Talihli açıklansa da bizde evden çıkıp 11-12 halı saha maçına doğru yola koyulsak..
Talihli açıklansa da bizde evden çıkıp 11-12 halı saha maçına doğru yola koyulsak..
Bu çekiliş yapılamaz. Maliyeden izin alındı mı ?
Açıkladık arkadaşım hayırlı olsun arkadaşa.
Ayg.22 rengiyle güle güle kullan.. Bende ufaktan yol alayım size de bir önceki sayfada ki videoyu izlemenizi öneririm..![]()
Ayg.22 adlı arkadaşa son saatlerde bir suikast düzenlenmiş olup hediye törenine gelemeyecekmiş. Beni görevlendirdi arkadaş adresi ben vereceğim.
Nolmuş burada 2 dakkada neler dönmüş yaNE çekilişiydi bu
![]()
Abdullah pembe renk laptop'u napacaksın. Boşver ben sana siyahını alırım
Gerçi hediyeyi reddetti arkadaş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendim için değil yahu![]()
Last edited by bySilver : 09.Eylül.2009 at 01:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by DenizlispoR : 09.Eylül.2009 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bende fare olunca fare kullanıyorum. Olmayınca mecbur taçped.
Gözlerim yaşardı, cafe çok hareketli.![]()
Maaşallah de bari canım.![]()
Eee ben buradayım![]()
İyi akşamlar![]()
Sen durdayım dedikten sonra kurumuş ortalık.
Yarın ki çekilişte beni seç beni seç, rüşvet vermeye razıyım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
http://www.mobilhat.com/vodafone-3g-...diye-ceki.html
Arkadaşlar bi' şu adrese bakar mısınız, pek bir şey anlamadım da.![]()
1000 liralık indirim çeki alıyorlar ama paketlere ödeyeceğin para ve aştığında ne kadar ödeyeceğini iyi araştırmak gerekir.
Bir karları olmasa bu kadar indirim yapmazlar diye düşünüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet, diğer oparatörlerin aynı paketler için verdiği fiyatları inceleyebilirsin, bir de limit aşımında ne gibi ücretlendirme olacak. Çok fark yoksa hatta aynıysa, laptop almayı da düşünüyorsan uygun bir kampanya.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merhaba beyler .
Merhaba Oğuzcan.
Ben verdiğin linkteki yazıyı okumadım, reklamlarda gördüğümden bahsediyorum.Bir süre o paketleri kullanmayı taahhüt ediyorsun sanırım. Sabah sağlam kafayla yaparsın artık hesabını.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Keyifler nasıl ?
Güzel keyifler bugün, sizin nasıl beyefendi?
Bu saat olmuş, sen okumuyorsun, ben mi okuyup özetleyeceğim koca yazıyı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben kaçayım yavaş yavaş bu sene sabahçıyız erken yatmaya alışalım.
Okullar açılıyor mu yahu?![]()
Ayıp ya, 360 lira ilk dönem harcı, 2. öğretim mi oldu bizim bölüm de haberim yok.
"YÜCE ATATÜRK"
İyi geceler..
tükan açılmış yahu kimler var..
Ne biçim bi akşamdı ya.. dakikada en az 10 tane yıldırım düştü buralara off gürültüden ve ışıktan uyumak imkansızdı zaten 1-2 saat anca uyudum. Zaten dün elektrikler 2 kere gitti.. herkese iyi sabahlar.