Sayfa 341 / 436 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yılmaz Vural'a şans verilmesi gerekiğini düşünüyorum, Mustafa Denizli de kesinlikle vizyonsuz bir isim değildir bugün kral dediğiniz teknik adamları imkanları kısıtlı takımlara koyun bakalım nasıl yönetiyorlar ? Mustafa Denizli'yi istemem tabi ama bu adamlar büyük takımlar kadar küçük takımlarında tozunu yutmuş adamlar. Ersun Yanal ise Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını taşıyan bir hoca. Futbol karakterleri aynı, yani Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmek mantıksız olur. Keza Bülent Uygun yine öyle.

Kısaca kenardayken takımla beraber olan, heyecanını arzusunu ve isteğini hem takıma hem de taraftara yansıtabilecek bir hoca olursa ne ala. Yerli veya Yabancı. Fenerbahçe'ye bu lazım, kenarda bir enerji.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirimin oldugu yere denizli gelmez bence

Türk kimse gelmesin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Türk kimse gelmesin

yilmaz vural en uygun isim almanya dogumlu alman passaportu var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanlız bu fotoraf hiç olmamış.Antu'dan

Hiç çekilmiyo biliyomusun böyle ironiler vs vs

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

1 hafta 10 gün içinde hoca belli olacak dediler en az 20 gün olur. Sezona tam kadro giricez dediler Ağustos sonuna oyuncular yetişir ve yine şampiyonlar ligine gidemeyiz. Umarım yerli bir hoca gelir ve 1 veya 2 yıllık sözleşme imzalanır. Aziz Yıldırım da bu sene başarısız olduktan sonra gider zaten, yeni gelen yönetimle köklü bir değişiklik yaşarız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KOCAMAN'DAN SOW'A TRANSFER TAVSİYESİ

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.
    Basının uydurmalarıdır,bugün çok yalan haber oldu resmi siteyi takip et yalanlamalar devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bir cümleden mi ibaretmiş konuşma?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Aziz Yıldırım bu takımdan gitmeden teknik direktör olarak istersen mourinho, mancini, ferguson falan bir karışımı yap koy yine de olmaz. Yazık oldu Aykut Kocaman'a.. en zor günde en iyi şekilde idare etmeye çalıştı takımı ve elindeki yetersiz kadroyla iyi işler başardı. Şimdi Transfer yüzünden gitti deniliyor e yabancı büyük bir isim geldimi sıkıysa onun istediği adamı alma, mecbur alıcaksın e o zaman Aykut'a ayıp değil mi ? bence Fenerbahçe bu sezona çok kötü bir başlangıç yapacak bu yüzden hele yerli bir hoca gelmesi durumunda en az 2 sezon daha Fenerbahçe şampiyonluk göremez gibi geliyor bana

bunu bende diyorum adama 17 vermişler hemen gitsin

stochu vermedikte ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'de Moussa Sow şaşkınlığı yaşanıyor. Teknik kadronun raporu doğrultusunda, takımda kalması planlanan Moussa Sow'a gelen sürpriz teklif ortalığı karıştırdı. Sow'un menajeri Shervin Nikoui, dün İstanbul'a gelerek Senegalli futbolcuya cazip teklifler olduğunu yönetime belirtti.

Nikoui, yöneticiler Hasan Çetinkaya ve İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede sözleşmesinde '17 milyon Euro karşılığı serbest kalır' maddesi bulunan Sow için Arsenal ve Liverpool'un 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi

Tam Metin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ersun Yanal ve Yılmaz Vural gerçekten çok yanlış bir tercih olur Fenerbahçe için. Yılmaz Hoca'nın zaten ciddiye alınacağını pek zannetmiyorum oyuncular tarafından ve yönetim bazında da kredisi olmaz gibi geliyor. Rıdvan Dilmen cuk oturur ancak onunda camiayı yakından bilmesinden dolayı geleceğini zannetmiyorum. Aziz Yıldırım'dan kurtulduğu an Fener huzura erecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mourinho çok uzak bir ihtimal değil bence olabilir.

10 aldın 15e madde koyucan oldu canım

aykut kocaman öyle transfer yapmaz

Seçimden başkası bizi kurtarmaz

Ali Koç ..........

