Sayfa 34 / 447 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bize ibretlik ceza verenleri sahalarda görmek isteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tepkinizi gazete almayın falan denmiş de, Türkiye de günlük sadece 3 milyon gazete satılıyor ve bu sayının 1 milyonu Zaman gazetesi.. Bu ortamda okumayarak tepki verilmez, kendimizi kandırmış oluruz.

Ben evde haberturk'ü izlemesem de bişi değişmez çünkü evimde reyting aracı yok. Hikaye bunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shaktar maçı için 2 kelamda ben edeyim.

Bende maçtaydım. Migros Tribünündeydim ve olaylar sadece 10 metre önümde oldu. Güvenlik görevlisi sahaya giren adamın üstüne atladı ve 4-5 güvenlikçi adamı yerde hırpaladılar. Bunu gören oyuncularımız adamı kurtarmak için koştular ve güvenlikçilerin elinden adamı oldular. Sonra olay koptu. Birkaç kişi aşağıya inip banada vursana lan hadi diye güvenlik görevlilerine saldırdılar. Sonra yumruklaşmalar oldu ve en sonunda ön taraftakiler reklam panolarını tekmeleyerek yıktılar sonrada sahaya daldılar. Sahaya daldıklarındada bir anda herkes sahaya girmeye başladı ve güvenlik görevlileri kaçmaya başladı.

Doğru birşey değildi belki ama; güvenlik görevlilerinin yerdeki adamı dövmesi ne kadar doğru ise taraftarlarımızında yaptıkları o kadar doğruydu. Maç çıkışı Fenerium'da birkaç güvenlik görevlisiyle konuştum. Adam aynen şunu dedi; "Eğer dediğiniz gibi yerdeki adamı dövmüşlerse taraftar iyi yapmış". Onlar stadda değildi ve olayı görmediler. Ama telsizle saniye saniye bilgi almışlar. Hatta Emre Belözoğlu 2 tane güvenlik görevlisine yumruk atmış. Onuda Fenerium'daki güvenlik görevlisi söyledi.

Ben sahaya girmedim. Girmelerinide doğru bulmadım. Ama 1 senedir küfür edip ceza almamak için kendini sıkan taraftar ufacık bir olayda böyle patladı.

Bir tane adamda elindeki birşeyi havaya kaldırdı ve migros tribününe doğru tuttu. Bir anda dumanlar içinde kaldık ve nefes aldığımızda boğazımızı acıtıyordu. Kendimizi dışarı zor attık. Hala ne sıktığını bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tepkinizi gazete almayın falan denmiş de, Türkiye de günlük sadece 3 milyon gazete satılıyor ve bu sayının 1 milyonu Zaman gazetesi.. Bu ortamda okumayarak tepki verilmez, kendimizi kandırmış oluruz.

Ben evde haberturk'ü izlemesem de bişi değişmez çünkü evimde reyting aracı yok. Hikaye bunlar..
    İlla döveceksiniz yani.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tepkinizi gazete almayın falan denmiş de, Türkiye de günlük sadece 3 milyon gazete satılıyor ve bu sayının 1 milyonu Zaman gazetesi..
    O 1 milyonun içinde Fenerbahçeliler yok mu? Tepkisini koymak isteyen her türlü koyar, aynı Digiturk iptallerindeki gibi. O gazeteyi çok okumak istiyorsa da internetten okuyabilir. İnternet sitelerine aynılarını koyuyorlar resmen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    O 1 milyonun içinde Fenerbahçeliler yok mu? Tepkisini koymak isteyen her türlü koyar, aynı Digiturk iptallerindeki gibi. O gazeteyi çok okumak istiyorsa da internetten okuyabilir. İnternet sitelerine aynılarını koyuyorlar resmen.
    Fenerbahçe taraftarı gazete okumamak, satın almamak, izlememek gibi tepki göstermeden saldırdı gibi bir anlayış varsa doğru değil. Bu bizim ilk tepkimiz değil. Satın almamak, okumamak, izlememek, takip etmemek gibi tepkiler çoğu Fenerbahçeli tarafından koyuluyor zaten. Ama bu tepkinin büyük bir etkisi olmadı basın üzerinde. Bir söz var, yanılmıyorsam Ziya Paşa'nın; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir". Aynen o durum. Yayla çıkartmasında tepki gördüler, takibindeki cadde yürüyüşünde tepki gördüler. Uslanmadılar. Hala saldırmaya devam ettiler. Bazı arkadaşlar demiş ki neden görevini yapmaya çalışan foto muhabirlerine saldırıyorsunuz. Oraya gelen bütün medyacılara tepki gösterildi. Saha içindeki muhabir değil sadece. Basın tribünündeki eli purolu yazarlara da tepki gösterildi. Yayıncı kuruluşa da tepki gösterildi. Mehmet Baransu, Ekrem Açıkel, Atilla Türker, Fatih Altaylı iyi ki gelmediler o maça. İnanın sağ çıktıklarına bile pişman olurlardı. Fenerbahçe taraftarı kimlere tepki göstereceğini büyük oranda biliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belli bir kesim Fenerbahçe taraftarları sayılarının çok olmasıyla övünür.Kimisine göre 20 milyon,kimisine göre 25 milyon,hatta kimisine göre 30 milyon kişiden oluşan bir kitlenin,kötü niyetle aleyhlerinde yayın yaptıklarını düşündükleri medya organlarını boykot yoluyla tehdit edemiyorsa,çok da övünülecek bir şey değil o zaman bu taraftar sayısı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şemsi ülkede 20 milyon gazete satılsa ve bu gazetelerin tamamını Fenerbahçeliler alsa haklısın. Ama ülkede satılan gazete sayısı nedir? Çok az diye biliyorum. Bunların kaçını Fenerbahçe taraftarı alıyor, çok azın da azı Kaç kişinin evinde reyting aleti var? Kaç tanesi Fenerbahçe taraftarında? Bu tepki ve boykot işe yaradı birçok basın kuruluşunda. Zaten tepki doğrudan tüm basına değil. Tepkinin odak noktası başından beri belli idi. Yandaş medya ve Doğan Grubu. Onlar benim düşünceme göre sırtlarını dayadılar sağlam bir desteğe, hala devam ediyorlar saldırılarına. Ayrıca özeleştiri de yapmak gerek bazen. Taraftar büyük oranda benzer hareket etse de, bir bütün değil. Aziz Yıldırım'ın suçsuz olduğunu düşünenler olduğu gibi şikeci yaftası vuranlar da var maalesef. Şu operasyon sürecinde bu taraftarın yaptığı inan Türkiye'de kolay kolay yapılamaz bir daha diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Osman abi, ben gazete satış rakamlarını,kaç kişinin evinde reyting ölçüm cihazı olduğunu falan bilmiyorum.Ama bahsedilen rakamlar önemli sayılar sonuçta.Ben sanmıyorum ki bu bahsettiğiniz yayın organları Fenerbahçe taraftarını tamamen gözden çıkartabilsin.İyi bir örgütlenmeyle -ki internet bunun için çok iyi bir ortam -bence bu medya kuruluşlarına iyi bir zarar verilebilir.Mesela gazete almazsın,bu kuruluşların sitesine girip hit sayısını artırmazsın falan.Bunlar yapılmıştır mutlaka ama kaç kişi gerçek manada tâbi oldu acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Mehmet Baransu, Ekrem Açıkel, Atilla Türker, Fatih Altaylı iyi ki gelmediler o maça. İnanın sağ çıktıklarına bile pişman olurlardı. Fenerbahçe taraftarı kimlere tepki göstereceğini büyük oranda biliyor.
    Abi şunu yazdıktan sonra yukarıdakilerin inan hiçbir önemi kalmıyor. Bu adamlara öldüresiye saldırmak kimlere tepki göstereceğini büyük oranda bilmek mi? Alıntıladığın mesajımı yazarken amacım o şekilde tepki konmak istenirse mümkün olduğuydu, bu konu hiç kafamda yoktu ama şu yazdığını okuduktan sonra açıkçası dehteşe kapıldım. Bana kalırsa Fenerbahçe taraftarı bazı şeyleri körü körüne yapıyor. Tüm yöneticiler ve kulüp aklanırsa büyük bir iş olarak görülecektir belki ama ya aklanmazsa? Aklanmazsa gereken tepkiyi yöneticilere gösteririz diyorlar ama bu insanlara gösterilen ağır hareketler ne olacak? İpin ucu kaçtı. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Abi şunu yazdıktan sonra yukarıdakilerin inan hiçbir önemi kalmıyor. Bu adamlara öldüresiye saldırmak kimlere tepki göstereceğini büyük oranda bilmek mi? Alıntıladığın mesajımı yazarken amacım o şekilde tepki konmak istenirse mümkün olduğuydu, bu konu hiç kafamda yoktu ama şu yazdığını okuduktan sonra açıkçası dehteşe kapıldım. Bana kalırsa Fenerbahçe taraftarı bazı şeyleri körü körüne yapıyor. Tüm yöneticiler ve kulüp aklanırsa büyük bir iş olarak görülecektir belki ama ya aklanmazsa? Aklanmazsa gereken tepkiyi yöneticilere gösteririz diyorlar ama bu insanlara gösterilen ağır hareketler ne olacak? İpin ucu kaçtı. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
    Bu isimleri yazmak istemedim açıkçası. Ama bu isimlerin neler yaptığını, sürecin başından beri neler yapmaya çalıştıklarını birçok kişi biliyor. Bu kişilerin neye ve kimlere güvenerek böyle pervasızca davranabildikleri de sanırım açıktır. Mümkün olduğunca siyasetten uzak tutarak yazmaya çalıştım ancak, bu bahsettiklerim ne kadar uğraşsak da uzak tutulamıyor.

Bu isimler suçlananlar aklanamazsa diye birşey düşünerek yapmıyorlar yaptıklarını. Bu isimlere göre suçlar ve suçlular belli. Henüz şüpheli sıfatındaki insanları 87 yıl hapis yatırdılar bu isimler. Hangi maçta şike ve teşvik primi iddiası olduğu bile belli değilken, hatta bunların şike ve teşvik primi iddiasının bile gerçekliği henüz belli değilken, Fenerbahçe'yi şikeci ilan ettiler bu isimler. Bizim inandığımız, futbolcuların emeklerini, alınterlerini hiçe sayarak şampiyonluğumuzu elimizden aldılar bu isimler. Şampiyonluğumuzun sonucu Şampiyonlar Ligi'ne katılmamamız gerektiği yönünde Federasyonu bile tehdit etti bu isimler.

Bunları yapmalıydılar. Ama henüz suç ve suçlu diye birşey yokken, mahkeme yapılmamışken, iddianame bile hazırlanmamışken değil; mahkeme sonucunda deliller ortaya çıktığında veya şike ve teşvik primi ile ilgili kesin kanı sağlandığında yapmalılardı bunu. Emenike şike parası sayıyordu. O zaman ipin ucu elde miydi? Belli basın kuruluşları basın özgürlüğü rahatlığı altında istedikleri gibi kişiileri ve kurumları suçlayacaklar, karalayacaklar. Toplum gözünde şikeci ilan edecekler. Onlar istedikleri gibi şiddet uygulayacaklar Fenerbahçe üzerine. Stadda kimseye ağır bir saldırı olmamıştır bunu da belirteyim. Yabancı madde atılmıştır sadece. Fenerbahçe taraftarı bunu yapınca ipin ucu kaçmış mı olacak?

Gazete almamak, izlememek, takip etmemek ses getirmedi, getirmiyor maalesef. Herkes kör gibi davranıyor yapılanlara karşı. Biraz göze sokmak gerek. Bu da böyle bir tepkiyle oldu. Bu tepkiyi de abartmamak gerek bence. Ağır bir saldırı olmadı diye biliyorum ben. Yukarıda saydığım isimler ile ilgili maça gelmeleri ihtimali üzerine yazdıklarım da tamamen kendi fikrim. Öyle olacağından değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

cnn aşırıya kaçmış.. ne haber? yarışmasındaki soru ' aziz yıldırımın aynı koğuşta kalmak istemediği kişi kimdir?'
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    cnn aşırıya kaçmış.. ne haber? yarışmasındaki soru ' aziz yıldırımın aynı koğuşta kalmak istemediği kişi kimdir?'
    Yok artık gerçek mi bu? şaka gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle saçmalık mı olur yaa ne yapmaya çalışıyor bunlar ondan sonra kavga gürültü çıkınca biz barbar oluyor eee doğru o zamanda

bunlar shaktar maçındaki tepkinin çok daha fazlasını hakediyorlar.sonra Fenerbahçe taraftarı niye rezalet çıkartıyor? holigan dediğiniz taraftarlar takımına ceza gelmesin diye 17 hafta boyunca bir kez bile küfür etmedi.basın da shaktar maçında olanları sorgulamalı bence.en azından olayların daha da büyümemesi için veya kadıköyde rahatça işlerini yapabilmeleri için.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Böyle yapmaya devam ederlerse tepkinin dozajıda artacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sorumluları Twitter'dan @baristunay şikayet edelim. CNN Turk genel müdürü ve ceosu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğan grubu böyle devam etsin. Kimleri ve kaç kişiyi karşılarına aldıklarından haberleri yok hala. Bizden hala statta çiçeklerle karşılamamız bekleniyor ya bu insanları,vallahi biraz empati kurun anlaycaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Habertürk akıllanmamış sanırım. Hala birşeyler yazmaya çabalıyorlar. Bakalım tüm sezon maçlara girebileceklermi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçelileri saf yerine koyup da hala kınama mesajları yayınlıyolar.. yok basın özgürlüğüymüş bilmemne.. Kişi haklarını kim koruyacak biri söylesin bana, devletin savcısı bile kendini haklı çıkarmak için kandırmaya çalışıyosa gözaltındakileri, söylenecek söz kalmamıştır zaten..

