Sayfa 342 / 896 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet, 13 milyon euroyu bir anda 16 milyona çıkarmış. Fransız basını kaynak gösterilerek verilen bir haber... Üzülüyorum valla...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yuh ya o paraya daha iyi bir forvet alınamaz mı?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sanırım Avrupada bizi tanımayan kulüp ve menejer kalmamış... Herkes yolunacak kaz gibi bakmaya başladı. "Haaaa, Fenerbahçe mi; o zaman işler değişir, onlara bu paraya olmaz..." Başkasına 10 milyona evet diyecekleri oyuncu için biz isteyince 15'i bile az buluyorlar. Bu "yolunacak kaz" imajını nasıl yokederiz, bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

City gibi oldu biraz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Neyse ki, ebedi dostumuz Beşiktaş bu konuda da bizim izimizden gidiyor. Pek yakında bizim yerimizi alacaklarına hiç şüphem yok. Son yıllarda transfer politikası olarak hızla Fenerbahçeleşiyorlar... Biz transfer geleneği olarak kendimizden kurtulmaya uğraşırken Beşiktaş son hızla "biz"leşiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aslında o teklif 12m idi. 1 m euro udinese'ye verileceği için 13 istemişler. sonra 3 m euro da bonus istemişler neyin bonusuysa. böylelikle 16 olmuş. umarım almayız bu paraya bu adamı. iyi oyuncu yararlı olur ama geleceği fiyat maksimum 11-12 dir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Neyse ki, ebedi dostumuz Beşiktaş bu konuda da bizim izimizden gidiyor. Pek yakında bizim yerimizi alacaklarına hiç şüphem yok. Son yıllarda transfer politikası olarak hızla Fenerbahçeleşiyorlar... Biz transfer geleneği olarak kendimizden kurtulmaya uğraşırken Beşiktaş hızla bizleşiyor.
    vallahi abi, beşiktaş takımı da, taraftarı da bizim 5 yıl önceki profilimizde şuan eğer maya tutmazsa çok kötü olur. çok üzülürler.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    aslında o teklif 12m idi. 1 m euro udinese'ye verileceği için 13 istemişler. sonra 3 m euro da bonus istemişler neyin bonusuysa. böylelikle 16 olmuş. umarım almayız bu paraya bu adamı. iyi oyuncu yararlı olur ama geleceği fiyat maksimum 11-12 dir.

İşte o bonus bizim imajımız... Yani "yolunacak kaz" parası... Yılların yanlış transfer politikalarının şuurlarda bıraktığı iz... "Bunlar bulur-buluşturur ve istediğimizi verirler" algısı...

Zamanında R.Carlos'ları filan almanın iyi hoş yanları vardı ama uzun vadede böyle sıkıntıları da oluyor, olacak... Malesef, yukarıda Vego söylemiş, Türkiye'nin M.City'si gibi zannediliyoruz kanımca...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Abi Yanlız Fenerbahçe değil Türkiyenin City si bizim 3 büyük klüp için yolunacak kaz imajı var biz Avrupa'nın Katar'ıyız.Bu imajı silmek kolay değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bugün düsündünme Gyan gelsin bence süratli iyi dripling yapabilen kolay adam gecebilen teknik kapasitesi iyi olan bir oyuncu tek problemi son vuruslari fakat ligimizde baros da cok gol kaciriyor adam gol krali oldu is sadece forvette bitmiyor yaninda oynayacak adamlarda da bitiyor yaninda dia stoch ve alex oynayacagina göre bence gyan cok büyük bir patlama yapabilir bizde.. hatta bu hücum hattinda gyan degil güiza bile oynasa patlar cok saglam hücum hatti olusturduk bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TAmam gelsinde 16 Milyon Euro yu kim bulmuşki biz bu adama veriyoruz.. Kardeşim B planın yokmu yönel başka adama. İlla bir adama mı bağlıyız hep:..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yok guiaza patlama falan yapamaz artık yönetimde elini cabuk tutsa iyi olacak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gyan iyi futbolcu, zenci(), güçlü, driblingi olan bir forvet ama 16M€ çok yav daha iyisi alınabilir bence 16M€'ya...

Cardozo'ya ne kadar istemişti Benfica yav 20M€'muydu ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Gyan iyi futbolcu, zenci(), güçlü, driblingi olan bir forvet ama 16M€ çok yav daha iyisi alınabilir bence 16M€'ya...

