Allah sabır versin![]()
Hayırlısı olsun bana hiçbir anlam ifade etmiyor Mesut Öezil. Diğer alman futbolcular neyse o da o. Bizim futbolumuza bir katkısı da olmayacak Real'e gitmesinin.
Ahmet'e katılmakla birlikte Mesut orda FM tabiriyle en fazla kadro oyuncusu olur
Teknik direktörümüzü bi kaç sene önce değiştirseydik Mesut transferine şu an gururlanıyo olabilirdik.Neyse Vander Vaart'tan daha iyi zaten Mesut şimdilik direk oynayamayabilir ama zaman içerisinde çok önemli yerlere gelebilecek kapasitesi var.Yani dünyanın en iyi oyuncuları arasına girebilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İlk bakışta rüya gibi geliyor ama işin gerçeği şu ki Mesut'un zamana ihtiyacı var Kaka'nın Ronaldo'nun Higuain'in Xabi'nin oldugu bir kadroya girebilmesi için.. Ama kendisi için mükemmel bir transfer tabi , Mourinho faktörünü de düşünürsek..
defans 4lüsünün önunde xabi khedira mesut onların önünde ronaldo kaka higuain oynayabilir ama Mesut gider gitmez 11e yerleşebilir mi tartışılır.Mourinho'ya akıl sır ermezizleyip göreceğiz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daha evveL söyLemiştim.
"Bu adam kariyeri için ALman vatandaşLığını seçmiş oLabiLir.Doğruyu da yapmış oLabiLir.Ama atıyorum Türkiye Euro 2012'de şampiyon oLduğunda sokakLara döküLen TürkLerin yaşadığı gururu yaşamasın,o mutLuLuğa hakkı yok çünkü."
Bizim de onun başarıLarına gururLanma hakkımız yok.Ha BaLLack ha Mesut.HayırLı oLsun.
Şimdi o kadar yıldızın arasında oynamayıp ileride kendini gösterir dersek ki bence yanlış Mesut ne zamanları oynayacak? Şimdi direk oynayabileceği kadroya girebileceği takıma gitse gelişimi açısından daha faydalı olabilirdi. Ama şimdi oynasa bile mecbur yedekten oyuna girecek buda 60-70ten önce oynayamayacağı anlamına geliyor. Kendini gösteripte o kadar yıldızı kesmeside hayal bana göre. varsın başarılı olsun ne diyelim .
Mesutun benim gözümde bir değeri yok. Klasik bir transfer gözüyle bakıyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Di mariayı unutmayalım oda var
Jose Mourinho doğru adımlar atıyor.Real Madrid'in bu yıl Barcelona'yı ligde geçeceğini düşünüyorum.
mesut un madrid te iyi bi yedek olabilceğini düşünüyorum alternatifleri çoğalttı mourinho
ayrıca canales in iyi bir patlama yaparsa mesuttan çok daha iyi bi yerde olucağınada eminim
real için idare eder, mesut için kötü transfer; çok erken kızaga çekilecek, werderde yılda 30-40 maç oynuyorsa, madridde 15 maçı zor bulur
ederinin daha fazla olacagını sanıyordum
yaşıyla alakalı sanırım bide chelsea 25 kişi arasında düşünüyorsa elden çıkartmıştır.Ortalama üstü bir transfer
Mourinho'nun Ayman'ı Carvalho
Porto, Chelsea, Real.
Inter'de başlayınca da carvalho adı geçmişti.
http://acetobalsamico.blogspot.com/2...-carvalho.html
Bülent Timurlenk'in yazısı vardı öyle, o açıdan.
Kaka'nın Madrid kariyeri kısa sürecek gibi.
Yanlış bir takım tercihi, Real'e giden gençler sönüyor genellikle, orası ayrı bir dünya. Di Maria ve Kaka var anca rotasyon dönemlerinde ilk 11'de yer bulabilir.
İkinci nokta da kendini Türk olarak görmeyen bir oyuncu için ağıt yakmaya gerek yok. O Türklüğü aşılayamamışsa anne ve babası, bizim kaybettiğimiz bir şey yok olarak görüyorum.
Doğru bir noktaya temas. Türk Türk Türk oyuncu diye günLerdir haberLerde ve heryerde Mesut ismi geçiyor. Türk asıLLı oLabiLir ama o asLını inkar etmiş ben ALman gibi hissediyorum demiş bir kişidir. Adının Mesut oLması asLının Türk oLması birşeyi değiştirmez. Ha Lahm ha Mesut benim için.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir şeye dikkat çektim Mourinho'nun saçı beyazlamış
Büyük ihtimalle Mesut Özil Real Madrid'te ..
Hatta büyük değil resmi olarak Real Madrid'de