Fiziğe baksana zaten. O fizikle zor oynar.![]()
Fiziğe baksana zaten. O fizikle zor oynar.![]()
Ben Mesut'un kendini çok geliştireceğini düşünüyorum yaptığınız yorumların aksine.. Kondisyonu ve fiziğini geliştirdiği taktirde de ligin en iyisi olacaktır bence...
en iyilerinden biri*
O kulübede 2 sene çakılmaz. Mourinho'nun takımında kimse kulübeye çakılmaz, eğer sorun çıkartırsa o ayrı. Mourinho elindeki futbolcuları kullanmasını iyi bilen bir hoca, üstelik Mesut da kaliteli bir futbolcu, bu dünya tarafından kabul edilen bir şey, duygusal yaklaşımları bir tarafa bırakırsan eğer bunu görebilirsin.
Mesut'un röportajından alıntı:
"Türk Milli Takımı'nda neden forma giymiyorsun?" Sorusuna ise Mesut şu cevabı verdi, "Bana Türk Milli Takımından davet gelmedi. Beni kimse çağırmadı"
Fatih Terim sağolsun!
Fizik konusunda Mourinho'nun ne denli çalışmalar yaptırdığından sanırım haberin yok. Jose Mourinho ve ekibi, fizik gücü yetersiz olan futbolculara özel antrenman programları düzenleyip, onları salonda da çalıştırarak güç ve kuvvet idmanı yaptırıyor. Böylece oyuncu fizik gücünü artırıyor. Sen hiç Mourinho'nun takımında fizik gücü yetersiz veya oyundan düşen, kondisyonu yetmeyen bir oyuncu gördün mü? Adamlar (Inter) 10 kişi kalmalarına rağmen dünya devi Barcelona'ya karşı müthiş bir savunma yaptılar. Bunda Mourinho'nun taktiksel becerisi ile oyunculara 2 yıl boyunca kattığı fiziksel gücün rolü var.
Jose Mourinho yönetiminde fizik gücünü şimdikinden daha iyi hale getirecektir Mesut. Ayrıca şu anki fiziği ile bile Dünya Kupası'na damgasını vurmuş, Bundesliga'da fırtına gibi esmiş bir futbolcudan söz ediyoruz. Bu fizikle bunları yaptıysa, Mourinho ile neler yapar demek daha doğru olur.
Mesut Hayko'ya benziyor gibiUmarım Mesut sık sık forma şansı bulur ve ileride takımın vazgeçilmezlerinden biri olur.
ben tam tersini düşünüyorum . mesut sanılandan çok daha iyi bir futbolcu. overrated değil underrated. tabi bunu türkiye'deki saygınlığına bakarak söylüyorum. ecnebiler kıymetini biliyor da parayı basıp alıyor. onu göremeyen biziz. mesut hakikaten çok yetenekli çok zeki mental olarak harika bir oyuncu. abartılmıyor aksine aşırı yeriliyor bana kalırsa. real'de kesinlikle çok büyük işler yapacağına inanıyorum...
Mesut ile ilgili sorun Türk olduğunun yabancılar arasında fazla bilinmemesi. Thuram Dünya Kupasını kaldırırken biz 'vay be bak sen şu Guadeloupe'dan ne adamlar çıkıyor' mu dedik? Mesut her zaman Alman olarak anılacak. Yani onun başarılarından pay çıkarmanın, gurur duymanın alemi yok.
Ecnebilere kızmak yerine kendimize kızmak daha doğru. En başta Almanya, her turnuvaya kesin katılıyor, daha katılamadığı turnuva görmedim ben. Biz ise sadece 2 kez Dünya Kupası'na katıldık şu ana dek, Avrupa Kupası'na da nadiren katılabiliyoruz. Dolayısıyla dünya futbolunda saygınlığımız yok, istikrarımız hiç yok. Bir turnuva 3. olup ondan sonra art arda 2 turnuvaya katılamayabiliyoruz.
Türkiye'de futbolculara gereken saygı da gösterilmiyor. Çok ağır eleştirilere, hakaretlere maruz bırakılıyorlar.
