Reklam olmaz.Merak etme.Neyse ben kaçayım.Uyku bastırdı.Daha öğlen kalkıp Cuma namazına gideceğim.İyi günler sana Ahmet..
So what?
Saike
İYi gecelere abi.
Selamlar.. Herkese ben şeker kamışı.. şu sıralar şu çiftçilik oyununa iyi sardım hasadımda iyi..![]()
![]()
Bence Lunapark kurma oyununu oynamalısın güzele benziyor
Şahsen onu yüklemeyi düşünüyorum...
Maxis'in yaptığı mı? benim oynadığım oyun Facebook'ta yükleme yapmadan oynuyorum..
Bilmemki adını unuttum. Bende simulasyon oyunu sandım seninkini hani çiftlikte traktör felan sürüyorsun ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:
İşte şu oyun yahuu
![]()
Last edited by SAİT71 : 11.Eylül.2009 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok benim bahsettiğimde bu değildi ama roller coaster kurmak keyifli olabilir..
Şu facebooktakini hatırladım abisi. kayıt olmuştum ama bir türlü oynamak kısmet olmadı![]()
![]()
Sadece mesajlar geliyor sizin çiftliğinizi ziyaret etti yok yardımda bulundu falan diye herkesten
![]()
![]()
![]()
Selamlar..
Oooo günaydın kader yoldaşım![]()
![]()
![]()
Günaydın abi
![]()
Online oyunlara tövbeliyim ben.Savasim diye bir oyun vardı.Bir ara ona sarmıştım baya.Geç fark etmiştik tabii.Daha önceden başlayanlar hegemonyasını kurmuşlardı.Biraz paran oldu mu basıp alıyorlardı elinden.Gelişmek içinde para biriktirmek lazımdı ama çakallar bırakmıyorduki.Bende karar verdim gece kalkıp bir şeyler yapayım dedim.Gece kalktım.Kastım baya.Bir şeyler yaptım.Tam paraları harcayacaktımki biri geldi hiç etti bütün parayı.Tabii bende sinir krizi geçirip hesabımı sildim.Dahada online oyunlara tövbe ettim.![]()
So what?
Saike
Bir arada ben sarayım şuna![]()
![]()
.Ondan önce başka bir benzeri vardı galiba onda bayagı bir ilerlemiştim .O gelişemeyince bunu cıkardılar öbürü kayboldu.
Kaan abi senin Erepublik'e de bekleriz..
Tamamdır abisi.Bir de ona göz atayım.
Kaan Abi feodal düzeni mi kuracaksın yoksa?![]()
Kaan abi önce Zeytinburnu'yu özerk yapar. Sonra diger avrupa ülkelerine saldırır.
Evet abisi mücadele Zeytinburnu'ndan başlar ,zaten yanlış düşünceye karşı mücadelenin zaferini o kariyer verdi ,gidip de başka topraklardan başlayamayız şimdi![]()
![]()
![]()
Erepublik'e beklerim Kaan abi gurbetlerdeyim ben.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Arkadaşlar ilk ve ortaöğretim ne zaman ders başı yapıyor? Bayramdan hemen sonra dedi bir arkadaş ama haftabaşı olmadığı için mantıklı gelmedi bana.
So what?
Saike
Bizim okul bayramdan sonraki ilk gün açılıyor. Salı günü okulu kapatanların perşembe günü açmasına şaşırmamak lazım aslında.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bizim üniversite 28'inde açılıyorda gitmeden önce bir okuldaki hocalarımı göreyim istiyorum.Ham hallerini hatırlarını sorarım hemde hayır dualarını alırım diyorum ama 28'inde açılacaksa bu ihtimal ortadan kalkıyor.Ondan merak ettim.Cevapladığın için sağol Mert..
So what?
Saike
Selamlar..
Bence de 28'inde açılır, çoğu üniversitelerde 28'inde açılıyor.![]()
Ege 28'inde değil, gerçi 2 gün için okula kimse gelmez, 28 olur yine.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
24 ünde açılırsa okula gideceğimi sanmıyorum yeniyimde zaten 28 inde giderim rahat giderim.![]()
Arkadaşlar okul Perşembe günü açılıyor ve bu kesin. Hoş giden olmaz ama..![]()