Altidore haberleri var inşallah Gyan yerine Altidore
Altidore haberleri var inşallah Gyan yerine Altidore
Adebayor ile Gyan ayni tipte oyuncular Adebayor'a 25 vereceklerine Gyan'a 15 versinler alsinlar daha iyi.
Fenerbahçe'nin aradığı forvetin başlıca özelliği yırtıcı olmasıysa Altidore ilaç gibi gelir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
gyan ile anlaşılmış ama bekletiliyormuş. gyan'ın önünde falcao ve darren bent var.
(/s)
Gyan ile Adebayor'un tek ortak noktası aynı kıtada doğmak![]()
falcaoyu alıp beni kanser etmesinlerde![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tamam sana göre aynı tip 2 oyuncu bana göre sadece tenleri benzeyen 2 oyuncu.Saygı duyarım...
Geç kalıyoruz transferde yine
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bugün young boys maçı var açıklama gelmez ama young boys serisi bitmeden yaparız herhalde transferi.sanıyorum tek transfer yapılcak o forvete.bence bi kaç tane de türk takviye yapılabilirdi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet bugün bir transfer açıklaması olmaz.Young Boys maçından sonra açıklanacaktır muhtemelen.
Adebayor gelmez belkide ama gelirse bence Gyandan daha fazla iş yapar bu sistemde diye düşünüyorum. Eğer tek santrfor oynanacaksa bir Pierre etkisi yapabilir. İleriye atılan topları indirip takımı hücüma kaldırabilecek bir adam kanımca. Kendi kanaatim çok faydalı olur eğer gerçeklik payı varsa haberlerin.
Bu takıma stoper sağbek orta saha ve forvet lazım.Sadece forvetle bu iş çözülmez
Sağbek ve stoper bekleyebilir ancak Cristian'la bu iş olmaz.
Gelecek kişiler kadar gidecek kişilerin bir an önce gitmesi çok mühim... "Yerine gelecekler" filan mazeret değil... Bir an önce kuru kalabalıktan kurtulmalı, gerçek anlamda kaç kişi olduğumuzu görmeliyiz.
-Orta saha ve stoper... Olmazsa olmaz...
stoper-forvet-ön libero-sağ bek-yedek kaleci eksik çok
ilk etapda stoper,ön libero,forvet şart yoksa çok sıkıntı çekeriz,bu kadar kötü oynayacağını beklemiyordum takımın.
Adebayor falan dıyorlar yeni bir gün ama gene ne giden var gelen
Ben ümidi sabah kalkınca kestim... Allah kabul etsin...
en azından gyan gelecek. gyan'dan önce uğraşılan isimler varmış.
(/s)
gyan gelmesin işte o oynayacağına kazım forvet oynasın aynı şey.gyan etmez o kadar para gyan falan uğraşacaklarına boştayken kuranyiyi alsalardı o zaman.
kazım'ın artık sağ kanat oynaması bile şüpheli.
Fenerbahçe'nin son olarak bonservisi için 16 milyon Euro vererek sınırlarını zorladığı Asamoah Gyan, Fransız basınına oldukça çelişkili ifadeler kullandı.
Daha önce ısrarla Fenerbahçe'de oynamak istediğini ve kulübünün ikna olması halinde Sarı-Lacivertli formayı seve seve sırtına geçireceğini belirten 25'lik golcü bu kez de tam tersi açıklamalar yaptı. Fransa'nın Le Quipe gazetesine konuşan Gyan, "Ben kulübüm Rennes'de şu anda çok mutluyum. Hocam ve takım arkadaşlarım da beni çok seviyorlar. Şu aşamada kulüp değiştirmek benim için çok da önemli değil" ifadelerini kullandı.
Haberde Asamoah Gyan'ın Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla dünyanın dev kulüplerini peşine taktığı ve bu uğurda da Fenerbahçe'nin tüm rakiplerini ezerek bu oyuncu için 16 milyon Euro bonservisi gözden çıkardığı da hatırlatıldı. Gyan, kendisini isteyen kulüpler için de adres gösterdi: Eğer bir kulüp beni kadrosuna katmak istiyorsa kulübümle görüşmeli. Çünkü Rennes ile süren bir mukavelem var.
Gyan'ın bu sözleri gündeme bomba gibi düşerken halen bu oyuncuyu kadrosuna katmak için pazarlıklarını son hızla sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin ne yapacağı da merekla bekleniyor.
Hürriyet
Kazim'in gönderilmesi lazim 3 senedir takimda adam gibi kendini gelistiremedi
gyan ın alacağımız paraya sercan,volkan 'ı alalım daha iyi
Stoper, onlibero ve sagbek eksikligini onceden soyleyecektiniz beyler, israrla sag kanat ve forvet transferini dogrulamayacaktiniz o zaman.
FB stoper ve onlibero alsa bile kontenjana takilir, Lugano-Santos-Alex-Stoch-Dia-forvet etti 6, yani defansta dunku macta izlediginiz Bekir/Onder veya Koln macindaki Ilhan'i izleyeceksiniz, gerci Lugano ve G.Gonul gelince toparlanirsiniz.