bu kadar kasmaya gerek yok.Ben olsam ali güneşi alırdım ama o şansını almandan yana denemiş![]()
bu kadar kasmaya gerek yok.Ben olsam ali güneşi alırdım ama o şansını almandan yana denemiş![]()
man city'nin oyuncuya ihtiyacı varmış
1 sene onlara çalışsınlar yeter![]()
İspanyol gazetelerinde çıkan haberde tam tersi bir haber var. Mourinho , Kaka'ya özel terapi uygulayarak eski formuna kavuşması için yardım edeceği haberini duydum ben.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
R.Madrid'in yeni Guti'si!
İspanyol basını, Beşiktaş'a transfer olan Guti'nin Real Madrid'deki yerini dolduran futbolcu olarak Sergio Canales'i gösterdi. ABD'de sezon öncesi hazırlık kampını yapan ve El America'ya karşı oynadığı ilk hazırlık maçını 3-2 kazanan Real Madrid'te, yeni transfer Canales'in oyun stiliyle Guti'yi hatırlattığı belirtildi.
Racing'den alınan 19 yaşındaki Canales'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk testini geçtiği yorumu yapılırken, "Santander'in sarışın çocuğu, Guti ve Van der Vaart'ın bir karışımı. Yeteneğini, doğallık, cesaret ve rahatlıkla geliştirmesini bildi" denildi.
El America karşısında takımının ilk golünü de atan Canales'in, 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda İspanya Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen tatilini kısa tutup hemen ABD'de takım kampına katılması da övgüyle karşılandı. Canales'in özellikle Van der Vaart'ın durumuna göre bu sezon ilk 11'i zorlayacak bir isim olduğu vurgulandı.
Öte yandan, Real Madrid'de Raul'un ayrılmasının ardından Cristiano Ronaldo "7" numarayı aldı. Manchester United'ta ve Portekiz Milli Takımı'nda "7" numaralı formayı giyen Ronaldo, Real Madrid'e geldiğinde bu numara Raul'a ait olduğundan "9" numarayı almıştı.
Bu arada, Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan Kaka'nın durumunun ciddi olabileceği açıklandı. Sol dizinde menisküs sorunu olan Kaka'nın kampı terk ettiği ve bugün yapılacak testten sonra durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Kaka'nın ameliyat olabileceği ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı iddia ediliyor.
05.08.2010
Kaynak : AA
hiç izlemedim ama fm'de çılgın bir oyuncu oluyo.Umarım söylenen kadar vardır da bi yıldız daha kazanır dünya futbolu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kendisi racing'e geri kiralanmamışmıydı?
Barcelona'nın Mesut Özil için Werder Bremen ile el sıkıştığı ve bu transferin gerçekleşmesi için teknik direktör Pep Guardiola'nın onay vermesinin yeterli olacağı iddia edildi.
El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Katalan kulüp, Türk asıllı oyuncu için Alman kulüp ile 10 milyon avro karşılığında anlaşmaya vardı. Guardiola'nın onay vermesi halinde bu transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
Werder Bremen'in önümüzdeki sezon sonunda kontratı sona erecek olan futbolcuyu elinden çıkarması için son şansı gibi gözüküyor.
Goal.com
10M € Mesut gibi bir oyuncu için az gibi geldi bana...
Pek inandırıcı gelmiyor werderde 1 sene daha kalır kanımca
Niye diğer Alman oyuncular için değil de Öezil için haberler çıkıyor medyamızda anlamıyorum.
mesut'un son senesi. bu yüzden 10 milyon avro bence iyi bir rakam. satmazlarsa ve ikna edemezlerse serbest gider.
(/s)
Mesut Werder Bremen'de kalacağını açıklamıştı sanırım..
Mourinho '' Yeni Drogba''yı istiyor.
İspanyol Gazetesi Marca'nın haberine göre forvet hattını güçlendirmek isteyen Real Madrid, 17 yaşında Anderletcht formasıyla Belçika Ligi'nde gol kralı olan Romeu Lukaku'yu istiyor.
Higuain ve Benzema'nın yanına üçüncü bir forvet oyuncusu isteyen Jose Mourinho ve Madrid yönetimi, Belçika Ligi'nin en genç gol kralı ünvanını taşıyan Lukaku'yu kadrosuna katma çalışmalarna başladı. Geçen sezon oynadığı 45 maçta 19 gol atan Kongo asıllı oyuncu için konuşulan bonservis bedeli ise 20 milyon euro civarında.
İspanyol devi, Lukaku'nun transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise listedeki diğer isimler Mario Gomez, Amauri, Hugo Almeida veya Fernando Llorente'den birine yönelecek.
Sporx.com
ricardo carvalho, 8 milyon euro bonservis karşılığında 2 yıllık sözleşme ile real madrid'e imza atmış.
(/s)
Mourinho kendi Galacticos modelini yaratıyor.Yeterki kendi sistemini takıma yerleştirsin,bu bağlamda transferler eski şaşalı görünütüsünden uzak olacaktır.
Oyuna alınmadığı için Mourinho’ya patlayan Ricardo Carvalho: “Ricardo Carvalho, bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyor gibi. Bir IQ testi yaptırmasında, ya da ne bileyim, bir akıl hastanesine başvurmasında fayda olabilir.”
Bu şeyden sonra birlikte çalışmaları tuhaf![]()
Hem dövüyor hem seviyor![]()
İspanya La Liga 2010-2011 sezonundaki maçları, önemli gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz.
