Çarşamba öğleden sonra bitiyor Şemsi.
Çarşamba öğleden sonra bitiyor Şemsi.
SAlı günü bayramın son günü çarşamba iş var yahu.![]()
Salı günü bitiyorsa okullar neden perşembe başlıyor onu anlamadım.Aslında direk bu soruyuda sorabilirdim.Neyse maksat muhabbet..
![]()
So what?
Saike
Okul için belirli gün var, bunu karna dağıtırken pazartesi ve salıya ekliyorlardı, şimdi sona eklemek yerine artan bu 2 günü başa eklediler Şemsi.
"YÜCE ATATÜRK"
Anladım.Sağol açıklama için Serkan abi..![]()
So what?
Saike
Burayı açtım ve kaçtım.
Sen uyanıkmıydın bu saate kadar?
So what?
Saike
Hala da uyanığım Şemsi abi (: Nerden uyudum iftara kadar ya hiç uykum gelmiyo şimdi.Annem hariç herkes uyanık zaten evdeBayramın ilk gününü uyuyarak geçiricem sanırım
![]()
Yatıyım ben artık iyi sabahlar (:
İyi bayramlar.. Kafe ahalisi
İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..
So what?
Saike
Sağol Şemsi..Öğleden sonraya vurur uykusuzluk en yoğun döneme..![]()
Şimdiden bastırmaya başladı.Göz kapaklarımın artık dayanamadığı vakit yatarım.Zorlamanın manası yok..![]()
So what?
Saike
şemsi abi en fazla 11'e kadar kalırsın sonra her ne yapıyorsan ayakta uyursun![]()
Banada öyle geliyor..![]()
So what?
Saike
Günaydın..
Selamlar...
Selamlar Herkese
Nasısın Adaş Pokemon Modasına Girmişsin Sende![]()
5 kontör yollayacak var mı bayram hediyesi![]()
O zaman bana bi Dragonite çekersin Atıl![]()
Çekeriz bi ara.![]()
Sağol BuğracımHelal olsun
Örnek alsınlar seni
![]()
Yatmadım bugün hiç.1 saat sonra felan yatmayı planlıyorum.Böylece uyku düzenimin düzeleceğini umut ediyorum.Bakalım her şey yolunda gidiyor şimdilik..İyi bayramlar sanada Oğuz abi.Bu gece hiç yatmadım.Bakalım dayanabileceğim kadar dayanacağım.Akşama kadar dayanabilirsem uyku düzenimin düzeleceğini zannediyorum..![]()
So what?
Saike
Ben de 5 saatlik uykuyla duruyorum.Normalde 8 saatten az olmazdıGece 2-3 gibi yatsam sabah 12-1 gibi uyansam düzenim yerine gelir
![]()
Sizin okul kaçta başlayacak?
So what?
Saike
9'da başlıycak.Ben 7'de kalkıcam.(:
Nasıl bir uyku düzeni oluyor o zaman bu?![]()
So what?
Saike