ibiriç iş yapar idolüm![]()
Annan'ı da al gel bari Adnan Sezgin.
Annan'ı dglde , Ömer Üründül'ü al gel Adnan Sezgin...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ibricic'e 5,5M€ mu ee yok artık Ledesma'a 7M€ istemişlerdi vakti zamanında cidden yeter ya Adnan Sezgin gitsin artık istemiyoruz ya Adnan Başkan duy sesimizi inşallah elimizde patlar Ibricic'de Adnan Sezgin'i bi daha Galatasaray'ın herhangibir mülkünün 10km yakınına yaklaştırmazlar
Screw you guys, I'm goin' home
Kallström'ü 2-3 Milyon için almadılar şimdi uğraş uğraş dur.
Onya yıldız isimden sonra bu gelirse şok olurum![]()
adnan sezgin'den daha yi ne bekleniyordu ki?Rijkaard mı istedi şimdi ibrikçiyi?
ben takım düzelene kadr maç da izlemicem zaten. yoksa mideme ağrılar giriyor
insan stres atmak için maç izler ama biz daha da stres yükleniyoruz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ibricic diye bir adama 5.5 verdikten sonra nasil hangi onurla serefle paramiz yok o yuzden bu sezon transferde kisintiya gittik diyebilicekler ?!!!
Transfer resmiyet kazanmadıki. Sakin olun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ibricic'i 2 milyona, misimovic'i 6-7 milyona, Annan'ı da 3-4 milyona getirirse Ednan gözüme girer![]()
para yok diye yüzsüzlük etmenin alemi yok. Extra bütçe açın falan diyen de yok onlara...
Keita 8,5 milyon €
M. Topal 5 Milyon €
Emre ve Uğur 3,5 milyon €
yani toplamda 17 milyon € gelir sağladık.
Cana 4,5 Milyon €
Pino 2-3 milyon €
Hadi diğer kıytırıklara da toplam 2 vermiş olalım. En fazla edeceği 10 milyon €!
Ulen zaten gelen paralardan 7 milyon € artmış. Bu sezon koskoca Galatasaray'ın transfere ayırdığı bütçe 500.000 € falan mı ? Yazık...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transfer döneminin sessiz takımı Galatasaray, beklenen hamlesini yaptı ve Hajduk Split'li Ibricic'i renklerine bağladı.
Galatasaraytransfer konusundaki sessizliğini bozmak üzere! Sezona çok kötü başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne erkenden veda eden Galatasaray, Hajduk Split'in Boşnak futbolcusu Senijad Ibricic'i renklerine bağladı. Galatasaray'ın Ibricic'in bonservisi için Hajduk Split'e 5,5 milyon avro ödeyeceği öğrenildi. Orta saha ve forvet arkasında görev yapabilen Ibricic, golcü kimliğiyle dikkatleri çekiyor.
Bu transferi ise Hırvatistan'da bulunan GalatasarayFutbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin bitirdi. Sezgin son günlerde özellikle Galatasaraylı taraftarların eleştirilerin odağında bulunuyordu.
Bu arada Gaziantepspor'un da Ibricic'in transferi gerçekleştirmek üzere iki yöneticisiyle Hırvatistan'a gittiği, ancak Galatasaray'ın devreye girmesi üzerine geri çekildiği öğrenildi.
26 Ekim 1985 doğumlu olan Senijad Ibricic profesyonel futbol kariyerine 2003 yılında Podgrmec'te başladı. Orta saha ve forvet mevkilerinde görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu Podgrmec'te 23 maçta 16 gole imza attı. 2004 yılında ülkesinin takımlarından NK Zagrep'e transfer olan 1.82 boyundaki İbricic, 4 sezon formasını giydiği yeni takımında 99 kez sahaya çıktı ve 22 golle takımına katkı sağladı.
2008 yılında Hajduk Split'in teklifiyle kariyerinde yeni bir sayfa açan İbricic, bu takımda ise 66 maçta 33 gol kaydederek kalitesini ortaya koydu. Bosna HersekMilli Takımı'nda ise 24 kez görev alan ofansif futbolcu 3 kez rakip ağları sarsmayı başardı.
lincoln e bile 5 m euro bonservis vermemiştik yanılmıyosam bu adam kim oluyoda 5.5 m euro veriyoruz inşallah yalan haberdir !
