Raul'un gideceğini düşünmüyorum
Raul'un gideceğini düşünmüyorum
Bu sezonu kupasız kapatmalarına tepki gösterdiği belirtilen İspanyol file bekçisi, gelecek sezon kadronun güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Şampiyonlar Ligi’nde kendi evlerinde Manchester United karşısında aldıkları farklı mağlubiyet sonrası çok sinirlendiği belirtilen başarılı file bekçisinin, mevcut kadro yapısının yetersiz olduğunu söylediği ifade edildi.
Almunia, “Kadromuz güçlü ama taraftarımız bizden çok daha fazlasını bekliyor. Sezon sonunda takımda bazı değişikliklerin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bütün sorumluluk hocamızda. Onun gelecek sezon daha iyi bir kadro kurmak için çalışacağını düşünüyorum. Manchester United maçında sergilediğimiz performans sonrası üzüldüğümü söylemeliyim” diye konuştu.
İkinci maçta alınan farklı galibiyetin sinyallerinin ilk maçta geldiğini belirten Almunia, gelecek sezon büyük başarılara imza atmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini ifade etti.
Goal
Kaptan,kaptan,kaptan. Sakatlıktan döndü West Ham'ın ipini çekti. Şimdi sıra Robinho'da.
Robinho kaybetmez...![]()
Bizimde umudumuz o yönde Aykut. Robinho'ya güvenüyoruz ...![]()
ManU'nun kalan maçları İçerde City ve Arsenal, deplasmanda Wigan ve Hull. L'pool 36 maç 80 puan ManU 34 maç 80 puan.. Kalan 4 maçtan en kötü ihtimalle 7 puanı alırız, Şampiyonluk bizim olur.
ManU 1-0 önde City karsisinda.
C.Ronaldo yine frikikten atti.![]()
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Arjantinli golcüsü Carlos Tevez, sezon sonunda kesinlikle takımından ayrılacağını belirtti.
Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arjantinli golcünün, sezon sonunda United'da kalmayacağını ifade etti. İngiltere'den ayrılmak istemediğini söyleyen Tevez, Premier Lig takımında futbol yaşantısına devam etmek istediğini sözlerine ekledi.
Kırmızı Şeytanlar'da kalmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Tevez, "Gelecek sezon burada oynamayacağım. Manchester'da kalabilmek için elimden geleni yaptım. Ama sözleşme görüşmeleri bir türlü başlamadı. Sonuç olarak burada kalmayı hak etmediğimi düşünüyorum. Sanırım sezon sonunda veda etme zamanı geldi" dedi.
Taraftarın kendisine çok iyi davrandığını belirten Arjantinli yıldız, "Taraftarımızın bana olan yaklaşımı çok güzeldi ama kulübümün bana bir futbolcu olarak saygı göstermemesi ipleri kopardı. Ailemle İngiltere'de mutluyuz. Premier Lig bir futbolcunun oynayabileceği en iyi lig. Burada kalmak istiyorum" dedi.
Sporx
45'de Tevez attı, ilk yarıda gelen gollerle maçı 2-0 aldık. Bu iş bitti sayılır. Mucize lazım Liverpool'a..
Liverpool rüyadan uyanır artık![]()
1-2 sene içerisinde mutlaka şampiyonluk gelecektir. Seneye sanmıyorumki evimizde mahalle takımlarına son dk da gol yiyerek,kendi kalemize atarak maç verelim.
Chelsea Arsenal karşısında 2-0 önde. Anelka'nın golü çok güzeldi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3-1 önde Chelsea.
4-1 Chelsea.Arsenal dağılıyor.
Arsenalin seneye çok iyi transferler yapması lazım Çaylarlarla nereye kadar gidecekler ?
Bencede böle genç oyuncularla nereye kadar.Takımda tecrüveli isimlerde olması lazım.Çelski dağıttı resmen.
Manchester City önümüzdeki sezon için sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Bu imza City’ye 45 milyon pound kazandıracak.
The Mirror’da çıkan habere göre, Manchester City yeni bir sponsor buldu. Dünyanın en zengin kulüpleri arasında yer alan City, bu 45 milyonluk sponsorluk ile daha da zenginleşecek.
City geçtiğimiz günlerde 30 milyon poundluk bir forma sporsorluğu sözleşmesi imzalamıştı.
