Sayfa 343 / 480 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
10,261 ile 10,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkesin atLadığı bir nokta var. Diğer taraftar forumLarında da McGregor geLdi, Ospina neden geLmedi diye isyanLar başLamış. HaLbu ki çoğu arkadaşımız eğer bu yıL Rangers ın durumu oLmasaydı, normaL şartLar aLtında McGregor aLınmaya çaLışıLsaydı Ospina dan kat ve kat daha maLiyetLi oLunacağından haberi yok. Bedavaya iyi bir kaLeci aLmak, doğru bir hamLedir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hayırlı olsun Ospinaya bonservis verilecekti bu beleş transfer,bedava sirke baldan tatlıdır şu dönemde Beşiktaşın politikası bu olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ospina ilk tercihti ama maliyetinden dolayı olmamış.Bence çok sıkıntı değil.Bonservissiz,tecrübeli,kalitesi belli bir kaleci aldık.McGregor hayırlı olsun.Kalede Cenk varken gerek var mıydı sorusuna benim yanıtım evet olur.Cenk yetenekli bir kaleci ama henüz Beşiktaş'ın kalesini korumak için yeterli değil.Umarım en kısa sürede geliştirir kendisini.McGregor alındığı için kesin oynatılacak diye bir şart da yok ayrıca.İyi olan kaleyi korur.Kalemiz daha sağlam oldu diyebiliriz bu transferle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.

Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.

Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.
    Türkiye Liginde başka bir takım aLsaydı, nerede kurtardığı, nerede yaptığı müthiş kurtarışLar varsa onu koyarLardı. Ama Beşiktaş aLınca geçen sezon 17 maçta goL yemediğinden, penaLtıLarda çok iyi bir kaLeci oLduğundan, uzaktan atıLan topLarda asLında iyi bir refLexe sahip oLduğundan bahsetmezLer ve o görüntüLere yer vermezLer.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taraflı basın diyorsun.

Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.

Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. -Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Taraflı basın diyorsun.

Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.

Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. -Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-
    KaLecinin uzaktan şutLarda iyi oLması demek her topu yakaLayacak, sektirmeyecek anLamına geLmez. 10 şut geLip, 6 tanesi sekiyorsa probLem var demektir. Ama 10 şut geLip 1-2 tanesi sekiyorsa probLem teşkiL etmez. Tarafsiz basın oLayına da ben inanmıyorum. Türkiye Cumhuriyetinde tarafsız basın diye birşey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Her yerde aynı şey var: "Cenk yetenekli bir kaleci ama... Kendini geliştirmesi lazım." Şemsi, sen de yazmışsın, üstüne alınma. Nasıl geliştirecek bu adam kendisini? Hem de Demirören'in "ye kürküm ye" zamanlarında birinci kaleci iken, şimdi kemer sıkıyoruz, aslımıza dönüyoruz denildikten sonra ikinci kaleci olmuş ise.

10 senede kim bilir kaç tane "yetenekli ama kendisini geliştirmesi gereken" kaleci eskitti Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ramazan Kurşunlu, Volkan Ünlü, Daniel Pancu, Hakan Arıkan, Ramazan Özcan...

Ötesini yazmayayım; Buffon, Casillas, Valdes... Klişe zaten.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cenk geçen sezon çok hatalı gol yedi.Volkan da yiyordu zamanında.Zamanla geliştirdi kendisini.Cenk de geliştirebilir kendisini,onda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum.Fakat Fenerbahçe'nin yıllardır oturmuş kadrosu içerisinde sivrildi Volkan,bizim belki de 90'lı yıllardan beri böyle bir durumumuz olmadı.O dediğin kalecilerin hep harcanması bundandır herhalde diye düşünüyorum abi.

Yönetim bir yandan kemer sıkma politikası uygularken,bir yandan da başa oynayabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyor.İbrahim Altınsay göreve getirildiğinde bir yapılanma içerisine girecektik.Fakat bundan vazgeçildi.Mevcut şartlar doğrultusunda Samet Aybaba getirildi ve yine mevcut şartlar doğrultusunda başa oynayabilmek için bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor.He Samet Aybaba ve elindekilerle bu düşünce ne kadar sonucu ulaşır büyük şüpheli ama zamanla göreceğiz.Bu doğrultuda başa oynamak istiyorsan iyi bir kaleci şart.