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yapmayın ya Mourinho Chelsea'ye gidecek eğer öyle bir durum olsa Fatih Terim le konuşur böyle bir durumu bile

bir de iki egoist insan aynı takımda zor yer alır olsa Aziz Yıldırım ile anlaşamazlar (bana göre binde birden az gelmesi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yılmaz vurala olmaz diyenlerin elazığla fenerbahçeyi kıyaslaması mantığını anlayamıyorum
    Elazığspora futbol oynatmak için değil maç kazandırıp ligde kalmak için geldi
    Futbol bilgisinden şüphe edenlerin de futbol bilgisinden şüphe ederim
    Hala savunuyorum
    Facede incide bi süre dalga konusu olur ama aykut kocamana verilen şansın yarısı verilirse efsane olacağına olan inancım tam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Yılmaz vurala olmaz diyenlerin elazığla fenerbahçeyi kıyaslaması mantığını anlayamıyorum
    Elazığspora futbol oynatmak için değil maç kazandırıp ligde kalmak için geldi
    Futbol bilgisinden şüphe edenlerin de futbol bilgisinden şüphe ederim
    Hala savunuyorum
    Facede incide bi süre dalga konusu olur ama aykut kocamana verilen şansın yarısı verilirse efsane olacağına olan inancım tam
    Kesinlikle katılıyorum, ben geçmişten beri bir şans verilmesi taraftarıyım. Yıllardır en azından 1 sene yönetsin bizi demişimdir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mourinho imkansız adam 3. kez cl yi almayı istiyor stsl yi alsa ne almasa ne ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu Yılmaz Vural lobisi nedir arkadaş? Hangi koltuk boşalsa onun adı geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk futbolu karışıkken mou"nun gelmesi cuk oturur hani bide yanında pepeyi getirirse seyret gümbürtüyü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yılmaz Vural iyi takımlarla da çalıştı hep başarısız oldu. Sezona bir takımın başında başlayıp hiç başarılı olamadı,neredeyse hiç diyelim. Sezonun sonuna doğru düşme potasında olan bir takımı anlık gazla biraz yükseltiyor hepsi bu.

Antalyaspor'un son küme düşmesini hatırlayın Burak'lı Ali Bilgin'li takım ligin kalburüstü takımlarındandı,o takımı düşürmek yeteneksizlikti tam anlamıyla ve düşürdü. Sonra intihar ediyorum falan diye tvlere bağlanmıştı. Ne işi var bu adamın 3 büyüklerden birinde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tweet kurbanı olacak son isim Sezer Öztürk olabilir, tabii bu karmaşada arada kaynama ihtimali de yok değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tweet kurbanı olacak son isim Sezer Öztürk olabilir, tabii bu karmaşada arada kaynama ihtimali de yok değil.
    Kimse bir şey diyemez şahsen takım içinde ki meselelerde ne olduğunu hiç kimse bilmiyor.Yorum yapmak yanlış olur ama şöyle bir soru sorabiliriz;

Baroni'nin kesintisiz,Selçuk Şahin'in sık sık oynadğı bir takımda Sezer Öztürk iyi oynamasına rağmen niye şans bulamaz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Pelegrini , Biliç , Lucescu , Löw , Bielsa , Spaletti , Rudi Garcia , Roberto Inuguez

Bunlardan biri olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Pelegrini , Biliç , Lucescu , Löw , Bielsa , Spaletti , Rudi Garcia , Roberto Inuguez

Bunlardan biri olsun
    Löw futbol tarzını izlemedim.Eskilerden duyduğum kadarı ile baya futbol oynatıyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Löw futbol tarzını izlemedim.Eskilerden duyduğum kadarı ile baya futbol oynatıyormuş.
    hiç mi almanya milli takımını izlemedin ?

pellegrini imkansız man city e gitcek lucescu yeni sözleşme imzaladı diye hatırlıyorum diğerlerini bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yoksa şenol güneş mi gelicek sezer bunu demek istiyor olabilir
    Olamaz
    Ama ben öyle abartılıcak bişi görmüyorum

Mesaj Yetkileri