993 ten beri o takımda 15 senedir romanın oyuncusu...

ben nihat için konuşmuyorum sadece bir oyuncu 3-5 sene oynadı diye hemen sembol oyuncu falan olmaz..bir baresi gibi maldini gibi yıllarını verirsin tamam anlarım

bu yazdığım nihat içinde geçerli değil sadece mesela tuncay...sözleşmesi bitti çekti gittii..mesela rüştü..çekti gitti..mesela tümer mesela sergen...

ben emre belezoğlunun ağzından kırk defa duydum türkiyede başka takımda oynamam diye ne oldu...soluğu fenerbahçede aldı...

gelmez diye bişey yok..fenerbahçe nihatı ikna etmişki klubüyle konuşuyor ..ama tabi fifa kurallarına aykırı olduğu için bunu açıklayamıyorlar..yoksa aptalmı kalsın gitsin klüple anlaşmak için ispanyalara..sonra oyuncu istemeyince kabak gibi ortada kalsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nihat şu yaşında gelmez, kendisi de söyledi bunu zaten. boşu boşuna Nihat'ı beklemek hayalcilik olur şuan için zaten 32 yaşında da Türkiye'ye dönerse, döneceği takım Beşiktaş olur bana göre. ama yine de olmaz demeyelim, ne olmaz dediğimiz şeyler gördük
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bence fenerbahçe nihatı aldı görürsünüz az kaldı açıklayacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    anılton nihatın menejerimisin kardeşim gelmez gelmez içimizde biraz heyecan bırak bari ...fenerbahçenin ik tane yöneticisi kalkıp ispanyaya gelmeyecek adama gitmiyorya..

hiçbir takım yöneticisi ben kesinlikle gelmeyeceğim diyen oyuncu için gidipte görüşme yapmaz..illaki nihatada bir şekilde ulaşıldı ve söz alındıki klübüyle görüşülüyor..

nihat gelmeyebilir elbette mesela klübü bonservisi çok yükseltir fenerbahçe vazgeçer mesela transferden yada nihat çok para ister ondan gelmez ama nihatın kaç yıl beşiktaşlı kalmış beşiktaşın smbol oyuncusu falan değil..toplam 5 sezon kadrosunda kalmı bununda son 2 sene tam anlamıyla takımın bankosu olmuş üstelik 2002 den beri beşiktaştan ayrı..
    tutupta tottiyle kıyaslıyorsun..totti tam 1993 ten beri o takımda 15 senedir romanın oyuncusu...

ben nihat için konuşmuyorum sadece bir oyuncu 3-5 sene oynadı diye hemen sembol oyuncu falan olmaz..bir baresi gibi maldini gibi yıllarını verirsin tamam anlarım

bu yazdığım nihat içinde geçerli değil sadece mesela tuncay...sözleşmesi bitti çekti gittii..mesela rüştü..çekti gitti..mesela tümer mesela sergen...

ben emre belezoğlunun ağzından kırk defa duydum türkiyede başka takımda oynamam diye ne oldu...soluğu fenerbahçede aldı...

gelmez diye bişey yok..fenerbahçe nihatı ikna etmişki klubüyle konuşuyor ..ama tabi fifa kurallarına aykırı olduğu için bunu açıklayamıyorlar..yoksa aptalmı kalsın gitsin klüple anlaşmak için ispanyalara..sonra oyuncu istemeyince kabak gibi ortada kalsın...
    Nihat'ın menajeri değilim,ben sadece Nihat'ın yalancısıyım.Çünkü Nihat bir çok defa "Türkiye'ye 32-33 yaşına kadar dönmeyi düşünmüyorum,Avrupa'da yapacağım çok şey var,dönmem söz konusu değil" sözlerine istinaden yorum yapıyorum...

Ayrıca ben Nihat Beşiktaş'ın sembol oyuncusudur F.Bahçe'de oynamaz demedim.Sadece senin parayı verip herkesi getirirsin genellemene karşı çıktığımı ve bu örneklerinde bu tezini çürüttüğünü söyledim.Yani Totti ile Nihat kıyası falan yok,bunu nasıl çıkardın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

F.bahçe bir şeye güveniyor demekki resmi siteden açıklama yapmış..Mesala kanoute le ilgilendiğini dünya alem biliyor fakat bu konuda açıklama yapmıyolar..Transferi zor gözüksede olmayacak şey değil bana göre..Emrede avrupada oynarım ancak gsye gelirim felan diyodu..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Nihat'ın menajeri değilim,ben sadece Nihat'ın yalancısıyım.Çünkü Nihat bir çok defa "Türkiye'ye 32-33 yaşına kadar dönmeyi düşünmüyorum,Avrupa'da yapacağım çok şey var,dönmem söz konusu değil" sözlerine istinaden yorum yapıyorum...

Ayrıca ben Nihat Beşiktaş'ın sembol oyuncusudur F.Bahçe'de oynamaz demedim.Sadece senin parayı verip herkesi getirirsin genellemene karşı çıktığımı ve bu örneklerinde bu tezini çürüttüğünü söyledim.Yani Totti ile Nihat kıyası falan yok,bunu nasıl çıkardın...

of anıl hiç tartışma çıkacak mevzuu bile değil kardeş ya tamam işte sadece bu fotbolcu milltei böyle asla başka takımda oynamam derler sonra bi bakarsın transfer olurlar onu söylemek istedim..

kemal sunal filimlerine bile konu olmuş bir mevzu bu hatırlarsın o filmi kanımı kesseler sarı lacivert akar dioyr sonra gelin beni kaçırın diyordu falan...

işte onu demek istedim...

Nihat Kahveci'nin bu sezonki performansı;

Oynadığı maç: 32
    Attığı gol: 18
    70 dakika ve daha fazla oynadığı maç: 18
    31-69 dakika: 7
    1-30 dakika: 7

Ben bu adamın sakat olmadığı bir sezonu hatırlamıyorum. Bu sezonun başında da sakatlığından dolayı neredeyse hiç oynayamadı, oynasa gol krallığı için yarışırdı. Eğer seneye sakatlanmazsa tahminim 24-25 gol atacaktır ve ondan sonra da Liverpool, Bayern Münih gibi takımlarda görürüz heralde Nihat'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bence kariyeri için fenere gelmesi iyi olmayacak ama paranın cazibesine kapılıp gelecek galiba...

Geleceğine ihtimal vermiyorum, herşey para değil her futbolcu için.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bekleyip göreceğiz..aziz başkanın açıkladığı sağ bek için abdurrahman deniyor..sol bek için bir favori varmı biliyormusunuz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben gelebileceğine ihtimal veriyorum % 1.

imposibble is nothing.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanmıyorum geleceğini ama Aziz başkan bir yol bulabilir onun için. Derin düşünüyorlar bizim aklımıza gelmeyen, Aziz başkanın kafasında tasarlanıp temeli atılmıştır. Gelirse çok iyi olur gelmezse de bişey olmaz. Gelmemesinin sebebi çok iyi bir performans sergiledi. İspanya'nın zirvesindeyken ve de önünde Euro 2008 varken Fenerbahçe'ye değil Türkiye ligi'ne gelmez. Sorun ligimizde...

NTV "Villarreal'den vergiler düşüldükten sonra 2 milyon € alan Nihat'a Fenerbahçe kulübü 4.2 milyon € teklif etmişti. Oyuncuyla anlaşan yönetim, görüşmeler için İspanya'ya gitti."

Nasıl ya? Olamaz. Kirletmeyin futbolu bu kadar, herşey para değil.

Bu arada Porto Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor, 2003-04 sezonunda şike yaptığı için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun futbolu kirletmekle ne alakası var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    NTV "Villarreal'den vergiler düşüldükten sonra 2 milyon € alan Nihat'a Fenerbahçe kulübü 4.2 milyon € teklif etmişti. Oyuncuyla anlaşan yönetim, görüşmeler için İspanya'ya gitti."

Nasıl ya? Olamaz. Kirletmeyin futbolu bu kadar, herşey para değil.

Bu arada Porto Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor, 2003-04 sezonunda şike yaptığı için.
    Ne demek kirletmeyin ya :S Parayı basan alıyor kardeşim. Paramız var alıyoruz. İnşAllah'da Nihat'ı bu sene Fenerbahçe forması altında izleyeceğiz.

