Sayfa 347 / 492 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
10,381 ile 10,410 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İkinci Lige düşerse Boro o takımdanda ayrılmaz ise Tuncay , taraftarlar ile aralarında inanılmaz bir sevgi olusur bana kalırsa
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Şimdi istatistikleri baktımda bir şeyi anlamadım Neye göre seçiliyor bu yılın oyuncusu yada bu Tuncay neye göre bu kadar sevgi kazandı.

Performansı o kadar iyi değil gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by IbrahimSEMIZ View Post
    Şimdi istatistikleri baktımda bir şeyi anlamadım Neye göre seçiliyor bu yılın oyuncusu yada bu Tuncay neye göre bu kadar sevgi kazandı.

Performansı o kadar iyi değil gibi
    gecen sene 8 gol atarak takimin en golcü oyuncusu oldu bu senede 6 gol ile su ana kadar takimda en cok gol atan oyuncu tuncay.. digerleriyle karsilastirdigimizda en iyi performansi tuncay sergilemis. 1. secilmesi kadar dogal birsey olamaz herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    gecen sene 8 gol atarak takimin en golcü oyuncusu oldu bu senede 6 gol ile su ana kadar takimda en cok gol atan oyuncu tuncay.. digerleriyle karsilastirdigimizda en iyi performansi tuncay sergilemis. 1. secilmesi kadar dogal birsey olamaz herhalde...

Sadece golleri değil her maç inanılmaz mücadele edip herşeyini ortaya koyuyor.Hele geçen hafta oynanan Newcastle maçını 90 dakika seyrettim hayran kaldım.Bütün takım duruyor Tuncay tek başına basıyor,defanstan top çıkartıyor,takımı ateşliyor gidip birde gol atıyor Bu adam seçilmeyecekte kim yılın futbolcusu seçilecek Boro'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gol, asist bunları geçtim, Tuncay'ın adı varsa zaten gerisini düşünmek hikaye. Maçlarının hepsini takip etmesem de mücadele konusunda onun gibisi olmadığına eminim takımda. Giydiği formanın hakkını terinin son damlasına kadar verir ki bu da taraftarın gözüne girmesine yetmiş. Tebrikler Tuncay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sonucta Tuncay Ingiltere'de yilin futbolcusu secilmemis. Yani sasilacak bir durum yok. Tuncay Middlesbrough da en cok mücadele eden, taraftarin istedigi oyunu oynayan, takimi atesleyen bir futbolcudur. Bu özellikleri sayesinde taraftarlar onu yilin futbolcusu secmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Reina: “Dünyanın en iyisi Gerrard”

Reina: “Dünyanın en iyisi”

Liverpool’un İspanyol file bekçisi Pepe Reina, takım arkadaşı Steven Gerrard’ın aldığı yılın oyuncusu ödülünü sonuna kadar hak ettiğini belirtirken, kaptanın sadece İngiltere'de değil dünyanın da en iyi oyuncusu olduğunu ifade etti.

Steven Gerrard Football Writers’ Association tarafından yılın futbolcusu ödülüne layık görüşmüştü. Liverpool’un başarılı file bekçisi Reina, takım arkadaşının aldığı bütün ödülleri hal ettiğini belirtirken, İngiliz orta saha oyuncusunun dünyanın en iyi futbolcusu olduğu belirtti.

Gerrard’ın aldığı ödülün kendisini de çok sevindiriğini belirten İspanyol file bekçisi, “Gerrard’ın hek ettiği bir ödülü alması, beni de çok mutlu etti. Sadece İngiltere’de değil, dünyada en iyi futbolcunun Gerrard olduğunu düşünüyorum. Bu sezonki performansıyla takımı sırtladı. Liverpool onsuz çok farklı bir takım oluyor. Takım için vazgeçilmez bir isim” dedi.

Gerrard bu sezon Liverpool formasıyla 42 maç oynarken, 23 gol atmayı başardı. Başarılı orta saha oyuncusu Premier Lig’de gol krallığında 3. sırada bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kendi takım arkadaşını övücek tabi çok doğal bi şey

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Reina harika bir kaleci.

Birebir dünyanın 1 numarası, pire gibi hızlı, sen daha ceza sahasına girmeden açını kapatıp stopa yatıyor bile.

Müthiş refleksleri var, Casillas'dan çok daha iyi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Reina harika bir kaleci.

Birebir dünyanın 1 numarası, pire gibi hızlı, sen daha ceza sahasına girmeden açını kapatıp stopa yatıyor bile.

Haberden ne anladın bilmiyorum; ama okumadan yorum yaptın sanırım. Reina Gerrard en iyisi demiş. Reina için en iyi gk diyen yok yani

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Reina harika bir kaleci.

Reina takım arkadası Gerarrd dünyanın en iyisi demiş , Reina'nın iyi oldugunu filan haberi yok kaldı ki Reina Casillas'tan nasıl daha iyi hayret ettim dogrusu böyle kesin yargıların çok yanlıs.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Reina takım arkadası Gerarrd dünyanın en iyisi demiş , Reina'nın iyi oldugunu filan haberi yok kaldı ki Reina Casillas'tan nasıl daha iyi hayret ettim dogrusu böyle kesin yargıların çok yanlıs.
    Cengiz abi dalga geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Reina en fazla İngiltere'de orta düzey takımlarda oynar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kesin yargı?
    Ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.

Okumadım evet, gözüm kapanırken yazdım akşam.Abartmayın bu kadar, saldıracak yer aramayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Gerrard gercekten dunyanin en iyi oyuncularindna birisi. Bana gore Orta sahada dunyanin en iyi 3 oyuncusundan biri (Kaka, Lampard ve Gerrard)
    Oyle Ronaldinho tarzi oyuncular degiller. Tam bir takim oyuncusu ve istikrar abideleri.
    Ayrica Reina da cok saglam kaleci. Casillas ile karislastirma yapip yapmamak ne kadar dogru bilmiyorum ama Hangi takimda olursa olsun vazgecilmez olacak kapasitededir.

Del Piero_10 Misafir

Default Wenger, Adebayor’u satabilir

Arsenal’in Fransız menajeri Arsene Wenger, Adebayor'u rakibi Chelsea'ye satmaktan çekinmediğini söyledi. Wenger, gitmek isteyen hiçbir futbolcuyu tutmayacaklarını vurguladı.

Emmanuel Adebayor, önümüzdeki sezonu Londra'nın diğer yakasında geçirebilir. Chelsea'nin transfer listesinde bulunan Togolu forvet, Arsene Wenger'in "Olmazsa olmaz"ları arasında yeralmıyor.

Daily Mirror’ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Arsenal Menajeri Wenger, "Şu an kişisel olarak kadroda kimin olacağı ya da kimin olmayacağını değerlendirmek istemiyorum; ama Adebayor normal olarak planlarımın önemli bir parçası. Gelgelelim bir oyuncu gitmek isterse veya gitmek zorunda kalırsa bir rakibimize gitmesini neden istemeyeyim? Daha önce Cole karşılığında Chelsea’den Gallas’ı aldığımızı unutmayın" diye konuştu.

Adebayor, 30 gol attığı 2007-2008 sezonunun ardından bu sezon sadece 16 gol bulabildi. Wenger'in bununla ilgili yorumuysa, "Bu durumun onu rahatsız ettiğini biliyorum. Şu an kulüpten ayrılma fikrine daha yakın" şeklinde oldu.

Del Piero_10 Misafir

Default Wenger: “Arsenal’i batırmam”

Fransız menajer, transferde yüklü paralar harcamayacağını ve hayallerin peşinde koşmayacağını söyledi.

Arsenal’İn Fransız menajeri Arsene Wenger transfer sezonunda yüklü miktarlar harcamayacığını yineledi. Wenger kulübün ekonomik durumunun daha önemli olduğunu söyledi.

Wenger’in en çok para harcadığı isimlerden birisi ocak ayında Rusya’dan transfer edilen Andrey Arshavin oldu.