Manchester City ayrıca forma üreticisini de değiştirdi. City buradan da 15 milyon pound kazanacak.
Şeyh Mansur’un sahibi olduğu külüp, bu sezon toplamda 100 milyon pounddan fazla parayı transferde harcadı. City’nin bu transfer sezonunda çok daha büyük bir meblağı harcaması bekleniyor.
Vay anasını ya para kesiyor adamlar.
Müthiş para.Ne diyelimki,para babası Mansur![]()
Dünya krizden zor durumda adamLarın kriz umurunda değiL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bizim başkanda sponsorluk anlaşması yapmaya çalışıyor 5-6 m@luk adamalra bak birde peh
Arsenal’in ‘cimri’ diye lakap takılan menajeri, son açıklamalarıyla taraftarlarını kızdırmaya devam edecek gibi gözüküyor.
Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a elenirken, dün Premier Lig’de yaptığı Chelsea maçında da sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
Geçen haftayı bu iki hayal kırıklığı ile kapatan Arsenal’de, açıklama yapan menajer Arsene Wenger resmi siteden yapılan açıklamada, ‘doğru tipte oyuncu’ transfer edeceğini duyurdu.
Arsenal.com internet sitesine konuşan Fransız teknik adam, “Takımı daha iyi hale getirmek için büyük paralar harcamamıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Şu an için yeteri kadar bütçemiz var mı bilmiyorum ama gelişmek zorunda olduğumuzu sanıyorum. Dün ağır bir yenilgi aldık diye, herkes gibi takımımı kötüleyecek değilim
Ama tabii ki çok iyi takımların olduğu, zor bir ligde mücadele ediyoruz. Bu yüzden de eksik olan bölgelerimize takviye yapmamız gerekiyor. Aradığımız şey, pahalı oyuncu değil. Doğru tip oyuncular arıyoruz” diye belirtti.
Bu arada Arsenal’in en büyük hissedarı Alisher Usmanov ise Wenger’in sezon sonunda transfer için fazla para harcamasının sorun olmayacağını hatta takım için daha faydalı olacağını söyleyerek, açık çek verdi. Çok zengin bir Özbek iş adamı olan Usmanov, United’ta forma giyen Partice Evra’nın benzetmesinin doğru olduğunu ve takıma tecrübeli oyuncular alınması gerektiğine inandığını dile getirdi.
Hatırlayacağınız gibi; Manchester United ile Arsenal arasında oynanan yarı final maçından sonra Evra, ‘Sahada 11 adamın karşısında 11 çocuk vardı’ şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Gerrard’a büyük onur
Liverpool kaptanı, “Yılın En İyi Oyuncusu” ödülünü kazandı.
Taraftarların verdiği oylar sonucunda, Profesyonel Futbolcular Birliği’nin sezonun en iyi futbolcusu ödülünü Liverpool’un yıldız oyuncusu Steven Gerrard’ın oldu.
Teknik direktör Rafa Benitez’in bu sezon daha çok hücuma yönelik oynattığı Gerrard, İspanyol golcü Fernando Torres ile birlikte takımına büyük katkı sağlamıştı.
Bu taktiksel değişiklik sonrasında daha çok gol kaydeden Gerrard, Aston Villa karşısında hat-trick yaparken, Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları Real Madrid maçında da kilidi açan isimlerden birisi olmuştu.
PFB CEO'su Gordon Taylor ise resmi siteye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Steven benim de en beğendiğim oyunculardan biridir. Bu ödülü kazanmayı hak ettiği için ben de çok memnunum. Ayrıca diğer ödülü de Ryan Giggs kazandı. Ben de herkes gibi, Giggs’i hayranlıkla izliyor ve ona büyük saygı duyuyorum. Çok büyük bir profesyonel. Her ikisinin de bu ödülleri hak ettiğini düşünüyorum”
Başka kim olabilirdi ki? #8 dedin mi orada duracaksın![]()
Gerrard apayrı bir oyuncu ödülü sonuna kadar haketti.
Hakan Şükür Çimdiklesin seni Gerrard![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sonuna kadar haketti. Dünyanın en iyi ortasaha oyuncusu.
Newcastle Boro karşısında 3-1 önde. Bu sonuçla birlikte Tuncay'ın takım tepetakla oldu, büyük ihtimal düşecekler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti