Sayfa 344 / 896 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
10,291 ile 10,320 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Altidore haberleri var inşallah Gyan yerine Altidore

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Adebayor ile Gyan ayni tipte oyuncular Adebayor'a 25 vereceklerine Gyan'a 15 versinler alsinlar daha iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'nin aradığı forvetin başlıca özelliği yırtıcı olmasıysa Altidore ilaç gibi gelir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gyan ile anlaşılmış ama bekletiliyormuş. gyan'ın önünde falcao ve darren bent var.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gyan ile anlaşılmış ama bekletiliyormuş. gyan'ın önünde falcao ve darren bent var.
    gyan fransız basınına "Rennes'de kalmak istiyorum" dememiş miydi ? bekleyerek görelim en iyisi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Adebayor ile Gyan ayni tipte oyuncular Adebayor'a 25 vereceklerine Gyan'a 15 versinler alsinlar daha iyi.
    Adebayor ile Gyan'ın neresi aynı tip oyuncular yahu.Adebayor bitirici,teknik,yerden havadan her yerden etkili bir oyuncu.Adebayor ile Gyan'ı yan yana söylemek bile yanlış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gyan ile Adebayor'un tek ortak noktası aynı kıtada doğmak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

falcaoyu alıp beni kanser etmesinlerde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Adebayor ile Gyan'ın neresi aynı tip oyuncular yahu.Adebayor bitirici,teknik,yerden havadan her yerden etkili bir oyuncu.Adebayor ile Gyan'ı yan yana söylemek bile yanlış.
    Adebayor nasil bitirici ya biz farkli 2 oyuncuyumu izliyoruz ? arsenal taraftar forumlarina gir bakiyim adebayor gittginde hepsi bayram yapti gyan gibi cok pozisyona giren ama bir o kadarda cok gol kaciran bir oyuncu adebayor ikiside ayni tip oyuncular bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam sana göre aynı tip 2 oyuncu bana göre sadece tenleri benzeyen 2 oyuncu.Saygı duyarım...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Geç kalıyoruz transferde yine
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bugün young boys maçı var açıklama gelmez ama young boys serisi bitmeden yaparız herhalde transferi.sanıyorum tek transfer yapılcak o forvete.bence bi kaç tane de türk takviye yapılabilirdi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Evet bugün bir transfer açıklaması olmaz.Young Boys maçından sonra açıklanacaktır muhtemelen.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Adebayor gelmez belkide ama gelirse bence Gyandan daha fazla iş yapar bu sistemde diye düşünüyorum. Eğer tek santrfor oynanacaksa bir Pierre etkisi yapabilir. İleriye atılan topları indirip takımı hücüma kaldırabilecek bir adam kanımca. Kendi kanaatim çok faydalı olur eğer gerçeklik payı varsa haberlerin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Adebayor gelmez belkide ama gelirse bence Gyandan daha fazla iş yapar bu sistemde diye düşünüyorum. Eğer tek santrfor oynanacaksa bir Pierre etkisi yapabilir. İleriye atılan topları indirip takımı hücüma kaldırabilecek bir adam kanımca. Kendi kanaatim çok faydalı olur eğer gerçeklik payı varsa haberlerin.
    Ne Gyan'ı ne Pierre'i. Adebayor'dan bahsediyoruz.İkisinin yapacağı katkının toplamını yapar her anlamda.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ne Gyan'ı ne Pierre'i. Adebayor'dan bahsediyoruz.İkisinin yapacağı katkının toplamını yapar her anlamda.
    Öyle düşünme bence yıldız oyuncudur diye illaki başarılı olacak diye bir kaide yok. Ne isimler geldi öyle hiç bir katkı yapamadan geri döndüler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu takıma stoper sağbek orta saha ve forvet lazım.Sadece forvetle bu iş çözülmez

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sağbek ve stoper bekleyebilir ancak Cristian'la bu iş olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gelecek kişiler kadar gidecek kişilerin bir an önce gitmesi çok mühim... "Yerine gelecekler" filan mazeret değil... Bir an önce kuru kalabalıktan kurtulmalı, gerçek anlamda kaç kişi olduğumuzu görmeliyiz.

-Orta saha ve stoper... Olmazsa olmaz...

stoper-forvet-ön libero-sağ bek-yedek kaleci eksik çok

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ilk etapda stoper,ön libero,forvet şart yoksa çok sıkıntı çekeriz,bu kadar kötü oynayacağını beklemiyordum takımın.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Adebayor falan dıyorlar yeni bir gün ama gene ne giden var gelen

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben ümidi sabah kalkınca kestim... Allah kabul etsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

en azından gyan gelecek. gyan'dan önce uğraşılan isimler varmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gyan gelmesin işte o oynayacağına kazım forvet oynasın aynı şey.gyan etmez o kadar para gyan falan uğraşacaklarına boştayken kuranyiyi alsalardı o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

kazım'ın artık sağ kanat oynaması bile şüpheli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin son olarak bonservisi için 16 milyon Euro vererek sınırlarını zorladığı Asamoah Gyan, Fransız basınına oldukça çelişkili ifadeler kullandı.

Daha önce ısrarla Fenerbahçe'de oynamak istediğini ve kulübünün ikna olması halinde Sarı-Lacivertli formayı seve seve sırtına geçireceğini belirten 25'lik golcü bu kez de tam tersi açıklamalar yaptı. Fransa'nın Le Quipe gazetesine konuşan Gyan, "Ben kulübüm Rennes'de şu anda çok mutluyum. Hocam ve takım arkadaşlarım da beni çok seviyorlar. Şu aşamada kulüp değiştirmek benim için çok da önemli değil" ifadelerini kullandı.

Haberde Asamoah Gyan'ın Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla dünyanın dev kulüplerini peşine taktığı ve bu uğurda da Fenerbahçe'nin tüm rakiplerini ezerek bu oyuncu için 16 milyon Euro bonservisi gözden çıkardığı da hatırlatıldı. Gyan, kendisini isteyen kulüpler için de adres gösterdi: Eğer bir kulüp beni kadrosuna katmak istiyorsa kulübümle görüşmeli. Çünkü Rennes ile süren bir mukavelem var.

Gyan'ın bu sözleri gündeme bomba gibi düşerken halen bu oyuncuyu kadrosuna katmak için pazarlıklarını son hızla sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin ne yapacağı da merekla bekleniyor.

Hürriyet

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kazim'in gönderilmesi lazim 3 senedir takimda adam gibi kendini gelistiremedi

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

gyan ın alacağımız paraya sercan,volkan 'ı alalım daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Stoper, onlibero ve sagbek eksikligini onceden soyleyecektiniz beyler, israrla sag kanat ve forvet transferini dogrulamayacaktiniz o zaman.
    FB stoper ve onlibero alsa bile kontenjana takilir, Lugano-Santos-Alex-Stoch-Dia-forvet etti 6, yani defansta dunku macta izlediginiz Bekir/Onder veya Koln macindaki Ilhan'i izleyeceksiniz, gerci Lugano ve G.Gonul gelince toparlanirsiniz.

Mesaj Yetkileri