Sayfa 347 / 578 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
10,381 ile 10,410 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Re Re Re Ra Ra Ra Gassaray Gassaray Cimbom Bom

küçüklüğümden beri hastası olduğum tezahurat her söylenildiğinde tüylerim diken diken oluyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için
    Çok iyi olmuş senin için 1 değil gerekirse 4 hafta devamsızlık hakkımı kullanırdım bu maç için ben

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği ve şereftir seni sevmek tabikide bu arda galatasaray tribünlerinin uzun zaman sonra bu kadar zevkli ve dolu görmek çok güzeldi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tezahürat değilde,tribünün sahaya arkasını dönüp bir o yana bir bu yana doğru gitmesi çok güzel,izlemesi çok keyifli

Edit:Yanlış hatırlıyor olabilirim.Sırtları dönük olmayabilir ancak bir o yana bir bu yana gittiklerini çok iyi hatırlıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="GN2WuNu49ac"]Müthiş[/YOUTUBE]

Müthiş ya..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Abimin kombinesi var. Abim de yurt dışında olacak. Doğal olarak bana kalıyor kombine Üniversiteye 1 hafta geç gidiyorum bu maç için
    Fazla kombine yada bilet falan var mı Cihan ? Varsa fena olmaz hani. Paslaşırız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hopp fazla bilet varsa bize de paslayın..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben de Nevizade Geceleri ile Gerçekleri Tarih Yazar seviyorum. Ama şu Sen Var Ya Sen'i hiç sevmiyorum. Allah'ın arabeskçisinin rezil şarkısını almışlar, marş diye koymuşlar önümüze. Ne zaman bunu söylemeye başlasalar takım uyuyor, rezalet top kayıpları ve gol yemeler başlıyor. Hiç söylemeseler keşke şu kıytırık marş çakması şeyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Seviye yerlerde yine.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O değilde Schalke maçında nesıl bi kadro çıkacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    O değilde Schalke maçında nesıl bi kadro çıkacak acaba?
    Muslera - Eboue(Sabri) - Semih - Dany - Riera - Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba

Muslera - Eboue(Sabri) - Semih - Dany - Riera - Hamit - Melo - Selçuk - Emre(Amrabat) - Sneijder - Drogba(Burak)

2. kadro daha çok öne çıkıyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En büyük sorun Sabri mi , Eboue mi olacak sağda ? Sonuçta önlerinde formda bir Bastos var. Eboue'yi tecrübe yönünden tercih edebilir, ya da Sabri'ye son performanslarından dolayı güvenebilir. Hoca daha iyi bilir.

---------------------Muslera---------------------

-Eboue------Dany-------Semih-------Riera-

----------------Melo-------Selçuk---------------

-Sneijder--------------------------------Hamit-

----------------Drogba------Burak-------------

- Sneijder'i ortaya çekip, Drogba-Burak ikilisinin yerine Emre Çolak veya Amrabat'ıda koyabilir orta sahaya. Drogba sonralardan taze kan olarak girebilir. Bilemiyorum bir sürü alternatif çıkacak gibi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eboue büyük maçlarda iyi oynuyor, hücumu etkili. Savunmada gamsız takılmayacak, uyumayacak, rakip orta açarken en azından ayağını uzatacaksa muhakkak ilk tercih olmalı.

Rakip Alman takımı, liginde iyi olmasa da gruptan namağlup çıkmış. Biz o gruptan çıkar mıydık ciddi soru işareti. Eksikleri olması, formsuz olmaları farketmez, herşey mümkün. Bastos ve Farfan'a önlem almazsak çok büyük hayalkırıklığı olabilir. 4-3-1-2 cidden güzel duruyor kağıt üzerinde ama ilk önceliğimiz gol yememek olmalı bence. Basan, savaşan bir takım şart.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Burak' ı kesmez bence Hoca. Aynı şekilde Drogba da oynamalı. Ancak bu şekilde oynayınca dinamik bir ortasaha lazım bize. Hem pas yapabilen hem çift yönlü oyunculardan kurulu. Selçuk - Melo - Hamit - Sneijder gibi dm - 2mc - amc gibi çıkarsak ve sürekli yer değiştiren ve koşan bir ortasahamız olursa rakibin bizi durdurması imkansız.

Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder gibi 4lü ortasaha hem pas yapabilir hem defansta bol bol koşabilir. Önde basan bir takım olduğumuz için Drogba - Sneijder - Burak' ın rakip defansın top çıkarmasını engellemesi, uzun oynandığında da Melo' nun karşılayıp dönen topları Hamit ve Selçuk sayesinde toplanması etkili ataklara başlamamız ve rakibin pas yapmasını engellememiz açısından çok yararlı olur.

En çok sorun yaşayacağımız bölge yine sol kanadımız olacaktır. Sağ kanatta Eboue oynar ise eğer çok sıkıntı yaşayacağımızı pek düşünmüyorum. Stoperlerimizin hızlı olması bu maçta oldukça işe yarayacaktır.

Sonuç olarak Schalke04 bizi zorlayacaktır. Ancak turu geçme konusunda şanlarının çok az olduğunu düşünüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

----------------Muslera------------------------

eboue-----------semih--------danny----riera

Hamit-----------Melo--------Selçuk----------
    ------------------------------Sneijder--------
    -----------------Drogba----------------------
    ---------------Burak------------------------

Drogba ve Sneijder gezerek oynayacaktır özellikle sola yakın. Burak sağa yakın santrafor oynar. Melo olmazsa Amrabat olur Melonun yerinde Sneijder oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizde yapalim hoca boyle cikar bence

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo-Selcuk

Hamit-Sneijder-Burak

Drogba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Selcuk-Melo

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Yada cok ekstra bir şey olmasa böyle cıkıcak.Amrabat yerine Emre Çolak olabilir.Hamit yedek oturtur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bende bir kadro yapayım bari elim armut mu topluyor

Bence maça şöyle çıkar;
    Drogba ve 10 kişi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Selcuk-Melo

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

Yada cok ekstra bir şey olmasa böyle cıkıcak.Amrabat yerine Emre Çolak olabilir.Hamit yedek oturtur.
    işte bu imkansız. Rakibin en tehlikeli bölgesi kanatlarıyken bu intihar olur, hamit kesin çıkacak ve bastos'un önünde duracak ayrıca hamit büyük maçların oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hamit oynarsa.Sol bek oynamaz verim alınamaz.Bu durumda ya sağ kanatta yada Sniejder yerinde yada Melo'nun yerine oynayacak.Sen olsan hangisini ? Keserdin ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hangi kadro çıkacak bilmiyorum ama avrupada farklı oynuyoruz ilk maçlarda çok heyecanlanan futbolcu oldu ama şimdi heyecanlanmayacak 11 tane oyuncumuz var drogba-burak-sneijder-hamit-melo-selçuk-eboue-semih-dany-riera-muslera hepsinin kariyerlerinde başarıları var bu atmosferi kaldırabilecek oyuncular

Musllera - Sabri - Semih - Danny - Riera - Selçuk - Melo - Hamit - Sınayder - Burak(amrabat) - Drogba

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alin size wallaper

Melo'nun olmayacağını Yekta'nın oynayacağını düşünüyorum. Sağda Hamit Solda Amrabat ilerde Burak başlarız, Drogba yedek olur yine muhtemelen.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hamit oynarsa.Sol bek oynamaz verim alınamaz.Bu durumda ya sağ kanatta yada Sniejder yerinde yada Melo'nun yerine oynayacak.Sen olsan hangisini ? Keserdin ?
    Yazdığından bişey anlamadım :S

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Yazdığından bişey anlamadım :S
    Hamiti nerde oynatacak ?

Burak cok formda,Sniejder kenarda oturtamazi,Hamit sol Knatta oynarsa verim alınamaz.Orta sahada Melo'yu keser otobana döner orası.

Hamit koymak için kimi keserdin ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

petrol bende anlamadim turkce konus aga turkce

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kadro yapma yarışması mı var? Doğru 11'i yazana ne ödül verilecek, ona göre yapayım ben de bir 11.

Edit: Şaka mahiyetinde yazılmış bir mesaj. Yanlış anlayıp yanlış yerlere çekmeyin diye söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hamiti nerde oynatacak ?

Burak cok formda,Sniejder kenarda oturtamazi,Hamit sol Knatta oynarsa verim alınamaz.Orta sahada Melo'yu keser otobana döner orası.

Hamit koymak için kimi keserdin ?
    Amaç zaten hamit'i sağ kanatta kullanıp rakibin sol kanadına çare bulmak ki hamit'i oynatmak için bu dediklerinden hiç birinide kesmeye gerek yok zaten. Sneijder ve Drogba sola yakın oynarlar Riera'da soldan sık sık çıkar.

Mesaj Yetkileri