Kaça geldi bilmiyorum, herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. GS resmi açıklama yaptı mı bu oyuncuları istedi diye?
Ayrıca ben Cavcav için konuşuyorum, Ankaraspor değil...
"YÜCE ATATÜRK"
Forvet transferi şart deivid kesin gidecek Bence![]()
Beyler iş ciddiye dogru gidiyor belkı bunlarda bizim resmi sitemiz gibi haberi yanlıs yazmısdır
Serkan Tartısma cıkmasın bosverBize Babatundemi gelmiş ne
![]()
ismi de ayrı bi güzel yahu"baba"tunde
arkadaşlar kasmayın bu kadar ben bu adamı bi kere izledim piacenza da hafif bi yattara tarzı var saçları da sarıya boyalıydı o zaman 1-2 sene öncesiydi sanırım ..
kısacası hayırlı olsun takımımıza .. kaldı bi forvet onu da alırsak tamamdır ..
Sefa kardes daha kesin degil bekliyoruz
Ayrıca bu adam gelse bile forvete yıldzı bir oyuncu gelecek kalli bunu alarak ne düsündü kimbilir bu arada kombinelere ilgi fazla imiş
Galataray bu yanlışı yapmaz bence ... resmi açıklamayı bekleyelim bugün çarşamba bomba patlaması lazımdı hanibelki yönetim bu haberlerin üstüne bir dünya yıldızı getirir
![]()
Bu haber kesin degil olmuş gibi kabul edelim:::hiç unutmam fenerin anelka'yı aldığı gün cnn türk galatasaray fransız orta saha oyuncusu ribery'i transfer etti diye son dakika haberi geçmişti o an bynimden vurulmuşa dönmüştüm bu adam kim diye ancak gördük ki adı sanı belli olmayan ribery müthiş bir futbolcu 4 ayda kahramanımız oldu o yüzden ben bilmediğimiz oyuncular hakkında önceden yorum yapmasak iyi olur derim.kaldı ki eğer galatasaray avruapanın büyük ligleri ve güney amerika varken malta'dan bir oyucu getiriyorsa bundan bir iş var diye düşünürüm bile bile lades denmez mutlaka bir sebebi vardır izlemediğim oyuncu hakkında yorum yapmamayı ribery'de öğrendim.kaldı ki henüz net bir şey yok.
Yıldızforvet de gelecek
Evet Ribery gibide çıkabilir üzülmeyin... Kalli biliyordur bi şyler
Arkadaslar italya liginde bir iki macını izleyen var stili aynen yattara imiş neyse dısarı cıkıyorum gelince bakarım haberlere gelirsede kalli bos adam almaz
iki mesaj önce ben dedim işte
ben bir defa izledim saçlar sarı yattara tarzı bi adam zaten bu adam büyük ihtimal +1 olcak forvet gelince .. tabi carrusca yı gönderirsek ..
kendi sahamızdaki maçlarda ikinci yarılar için ideal bi oyuncu.. yeniksen kurtarıcı die, galipsen showman die sok oyuna![]()
beyler herşey bir taktikten ibaret.gizliden gizliye bitircez bu son transferi şimdi söyleseki yönetim ''evet biz ''x''le ilgileniyoruz'' dese gazeteler yüzünden atıyorum 3 milyon $ lık oyuncu olacak 5 milyon $ çık işin içinden şimdibitircez bu işi sessiz ama derinden
![]()
Görecez.. İnşallah alırız da Ribery gibi olur da sonu onun igbi olmaz![]()
Kesin.
Gönül, F.Bahçe'ye gitti
Gökhan Gönül, yuvadan uçtu. Geçen sezon Gençlerbirliği OFTAŞ'ta kiralık oynayan Gökhan Gönül için dün Fenerbahçe Kulübü son teklifini yaptı ve başarılı genç oyuncumuzu renklerine bağladı. Kulüp Başkanımız İlhan Cavcav ile görüşen sarı-lacivertli ekibin ikinci Başkanı Nihat Özdemir, Gökhan Gönül'ü resmi olarak istedi. Görüşme sonunda anlaşma sağlandı ve Gönül, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yanıt verdi.
Gençlerbirliği Spor Kulübü resmi sitesinden alıntıdır
Gökhan Gönül transferi kulübümüze hayırlı olsun.Sağ bek mevkiinde uzun maratonda oynyacak kaliteli isimler oldu.Kerim-Önder-Gökhan bu isimlerle sağ bekte sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Gökhan Gönül'ü renklerine bağladı.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Gençlerbirliği Oftaşspor'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Gökhan Gönül'ü transfer etti. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in bu transferi gerçekleştirmek için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşme yaptığı ve iki tarafın transfer konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi. Gençlerbirliği'nin akşam yapılan antrenmanına katılmayan Gökhan Gönül, gelecek
sezon sarı-lacivertli formayı giyecek. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan 22 yaşındaki Gökhan Gönül, defans ve orta sahanın sağında görev yapabiliyor.
camiamıza hayırlı olsun![]()
O zaman tamamdır. Sağ bek için alternatif oldu. Belki stoper alınabilir, alınmasa da Önder'in yedeği alındığına göre Önder oraya geçer.
Şimdi sadece yabancı durumu kaldı. Benim düşüncem Mateus kiraya Deivid kalacak. Biran önce bunu da halletseler iyi olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
güzel transfer........
Gökhan Gönül'ü daha önce izlemiş olan var mı?
bu transfer kesinleşti mi?