Sayfa 342 / 480 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
10,231 ile 10,260 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Uğur Boral'ın transferini KAP'a bildirdi.
    Futbolcu Uğur Boral ile 3 yıllığına (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;

Yıllık 700.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Uğur Boral berbat bir futbolcu. Samsunda canlı izlediğim maçlarda aşırı saçma hatalar yapıyordu. Kaç kere golden etti takımını. Benim takımıma gelse çıldırırdım heralde

Gerçi belli olmaz belki BJK'de kendini gösterir ama zannetmiyorum.
    Fenerbahçedeyken beğeniyordum çok koşuyor ve oyuna renk katıyordu.
    Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben Hürriyette ciddiydim yanlız, giydiği formayı terletebilen, hakkını verebilen oyunculardan.
    Formayı terletmek mahrifetse Veli Kavlak var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

faydalı olacaktır...

4. Default

Kendini toparlarsa iyi işler yapar Uğur . Uğur Boral denince aklıma Fenerbahçe-Sevilla maçında Daniel Alves'i madara etmesi geliyor .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Kendini toparlarsa iyi işler yapar Uğur . Uğur Boral denince aklıma Fenerbahçe-Sevilla maçında Daniel Alves'i madara etmesi geliyor .
    Banada Almanya Maçında Lehmann'a attığı bacak arası gol.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ospina gelirse çok iyi olur. Sözleşmesi süresince faydalı olacağına inanıyorum.

Bu arada; Hürriyet için uzak dursun derken, şimdi de Hamza Çakır çıktı başımıza. Sivok olmazsa imza atabilirmiş. Sadece gülüyorum.

7. Default

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Anahtar kelime = "kendini toparlarsa". Şimdi bulundukları noktaya bak, Daniel Alves nerede? Uğur Boral nerede? Sakatlıktan fazlası var bunun ardında, mental.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Anahtar kelime = "kendini toparlarsa". Şimdi bulundukları noktaya bak, Daniel Alves nerede? Uğur Boral nerede? Sakatlıktan fazlası var bunun ardında, mental.
    Birde ülkelere bakmak gerek birisi Brezilyalı birisi Türk bana sorsalar bende Brezilyalıyı tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Uğur Boral şu haliyle ligte orta sıralar için mücadele eden bir takımın oyuncusu olabilir anca.Bazı arkadaşlar çok iyimser.Beşiktaş nere Uğur Boral nere.O eski halinden eser bile yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Uğur Boral şu haliyle ligte orta sıralar için mücadele eden bir takımın oyuncusu olabilir anca.Bazı arkadaşlar çok iyimser.Beşiktaş nere Uğur Boral nere.O eski halinden eser bile yok.
    Oyuncuları yollamaya devam edersek Orta sıralarda mücadele eden bir takımdan eksik bir yönümüz olmayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ece Erken'in yazısı.

Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Uğur Boral nedir Allah aşkına yahu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

uğur boral için garanti ücretin bu kadar çok yüksek tutulmasını anlamıyorum onun yerine maç başı daha yüksek olmalıydı. Uğur için Bjk kariyerinde ki senaryo belli 1-2 iyi maç çıkaracak sonra sakatlanacak sonra sakatlıktan dönüp 1-2 iyi maç çıkaracak sakatlanacak bu kısır döngü devam eder 3 yıl boyunca.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ece Erken'in yazısı.

Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.
    ece erken ne anlar futboldan gerci yazdiklari pekte yanlis sayilmaz yinede ece erken'in yazilarina kimse itibar etmez magazine dönsün o

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ece erken ne anlar futboldan gerci yazdiklari pekte yanlis sayilmaz yinede ece erken'in yazilarina kimse itibar etmez magazine dönsün o
    Öyle diyorsun da Ece Erken senden benden fazla maça gitmiştir. Bayan olması futboldan anlamadığı anlamına gelmez
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Öyle diyorsun da Ece Erken senden benden fazla maça gitmiştir. Bayan olması futboldan anlamadığı anlamına gelmez
    yok ben onu ciddi anlamda yazmadim zaten hani bayanlara genel olarak söylenen bir laftir ya ondan yazdim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kendiside Besiktas'ta gorev alan birisidir zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Son Dakika !

Beşiktaş İskoç kaleci Alan McGregor ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor'la transfer görüşmelerine başlandığını acikladi. Demek ki Ospina olmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ospina olaydi daha iyidi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.
    Bencede )

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

SON DAKİKA / Beşiktaş İskoç kaleci Allan Mcgregor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ospina olsaydı daha iyi olurdu ama McGregor'da gayet iyi bir transfer en azından beklediğim gibi çıkarsa basit goller yemeyen ortalama bir kaleci ve Beşiktaş'ın aradığı adam. Cenk gibi inanılmaz kurtarışlar yapıp basit goller yiyerek takımın direncini düşürmez en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cenk'ten daha kötü olamaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

McGregor geçen yıl 37maçın,17'sinde gol yemedi.2 penaltı kurtardı ve bonservissiz aldilar hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
    Muhammet öyle diyorsun da Cenk'in yediği saçma sapan goller yüzünden bir çok kere takımın direnci kırıldı. Çoğu kez yaşadık bunu. Önce bi kaleye güveneceksin ki geri kalan oyuncular ona göre oynasın. Cordoba gittikten sonra bunu hiç yaşayamadık biz. Bunu şu an en iyi yapan kaleci Volkan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LIoris Lyon dan ayrıLıyor. Lyon un iLk tericihi de Ospina. Ospina transferinde eLimizi çabuk tutmadığımız için McGregor aLındı. Ospina iLe yıLLık 1,250 Euro ya anLaşıLmış, fakat Lyon da devreye girince istediği ücreti 1,750 yi çıkardığı için kendisinden vazgeçiLmiş. McGregor da fena bir kaLeci değiL. Yan topLarı ve refLeksLeri iyi. Bonservis bedeLi de yok. Bundan iyisi oLmaz sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ospina cok fena bir kaleci gelseydi bu sene besiktasi cogu macta ipten alirdi eminim mcgregor'u hic izlemedigim icin yorum yapamayacagim..

Mesaj Yetkileri