Dünyanın çivisi çıkmış. Evli kadının msn konuşmaları valla kanımı dondurdu. Bu ne arkadaş ne yozlaşmış toplum olduk biz.
Uyku nedir nasıl uyunur biri bana anlatsın ben gelicem şimdi,ben soğukta da uyuyamıyorum![]()
Bana msnden anlatsana.![]()
3 gündür ortalama 3 saatle gidiyorum zaten abisi, pilim duracell galiba başka pil olsa küt diye yolda düşüvermiştimŞu kafa boşaltma makinelerini ne zaman icat edecekler, hoş bir dizide vardı galiba
![]()
![]()
![]()
Ya rapor hazırlayacağım abisi, gözümün önüne makinenin durumu geleceğine hep kuş tüyü yastık geliyor , hatta kuşu kendim yakalayıp tüylerini yolmayı bile hayal etmeye başladım, burda dolduracak bi şeyler bulurum içini![]()
Selamün Aleyküm ahali nasılsınız?
Yok abisi bana ormantik müzik lazım![]()
İyidir Mustafacım sen nasılsın abisi?birazdan geliyorum.
'Orman'tik mi ?![]()
Günaydın kafe sakinleri..
Günaydın abisi.
Yahu İsocum techno dinlersem şimdi dağıtasım gelir etraftakilere yazık .
Kuşlar çiçekler ve bitki örtüsünün oluşturduğu ve o ortamı çeşitli öğelerle beslediğiniz müziğe ormantik müzik denir ,kaynak bilinmiyor
Bunun yanlış anlaşılma haline de Nuri Alço müziği deniyorBu aralarda herkesin telinde Nuri Alço'nun discoya girdiği zaman çalan müzik var ,etraf hiç tekin değil yani
Zamane gençleri abi![]()
Ben fizy e koydum şarkı listesini sonra tek şarkıya indirdim gece 8 den sabaha kadar aynı şarkı çaldı, insan bir bıkar ama işe geldim yine aynı şarkı, ben ümitsiz vakayım galiba abisi![]()
Burda bi komşu var adam mhalleye naklen müzik yaıyını yapıyor.Adam sabah 10.00 da müslüm gürses dinliyor.Sonra gidiyor yabancı çalıyor nasıl bir ruh hali var adamda anlamadım.![]()
Bence anlamaya çalışma abisi mümkünse uzak dur ondan![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya şimdi şarkının ismini yazsam sitenin yarısı dinlerken uyur ,hiti düşürdüm diye tekmelerler beni
Save your love -Renee &Renato . Kadının sesi çok güzel de diğeri operacı,yıl da 83
Last edited by Melekovic : 05.Ağustos.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi upload falan et yahu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İsmi güzele benziyor abisi bir deneyeyim![]()
İyiymiş abisi kafa dağıtıyor ama sözleri güzel![]()
![]()
Mutluluk uykusuz bırakıyor acı uykusuz bırakıyor, en iyi uyuduğun zaman bunalım olduğun zaman oluyor ,bu dünya çok ters
![]()
![]()
![]()
Selamun aleykum..(:
Basshunter güzeldir ya All I Ever Wanted falan.
Selamlar..