Sayfa 34 / 80 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

ya bu Maniche olayı nereden çıktı bilen varmı yani ihtiyaç olsa neyse ya da ben yanlış mı biliyorum adam ön libero falanmı?

2. Default

maniche oldukça iyi. orta saha ileriye dönükde oynuor sağ kanattada oynuya bilior yanliş olmazsam 30 defa filan milli takim formasi giydi benfica nin alt yapisindan yetişmiş bir oyuncu 4 dönem portoda oynamiş sonra dinamo moscow..(bildiğim kadari ile )

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

maniche GS için çok süper olur yaw
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    ev

iyide benim anlamadığım şu tamam iyi bir oyuncu ama ne yapcaz alıp Ilic gitmiyo ki ofansif ortasaha alalım hoş zaten o da gelmiyo ya

5. Default

kanaatimce sadece 1 tane transfer yapabilecez.3 isimden eger başkada oyuncu gelirse dandik oyuncu gelir :/

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zenden haberi hangi gasteden...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

fotospordur ne olacak

fotomaç da olmasa gülmeyi unutcaz. Peleye transfer yasagı koyulmasa onuda transfer etmiştik

arkadaşlar maniche gelebilir bize.gerets onu alın yeter demiş.manyak bir transfer olur..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

O 3 oyuncudan 3'ü de çok kaliteli, hangisi olursa çok iyi olur...

Benim gönlüm daha genç olması sebebiyle Maniche'den yana ama Gravasen'e göre biraz daha zor görünüyor gözüme...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ön libero alalım süper olur.. Maniche iyi fakat gelmesi iyice zorlaşıyor.. İnşallah Fransa, Portekiz'i elerde bişeyler olur o zaman belki.. Adamın değeri 1 ise Dünya Kupası'nda 5'e çıktı ya..

Default G.Saray'da yeni hedef Polanski

G.Saray'da yeni hedef Polanski

Galatasaray transferdeki sessizliğni bozmak için düğmeye bastı. Dünyaca ünlü Gravesen, Maniche ve Ze Roberto gibi yıldızlardan şu ana kadar beklenen cevabı alamayan sarı kırmızılılar, gözünü 20 yaşındaki Polanski’ye dikti.

Möchengladbach’ta forma giyen Polonyalı futbolcu için Erik Gerets ve yardımcısı Erdal Keser’in olumlu rapor verdiği, "Polanski'yi alıp ön libero açığımızı giderebiliriz. Gelecekte yıldız olacak bir futbolcu.

Ümit milli oyuncu

İleride bu oyuncu bizim için büyük bir kazanç olur. Şu anda fazla açılmaya da gerek yok" dedikleri öğrenildi. Galatasaraylı idarecilerinde beğenisini kazanan genç oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon Bundesliga’da 21 maçta forma giyen ve 1 gol atan Eugen Polanski’nin Alman Ümit Milli Takımı’nın da forma giydiği ve gelecek için ümit vaad eden oyunculardan biri olarak gösterildiği ifade edildi.
    05.07.2006

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

polanski kim yaa...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

G.S sessiz sedasız bir bomba patlattı
    05 Temmuz 2006 11:30

Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi.

Galatasaray sessiz sedasız bir bomba patlattı. Shakhtar'da forma giyen savunmacı Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı.

Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Ukrayna'- nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen stoper Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı. Stjepan Tomas- Rigobert Song ikilisinin şampiyonluk getiren müthiş uyumuna rağmen başka alternatifler yaratmaya çalışan, sakatlık ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşamamak isteyen yönetimin, önümüzdeki günlerde milli futbolcuya imza attırması bekleniyor.

MİRCEA LUCESCU İZİN VERDİ
    Savunmanın sağında da görev yapabilen Tolga Seyhan, böylece Galatasaray defansının daha da güçlenmesini sağlayacak. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun onayıyla imza aşamasına gelen transfer, A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'in daha çok dikkatini çekeceği için Tolga Seyhan'ın ay-yıldızlı kariyerine de olumlu bir etki yapacak.

Ukrayna'ya gitmeden önce Trabzonspor forması giyen ve Türk futbolunun en önemli savunmacılarından biri haline gelen Tolga Seyhan ile bir ara Fenerbahçe de ilgilenmiş ancak sonradan vazgeçmişti.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya tolgayı napcaz bi bırakın allah aşkına

Gene başladık.. Tolga, Emre ve Okan oturur yedekte. Ya Türkiye'de en iyi gençler bizde var bunların değerini bilmeden hala transfer yapıyoruz..