İspanya La Liga'da ilk hafta fikstürü şöyle:
29.08.2010 ---- Hercules - Athletic Bilbao
29.08.2010 ---- Espanyol - Getafe
29.08.2010 ---- Osasuna - Almeria
29.08.2010 ---- Real Sociedad - Villarreal
29.08.2010 ---- Malaga - Valencia
29.08.2010 ---- Mallorca - Real Madrid
29.08.2010 ---- Deportivo - Zaragoza
29.08.2010 ---- At.Madrid - Sporting
29.08.2010 ---- Racing - Barcelona
29.08.2010 ---- Levante - Sevilla
14 Ağustos 2010
Saat: 23:00
Tabiki de Barça..
Real Madrid, Chelseali savunma oyuncunu 8 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladı...
Real Madrid, Chelsea'nin savunma oyuncusu Ricardo Carvalho için 8 milyon avro karşılığında el sıkıştı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Portekizli savunma oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Böylece Jose Mourinho ile Carvalho ikilisi Porto ve Chelsea'den sonra Real Madrid'de de bir araya gelmiş oldu.
Barcelona ile her anlamda yarışmaya çalışan Real Madrid, 2000 yazından bu yana transfere bir milyar avro harcamış.
La Liga ekiplerinden Real Madrid'in 2000 yılının yaz aylarında ilk defa göreve gelen Florentino Perez döneminde transfere bir milyar avro harcadığı öğrenildi.
Marca gazetesinin haberine göre bu sezon Sami Khedira, Angel Di Maria, Pedro Leon ve Sergio Canales'i kadrosuna katan Real Madrid, bir milyar avro barajını geçti. Geçtiğimiz sezon başında tekrar göreve gelen Perez, Cristiano Ronaldo'ya 94 milyon avro öderken, Kaka için 65 milyon avroyu kulübün kasasından çıkarmıştı. Perez'in ikinci en pahalı transferi ise 2001 yazında Zinedine Zidane'a ödediği 70 milyon avro.
Öte yandan Real Madrid, kısa vadede büyük paralar harcarken Barcelona bu konuda ezeli rakibinin bir hayli gerisinde kaldı. Joan Gaspart ve Joan Laporta'nın başkanlık dönemlerinde toplam 713 milyon avroyu transferlere harcayan Katalan ekibi, Xavi, Puyol ve Messi gibi en önemli oyuncularını ise altyapısından yetiştirdi. 2003 yılından bu yana Chelsea'nin başında olan Rus iş adamı Roman Abramovich ise geldiği günden beri 650 milyon avroyu transferler için harcamış durumda. Real Madrid'i yakalayabilecek tek takım ise Manchester City olarak görünüyor. Zira Arap şeyhlerinin üç yılda 400 milyon avro harcaması Real'i yakalayabileceklerinin en önemli kanıtı.
63 yaşındaki Perez, 2000 yılında göreve geldikten sonra Luis Figo, David Beckham ve Ronaldo gibi oyuncuları "Los Galacticos" projesi çerçevesinde Real Madrid bünyesine katmıştı.
Tam Liste
2000-2001 : Figo (60 M€), Flavio Conceiçao (25 M€), Makelele (14 M€), Munitis (12 M€), Cesar (7 M€), Solari (4 M€). Toplam: : 122 M€
2001-2002 : Zidane (75 M€)
2002-2003 : Ronaldo (45 M€)
2003-2004 : Beckham (35 M€)
2004-2005 : Samuel (24 M€), Woodgate (20 M€), Owen (12 M€), Gravesen (3,5 M€) Toplam: : 59,5 M€
2005-2006 : Sergio Ramos (27 M€), Robinho (25 M€), Julio Baptista (20 M€), Cicinho (8 M€), Diogo (6 M€), Cassano (5,5 M€), Pablo Garcia (4,5 M€). Toplam: : 96 M€
2006-2007 : M.Diarra (26 M€), Gago (20 M€), Emerson (16 M€), Van Nistelrooy (15 M€), Higuain (12 M€), Marcelo (9 M€), Cannavaro (7M€). Toplam: : 105 M€
2007-2008 : Robben (36 M€), Pepe (30 M€), Sneijder (25 M€), Drenthe (14 M€), Heinze (12 M€) Toplam: : 117 M€
2008-2009 : Huntelaar (20 M€), L. Diarra (19 M€), Van der Vaart (15 M€), Garay (10 M€). Toplam: : 64 M€
2009-2010 : Cristiano Ronaldo (96 M€), Kaka (64 M€), Benzema (35 M€), Xabi Alonso (30 M€), Raul Albiol (15 M€), Negredo (5 M€), Granero (5 M€), Arbeloa (4 M€). Toplam: : 254 M€
2010-2011 : Di Maria (25 M€), Khedira (13 M€), Pedro Leo, (10 M€), Canales (5,5 M€). Toplam: : 53,5 M€
http://acetobalsamico.blogspot.com/2...lyar-euro.html
Barcelona sanırım kafayı yemiş durumda, ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
Fabregas için 50m€ vermediler, şimdide Mascherano ile her konuda anlaştılar fakat Liverpool'un istediği 24m€'yu vermek istemiyor.
Anlamıyorum, Fabregası'ı 10m€, Mascherano'yu da 4-5 m€'ya felan mı almak istiyorlar.
Bu kadar büyük bir takım ya cimri olmayacak ya da böylesine yüksek meblaları hakeden futbolcular ile ilgilenmeyecek. İlgileniyorsa da değerini verecek.
fabregas barcelona için gerekli nokta bir tranfser olur fakat mascherano gereksiz olabilir paraya kıyıp fabregas'ı almak iyi olur..
Sanki karşımızda bir ülkenin savunma sanayii harcamaları var![]()