Sayfa 341 / 447 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    eğer siz bu olayı aniden gelişen bir olay olarak görüyorsanız ciddi bir yanlışız var demektir..

Senelerdir bu ülkede şiddet var ve çığ gibi büyümeye devam ediyor siz orda bunu engellemek için yasa yapın sonra değiştirin çözüm yolu bu mudur acaba..

Yapan büyük bir şekilde cezasını almalı belki başlarda zor olur ama sonunda adam gibi maçlar izlenir genel olarak konuşuyorum kimse ordaki çocuklara kötü örnek olmamalı onlarca aile maça gidiyor olaylara bakın küfür kesici alet atma sahaya girme kavga çıkarma maç bitişi rakip taraftarı yaralama..
    muz olayı için sporda şiddet yasası şarttı desen anlarım ya da saha olayları için ama bu cinayet. Cinayet işlemekle sporda şiddet yasasını kesiştiremiyorum sadece ben. Yoksa yasanın değiştirilmesini savunan birisi değilim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    muz olayı için sporda şiddet yasası şarttı desen anlarım ya da saha olayları için ama bu cinayet. Cinayet işlemekle sporda şiddet yasasını kesiştiremiyorum sadece ben. Yoksa yasanın değiştirilmesini savunan birisi değilim.
    biz hep sonucun üzerinden konuşuyoruz millet olarak eğer o dönem çözüm aransaydı bazı kişiler hapse atılsaydı ona cesaret edilemeyeceğine adım gibi eminim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada Meireles'in hareketine ceza verilirse(normalde verilmeli de bazen arada kaynayabiliyor böyle şeyler) kesinlikle gönderilmeli. Çok iyi bir oyuncu ama sorunu da çok. Sürekli sakatlık,rakibi tahrik gerek yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yönetim haddi olmayan şeylere karışmaya başladı. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Meirelesin yaptığı hareket bence yakışmadı.

Kesinlikle gönderilmesi gerekir

Muzu gösteren adam beyaz tv deymiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyaz TV'de amma propagandacı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

meireles derhal gönderilmeli.kısa ve net... bu ülkenin parası bu kadar değersiz değil! adam gibi adamlar alsın hiç olmazsa!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu bakın meireles'in gidip gitmeyeceğine fenerbahce kulubü karar verir, gidip gitmemesini de fenerbahce taraftarı ister. Takım arkadaşını hastanelik yapan adam takımınızda duruyor hatta siz bonservisi alınsın istiyorsunuz , burada pek konuşacağınız bir durum yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yapılan hareket kaptanımıza yapıldıysa her türlü ilgilendirir.Antrenman da çıkmış bir olayla da bunu bir tuttunuz ya helal olsun.Herkes cinsel organını sallayarak gezsin o zaman.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuz ilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zamanında Nouma aynısını yaptığında basında inanılmaz bir linç kampanyası vardı, 7'den 70'e herkes gönderilmesi gerektiğini düşündü ve bunlar düşünülürken Beşiktaş'ta taraftarın en büyük efsanelerinden olan Pascal Nouma'ydı isim. Meireles'de bence gönderilecektir.

Fenerbahçe gibi bir kulübe yakışacak bir tarzda oyuncu değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Keşke talibi çıksa da göndersek ama yıllık geliri 2 milyonun üstünde olan 3 yıllık sözleşmesi daha olan bir oyuncu. Bonservisine de 10 milyon ödediğimiz düşünülürse gitmesi hayalden başka birşey değil. Ben FB taraftarı olarak keşke ilk GS maçından sonra gönderilseydi dedim ama saydığım gerçekler bunun önüne geçiyor malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hareketi şu an Meireles değil de Fernandes yapmış olsaydı gerek kulüpler gerekse medya yerden yere vurmuştu. İnanılmaz bir baskı olurdu aynı Nouma gibi.

