Sneijder'in sözde Fanatik'e verdiği röportajı,Sneijder bizzat kendisi yalanladı Twitter hesabından.
Sneijder'in sözde Fanatik'e verdiği röportajı,Sneijder bizzat kendisi yalanladı Twitter hesabından.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder bu yalanlama ile gerçek Galatasaray'lı olmuş o zaman.
Takımdan ayrı çalışan Elmander için kadro dışı yazan siteler var, medya bitmiş resmen.
Sakat sakat oynamasını bekliyorlar herhaldeYemin ediyorum bu medyanın nazarı değdi bu adama,Türkiye'ye geldi hayatında hiç sakatlanmamış adam sakatlıklarla boğuşuyor.Yani hiç demeyelim de az sakatlanmış diyelim
![]()
Şirketimiz ile General Motors Türkiye Ltd.Şti. arasında 1 Ocak 2013-31 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki dönem için 750.000 EUR, 1 Haziran 2013-31 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR ve 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasındaki sezon için 1.500.000 EUR olmak üzere toplam 3.750.000 EUR tutarında sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=260326
hadi bakalim buyuk bi firma ile sponsorluk gorusmesinde sona gelmisiz..
Bu rezalet nedir peki ?
Daha yeni açıldı,şu an site rezalet bir halde ancak zamanla düzeltilecektir.
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22168
Drogba imzelı forma gsstore'de
https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22035
Sneijder imzalı forma tekrar satışta
Bu arada Drogbanın forma numarasını bilme yarışmasının sonuçları ne zaman açıklanacak ya da açıklandı mı
Açıklandı onlar.
Tamam teşekkürler bilmiştik ama çıkmamış bize![]()
Bi şey merak ettim. Bu Liv Hospital işi ne iş ? Bizim sponsor Medical Park değil mi ? Drogba orda sağlık kontrolünden geçti şimdi de Cenk Akyol orda tedavi görüyor ki basket takımının adı GS Medical ParkSağlık anlaşması iptal mi oldu noldu ya da başka bi iş mi dönüyor acaba
Screw you guys, I'm goin' home
Sahibi aynıymış iki hastanenin, reklamı olsun diye böyle yapıyorlar.
Zaten bende çözdüm işi aynı şirketin A++ hastanesi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sneijder ve Drogba Burak'ı kendi seviyelerine çekerseler tadından yenmez.Drogba bu oyunla Burak'a çok gol attırır.
Yekta'nın Drogba yorumu ;
https://twitter.com/yek_35/status/302528948435288064
Takım içi dengeler..
Çarşamba olası bir tur atlatacak skor gelirse takım düzlüğe girmiş olup girilen risklerden başarıyla çıkmış olacak gibi
İnşallah inşallah.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Drogba - Sneijder - Burak üçlüsünün uyumunu çok beğendim. Umarım böyle devam ederler.
4-2-3-1 oynandığında Burak'ı sağda Emre'yi solda izleriz diye düşünüyorum. Başka bir oyuncu gelmiyor aklıma. Ligde yabancı sınırı var çünkü. 4-3-1-2 oynadığımızda da Hamit Selçuk Melo 3lüsü orta sahayı oluşturacaktır maçın başında gördük zaten bu sistemi de.
Drogba'nın baya fotoğrafını çekmişler gördüğüm kadarıyla.. En beğendiğim:
![]()
Diğerleri de şöyle:
![]()
Last edited by Nocna Mora : 16.Şubat.2013 at 02:00
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
7 Maç Arenada 5 Maç Deplasmanda
Şampiyonluğa ADIM ADIM !
İpler bizim elimizde, ortada 36 puan var. 7 maçı içerde oynamak büyük avantaj, 32. haftada en yakın rakibe 7 fark yapsak en temizi olur sonuçta derbilerde bariz şekilde iyiyiz ama riske girmemek gerek tabii bu çok zor gözüküyor.
Ordu ve Eskişehir maçları çok önemli. Ordu ile evimizde oynayağız. Ancak Eskişehir deplasmanı 3 puan ile kapatırsak, yani Ordu-Eskişehir maçlarını 6 puan ile kapatırsak, birde Schalke'yi avantajlı bir skor elde edersek, gerisinin geleceğine inanıyorum.
Eskişehir deplasmanından acaip çekiniyorum ben.Çok zorlu bir maç olacak.Eskişehir'e zaten şansımız pek tutmuyor.
Yani herşey olabilir. İnşallah sezon sonunda yine biz şampiyon oluruz...
Aynen abi önemli olan o.
Drogba olduktan sonra Barcelona deplasmanına gitsek de olur![]()
Yardımcı olması açısından 3 takımın 27.haftaya kadar ki fikstürü;
Kağıt üzerinde en kolay fikstür bizim ki gibi duruyor ancak her şey olabilir.Fenerbahçe'nin maçları gerçekten çok zor.Beşiktaş'ta 23. ve 26. haftalar arası kritik maçlar yapacak,hadi hayırlısı.
Fener eğer bu fikstürden sağlam çıkamazsa Aykut Kocaman gönderilir diye düşünüyorum. En avantajlı takım Galatasaray gibi duruyor. Hadi hayırlısı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.