İngiliz Medyasının dediği gibi UEFA ManUtd-Chelsea finali istemedi bu dün açık belliydi . Kariyerinin sonuna yaklaşmış bir hakemi atamaları bunun için heralde. . .
İngiliz Medyasının dediği gibi UEFA ManUtd-Chelsea finali istemedi bu dün açık belliydi . Kariyerinin sonuna yaklaşmış bir hakemi atamaları bunun için heralde. . .
Drogba çıldırmış resmen![]()
Orada Drocan'ı tutanları kınıyorum ! Valla bende olsam bu hakeme Allah yarattı demez tekme tokat girişirdim...Bosingwa'nın dediği doğru bu bunak gerçekten satılmış !!!
Valla Drogba az bile yapmış.Çok haklılardı bence.4 tane penaltı verilmemiş Çelsi'ye.2 tanesi kesinmiş zaten.Yazık!.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 07.Mayıs.2009 at 20:10
Böyle bir maça öyle göbekli yaşlı bir hakemi verenlerde suç. Drogba'nın yerinde olsam bende öyle yapardım açıkcası.
Off Drogba ucmus harbiden ama biryerde de hakli Ovrebo'yu bu maca vermemeleri gerekiyordu ..
Drogba ne dese haklı bu macı izlerken birdaha türk hakemlerini kötülemicem die bir karar aldım kendime Bir cok Türk hakem daha bir serefli yönetirdi o maçı.
Hakemin barça alehine dolu kararı vardı. maluda her pozisyonda kendini yere bıraktı. kırmızı kartı söylemiyorum bile. chelsea lehine verilmesi gereken 1 penaltı vardı o da pique'nin eliyle oynamasıydı.
Hakem zaten sansasyonel. Böyle bir maça verilir mi?
Ne Olursa Olsun Barcelonanın Bu Maçtan Tur İle Dönmesine Çok Sevindim
Dua etsin hakem, harbiden yapmamış (:
kırmızı ağırdı, penaltı verilmedi. yani iki tarafa da kötüydü bana göre. birisi 4 penaltı yazmış dagülüyorum sadece
hakem kötüydü, evet ama barcelona finale daha çok yakışır. chelsea falan kim ya?
turnuva başlarken en iyi final diye sorsalar galiba manu-barca 1. olrduen iyisi oldu, bakmayın
![]()
Chelsea hakketti bence.. 10 kişi kalmış takıma karşı korkarak oynuyosan, herşey mübah..
UEFA yönetimi, dün akşam Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona’ya son dakikada yediği golle elenen Chelsea’nin komplo teorilerini sert bir şekilde reddetti.
UEFA, dün gece oynanan Chelsea – Barcelona maçının ardından hakeme konuşma yasağı koyunca Chelsea cephesinden komplo teorileri yükselmeye başladı. Gelişmeler sonrasında UEFA genel sekreteri David Taylor olaya el koydu.
The Guardian’a konuşan Taylor:
“Bu iddialar tam anlamıyla zırvalık. Bu iddialar beni sinirlendiriyor. Eğer bir komplo varsa medya aracılığıyla UEFA’ya karşı yapılıyor.”
Maçın ardından hakem Norveçli Tom Henning Ovrebo için geniş bir güvenlik önlemi alındı. Hakem gizlice Londra’dan kaçırıldı. Ovrebo’nun ölüm tehditleri aldığı da biliniyor. Maç sonunda Chelseali oyuncuları hakemin etrafını sarmış ve uzunca süre itiraz etmişlerdi. Drogba’nın ettiği küfür de televizyon aracılığıyla herkes tarafında net bir şekilde görülmüştü. Ayrıca Barcelonalı oyuncular da Abidal’in kırmızı kart gördüğü pozisyon için hakemi eleştiriyorlar.
Manchester Unitedlı oyuncu, Arjantinli yıldızlı karşılaştırılmaların saçma olduğunu düşünüyor.
Wayne Rooney, Messi ile kendisinin karşılaştırılmasına gülüp geçtiğini söyledi ve Messi’nin gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri olduğunu söyledi.
Terry Venables, sol açıkta oynayan her iki oyuncunun da birbirine benzediğini söylemişti fakat Manchester United’ın forveti, bu fikre niye katılmadığını açıkladı.