HINCAL ULUÇ - FOTOMAÇ

Okan Uymaz

G.Saray'da bu sezon A takıma girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. Polat ihanet kapısını açıyor Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını hayretler içerisinde izliyorum. G.Saray etiğini en iyi bilen adam, G.Saray Başkanı olarak tavrını koymalı Ruhsuz yıldızlar ve kötü bir coach'a kurban oldu Brezilya. Fransa turnuvanın başından bu yana sergilediği çıkışı sürdürebilirse şampiyonluğa ulaşır.

Taraftarlar özür dilemesi halinde Okan Buruk'u affedecekler-ini açıkladı. Bu, Okan'ın dönüşü için yeterli olur mu?

Taraftar görüş falan değiştirmedi. Bu Adnan Polat'ın bir tezgahı. Bu o kadar açık ki... Adnan Polat dostlarından, arkadaşlarından böyle bir gösteri istemiş. Galatasaray'da bu sene A takımına girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. 'Siz Galatasaray'a ihanet edin, satın gidin, 3 kuruş için; kendi kazanacağınız para uğruna, Galatasaray'ın kazanacağına göz dikin; hiç endişe etmeyin, 80 takımdan arta kaldıktan sonra yine dönüp gelseniz biz sizi alırız.

Adnan Polat bu mesajı Galatasaray'ın önüne koyarsa, en büyük Galatasaray haini kendisi olur. Galatasaray'a ihanet eden adam Okan değil, Adnan Polat olur o zaman. Açık ve net söylüyorum. Bundan sonra her genç, aynı yolun yolcusu olmakta tereddüt etmez. Bu kapıyı açıyor Adnan Polat, ihanet kapısını açıyor. Özhan Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını da hayretler içerisinde izliyorum. Galatasaray etiğini en iyi bilen adam olarak, Galatasaray Başkanı olarak bu konuda hâlâ tavrını ortaya koymadı. Hakikaten yazıklar olsun Özhan Canaydın'a...

Bu konuda Faruk Süren'in, "Adnan Polat, Galatasaray'ın başkanı değil" şeklinde bir çıkışı oldu. Polat yetki sınırlarını aşıyor mu?

Adnan Polat'ın transferleri yönetmesine falan benim itirazım yok. Futbol şube sorumlusuysa bir ikinci başkan, o bütün bu işleri yürütür. Yıllar yılı Alp Yalman bunu yaptı. Galatasaray'ın büyük hamlelerini başlattığı zaman, Galatasaray'ın futbol şube sorumsuydu. Başkan Ali Uras'tı, sonra Ali Tanrıyar'dı. Alp Yalman değildi. Ama bu ayrı bir şey. Elmalarla armutları karıştırmamak lazım. Başkanın yıpranmaması açısından kamuoyunun fazla önünde olmaması doğru. Ancak Galatasaray etiğini, Galatasaraylılığı ilgilendiren konularda Özhan Canaydın çıkıp fikrini söylemek zorunda. Çünkü Okan konusu kritik bir konu. Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in keyfine bırakılacak bir konu değil. Belli ki iki Adnan da Galatasaray etiğini bilmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bu vakitte bence d özhan canaydın galatasaray başkaı gibi davranmıyor

Bugünde ciddi resmi bir transfer haberimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ama haberlere bakarsan 38 yabancı futbolcu aldık

Dr. Gürkan Kubilay'ın Fotomaç'taki yazısı...

Tolga G.Saray'a hayırlı olsun

Doktorların en önemli özelliği; her şeyi herkesten önce bilecek bir öngörüşlülük ile çok güçlü bir haber ağına sahip olmalarıdır. Hele ki bu doktor spor dünyasının da içinde ise ve herkesin güvendiği bir adamsa; dostları ve kuşları ona sürekli haber getirirler. 20 gündür Tolga- G.Saray ilişkisinin olduğunu gayet iyi biliyordum. Nereden mi biliyordum? Lucescu'nun Galatasaraylı dostları olduğu gibi, başka dostları da var. Ya da çok lüks bir otomobil alırken de böyle bir haberi duyabilirsiniz. Sonuç olarak ben de "Yeter artık, bitirin uzatmayın şu transferi" diyorum. Çünkü üç yıl önce düşme hattında iken Türkiye'nin en az gol yiyen takımı olan Malatya'nın defansındaki en önemli adam Tolga idi.