Bu ülkede takım ayrımı yapıldı ve kaderleriyle fazlasıyla oynandı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nouma ile Meireles'in olayi cok farkli yanlis anlamayin ben hareketi savunmuyorum ama Nouma attigi golden sonra 20 tane kameranin önünde o hareketi yapiyor meireles ise yedek kulübesinden Sabri'ye o hareketi yapiyor o anida sans eseri 1 kamera yakalamis.. Büyük ihtimal ceza verilir kendisine dogrusuda odur... bu arada muz olayi cok farkliymis okuduguma göre.. irkcilik felan yok ordada..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Nouma ile Meireles'in olayi cok farkli yanlis anlamayin ben hareketi savunmuyorum ama Nouma attigi golden sonra 20 tane kameranin önünde o hareketi yapiyor meireles ise yedek kulübesinden Sabri'ye o hareketi yapiyor o anida sans eseri 1 kamera yakalamis.. Büyük ihtimal ceza verilir kendisine dogrusuda odur... bu arada muz olayi cok farkliymis okuduguma göre.. irkcilik felan yok ordada..
    Bana kalırsa sahanın içinde yapması aynı şey. Onlarca kameranın o sahayı çektiğini biliyor Meireles. Sonuçta bir de niyet önemli tabi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bizim futbol taraftarında bu kafa olduktan sonra Meireles'in halkalı şeker hareketine kılıf bulanlar buna da bir kılıf bulurlar Şortuna sinek falan girmiştir belki. Yoksa hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmeyen adam bunu yapar mı canım?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF inceleme başlatmış.Bakalım ne ceza çıkıcak.Özellikle Fenerbahçe ne tür bir tavır takınıcak.
    Sabah Mehmet Demirkol güzel bir yorum yaptı.Muz gösteren adamın kombinesini iptal edip tribünden uzaklaştırıyorsun,peki bunlara ne yapıcaksınız merak ediyorum dedi.

Bu arada muzu gösteren adam yemek için getirdim demiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    TFF inceleme başlatmış.Bakalım ne ceza çıkıcak.Özellikle Fenerbahçe ne tür bir tavır takınıcak.
    Sabah Mehmet Demirkol güzel bir yorum yaptı.Muz gösteren adamın kombinesini iptal edip tribünden uzaklaştırıyorsun,peki bunlara ne yapıcaksınız merak ediyorum dedi.

Bu arada muzu gösteren adam yemek için getirdim demiş.
    yemek icin getirdim dememis yanimda oturan amca verdi demis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen şimdi sporxte okudum hepsini iyi kıvırmışYersen hesabı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.

Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

melonun eboue nin taraftara yaptığı hareketlerden sonra meirelesin kovuiulması gönderilmesinin istenmesi ne komik meirelese gelene kadar bir çok adam var bu arada meirelese gerekli ceza verilmeli bu kaçıncı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2 tane muz vakası var maçta eğer diğer kişiyi buldularsa o adamda öyle ırkçılık gibi bir amaç taşımıyor ama diğer fotodaki adamın direk kıombinesi iptal edlilmeli

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    melonun eboue nin taraftara yaptığı hareketlerden sonra meirelesin kovuiulması gönderilmesinin istenmesi ne komik meirelese gelene kadar bir çok adam var bu arada meirelese gerekli ceza verilmeli bu kaçıncı
    aynen galatasarayi oyuncular taraftari kiskirtinca savunuyorlar meireles sabriye tombala yapti diye yerden yere vuruyorlar.. sabride sov yapmayi biraksin ozaman.. taraftara oynamasin adam 30 yasina geldi yillardir ayni kafada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.

Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuz ilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten
    Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.

----

Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet Fenerbahçe'yi ilgilendirir ancak gönderilmeli demek en doğal hakkımız,buna kimse karışamaz.Gönderme işi seni de ilgilendiren bir konu değil abi,direkt olarak Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı ilgilendiren bir konu bu kafayla bakarsak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB bizi alkışlasın, FB bizi tebrik etsin, FB bizi centilmence karşılasın, FB oyuncularını kovsun. Kendi takımlarında olunca hemen öbür tarafa bakarlar ama. Hala Melo'yu savunan zihniyet var karşınızda uğraşmayın derim ben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim değerlerimi ve kültürümü hiçe sayan bir adamı ben ülkemde istemiyorum (!)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nouma zamanındaki ahlak profesörleri, gösterin bakalım şimdi kendinizi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

FB, Meireles'i göndermeye karar versin. Bi daha futbol konuşmam.

Mesaj Yetkileri