Sayfa 343 / 447 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
10,261 ile 10,290 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Talat Yılmaz FB tvde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Önceki mesajında saydığın 3 tane şey aynı maçla ilgili şeyler ve sadece Galatasaray taraftarının küçük bir kesimi tarafından istenen şeyler.Şu an Meireles'in Fenerbahçe'den gönderilmesini düşünen bir çok kişi bulabilirim her takımdan ama buna karar verecek tek yetkili Fenerbahçe kulübüdür ancak insanlar ''gönderilmeli'' diyerek sadece fikirlerini ortaya koyduklarında sen veya senin gibi düşünenlerin ''kovsunlar'' ''göndersinler'' gibi algılayıp Fatih Terim olsun Melo olsun bu adamları örnek göstermesi Meireles'i haklı konuma getirmeye çalışmaktır.

Bilmeden dediğin şeyi dün ikimiz tartıştık forumda.Akıllı falan hissetmiyorum.Buyur dün ki tartışmamızdan,şimdi cevap verdiğin mesajımla ilgili ironi yaptığım kısım;

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=483

Devamında ki tartışmayı hatırlarsın zaten.
    O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.

Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.

editttttttttt

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.

Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.
    Hocam ben zaten aynısını yazmadım ki senin mesajına kendi yorumumla gönderme yaptım.

Ben kimseyi savunmadım,Meireles'in olayı ortadayken niye Fatih Terim'in veya Melo'nun ismi geçiyor onu anlamıyorum,genel konuşuyorsun gibi bir ifaden var.Yeri geldi Fatih Hoca'yı da Melo'yu da bu tarz şeyler yapan herkesi eleştirdim ancak ''yeri geldiğinde'' eleştirdim,ortaya yeni bir tartışma çıkartmaktan kaçındım ancak genel konuşursan ben mecbur olarak cevap verme zorunluluğunda kalıyorum.Her camiada var bu tarz kişiler,kimseyi ayıracak değilim.

Cidden merak ettim nerede yalan söylemişim birini savunmuşum ? Melo gereken cezayı aldı,Riera'da belki gönderilebilirlerdi ancak Meireles olayı ile alakası yok.Bunu anlatmaya çalışıyorum ben.Kimseyi savunduğum yok,savunsam başta Engin Baytar'ı savunurdum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Meireles tükürme olayında hakem raporu hiçe sayıldığı için artık o rapora güvenen yoktur herhalde ve bence de böyle futbol ve spor etiğine yakışmayan bir durum varsa buna tv görüntülerinden de ceza verilmeli zaten ülkemiz de erteleme diye sadece ülkemizde olan kurallar bile mevcut o da olsun yani..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pascal Nouma'nın futbol hayatını bitirenler Meireles hakkında ne yapacak çok merak ediyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

o değilde

kayt lisbonda boş kaleye golü atsaydı şuan finali konuşuyor olacaktık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Arkadaşının ifadesi var internette, diyor ki biz iki kişi gidiyorduk sonra arkamızda şşt yaptılar sonra bıçakladılar. Ancak görüntüde, 5-6 kişi gidip şüphelinin üstüne yürüyor bu da bıçaklıyor. Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin, fakat, arkadaşını orada satan, ifadesinde de arkadaşını satan o heriften de katil kadar tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın.
    Nokta. Bu tabii ki cinayeti haklı çıkarmaz. Ancak şöyle bir gerçek var ki olan gencecik çocuğa oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Pascal Nouma'nın futbol hayatını bitirenler Meireles hakkında ne yapacak çok merak ediyorum.
    tamam her sayfaya nouma yi yazmaniza gerek yok olay 10 sene öncesinde kaldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tamam her sayfaya nouma yi yazmaniza gerek yok olay 10 sene öncesinde kaldi
    Yaptıkları hareketler birbirinin aynısı, neden yazmayalım ki ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles'e de sağlam ceza verilmeli eğer standarttan bahsediliyorsa. Yaptığı terbiyesizlikten fazlası değil. Ayrıca Sabri çok güzel konuşmuş Volkan battıkça batıyor ve zaten sabıkalı bu terbiyesizlik konularında o nedenle Sabri'nin samimiyetine inanıyorum ben umarım doğruluğu da kanıtlanır ki maçtaki görüntüler destekler nitelikte Sabri'nin söylediklerini..

Ayrıca ölen arkadaşın da mekanı cennet olsun fakat bir adamın üzerine 7-8 kişi yürüyüp ona saldırmayı düşünmek nedir ? Adam nefs-i müdafaa yapmış orda. Öldürmek için bir kasıt yok bence. Neyse bunlar yargının işi bizim işimiz değil.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hani biz Volkan'a kızıyoruz da Sabri de melek oldu

Bana göre ; Sabri provoke amaçlı girdi, Fenerbahçenin de değişiklik hakkı yokken Volkan'ı iyi kullandı. Volkan tabii yine sakin olamadı.

[YOUTUBE="ReFh_B2bEfI"]Volkan Açıklama[/YOUTUBE]

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Sabri provoke amaçlı girdi
    İftira atmak ne kadar kolay değil mi Muhammet.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Provoke amacı nedir yahu,bu kadar kafası başka şeylere işleyen bir futbolcu görmedim ben.Sabri'nin yaptığını hafifletmez ama bu.