The Daily Star’a konuşan Rooney, “Onun kadar düzenbazlık yapmıyorum ama şunu da söylemem gerek ki, o gördüğüm en iyi oyunculardan biri” diye açıkladı.
Şampiyonlar Ligi finalinde Messi ve Rooney karşı karşıya gelecekler ve Roma’da oynanacak karşılaşmada kozlarını paylaşma imkanı bulacaklar.
Bu konuya da değinen yıldız, “Çok güzel bir maç olacak. Umarım sonunda gülen taraf biz oluruz. Sezon başından beri hedefimiz bu kupayı kazanan takım olmaktı. Şu anda ise bu hayalimize çok yakınıyız. Ama dürüst olmak gerekirse ben böyle şeyleri çok düşünmüyorum. Sezon boyunca ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmalısınız” diye belirtti.
Sözlerine devam eden Rooney, “Şu andaki takımımız, benim ilk geldiğim zamana göre çok daha iyi. İlk senemde, Darren Fletcher 20, Cristiano Ronaldo 19 yaşındaydı ve ben de 18’dim. Çok fazla genç oyuncumuz vardı ama şimdi herkes tecrübe kazandı ve bu da takımı çok olumlu etkiledi. Roman Abramovich, Chelsea’yi aldığı ilk sene çok fazla para harcamıştı ve onları yenmek mümkün değildi. Zaten üst üste iki şampiyonluk kazandılar ama şimdi onların pek şansı yok” diyerek konuşmasını noktaladı.
Hakem iki tarafa da adil davranmadi bu bir gercek sadece Chelsea ile alakali degil ama Chelsea'nin biraz daha sesini cikarmasi normal
Real Madrid’in efsane isimlerinden Raul, bu sezon astronomik bir rakam karşılığında Madrid’den ayrılabilir.
Manchester City, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ocak ayında Kaka’ya görülmemiş bir teklifte bulunan takımın yeni hedefi, İspanyol forvet Raul.
Manchester City, Beyaz Şimşekler'in kaptanına 4 yıl için 40 milyon avro önerdi. Bu meblağ, Raul’un 17 yıllık Real Madrid kariyerini sona erdirebilir.
Marca’da çıkan habere göre, City’nin sahipleri Raul’un menajeri Gines Carvajal ile temasa geçti.
Başkanlık seçimlerinin ardından, tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasının isteneceği gelen haberler arasında. Florentino Perez’in başkanlık seçimlerini kazanması durumunda, yeni bir oluşuma gideceği ve bu yeni oluşumda Raul’u düşünmediği biliniyor.
Perez, daha önceden de bir başka Madrid efsanesi Hierro’nun takımla ilişkisini kesmişti.
City’nin transfer için ayırdığı 100 milyonlarca avroluk bir bütçe var. Ortadoğulu iş adamlarının bu yazki en büyük hedeflerinin Raul olduğu söyleniyor.
İngiltere Milli Takımı’nın genç yeteneklerinden Theo Walcott, uzun bir süre daha Emirates’te kalacak.
Premier Lig takımlarından Arsenal, bu sabah yaptığı açıklamada Walcott’un sözleşmesinin uzatıldığını basına duyurdu.
Bu hafta içersinde, 20 yaşındaki oyuncunun 4 yıllık anlaştığı haberleri geliyordu. Anacak anlaşmanın kaç yıllık olduğu resmen açıklanmadı.
Arsene Wenger, yaptığı açıklamada, “Theo ile anlaşılmış olmasından dolayı çok mutluyum.” dedi. Wenger, ayrıca şu açıklamayı yaptı:
“Theo, üstün yetenekli ve çok zeki bir oyuncu. 20 yaşındayken yaptıklarına bakınca, önünde uzun bir Arsenal kariyeri olduğunu söylemek zor olmaz.”
Theo Walcott ise yaptığı açıklamada şunlara değindi:
“Yeni sözleşme imzaladığım ve burada kaldığım için çok mutluyum. Buralar gelmemde payı olan herkese teşekkürler. Dünyadaki en iyi menajer ile çalışmaya devam edecek olmak çok güzel.”
Walcott, bu sezon Arsenal ile 25 resmi maça çıktı. 6 kez de milli formayı giyen oyuncu, İngiltere için 3 gol kaydetti.
Barcelona maçı sonrası hakem Ovrebo'ya sözlü saldırıda bulunan Chelsea'nin santrforu Didier Drogba, internet sitesinden özür mesajı yayınladı.