Cenk geçen sezon bu güveni vermedi.Geçen sezon ilerme katedeceğine,aksine geriledi hatta önceki sezonuna göre.İyi bir rakibi olursa,daha çok çalışması gerekecektir.Belki o zaman geliştirebilir kendisini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbre yeniden Ospina ya dönmüş durumda. Büyük ihtimaLLe de Ospina geLiyor. Şimdi de McGregor dan sonra Ospina nın yediği hataLı goLLer iLe iLgiLi videoLar yayınLanır haber siteLerinde.

HayırLısı.. Ospina da geLse, McGregor da geLse Beşiktaş`a yakışacak kaLeciLer. İkisi de Cenk ten daha iyi ve daha güveniLir.

Bu arada Quaresma nın da izin bitiş tarihine kadar bir takım buLamaması durumunda kampa katıLacağı ve bu sezonda takımda oLacağı söyLeniLiyor. Bu da benim iddaa ettiğim gibi en başından ber Quaresma üzerinde otorite kurma stratejisi oLduğunun göstergesidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Her yerde aynı şey var: "Cenk yetenekli bir kaleci ama... Kendini geliştirmesi lazım." Şemsi, sen de yazmışsın, üstüne alınma. Nasıl geliştirecek bu adam kendisini? Hem de Demirören'in "ye kürküm ye" zamanlarında birinci kaleci iken, şimdi kemer sıkıyoruz, aslımıza dönüyoruz denildikten sonra ikinci kaleci olmuş ise.

10 senede kim bilir kaç tane "yetenekli ama kendisini geliştirmesi gereken" kaleci eskitti Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ramazan Kurşunlu, Volkan Ünlü, Daniel Pancu, Hakan Arıkan, Ramazan Özcan...

Ötesini yazmayayım; Buffon, Casillas, Valdes... Klişe zaten.
    Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş

Ayrıca Fenerbahçe'ye bakalım yıllardır kaleci sorunu çekmiyor sebebi ne iyi kaleci yetiştirmesi + Yetişmesini beklemesi Şimdi Fenerbahçe'nin benim hatırladığım kadarıyla Rüştü varken yedek Kalecisi Volkan'dı Rüştü varken kaleci sıkıntısı çekmiyordu , şimdi Volkan Türkiyenin en iyi kalecisi , Volkan şimdi as kaleci yedeği Mert , Şuan Fenerbahçe yine kaleci sıkıntısı çekmiyor ve ilerdede çekmiyecek çok iyi bir politika biri gelişirken diğeri görevini tamamlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş
    böbrek.avi olmuş.

Ben bir türlü sevemedim Cenk'i.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pele96 View Post

Ayrıca Fenerbahçe'ye bakalım yıllardır kaleci sorunu çekmiyor sebebi ne iyi kaleci yetiştirmesi + Yetişmesini beklemesi Şimdi Fenerbahçe'nin benim hatırladığım kadarıyla Rüştü varken yedek Kalecisi Volkan'dı Rüştü varken kaleci sıkıntısı çekmiyordu , şimdi Volkan Türkiyenin en iyi kalecisi , Volkan şimdi as kaleci yedeği Mert , Şuan Fenerbahçe yine kaleci sıkıntısı çekmiyor ve ilerdede çekmiyecek çok iyi bir politika biri gelişirken diğeri görevini tamamlıyor.
    Pancu oLayı işin biraz ince kısmı. O da biLiyor zaten Pancu nun kaLeci oLmadığını