Altyapı eğitimimiz yok gibi, oyuncu burada kendini geliştiremiyor.
Kısacası, Almanya her yönden bize ağır basıyor. Oyuncu da tercihini haklı olarak oradan yana kullanıyor. Zaten bizim onu milli takıma çağırdığımız bile olmadı ki, adam seçmedi diyelim.
Mesut'a iyi futbolcu değil diyenler de bizim futbolculara baksınlar. Bizim ligde Mesut gibi futbolcu mu var? Mesut gibi kaliteli bir adamımız mı var? Sercan Yıldırım furyası vardı bir ara, özellikle Coşkun abi bu örneği veriyorum Bursalısın diye, adam abartıldı, şişirildi, yok Man Utd istiyor, yok Man City istiyor diye, bak sonuç, adam kendi takımında yedek.
4-0 kazandı Barcelona ve kupanın sahibi oldu.
Messi'nin hattrick'i vardı.
adamlar ilk maça yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp dalga geçtiler şimdi de 4-0 yendiler .
Mesut'un bikaç sezon içinde dünyanın en iyi 2-3 AMC'si arasında olacağından eminim...
Carvalho kaç yaşında olursa olsun çok iyi bir DC'dir... İyi transfer Real adına.
Çokta fazla bi para değil Real için...
Canales cidden çok yetenekli bir oyuncu... Guti'nin yerini doldurabileceğine inanıyorum şahsen.
Mourinho'nun gözden çıkardığını kesinlikle düşünmüyorum... Haber kolpa bence.
Adriano'nun Barca klasında bir DL olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
mesut varken canales kulübede bekler. kaka'nın ve di maria'nın da geleceğini düşünürsek bir yıl kiralanabilir. granero da var üstelik. van der vaart? sol ve ortada büyük enflasyon var.
Real Madrid takımının teknik direktörü Jose Mourinho, takımın 3. kalecisi olarak Sergio Ramos veya Khedira'yı gösterdi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, basına yaptığı açıklamada, takımdaki futbolcuların durumunu değerlendirirken, bir maçta kaleci İker Casillas veya yedeği Dudek'in sakatlanmaları halinde kaleye geçecek isimlerin Sergio Ramos ve Khedira olacağını söyledi.
Portekizli teknik adam, Cristiano Ronaldo'nun ise forvetin en önünde görev yapan bir futbolcu olmadığını, böyle oynatılması halinde ''oyun stilinden çok şey kaybedeceğini'' savunarak, bu mevkide Higuain veya Benzema'nın bulunduğunu kaydetti. ''Higuain veya Benzema sakatlanırsa sorun yaşarız'' diyen Mourinho, mevcut durumda 26 kişi olan kadrodan ayrılacakların olacağını, ancak yeni transfer yapılmayacağını söyledi.
La Liga'nın ilk haftasında gelecek pazar günü deplasmanda oynayacakları Mallorca maçından sonra takımdan kimlerin gidebileceğinin netleşeceğini belirten Mourinho, ''Çok az oynama olasılığı olan bir futbolcunun, formayı, şehri, havayı veya kulübü sevmesinden dolayı kalmak istemesini anlayamıyorum. Futbolcular salak değil, Mallorca maçından sonra kimin zorluklar yaşayacağını, kimin ön sıralarda olacağını anlayacaklar. Umarım önümüzdeki günlerde başka kulüp bularak, bir çözüm isterler'' ifadelerini kullandı.
NTVSpor.net
Mourinho 3. bir kaleci istemiş![]()
Barcelona'nın, Fransa'nın Grenoble takımından Atila Turan'la ilgilendiği söylentisi var bazı sitelerde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Barcelona ön liberoyu Busquets'e mi bırakmayı düşünüyor? Hala ön libero bulamadılar.
Mascherano'yu alıcaklar. 3-5 Milyon Euro pazarlık yapıyolar.
Real Madrid, Mesut Özil'in ayaklarını 48 Milyon €'ya sigortalattı.![]()
Bende Barcelona'nın 22-23 m € teklif eddiğini, Liverpool'un 28 istediğini duydum.