Wenger, “Kulübümü finansal krize sokamam. Bunu yapacak isim ben değilim. Bundan emin olabilirsiniz.” dedi.

Wenger açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Her menajerin aynı sorunu vardır. Eldeki imkânlarla en iyi kadroyu kurmak. Şu an para harcamak istemiyorum ama bu hiç istemeyeceğim anlamına gelmez. Kadroma güveniyorum. Herkesi yenebilecek bir ekip olduk, eldeki imkânlarla bir iki takviye yapabilirsek seneye çok iyi bir takım oluruz.”

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kesin yargı?
    Ne demek istediğiniz anlaşılmıyor.

Okumadım evet, gözüm kapanırken yazdım akşam.Abartmayın bu kadar, saldıracak yer aramayın.
    Reina ilk önce baskı altında nasıl oynaması gerektiğin bilsin. Şampiyonlar Ligi'nde en kritik maçta kendi kalesine gol atmasın,tüm kornerleri yemesin. Şampiyonlukta ki en önemli virajda kaleyi bulan 6 şutun 6 sını da yemesin. Ondan sonra bırak Casillas'ı önce üst düzeye gelebilir mi tartışmasını yapalım.

Reina'nın yediği golleri biz mahalle maçlarında yiyince 3 gün dışarı çıkmıyorduk.
    Last edited by gerrrard : 15.Mayıs.2009 at 16:50

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Reina hakkında yukarıda ABOOO tarafından yazılan ironi degilse cok pis kahkaha atacagım evde. Ben dün onu ironi sanmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Göreceli bir kavram sonuçta Herkes haklı ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wenger iskelet kadroyu bir türlü oluşturamıyor Her yıl 2 3 genç alıp takıma koyuyor sonuç olarak kimse Tecrübeli statüsünden oynamıyor Bu da başarısızlığı getiriyor Artık Arsenalin iskelet kadroyu oluşturması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay kendini kanıtladı İngilterede Takım küme düşse bile kendine klüp bulur

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Fenerbahce'liler gorun gorun

Default City'li Ronaldinho ..

Manchester City, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho için 11 milyon Avro ödeyerek Ada'da bombayı patlatmayı hazırlanıyor.

City yönetimi devre arasında Kaka'yı takıma transfer etmek için elinden geleni yapmıştı. Hatta yıldız oyuncuya bugüne kadar hiç ödenmemiş paraları bile teklif etmişti; fakat Brezilyalı oyuncu Milan'da mutlu olduğu için City'nin astronomik teklifini reddetmişti.

Kaka diye yola çıkıp taraftarlarını umutlandıran City yönetimi bu transfer olamyınca, bu sefer Milan'ın bir başka yıldızı olan Ronaldinho'nun peşine düştü. The Mirror'ın haberine göre Milan yönetimi, Kaka'nın performansını bozduğu için Ronaldinho'yu sezon sonunda iyi fiyat verene satma kararı aldı.

Haberde, Ronaldinho'nun eski menajeri Roberto de Assis Moreira'nın açıklamalarına da yer verirken Moreira Ronaldinho'nun sezon sonu transferi için şöyle konuştu: "Bir kere şu kesin ki Ronaldinho ülkesi Brezilya'ya dönmeyecek. Tam tersine Avrupa'da başka bir kulübe transfer olacağını düşünüyorum." dedi.

Sporx

Man City gerçekten 2 sezona kadar tarih yazar sağlam kadro yapıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu kadar para verip adam alıyorlar.Bari bi şampiyon ol be City

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ronaldinhoda poşet oldu takımdan takıma

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gerçekleşirse Çok Yararlı Olur City İçin

Del Piero_10 Misafir

Bomba patlar ama bu saatten sonra ellerinde patlar.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Bu kadar para verip adam alıyorlar.Bari bi şampiyon ol be City
    Adamlar parayı basıp iyi oyuncu getirerek kendilerini tatmin etmek istiyorlar. İhtiyacı yok ki Arapların şampiyonluğa..

Mesaj Yetkileri