Savunma adamı için en önemli özellik olan "öncelik alma", yani; rakip forvete yapışma görevini en iyi yapan adam da Tolga idi. Duran toplarda rakip savunmayı oyalama işi ve en çok gol atan savunma oyuncusu vasfı da ona aitti. Bana göre Tolga'nın oynayacağı en uygun takım F.Bahçe idi. Ama F.Bahçe bu konuyla fazla ilgilenmedi. Tolga şimdi G.Saray yolunda. Bence başarabilirse bu senenin en iyi transferlerinden biri olacak. Song ve Tomas'la ne olacağı belli olmayan bir "SAVUNMA YOLCULUĞUNA" çıkan G.Saray, Tolga'yı alarak hem kendine hem de Milli Takım'a çok iyi bir iş yapmış olacaktır. Tolga için de G.Saray vitrininden aydınlık ufuklara yelken açmak daha kolay olacaktır. Gelelim G.Saray'ın ön libero sorununa. Önce Poulsen'i önerdim onlara, "Bırakın şu Gravesen'in peşini" dedikten sonra. Ama üç gün sonra kaptılar Poulsen'i. "Onu kaybettiniz, gidin Fildişi'nden Zokora'yı alın" dedim. Onu da Tottenham kaptı. G.Saray bu gidişle ön liberosuz mu kalacak? Tabii ki hayır. Sarı-kırmızılılara son önerim; Trinidad'dan Dwight Yorke. Hani Manchester United'ın ele avuca sığmaz santrforu idi ya. Dünya Kupası'nda ön liberoda oynadı. Hücumcu refleksini ve düşünce tarzını en iyi bilen adamlardan olduğu için turnuvanın maç başına en çok top çalan adamlarının başında geldi. Şu anda sanırım ülkesinde, yaşı 34 civarı. Anlayacağınız; çok uygun fiyata alınabilecek durumda. Tecrübesi sayesinde Hakan Şükür'le birlikte takımı her açıdan müthiş yönlendirebilecek bir oyuncu. İngiltere'de uzun süre oynamış olmanın ona verdiği deneyimi de üzerine koyarsanız, Galatasaray'ın bu transferden kesinlikle avantajlı çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Yorke işi biraz saçma olmuş, ne yapalım biz o kadar yaşlı adamı....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yorke çok saçma olur ama önliberosuz kalıcaz diye bişey yok mutlaka bir alternatif bulunur...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

yorke ne yaw çok yaşlı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

GRAVESEN MÜJDESİ!..

Cimbom, İngiliz kulüplerinin de peşinde olduğu Danimarkalı’yı transfer etmek için 2.5 milyon Euro’luk teklifini 2.7’ye çıkardı. Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin, Hollanda’ya gidip, bu oyuncuyla masaya oturacak.

GALATASARAY’a İspanya’dan mutlu haber geldi... Sarı kırmızılıların yaklaşık 2 aydır peşinde koştuğu Thomas Gravesen’i Real Madrid Kulübü bedelsiz olarak serbest bıraktı.

Başkanlık seçimlerinden zaferle ayrılan Ramon Calderon, takımının başına getirdiği Fabio Capello’nun raporu doğrultusunda Danimarkalı’nın Madrid ekibiyle ilişkisini kesti. Bu gelişmeden sonra ön libero arayan Erik Gerets ve yönetim hem 3 milyon Euro bonservis ücreti ödemekten kurtuldu, hem de transfer için hız verdi.

İngiltere sevdası

Sarı kırmızılı takım önündeki tek engel bu oyuncunun İngiltere’ye sıcak bakması. Tomas Gravesen, Tottenham, Fulham yada Everton’da forma giymek istiyor. Ancak bu takımlar yıllık 1-1.5 milyon Euro öneriyor. Sarı kırmızılı yönetim bu durumdan faydalanıp transferi gerçekleştirmek için daha önce önerdiği 2.5 milyon Euro’yu 2.7’ye çıkarmayı planlıyor.

Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin ile yöneticilerin önümüzdeki hafta Hollanda’dan tatil yapan Gravesen ile bir araya gelerek transferi sorununu çözümleyeceği iddia edildi.

Hürriyet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gravesen müthis oyuncu ben capellodan bu kadar salakca bi hareket beklemezdim en azından 3'e 5'e satılırdı...

yabancı haber kaynaklarından okuduğum bazı haberlere göre gravesene celtic ve manchester city talip olmuş... yorke almayız tolga bize gelmez

şimdide tolgaya shaktar 3 milyon euro mu ne istiyomuş..

Tolga gelirse Tomasmı gidicek Song mu? Ne Tolgayı nede bunlardan birini yedek oturtamayız.

Sayfa 34 / 80 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Mesaj Yetkileri