Re Re Re Ra Ra Ra Gassaray Gassaray Cimbom Bom
küçüklüğümden beri hastası olduğum tezahurat her söylenildiğinde tüylerim diken diken oluyor
Re Re Re Ra Ra Ra Gassaray Gassaray Cimbom Bom
küçüklüğümden beri hastası olduğum tezahurat her söylenildiğinde tüylerim diken diken oluyor
Screw you guys, I'm goin' home
Sen varya sen başımın tacı gözümün bebeği ve şereftir seni sevmek tabikide bu arda galatasaray tribünlerinin uzun zaman sonra bu kadar zevkli ve dolu görmek çok güzeldi
Tezahürat değilde,tribünün sahaya arkasını dönüp bir o yana bir bu yana doğru gitmesi çok güzel,izlemesi çok keyifli
Edit:Yanlış hatırlıyor olabilirim.Sırtları dönük olmayabilir ancak bir o yana bir bu yana gittiklerini çok iyi hatırlıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
[YOUTUBE="GN2WuNu49ac"]Müthiş[/YOUTUBE]
Müthiş ya..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hopp fazla bilet varsa bize de paslayın..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gökmen Özdenak vs Drogba
http://s1.directupload.net/images/130216/olso64jv.swf
![]()
Ben de Nevizade Geceleri ile Gerçekleri Tarih Yazar seviyorum. Ama şu Sen Var Ya Sen'i hiç sevmiyorum. Allah'ın arabeskçisinin rezil şarkısını almışlar, marş diye koymuşlar önümüze. Ne zaman bunu söylemeye başlasalar takım uyuyor, rezalet top kayıpları ve gol yemeler başlıyor. Hiç söylemeseler keşke şu kıytırık marş çakması şeyi.
O değilde Schalke maçında nesıl bi kadro çıkacak acaba?
En büyük sorun Sabri mi , Eboue mi olacak sağda ? Sonuçta önlerinde formda bir Bastos var. Eboue'yi tecrübe yönünden tercih edebilir, ya da Sabri'ye son performanslarından dolayı güvenebilir. Hoca daha iyi bilir.
---------------------Muslera---------------------
-Eboue------Dany-------Semih-------Riera-
----------------Melo-------Selçuk---------------
-Sneijder--------------------------------Hamit-
----------------Drogba------Burak-------------
- Sneijder'i ortaya çekip, Drogba-Burak ikilisinin yerine Emre Çolak veya Amrabat'ıda koyabilir orta sahaya. Drogba sonralardan taze kan olarak girebilir. Bilemiyorum bir sürü alternatif çıkacak gibi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eboue büyük maçlarda iyi oynuyor, hücumu etkili. Savunmada gamsız takılmayacak, uyumayacak, rakip orta açarken en azından ayağını uzatacaksa muhakkak ilk tercih olmalı.
Rakip Alman takımı, liginde iyi olmasa da gruptan namağlup çıkmış. Biz o gruptan çıkar mıydık ciddi soru işareti. Eksikleri olması, formsuz olmaları farketmez, herşey mümkün. Bastos ve Farfan'a önlem almazsak çok büyük hayalkırıklığı olabilir. 4-3-1-2 cidden güzel duruyor kağıt üzerinde ama ilk önceliğimiz gol yememek olmalı bence. Basan, savaşan bir takım şart.
Burak' ı kesmez bence Hoca. Aynı şekilde Drogba da oynamalı. Ancak bu şekilde oynayınca dinamik bir ortasaha lazım bize. Hem pas yapabilen hem çift yönlü oyunculardan kurulu. Selçuk - Melo - Hamit - Sneijder gibi dm - 2mc - amc gibi çıkarsak ve sürekli yer değiştiren ve koşan bir ortasahamız olursa rakibin bizi durdurması imkansız.
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder gibi 4lü ortasaha hem pas yapabilir hem defansta bol bol koşabilir. Önde basan bir takım olduğumuz için Drogba - Sneijder - Burak' ın rakip defansın top çıkarmasını engellemesi, uzun oynandığında da Melo' nun karşılayıp dönen topları Hamit ve Selçuk sayesinde toplanması etkili ataklara başlamamız ve rakibin pas yapmasını engellememiz açısından çok yararlı olur.
En çok sorun yaşayacağımız bölge yine sol kanadımız olacaktır. Sağ kanatta Eboue oynar ise eğer çok sıkıntı yaşayacağımızı pek düşünmüyorum. Stoperlerimizin hızlı olması bu maçta oldukça işe yarayacaktır.
Sonuç olarak Schalke04 bizi zorlayacaktır. Ancak turu geçme konusunda şanlarının çok az olduğunu düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
----------------Muslera------------------------
eboue-----------semih--------danny----riera
Hamit-----------Melo--------Selçuk----------
------------------------------Sneijder--------
-----------------Drogba----------------------
---------------Burak------------------------
Drogba ve Sneijder gezerek oynayacaktır özellikle sola yakın. Burak sağa yakın santrafor oynar. Melo olmazsa Amrabat olur Melonun yerinde Sneijder oynar.
bizde yapalim hoca boyle cikar bence
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Melo-Selcuk
Hamit-Sneijder-Burak
Drogba
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Selcuk-Melo
Burak-Sneijder-Amrabat
Drogba
Yada cok ekstra bir şey olmasa böyle cıkıcak.Amrabat yerine Emre Çolak olabilir.Hamit yedek oturtur.
Bende bir kadro yapayım bari elim armut mu topluyor
Bence maça şöyle çıkar;
Drogba ve 10 kişi
...
Hamit oynarsa.Sol bek oynamaz verim alınamaz.Bu durumda ya sağ kanatta yada Sniejder yerinde yada Melo'nun yerine oynayacak.Sen olsan hangisini ? Keserdin ?
Hangi kadro çıkacak bilmiyorum ama avrupada farklı oynuyoruz ilk maçlarda çok heyecanlanan futbolcu oldu ama şimdi heyecanlanmayacak 11 tane oyuncumuz var drogba-burak-sneijder-hamit-melo-selçuk-eboue-semih-dany-riera-muslera hepsinin kariyerlerinde başarıları var bu atmosferi kaldırabilecek oyuncular
Musllera - Sabri - Semih - Danny - Riera - Selçuk - Melo - Hamit - Sınayder - Burak(amrabat) - Drogba
alin size wallaper
![]()
Melo'nun olmayacağını Yekta'nın oynayacağını düşünüyorum. Sağda Hamit Solda Amrabat ilerde Burak başlarız, Drogba yedek olur yine muhtemelen.
petrol bende anlamadim turkce konus aga turkce
Kadro yapma yarışması mı var? Doğru 11'i yazana ne ödül verilecek, ona göre yapayım ben de bir 11.
Edit: Şaka mahiyetinde yazılmış bir mesaj. Yanlış anlayıp yanlış yerlere çekmeyin diye söylüyorum.![]()