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Pancu oLayı işin biraz ince kısmı. O da biLiyor zaten Pancu nun kaLeci oLmadığını
    Dalgınlığına gelmiş olabilir diye yazdım Belkide çok gözüksün diye yazmştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Itır Esen twitterda OSPİNA Beşiktaşımız'a hayırlı olsun diye tivit attı az önce.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2 Yabancı kaleci biraz sıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 Yabancı kaleci biraz sıkar.
    Ospina geldiyse Mcgregor göstermeliktir sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor ve Ligtv'nin gece bültenleri Ospina diyor.Aybaba veto etmiş Mcgregor'u.Yarın bir menejer Fransa'da masaya oturacakmış.Yarın net olarak belli olcakmış.Ligtv diyor.
    Aybaba'nın morali bozukmuş.Ospina'yı çok istiyormuş.Yönetimde bu yüzden Ospina için gerekeni yapacakmış.Ospina'da gelmeyi çok istiyormuş.
    Ospina'nın bonservis bedeli 1.5 milyon euro'muş.Ama 4.5 istiyorlarmış.Sözleşmesi biteceği için Beşiktaş ucuza kapar.Harika bir rakam.İlerde önemli bir kaleci olacak.Valla çok iyi bir iş çıkartır Ospina gelirse Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1.5 mn euroya kapatırsak bu transferi hakikaten efsane iş olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yav 2 Yabancı Kaleci ve 2+1 Türk Kaleci hangi takımda var saçma olurç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yav 2 Yabancı Kaleci ve 2+1 Türk Kaleci hangi takımda var saçma olurç
    Aga olayı anlamadın Mcgregor daha gelmedi.Aybaba veto etmiş.Ospina+Cenk olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Aga olayı anlamadın Mcgregor daha gelmedi.Aybaba veto etmiş.Ospina+Cenk olacak.
    Mcgregor kesin değil mi yani O zaman sorun yokta Rüştü yenilemedi değil mi sözleşmeyi şuanda serbest ?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Rüştü ile yenilenmedi sözleşme.

İkinci Daum döneminde (2001-2002) Myhre ve Asper vardı beraber. Lucescu döneminde de, mesela, Cordoba ile Pancu. Myhre ve Asper birlikteliği her allahın günü bir malzeme yaratıyordu medyada; kendileri bile psikolojik olarak etkilenmiştir bundan. Yabancı kaleci alınınca, gerek takım içerisinde, gerekse takım dışında biraz forması garanti gözüyle bakılıyor olaya. Bu yüzden yukarıda 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacak bir yabancı kalecinin arkasında bekleyecek Cenk'ten bir daha fayda gelmez demeye çalışıyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Son alınan iki oyuncuya verilen maaşlar düşünülünce pek umutlu olamıyor insan Ospina'nın ucuza mâl olacağına.

Rüştü ile yenilenmedi sözleşme.

İkinci Daum döneminde (2001-2002) Myhre ve Asper vardı beraber. Lucescu döneminde de, mesela, Cordoba ile Pancu. Myhre ve Asper birlikteliği her allahın günü bir malzeme yaratıyordu medyada; kendileri bile psikolojik olarak etkilenmiştir bundan. Yabancı kaleci alınınca, gerek takım içerisinde, gerekse takım dışında biraz forması garanti gözüyle bakılıyor olaya. Bu yüzden yukarıda 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacak bir yabancı kalecinin arkasında bekleyecek Cenk'ten bir daha fayda gelmez demeye çalışıyordum.
    Editlemeden gördüm abi katılıyorum yaşlı geyiği çekilmiyor yazacaktım ama olmadı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sadece katılamadığınla kaldın ama, "yaşlı geyiğinin çekilmediğini" yine bir şekilde beyan etmiş oldun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş keşke bizim Kazım'ı alsa hem ucuz hem hesaplı hem katkı sağlar çok iyi olur bence Beşiktaş için

Sadece katılamadığınla kaldın ama, "yaşlı geyiğinin çekilmediğini" yine bir şekilde beyan etmiş oldun.
    Mesajı yazmaktaki amaç oydu zaten bir şekilde söyliyim dedim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Adı Galatasaray ile anılan Quaresma, Kasımpaşa'nın da gündeminde. (Fotomaç)
    Buna sadece bir tarafımla gülerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotomaç yazıyor zaten illa ki güleceksin
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotomaç yazarlarının on tanesini toplasan bir adam bir akıl etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Mustafa Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarından dolayı ayrılması söz konusu.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Geçen sezondan bu yana yaklaşık 3 milyon TL alacağı bulunan Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarını alamamasından dolayı sıkıntıya düştüğü ve Beşiktaşlı yöneticiler ile menajeri aracılığı ile bu konunun hallledilmesini istediği öğrenildi.

Konu ile ilgili ulaştığımız Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammet Ali Gençcan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Uzun zamandır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarımızı alamıyoruz. Yöneticiler ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bugüne kadar her hangi bir ücret ödenmedi. Bu hafta son kez bir araya gelip, uzlaşmayı tekrar deneyeceğiz. Uzlaşma yaşanmadığı taktirde ayrılmamız gündeme gelebilir. Gündemimize aldığımız bu kararı tek taraflı olarak değil kulübümüzün menfaati doğrultusunda da olacaksa hayata geçirebiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Mesaj Yetkileri