hop ben geldim![]()
hop ben geldim![]()
Selamlar..
Öle valla Eralp ya seninkide daha betermiş.6:20'de uyanıyorum.7:50'de servis geliyo gidiyoruz bu sene sabahçıyım.Sabahçılık güzel ama erken kalkmak iyi değel
Bişeyci olmak güzel. Ben tam gün gidiyorum halimi siz düşünün.. dersler 50 dakika tenefüsler 5 dakika ama hocalar sınıfa geç kalırsınız diye 3 dakika sonra falan sınıfa yönlendiriyolar. Dinlenme yok uyku yok ders çok ödev çok..
Selamlar saygılar.
bende 5.40ta uyuyuorum![]()
Oha ya.Bizde 6 buçukta okul için hazırlanıyoz
.Sabahları tatlı tatlı uykuyu annemin hadi kalk Tolga demesi,servisin korna sesi gibi şeyler bozuyo çok sinir bozucu
Tolga bende 8'e 10 kala biniyorum servise ama uyandığım saat 7:30.
Yaşıyoruz işte ne yapalım lise normalde 4 sene birde ama 5 sene bana çünkü bir sene hazırlık okudum. Şimdi Lise 2'de olacaktım fakat Lise 1'deyim.Uyanmam 05.30 servis 06.10 gibi alıyor. Okul 08.15'te başlıyor. Bitiş saati 16.00. Beni eve bırakması şöförün 18'i bulur trafige göre degişir bile. Şu an okul 5 ders alışma durumu yüzünden fakat haftaya 6 ders olduktan sonra sonraki haftadan itibaren 8 ders. Şu an ev sıcak ama ben titriyorum çünkü ateşim var bogazım agrıyor 2 gün bile dayanamadık bakalım daha neler görcez. Annem babamın ise umurunda degil çünkü onlar normal görüyor bu saatleri.
Huhu kimsecikler var mı![]()
Tüh ben açacaktım![]()
Hadi iyi geceler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
selamlar, hayırlı geceler..
Hadi ben kaçıyorum iyi geceler![]()
daha karpuz keseceydik la![]()
Sentugo.
buranın potansiyeli bugün iyimiş..![]()
Hop sessiz yine buralar.
Selamlar..
Salamlar...
S.a
Beyler konuda kimin kaç mesaj yazdığını hangi opsiyondan görebiliyoruz?
a.s, sohbet alanında konunun yanındaki cevap sayısının üzerine tıklarsan küçük bir pencere gelir. Orada yazıyor.
Selamlar beyler bayanlar.
Buralarda bayan var mı zaten hiç güzel bir mekan değil burası nasıl kafe bura hiç bayan yok.
Selamlar, saygılar.
İlla bayan olmak gerekmez kimin nasıl hissettiğini bilmiyoruz Musti o da önemli bir yerde.
Kim nasıl hissder meselesinden bişe anlamadım ama böyle bayan olmadan olmaz gerçekten El Barto![]()