Hamit'i hiç izlemedi sanırım Volkan,hayatının en berbat topunu oynadı adam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İftira atmak ne kadar kolay değil mi Muhammet.
    Oraya bana göre yazmamışım, ekledim. Bana göre çok iyi kullandı değişiklik hakkımızın olmayışını.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oraya bana göre yazmamışım, ekledim. Bana göre çok iyi kullandı değişiklik hakkımızın olmayışını.
    Tamam kendi yorumunsa sıkıntı yok . Bana göre öyle bir düşünce olmamıştır çünkü Sabri anlayamadığım bir sebepten dolayı biz yenikken oyuna giriyor. Sana göre tahrik amaçlı girmiştir doğrudur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Sabri orda dönüp arkasını gitse olay çıkar mıydı ?

Volkan orda sabriye cevap vermese olay çıkar mıydı ?

Artık bırakın şu haklı bu haklıyı ikiside haksız yahu neden gökhanla selçuk kapışmıyor neden yobo ve danny kapışmıyor

Keşke hala takımda olsan da sana koşmuyorsun diye kızsam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bana göre ; Sabri provoke amaçlı girdi, Fenerbahçenin de değişiklik hakkı yokken Volkan'ı iyi kullandı. Volkan tabii yine sakin olamadı.
    Sabri'nin amacı Proveke etmek olsa bunu 90+1 yapmazdı.girdiği dakika 75 Fenerbahce'nin son oyuncu değişikliği 82 dakika 85 veya 86 dakikada yapardı.90+1'de değil..10 dakika uzatma verildi.Galatasaray belki bir gol daha bulabilirdi.Son 3 dakika maç Orta saha'da geçti.

Nesil
    2007

Sabri'ye de Volkan'a da bir yıl men. Daha önceki fikrim değişmedi. Niye her zaman bu 3'lü acaba? Niye Emre, Sabri, Volkan? Bu 3'lüyü konuşmadığımız derbi oldu mu? Ben hatırlamıyorum çünkü. Eee artık yeter. Bir yıl kafa izni versinler şunlara da rahatlasak. Yarattıkları gerginlik yüzünden insanlar ölüyor. Diyeceksiniz ki şimdi, bunlar mı bıçakla dedi? Önce camialar, futbolcular yakınlaşacak. Ancak bizim camialar, futbolcular kanlı bıçaklı. Aynı milli formayı giyiyorsun ne bu kin, düşmanlık? Maçlardan önce de ortamı germek yasaklansın. Gerekirse 6 ay konuşma yasağı ver ne kaybedeceksin?

Meireles olayına hiç girmiyorum. Bizim Türkler neler yapıyor, yabancılardan hiçbir şey beklemiyorum.

Böyle söylüyorum ama gelecek cezalar az çok belli. Bir veya iki maç saha kapatılır. Oyunculara birkaç maç ceza verilir. Daha önce de kırmızı görmedikleri için, sanki çok masumlarmış gibi, cezaları ertelenir(bu ertelemeyi bulan dahiye de buradan çok teşekkür ediyorum(!)). Meireles belki 3-4 maç alır; daha önceden cezası vardı. Ha bu arada biri ölmüştü değil mi? O unutulur birkaç güne merak etmeyin.

Kaytın söyledıklerini okuduktan sonra Meirelese bıle kızmıyorum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kuyt çok güzel şeyler söylemiş. Saygı duydum mr. duracell'e.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kuyt'un ağzına sağlık. Kişilik olarak çok düzgün bir oyuncu. Bence kaptanımız Kuyt olmalıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

volkan durduk yere olay cikartan birisi degil emre konusunda haklisinizda volkana haksizlik yapiyorsunuz cok kolay tahrik olan birisi volkan sabride bunu bildigi icin volkanin üzerine oynadi olay bu kadar basit...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sen sabriye agiza alinmayacak kufurler et sonra proveke amaçli girdi de gerçekci olun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sen sabriye agiza alinmayacak kufurler et sonra proveke amaçli girdi de gerçekci olun.
    Küfür ederken Volkan ordamıydın ? Sen Sabri'ye inanırsın ben Volkan'a nesnel birşey yok ortada.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçmisdeki olaylarina bakarim volkanin nasil oldugunu hepimiz az çok biliyoruz neyse bu arada abdullah avci kanalturkde canli yayinda solemis galiba ben izlemedim ama oyle diyorlar volkan ve sabri milli takima bir daha alinmiyacaklar diye dinleyeniniz varmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Talat Yilmaz'in konusmalarini gordunuz mu? İyi ki sampiyon olmusuz yahu, gururlandim tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'nın yazdığı kendisine muz gösteren için değil, instagram'da kendisine maymun diyen için. Bunun ayrımını yapamamış Kuyt.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Peki yaptığı açıklamayla ne oldu ? Fenerbahçe taraftarı ırkçı oldu. Kuyt da aynı şeyi söylüyor zaten. Irkçılığa karşı tutumunu destekliyorum , bunu genellememen gerekir diyor.

Mesaj Yetkileri