Günaydın.. Bizim içinde çok kötü bi geceydi sanırım davulcu bana küfür etti.![]()
Günaydın.. Bizim içinde çok kötü bi geceydi sanırım davulcu bana küfür etti.![]()
Bayern geldi 3.turda uefada![]()
Selamlar arkadaşlar..
Çağdaş neden küfür yedin?
Haketmiştir Çağdaş
Merhabalar..
Küfür mü yemişim?![]()
merhabalar 1 gündür yaklasık 24 saattir foruma giremiyorum vista tabanlı pcimden...bir türlü sorunu çözemedim...
Samsun 19 mayıs üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek OkuLunu kazanmış buLunmaktayım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Selamlar..
Hayırlı olsun Turgut....güzel bir bölü gerçekten sevdiğin bölümde okuyacaksın
Tvde bugün bi sürü maç var güzel bir çarşamba günü olacak :=)
· 17:30NTV SporRusya - Fransa (C)· 17:45LigTVAçık Hat· 18:05LigTV18’in İçinden (C)· 19:00LigTVAna Haber (C)· 19:15NTV Sporİspanya - Slovenya (C)· 19:15NTVTürkiye - Polonya (C)· 20:00LigTVFutbol Life (C)· 21:00LigTVBeşiktaş - Gaziantepspor (T)· 21:00FOXBosna Hersek - Türkiye (C)· 21:15NTVEurobasket 2009· 21:15NTV SporFutbol Mundial· 21:45Kanal AAlmanya - Azerbaycan (C)· 21:50TRT 3İtalya - Bulgaristan (C)· 22:00NTV Sporİngiltere - Hırvatistan (C)· 22:15NTVLitvanya - Bulgaristan (C)· 22:45LigTVMilli Maçın Ardından (C)· 00:00NTV SporSpor Gecesi· 00:00LigTVHaber (C)· 00:15NTVEurobasket 2009· 00:30NTV SporTürkiye - Polonya (T)· 00:30TRT 3Norveç - Makedonya (T)· 04:00Spormax (Digitürk)Brezilya - Şili (C)
Tamam sakin oL sıkar feys. ELLi tane aynı yazıdan koymana gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben de diyorum Hayro abi hiç yazmazdı buraya şimdi noldu da yazdı![]()
Tamam bi daha oLmasın çekerim kuLağını.
Bu arada Aygün sen daha avatarın parasını yatırmadın hesaba, ne iş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hediye ettin ya abi ne parası noter huzurunda benim üstüme geçirmedik mi avatarı![]()
tamam abi olmaz bi daha![]()
Beyler Ümitler Gürcistandan 4 tane yemiş bee![]()
neyi geçirdiler aygün.
İstanbul'da 31 kişi ölmüş yahu selden. Yazık oldu valla Allah rahmet eylesin.
açıl susam açıl..
İyi geceler..
Selamlar..
İyi geceler...
"YÜCE ATATÜRK"
İlk defa okulu bu kadar çok özledim desem ne dersiniz..
Ayıp be derim.Ben hiç özlemedim, gerçi okula da pek gitmeyeceğim ama olsun.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Niye ayıp ya ben hayatımda hiç bu kadar uzun yaz tatili yaşamadım bünye alışık değil dile kolay 3.5 ay ben geçen ay 1.5 bile tatil yapamadım..Hayrola sen niye gitmiyorsun okula..
2 hafta sonra başlıyo okul ne güzel yatıyoduk ya![]()
Ben bu gençliği anlayamıyorumla madem yatmayı seviyorsunuz okumayın..
![]()
1 derste devam zorunluluğum var, haftanın tek günü 6 saat. Yarısında devamsızlık kullansam, hiç gitmiş gibi olmam.![]()
"YÜCE ATATÜRK"