Ben Fenerbahçe'ye demiyorum kirletmeyin diye, Nihat'a diyorum. Futbolun parayla daha da kirlenmesine karşıyım.

Parayı basanın almasına da karşıyım. 6+5 gelsin de bir, o zaman daha iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Ben Fenerbahçe'ye demiyorum kirletmeyin diye, Nihat'a diyorum. Futbolun parayla daha da kirlenmesine karşıyım.

Parayı basanın almasına da karşıyım. 6+5 gelsin de bir, o zaman daha iyi olacak.

Futbol parayla oynanır, Bizde de para var

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Parayı bassanızda aLamayacaksınız
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nihat para için değil,kariyer için takım seçer...

Nihat Türkiye'ye gelmeyecek,boşuna ümitlenmeyin bence.F.Bahçe'li arkadaşlar kızmasın bana,bunun F.Bahçe ile alakası yok.Nihat'ın kendi düşüncesi bu.Nihat'ın yerine koyun kendinizi.Avrupa'da İspanya gibi bir ligde üst düzey performans sergiliyorsunuz ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde boy göstereceksiniz bu takımla.Ve Türkiye'ye ne diye geri dönsün.Bir daha dönemeyeceğini biliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Arkadaşlar bugün basketbol finali var FB Ülker-T.Telekom eğer Nihat Fenerbahçeye gelmek istemese yöneticiler böyle bir günde kalkıp İspanyaya Villarealin binasına görüşme yapmaya gitmezlerdi o yüzden Nihat ile anlaşılmış ki klüp ile bonservis konusunu görüşmeye gittiler..

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Futbol parayla oynanır, Bizde de para var
    Futbol parayla oynanmaz. Para sadece bonservis ve maaşlar için gereklidir. Futbol sahada mücadele ederek oynanır.

Sizde para var ama Nihat'ı alacak kadar yok.

Sheriff Misafir

Nihat'ta gelirse eğer mükemmel bir kadro oluşturmuş oluyoruz.. Umarım Villareal zorluk çıkartmazda Nihat'a da Fenerbahçe formasını giydiririz..

Yalnız anladığım kadarıyla Nihat'ta problem yok problem Villareal' de, ümitlenmeyin diyen arkadaşlara katılmıyorum.. Fenerbahçe resmi sitesinde bitmemiş transfer çok nadir duyrulur.. Eğer duyrulduysa olasılık yüksektir..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Parayı bassanızda aLamayacaksınız
    Çok güzel konuştun, tebrik ederim.

Nesil
    2006

Çokta meraklıydık Nihat'a sanki ondan iyi oyuncu yok.

Öyle yorumlar yazıyorsunuz ki, sizi Nihat Kahveci sanıyorum. Bu kararı verecek Nihat'tır. Aziz Başkan teklif yapmadıklarını açıkladı. Teklif yapmış olasalar bile, Villareal Nihat'ı satmak için iyi bir ücret ister. Villa kabul ettikten sonrada iş Nihat'a kalıyor. Nihat'a isterse gelir. Bu devirde paranın açamıyacağı kapı yoktur. Belki bize uzak geliyor ama; verilen maaş 3-4 milyon € oluyor. Az buz para değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Nihat'ta gelirse eğer mükemmel bir kadro oluşturmuş oluyoruz.. Umarım Villareal zorluk çıkartmazda Nihat'a da Fenerbahçe formasını giydiririz..

Yalnız anladığım kadarıyla Nihat'ta problem yok problem Villareal' de, ümitlenmeyin diyen arkadaşlara katılmıyorum.. Fenerbahçe resmi sitesinde bitmemiş transfer çok nadir duyrulur.. Eğer duyrulduysa olasılık yüksektir..

Burakcım Resmi site aLdık dememiş, görüşmeye gideceğiz demiş. Orta anLaşma durumu yok. Bana göre de ViLLareaL de sorun yok, önemLi oLan Nihat ı ayarLamak. Hem nasıL oLuyor da böyLesi önemLi bir turnuva öncesi FenerbahçeLi yöneticiLEr gidip NihatLa transfer görüşmesi yapıyor. Buna kim izin veriyor anLamıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri