1 ayda yine iyi ilerlemisler
1 ayda yine iyi ilerlemisler
Kapasitesi kac bin olcak?
41.453 diye biliyorum
41461 diye biliyorum
41967 diye biliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bilmiyorum![]()
Benim dedigim dogru beyler![]()
Jest olsun diye Trabzonun FSM tarafindan feth tarihini koydular sona 1461
Evet evet 41.461 idi. Ben yanlış hatırladım.![]()
Ekmeleddin İhsanoğlu, bir gazetecinin hangi takımı tuttuğunu sorması üzerine, "Bu sorulur mu? Bize her yer Trabzon. Medarı iftiharımız. Biz artık Trabzonspor'dan Avrupa Şampiyonluğu ve dünya kupası istiyoruz" yanıtını verdi.
Beyler biz Dunya kupasina gidiyoruz
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye...oglu-trabzonda
Olsun Sonunda Türkiye Kupasına da Kabûlüz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Halilhodzic kendisine tahsis edilecek villayi reddetmis.
Tesislerde kalmak istiyormus.
Hizla devam ediyor.
Yeni Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, yardımcıları Cyril Moine, Jacgues Bonnevay, Mickael Boully, Sandy Guichard ve Fatih Kavlak ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geldi.
İlk olarak antrenman sahalarını gezen Halilhodzic daha sonra tüm teknik ekibin katılımıyla bir toplantı yaptı.
![]()
Colman paşamız zamanında gelmiş, şaşırmamak elde değil.
Yunus Emre Sel @yunusemresel · 2 dk. ·
61 yaşındaki Halilhodzic sahada 23 tur attı. Futbolcular tehlikenin farkında mısınız. 61 yaşındaki adam 23 tur atıyorsa size kaç tur attırır
Colman ve Malouda kampa goturulecekmis.
erzurumda coken kayak atlama pistini yapan saridaglar insaat, trabzondaki stadyumun da yapimini ustlenen firmaymis.
Fazla takılmamak lazım bu tür konulara, eğer fıtratında çökmek varsa çöker zaten.
sadece hukumete yakinligi oldugu icin kendileriyle is yapilan, karsilikli ceplerin doldugu bir ortamda aglanacak halimize gulmekten baska yapabilecegimiz birsey yok zaten.
Dun antremani izlerken gordum, kaleci antrenorunun cok degisik calistirma methodlari var.
Sambade'de kalecilerin ayaklarını bağlatıp topu uzak köşelerden çıkartmalarını çalıştırıyordu yabancilar biliyor bu işleri![]()
Last edited by vivoperlei : 24.Temmuz.2014 at 14:55 Reason: Yanlis anlasilabilecek bir ifade duzenlendi.
Çarmığa germedikleri kalmış![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Formalar kötü, özellikle beyaz olan.
Ben cubukluyu begendim.
Boyle cok basit durmuslar, lansman cuma gunu. Daha kaliteli bir cekimle karar vermek daha dogru olur.
Cubuklu
Beyaz sort
Beyaz Corap
Cok guzel olur
Beyaz dediğim gibi en kötüsü bana göre, yakalı formayı pek sevmediğimden çubukluyu da pek beğenmedim, mavi idare eder. Tabi bu yorumlarım mevcut fotoğraflar için, dediğin gibi birde lansmanda göreceğiz.
Keşke pantolonun üzerine giymeseymiş şortla falan olunca daha güzel durur ancak pantolonla itici olmuş![]()
Hepsi çok kötü gözüküyor. Ama ışıkdan dolayı öyle gözüküyor. Tanıtım da nasıl olduklarını anlarız.
Ortadaki forma diğerlerine göre daha iyi,genel olarak kötü olmuş gibi duruyor