Last edited by MoNToLiVo_ : 07.Nisan.2009 at 03:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Real Madrid Yine Puan Kaybetti
Ve Biz Liderligi Almasını Bildik.
Son 3 Hafta 2. Paun Farklı Lideriz.
Son 3. Macımızdan 2si Dısarda Zorlu Rakiplerle
real 1 mac daha puan kaybederse senin avatanjın dahada fazla olur başarılar![]()
saolasın benimde temennim bu ama bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evren kardesim sen dersinde real puan bırakmazmı![]()
Biz Kazandık Real Madrid Atletico Madrid İle Sahasında Berabere Kaldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dev Final
Klüb Tarihinde İlk Kez Final Oynayacaz Hedefimiz Yaslı Rakibimizi Dinamik Oyunla Devirmek Olacak
Last edited by MoNToLiVo_ : 07.Nisan.2009 at 04:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sizce Bunun Adı Nedir.
Takımın Efsanelerinden Biri Oldum![]()
Dipnot Olarak Sezon Basında ALdıgım Ferhat Orhanda Efsaneleşme Aşamasında
Kupa Ödülleri
Yılın Takımı
Sezon basında aldıgım pepe ülkesinde en iyi 3.oyuncu secilerek büyük basarı sagladı![]()
Ve ŞampiyonLugu Bitime 1 Hafta Kala Garantiledik
16 YıLLık Hasrete Son Verdik Mutluyuz.
Son Mac Gidecek OYuncuları Belirlemem Acısından Yedek aGırlıklıydı![]()
Bu Yıl As Takım Haric Tüm Oyuncuları Gönderebilirim tabi Eger Takımda Kalırsam
Ödüller
Ferhat oRhan En İyi Oyuncu Secildi.. Ne Denli Nokta Transfer oLdgunu Herkese Gösterdi
Yılın Menajeri Secildim Mutluyum![]()
Yılın Takımına 2 Oyuncumuz Secildi
Ligde En iyi Gelişme Gösteren 2. Takımız
Turğay Yetkin Adaya Farklı Döndü
EVET ARKADAŞLAR KARİYERİMİZDEKİ YENİ DURAĞIMIZ AVRUPANIN EN RENKLİ VE EN İNANÇLI TARAFTARINA SAHİP LİVERPOOL TAKIMI SUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ BURASI BİZİM İÇİN SON DURAK OLABİLİR..TRANSFERLER VE BİRCOK SEY BU GECE SİZLERLE BERABER OLACAK.
Hocam biraz daha bekleyip şampiyon ligini de alsaydın
vayy vayy vayy 2 dk siteye girmedik neler olmus helal be sanabu tempo yormuyomu seni aileni cocuklar sasırdılar nere de büyüyecceklerini :PppP
![]()
Önceki Sayfaya Baksan Görecen Zaten SampiyonLar Ligini Ben Aldım![]()
d3xxx20 vayy vayy vayy 2 dk siteye girmedik neler olmus helal be sanabu tempo yormuyomu seni aileni cocuklar sasırdılar nere de büyüyecceklerini :PppP
![]()
Yok Kardesim Ya. Yormuyo Cok Sükür.
![]()
Bu Arada Arkadaslar 1000. Cevabı Ben Yazdım Kendi Konumda![]()
Takip Eden Ve YorumLayan Arkadaslara tşk ederim
Kardesim tebrikler vallaşaşırmadım zaten senden beklenenleri yaptın...
Hocam sayfalara yetişemiyorum![]()
kardeşim avrupada başarı zor gibi gözüksede imkansız degil .
bakalım takımın kadro yası 31futbolculara üflesem kalpten gidecek seviyede 37lik gerrard 36lık xxabi alonso 36lık dirk kuyt 33lük fernando torres ve niceleri daha takımda duruyo
transferler bi yapılsın bakacaz ona göre hedef koyacaz
Haygary Hocam sayfalara yetişemiyorum![]()
oLabilirde Olmayabilirde.
ben bile bazen kendime yetişemiyorum
evet arkadaşlar uyuma saati geldi.![]()
saat sabahın 6sı olmushadi kendinize iyi bakın
İngilterede şampiyonluğun vardı zaten
eğer ligleri açıksa bir italya ve 1 de almanya şampiyonluğu bekliyorduk biz...![]()
Deportivo'yla bu başarıyıda getirdin ya, kim bilir Liverpool'la neler yaparsın dostumBaşarılar.
bravo valla baştan sona kadar inceledm kariyeri manyak bişey yapmışsın bende galatasarylıyım 9.0.1 de yeni gs kariyeri açacam acaba oyuncuları nasıl pahalıya satıyon sırrını söylermisin
bravo valla baştan sona kadar inceledm kariyeri manyak bişey yapmışsın bende galatasarylıyım 9.0.1 de yeni gs kariyeri açacam acaba oyuncuları nasıl pahalıya satıyon sırrını söylermisin
İtalyaya Gidecektim Ama Milan Sezon Bitmeden Teklif Ettigi İçin Kabul Edemedim CÜnkü Deportivo İle. Henüz Basarılı Olmamıstım
Almanyayı Acmayı UnuttugumdanOraya Gidemiyorum Ya
Bu Yıl SampiyonLuk Cok Zor Gibime Geliyosouthmaster07 Deportivo'yla bu başarıyıda getirdin ya, kim bilir Liverpool'la neler yaparsın dostumBaşarılar.
Cünkü Kadrom Cok Yaslı Oyunu Aksam Acacam Yapacagım Transferlere Göre Hedef Belirleyecez.
Oyuncuları Degerinin 10 M ytl Fazlasına Klüplere Öner Ama Oyuncu Kaliteyse Yap Cogu Zaman Teklif Veriyolar Eger iStedigin Teklif Gelmezse 1 Sezon Bekle Yine Öner İllaki Elinde Sonunda Bir Takım Teklif Verecektir.almlyf69ali55 bravo valla baştan sona kadar inceledm kariyeri manyak bişey yapmışsın bende galatasarylıyım 9.0.1 de yeni gs kariyeri açacam acaba oyuncuları nasıl pahalıya satıyon sırrını söylermisin24 Ay Taksit Bile Verseler Kabul Et. Onun Yerine Alacagın Adamıda 24 Ay Taksitle Al. ki Sattıgın Adamdan Gelen Taksit Parası Aldıgın Adamın Taksitine Gitsin
![]()
Kanka geçen sezon müthiş olmuş bide bırakacam diyodun haliverpoolda da en az 2 seneye kalmaz süper başarılara imza atarsın.kankam bu arada you will never walk alone.
vaay be helal olsun kardeşim 1 gün giremedim neler yapmşısın ŞL,LİG flnhayırlı olsun liverpool bakalım efsane liverpoolla neler yapacak
Valla KArdesim Başarı Biraz Zor Gibi Görünsede Elimizden Gelenin En İyisini Yapacaz Bu Takımda.
İşte Kadrodaki Oyuncular En Düşügü 28 Yasında![]()
Kaptanımız Bu Yıl 38e merdiven Dayayan Gerrard Olacak.
Bakalım Genie Scouttan Baktım Ama işe Yarar Kontratı Biten Oyuncu Yok Yani Bu yıl Bol Para Harcicaz![]()
Bu Sezon verilen 150 M ytl Bütceyi Harcadık Hemen Hemen![]()
Yeni Sezonda Verilen Bütce..
Takımın alayı dede![]()
Takım acayip yaşlı revizyon şart
Eeee legendary menajer ne zaman basliyosun transferlere maclara fln![]()