Zaten basın hükmünü vermiş biz şike yapmışız onlara göre.. O zaman gelip de şikeli takımın satılmış maçlarını forslu koltuklarda izlemenin bi mantığı yok.. Gitsinler Hıncal gibi evinde dev ekranda izlesinler..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Temmuz.2011 at 16:28

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aziz Yıldırım'ın tutuklanma sürecinden bugüne kadar konuyla ilgili olarak tek mesajım olmadı bu konuda.Farklı konularda yazmışımdır.

Direk sadede geleyim; Shakhtar maçında taraftarımızın sahaya girerek yanlış bir tepki şekli seçtiğini düşünüyordum.

Cnn ile ilgili paylaşılan haberin üstüne bende şunu söyliyeyim; Dün Habertürk'de, Pakize Suda'nın sunduğu bi program denk geldi.Yolda önüne geleni çevirip gündemle ilgili soru soruyor.Soru neydi biliyor musunuz "Şike nedir?".

Üstteki satırıma istinaden; az bile yapmışız, azzzzzz.Bakın beni örnek olarak görün.Daha dün yapılanların yanlış olduğunu düşünen bir Fb taraftarıydım.Ama bugün tam tersini düşünüyorum.Yarın maç olsun sahaya atlayanların arasında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bir camianın bu kadar üzerine gidilmez.Bu kadar tahrik edilmez.Daha fazla yazarsam tutamıyacağım kendimi şimdi.Anlaşılabilmişimdir umarım.Saygılar...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

25.dakikada Semih'in penaltıdan attığı golle Sakarya karşısında 1-0 öndeyiz.4-3-3 düzeniyle sahada takım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sahaya girilmesi ile basına gösterilen tepki birbirine karıştırılmasın. Basına gösterilen tepki muhabirlerin sahadan, yazarların basın tribününden çıkarılmasıydı. Toplu halde sahaya girilmesi ise; sahaya ilk giren Aziz Yıldırım tişörtlü 2 kişinin gazıyla sahaya girmek isteyen bir taraftarı güvenlikçilerin ararya alıp tartaklamasının sonucu. O güvenlikçilere tepki gösteriliyor. Güvenlik görevlileri kaçmaya başlayınca da taraftarlar kovalarken sahaya giriyorlar. Bunu görenler de sürü psikolojisi mi artık nedense sahaya atlıyorlar. Ama sahaya girildikten sonra bazı güvenlik görevlileri dışında kimseye saldırılmış da değil. Büyük bir çoğunluk Aykut Kocaman'ı omuzlara alarak etrafında toplandı zaten.

Vurgulamak gerek ki; Fenerbahçe taraftarı basın mensuplarına saldırmak için sahaya inmiş değil. Sahaya inilmesi maçın ikinci yarısında. Basın ilk yarıda dışarı çıkarıldı.

Stoch'un şık vuruşuyla 2-0 öndeyiz.Maçtan çok Tatangalar'ı izliyorum,maçın başından beri hiç susmadılar nerdeyse.Keşke Sakaryaspor Süper Lig'de olsaydı.

Edit:Recep Niyaz ve Berk Elitez oyunda.Bakalım nasıl bir performans sergileyecekler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Recep Niyaz ve Berk Elitez giriyor oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her ne kadar seviye olarak 2. 3 kat aşağıda olsada Sakaryaspor iyi pas yaptı takım son dakikaları izlemedim ama görünüm iyi herkes güzel ayağa pas yapıyor Stoch dışında bireyselliğe kaçan yok Topuz bir kaç kez yaptı onun dışında stoperler hariç takım iyi bekir ve bilica'nın halı sahaya bile alınmaması gerekiyor..

Recep Niyaz izlediğim kadarıyla oldukça istekliydi.Fakat daha çok zamana ihtiyacı var,çalışmaya devam etmesi ve fizik olarak biraz daha güçlenmesi gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonlara doğru izledim Berk Elitez'i beğendim ama Recep Niyaz'ı göremedim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nereye yazacağımı bilemedim Bank Asya sohbet alanı da olsaydı keşke...İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum paslaşmalarımız gayet iyiydi Fenerbahçe bizden kat kat daha iyi bir takım olduğu için bu skor çıktı ortaya...Bank Asya'da bu kadronun iş yapabileceğini düşünüyorum ben...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bekir'i, baroni'yi ve özellikle berk elitez'i çok beğendim.

Mesaj Yetkileri