Chelsea ile Barcelona arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçının ardından karşılaşmanın Norveçli hakemi Tom Henning Ovrebo'ya sözlü saldırıda bulunan Didier Drogba özür diledi.
1-1 biten ve Barcelona'nın finalist olduğu maçta Chelseali oyuncular en az 3 penaltılarının verilmediğini iddia ederek Ovrebo'dan şikayetçi olmuştu. Maviler'in Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Drogba, son düdükle birlikte Norveçli hakemin üzerine gitmiş ve ağzından hoş olmayan cümleler çıkmıştı. İşin ilginç yanı kaptan John Terry ve teknik direktör Guus Hiddink de Drogba'ya arka çıkmıştı.
Drogba, kendine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Maç sırasında olanlardan sonra çok üzgündüm. Ama televizyondan yaptıklarımı izleyince aşırı tepki verdiğimi fark ettim” ifadesini kullandı.
Chelsea Kulübü de bir açıklamayla, Drogba'nın özrünü övdü ve destekledi. Ada'dan gizlive kaçırılan Ovrebo'nun raporunda neler yazacağı ve Drogba'nın nasıl bir ceza alacağı merakla bekleniyor.
Maraton
Manchester City, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ocak ayında Kaka’ya görülmemiş bir teklifte bulunan takımın yeni hedefi, İspanyol forvet Raul.
Manchester City, Beyaz Şimşekler'in kaptanına 4 yıl için 40 milyon avro önerdi. Bu meblağ, Raul’un 17 yıllık Real Madrid kariyerini sona erdirebilir.
Marca’da çıkan habere göre, City’nin sahipleri Raul’un menajeri Gines Carvajal ile temasa geçti.
Başkanlık seçimlerinin ardından, tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasının isteneceği gelen haberler arasında. Florentino Perez’in başkanlık seçimlerini kazanması durumunda, yeni bir oluşuma gideceği ve bu yeni oluşumda Raul’u düşünmediği biliniyor.
Perez, daha önceden de bir başka Madrid efsanesi Hierro’nun takımla ilişkisini kesmişti.
City’nin transfer için ayırdığı 100 milyonlarca avroluk bir bütçe var. Ortadoğulu iş adamlarının bu yazki en büyük hedeflerinin Raul olduğu söyleniyor.
Goal
Oh para bol.Ama ne olursa olsun Raul gitmez bence.
Bitmiş bir Raul için bu kadar para. Ben olsam apar topar yollarım.![]()
Gitmez Raul. Raul gitse bile Madrid yollamaz. Madrid yollasa bile kesinlikle takas ister, veya Raul'u kiraya yollar. Büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşmez.
Bu para Madrid için fasafiso. Madrid artık şirket, gayri-meşru o kadar parası var ki bunun için Raul'dan vazgeçmez.
Ayrıca Raul iyi bir sözleşme diye gitse bile, bunu şu ana kadar alabilirdi Madrid'de.
Last edited by Deniz : 08.Mayıs.2009 at 22:41
City de hep kulübüne bağlı oyuncuları seçiyor yahu![]()
AdamLar sağa soLa saLdırıyor. Para var huzur var. Bir bomba patLatıcakLar ama bakaLım bu adam kim oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonlar liginde en çok gol atan ve en çok forma giyen oyunculardan birisi kiraya yollanmaz Deniz. Artı bu adam bütün hayatı boyunca 1 kere bile başka takımda oynamamış.
Manchester City önce takım olmayı öğrenmeli. 100 tane adama teklif yapmakla olmaz bu işler. Biri araplara bunu öğretmeli.
Real Madrid'in efsanevi golcüsü olan Raul benim görüşüm gitmez ,
Yani ben olsam satmam böyle bu forma altında efsaneleşmiş bir oyuncuya 100 milyon avro versele yine satamaz yönetim , taraftar engel olur
Raul Madrid!
Last edited by Alicanfmfan : 08.Mayıs.2009 at 23:12
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Raul Gidermi Ya Adam Sembol Olmuş Madridde
Madrid taraftarı pek sizin gibi düşünmüyor.Marca gazetesinin anketine göre;
Raul kalsın %49
Raul gitsin %51
Bnce bu paraya bırakmaları gerekiyor ..