Cardozo'ya ne kadar istemişti Benfica yav 20M€'muydu ?
    50 milyon € civari istiyorlar o adama öyle adamlari getirmek daha zor city real madrid gibi takimlar yüzünden transfer piyasasi pahalilasti gyan gibi normal degeri en fazla 10 milyon € olan adamlar birden 15-20 ye cikti..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir de şu çok gol kaçırma durumu... Yani kaç kişi Fransa ligini takip etti ve 90 dakika Gyan'ı izledi ki? Demek istediğim, FM performanslarına bakarak oyuncu kritik etmenin gerçekliğine inanmıyorum. Bir veri olabilir, ama delil asla... Yani haftalardır konuşulan mesele bir şehir efsanesi de olabilir. Bir oyuncu hakkında kanaate varmak için en az 4 veya 5 maçını 90 dakika izlemek lazım. Ben şahsen değil Gyan, 2009-10 sesonunda Fransa liginden toplam beş maç ya izlemişimdir, ya izlememişimdir. (Geçen yıl baştan sona bir tek PSG-Marsilya maçını izlediğimi hatırlıyorum mesela... Ara ara döndüğüm ve sadece belli bölümlerine takıldığım maçları saymıyorum.) Gerçekten bu ligle yatıp kalkan arkadaşlar varsa onlara birşey diyemem. Başımın üstünde yeri var. Ama diğer türlü pek mühimsemiyorum söylenenleri... Bu sebeple çok gol kaçırıp kaçırmadığını anlamak için beklemek lazım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

guiza'nın arkasına istediğini koy gene patlamaz bu adam kariyerinde 1 sene patlama hakkı vardı heralde onuda ispanyada gol kralı olarak doldurdu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben gyan'i cok iyi taniyorum karsi karsiya kalecinin kucagina topu yuvarladigini cok gördüm bu zamana kadar 30 ye yakin macini izlemisimdir heralde italya ligi dahil 90 dakika pek fazla izleme sansim olmadi sadece dünya kupalarinda izleyebildim.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bazı şeyleri oyuncunun bireysel performansından veya potansiyelinden bağımsız değerlendirmek lazım... Bazı operasyonlar psikolojik amaçlı yapılır.

Guiza bu sene kalacak olsa ve 50 gol atacağına dair teminat verilse dahi kalması bu takıma zarar verir. Yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor havası diğer futbolculara yerleşir. Yönetim aciz duruma düşer. "Gönderemediler, tıpış tıpış ona mahkum oldular" imajı büsbütün Fenerbahçenin havasını karartır.

Bazı operasyonları geciktirmemek lazım. Gitmesi gereken gitmelidir. En azından taraftarın hassasiyetine saygı duyulduğunu göstermek için... "Biz yaptık oldu" bir yere kadar... "Biz yaptık oldu"nun karşılığı en basitinden kombinelerde yarı yarıya azalma oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gyan'ın dünya kupasındaki maçları izledim çok gol kaçırdı ama dediğim gibi driblingi iyi süratli de eğer kanattan içeri sokulacak bir oyuncu şeklinde ya da çift forvetli sistemde 2. forvet olarak kullanılırsa iş yapar bana göre diğer türlü tek forvet olarak çok gol atabileceğini sanmıyorum ben ama inşallah beni haksız çıkarır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haklı olabilirsiniz. Ama takdir etmek lazım ki, milli takım ile kulüp performansı her zaman paralellik göstermeyebiliyor. En basit örneği Messi...

Yani bardağa dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Madem 16 milyon euroyu gözden çıkarmış bizimkiler...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

16 milyon euro Gyan'dan daha iyisi alınamazmıki?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu gece gyan açıklanabilirmiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayrıca önümüzdeki sene forma reklamında Turkish Airlines yazabilir. yıllık 18 milyon euro önermişler. muhtemelen bizimkiler kabul eder. yanılmıyorsam avea ile anlaşma bitiyordu.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Off çok büyük bir anlaşma olur o zaman

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by vego View Post
    16 milyon euro Gyan'dan daha iyisi alınamazmıki?

Kesinlikle alınabilir. Ama biz değil, başka bir takım isterse... Senin de dediğin gibi, malesef City muamelesi görüyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ayrıca önümüzdeki sene forma reklamında Turkish Airlines yazabilir. yıllık 18 milyon euro önermişler. muhtemelen bizimkiler kabul eder. yanılmıyorsam avea ile anlaşma bitiyordu.
    gecen sene bitmisti fakat 2 sene daha uzattilar diye hatirliyorum ayrica bizim yönetimde büyük ihtimalle avea'ya bagli birisi var avea ile anlasma imzalamadan önce gazprom reklam teklifi vermisti adamlar yine gittiler avea ile imzaladilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu forma reklamının fiyatını daha yüksek tutmalıyız artık. Ciddi bir gelir kapısı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

teklif gelmiş. kabul edip etmeme yönetimin elinde tabi.
    (/s)

Nesil
    2006

bu gece gyan açıklanabilirmiş.
    Her gece açıklanacak, kim yazdı bunu antuya. =))

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yıllık 18 milyon eurodan daha iyi bir teklif gelmez herhalde

Mesaj Yetkileri