"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu arada Meireles'in hareketine ceza verilirse(normalde verilmeli de bazen arada kaynayabiliyor böyle şeyler) kesinlikle gönderilmeli. Çok iyi bir oyuncu ama sorunu da çok. Sürekli sakatlık,rakibi tahrik gerek yok.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yönetim haddi olmayan şeylere karışmaya başladı. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Meirelesin yaptığı hareket bence yakışmadı.
Kesinlikle gönderilmesi gerekir
Muzu gösteren adam beyaz tv deymiş
Beyaz TV'de amma propagandacı.
meireles derhal gönderilmeli.kısa ve net... bu ülkenin parası bu kadar değersiz değil! adam gibi adamlar alsın hiç olmazsa!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yahu bakın meireles'in gidip gitmeyeceğine fenerbahce kulubü karar verir, gidip gitmemesini de fenerbahce taraftarı ister. Takım arkadaşını hastanelik yapan adam takımınızda duruyor hatta siz bonservisi alınsın istiyorsunuz , burada pek konuşacağınız bir durum yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yapılan hareket kaptanımıza yapıldıysa her türlü ilgilendirir.Antrenman da çıkmış bir olayla da bunu bir tuttunuz ya helal olsun.Herkes cinsel organını sallayarak gezsin o zaman.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuzilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten
![]()
Zamanında Nouma aynısını yaptığında basında inanılmaz bir linç kampanyası vardı, 7'den 70'e herkes gönderilmesi gerektiğini düşündü ve bunlar düşünülürken Beşiktaş'ta taraftarın en büyük efsanelerinden olan Pascal Nouma'ydı isim. Meireles'de bence gönderilecektir.
Fenerbahçe gibi bir kulübe yakışacak bir tarzda oyuncu değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke talibi çıksa da göndersek ama yıllık geliri 2 milyonun üstünde olan 3 yıllık sözleşmesi daha olan bir oyuncu. Bonservisine de 10 milyon ödediğimiz düşünülürse gitmesi hayalden başka birşey değil. Ben FB taraftarı olarak keşke ilk GS maçından sonra gönderilseydi dedim ama saydığım gerçekler bunun önüne geçiyor malesef.
Bu hareketi şu an Meireles değil de Fernandes yapmış olsaydı gerek kulüpler gerekse medya yerden yere vurmuştu. İnanılmaz bir baskı olurdu aynı Nouma gibi.
Bu ülkede takım ayrımı yapıldı ve kaderleriyle fazlasıyla oynandı.
FM Gazetesi
Nouma ile Meireles'in olayi cok farkli yanlis anlamayin ben hareketi savunmuyorum ama Nouma attigi golden sonra 20 tane kameranin önünde o hareketi yapiyor meireles ise yedek kulübesinden Sabri'ye o hareketi yapiyor o anida sans eseri 1 kamera yakalamis.. Büyük ihtimal ceza verilir kendisine dogrusuda odur... bu arada muz olayi cok farkliymis okuduguma göre.. irkcilik felan yok ordada..
Bizim futbol taraftarında bu kafa olduktan sonra Meireles'in halkalı şeker hareketine kılıf bulanlar buna da bir kılıf bulurlarŞortuna sinek falan girmiştir belki. Yoksa hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmeyen adam bunu yapar mı canım?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TFF inceleme başlatmış.Bakalım ne ceza çıkıcak.Özellikle Fenerbahçe ne tür bir tavır takınıcak.
Sabah Mehmet Demirkol güzel bir yorum yaptı.Muz gösteren adamın kombinesini iptal edip tribünden uzaklaştırıyorsun,peki bunlara ne yapıcaksınız merak ediyorum dedi.
Bu arada muzu gösteren adam yemek için getirdim demiş.![]()
Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.
Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.
melonun eboue nin taraftara yaptığı hareketlerden sonra meirelesin kovuiulması gönderilmesinin istenmesi ne komik meirelese gelene kadar bir çok adam var bu arada meirelese gerekli ceza verilmeli bu kaçıncı
Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.
----
Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.
Elbet Fenerbahçe'yi ilgilendirir ancak gönderilmeli demek en doğal hakkımız,buna kimse karışamaz.Gönderme işi seni de ilgilendiren bir konu değil abi,direkt olarak Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı ilgilendiren bir konu bu kafayla bakarsak.
FB bizi alkışlasın, FB bizi tebrik etsin, FB bizi centilmence karşılasın, FB oyuncularını kovsun. Kendi takımlarında olunca hemen öbür tarafa bakarlar ama. Hala Melo'yu savunan zihniyet var karşınızda uğraşmayın derim ben.
Benim değerlerimi ve kültürümü hiçe sayan bir adamı ben ülkemde istemiyorum (!)![]()
Nouma zamanındaki ahlak profesörleri, gösterin bakalım şimdi kendinizi.
Canım FEDA olsun sana !
FB, Meireles'i göndermeye karar versin. Bi daha futbol konuşmam.