Dun gecede denildigi gibi 5,5 milyon Euro ya Ibricic'i aldik , Quaresma'nin 7,5 , Stoch,un 5 , Niang'in 7 ettigi bir transfer ortaminda Adnan Sezgin dahiligini konusturarak 5,5 milyona ''Super Yetenek'' !! hic bir avrupa takiminin kesfedemedigi ama Adnan'in kesfettigi Ibricic'i getirmisdir , helal olsun adnan'a! allah kahretsiz bizi bu adamlara mecbur birakan yonetimi !
tek sevindiğimiz yanı o bu haberin
Baros 5M€'ya geldi bu takıma Haldun Üstünel varken
edit:
şimdi Milliyet'te Ibricic haberini okurken gördüm onlarda 7M€ bonservis diyor kesin bunlarınki doğru Sezgin kazıklanmıştır yine
Sarı-kırmızılı kulübün başarılı futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, üç senelik sözleşme imzalayacak olan Ibricic’e ise yıllık 1 milyon euro verileceği öğrenildi.
Last edited by E.Cartman : 29.Ağustos.2010 at 12:52
yaww yapılacak birşey yok mu? ben sinirden dudaklarımı ısırıyorum bunları okuyunca. yönetime mail sallasak sanki adnan polat mı okuyor ? valla istanbulda olsak toplanıp kulüp binasının önünde "Annan'ı da al gel Adnan Sezgin" diye tezahurat yapardık...
İbricici neden bu kadar istemiyosunuz anlamadımki bu zaman kadar lincoln elano gibi isimler geldide ne oldu belki daha faydalı olacak fena oyuncu değil bi kere türk takımları kendi yıldızını bulsun
Galatasaray Hagi'den sonra 10 numara mevkisi için Felipe, Lincoln gibi yıldızlara biton para harcadı ve bu oyuncuların takıma kattıkları vs hepsi ortada ama yıldız diyemeyeceğimiz İlic bu takıma onlardan daha fazla şey kattı. İbricic'de de durum böyle olacakmış gibi bir his var içimde.. tabi fiyat konusuna gelirsek 7 milyon £ gerçekten çok fazla.
ibricic'i geçen sezon boyunca izleyip sezon biter bitmez alsalardı diyecektim ki " Demekki bu adam GS'nin işine yarar.Çünkü 1 sezon izledikten sonrar kararlı bir şekilde transferi yapıldı." Fakat şu anki durumda siz bu oyuncunun izlenerek alındığını düşünüyorsanız bilememResmen taraftarın ağzına bal çalmak için transfer yapalım diye kalktılar fakat kaliteli bal da pahalı gelince gidip kalitesiz, içine şeker karıştırılma ihtimali çok olan bir bal alıp geldiler... benim isyanım gelen isme değil. Bu yönetici arkadaşlar da bu sene İbrikçiyi böyle izlerler artık... Hoşgeldin yeni Carrusca diyorum ben. Taraftarı tatmin edecek oyuncular alınacak diyen Polat'a da teşekkürler. Gerçekten ben tatmin oldum. Ön liberoya da bir İnamoto bulurlar artık. Annan'dı babandı derken yarın Yengen diye bir oyuncu bulup imza aşamasına gelir Transfer harikası Adnan Sezgin efendi...
![]()
Adnan Başkan taraftarı tatmin edecek futbolcular derken hangi yönden bakıyor onu da bi düşünmek lazım
yav bizim Adnan Sezgin'e ne borcumuz var, para mı vefa mı ne?? İstanbulspor'dayken bize kıyak geçti diye mi burda bu adam niye yav? GS'nin şampiyonluğu mu alıncak bu adam giderse nolcak gidecek bi daha hiç gelmeyecekse 17 şampiyonluğumuzu da alsınlar razıyım ben![]()
Açıklayın artık şu transferleri resmi siteden .Resmi siteden başka hiçbir şeye inanmıyorum ben Emana'dan sonra .
Adamlar netten nabız yokluyorlar önce sanırımne kadar çok saydırırsak o kadar artar kaliteli isim gelme ihtimali
Taraftar ne der diye bakıyorlar sanırım sitelere
İbrikçi yetmez , Annan'ı da al gel Adnan Sezgin !!!!
![]()
Ibricic 5.5 milyon ha.
Helal.![]()
MUHTEMEL 11'LER
ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Sezgin
Passos
Volkan
Sezer
Nadarevic
Tello
Doğa
Okvunvawne
Koray
Batuhan
Akşamnki maçın muhtemel 11'lerine baktım da rakipte skora etki edebilecek tehlikeli adamlar var.Koyu renktekiler'i Galatasaray'a alsak bence ilk 11'i zorlarlar![]()
Bu arada Elano da 3 günde maç kondisyonuna erişip kadroya girmişBiz de yedik !!
Mucizedir mucize.
Sağlık ekibi farkını göstermiştir![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ibricic 5.5 cok degilmi, bizimkiler Jaja yi 4.3 e aldiBizim yoneticileri supermen gibi gosterir bu Adnan Sezgin
![]()
2 ay boyunca İbricic için mi sabırsızlandık ?