Alabiliriz aslında. Adam daha 35 yaşında. 37 yaşında ki Drogba hala iş yapıyorsa, Drogba kadar iş yapmasa bile, Almeida denilen forvet bozuntusundan daha çok iş yapacağına inancım tam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
godfatherde basrol oynar yeminlen milli takim hocasi.
![]()
marlon brando'nun anca kedisi olur. o da eskiden simgesi aslan olan bir kulübü çalıştırdığı için.
forum hareketsizlikten yıkılıyor yahu biraz hareket gelsin. şaka yapıyorum şimdiden belirteyim seviyoruz hocayı : )
(/s)
kimse sazan.avi olmamış yahu![]()
(/s)
Olsa olsa Ramiz Dayı olur
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
5 Mart'ta İsveç'le özel maç var bildiğiniz gibi,kısmet olursa arkadaşlarla gideceğim,hem maç 20.30'da,dershane çıkışıma da uyuyor.
Hayırlısıyla bir İbrakadabra görelim.Eğer gelmezse de olsun,Milli Takım'da 3-5 adam görürürüz,Fatih Terim'i görürüz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
La havle, nabıyonuz arkadaş siz
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Abi ordan etkilendiklerini biliyorum, zaten sadece futbolcular olsa anlardım da Fatih Hoca nabıyor orada yahu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ardaya cok guldum ben![]()
Yıllar sonra adam akıllı bir oyuncuya sahip olarabiliriz beyler.
Fatih Terim: "Akhisarlı Niasse ben Türküm, Türkiye’de oynamak istiyorum diyor.Ciddi ciddi düşünmeliyiz bunu."
Ay hadi inşallah.
Niasse Milli takıma gelse yeni Hakan Şükür olur net.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Niasse'i duyunca billahi heyecanlandım.
Niasse'yi abartmayın. Akhisar Sisteminin oyuncusu.
Niasse'nin kumaşı çok kaliteli. Bitirişi, hızı, top kontrolü falan üst düzey. İspanya Ligine koy çatır çatır oynar ordada.
Niasse'yi nasıl abartmayalım arkadaşlar bence her türlü övgüyü hakediyor. Burak'tan Umut'tan daha çok yarar sağlar ama milli takım'da oynama ihtimali yoktur herhalde varsa öyle bir ihtimal güzel olur.
Niasse'yi abartmayakta kimi abartak?
Bir daire parasına geldi bu adam arkadaşlar. Abartalım lütfen biraz.
Koy barcelona'ya kaptan olur.
Niasse'yi ben Almeida gitse ve onun yerine alsak bile ses etmeden kabullenirim, o derece faydalı bir adam. Milli takımın da 1-2 isim dışında golcüsü olmadığını düşünürsek kesinlikle kazandırılmalı A millilere.
liginde yabancı oyuncuları kısıtlıyoken daha türkiyede 1 yıl geçirmemiş yabancı uyruklu bi futbolcuyu milli takıma almak nası bi çelişki
İsveç maçının konusu açılsa mı ki artık![]()
İlk 11 belli oldu bizim.
![]()
Hay ağzını öpeyim. Aynen.
Valla gülüyorum sadece iste Türk insanin futbol anlayışı bu. Adam daha tam bir sezonu tamamlamamis ne övgüler ne övgüler. Bence wenger scout kadrosunu buradan secmeli. Kendi scoutlari 40 mac stadtan izliyor anca karar veriyor buradakiler trt ozetlerinden ve bi iki mactan çözmüşler isi.
Ayrıca bu ülkeye calismaya gelen yüzlerce yabanci var onlara da vatandaşlik verilsin o halde. Bir yerde adalet varsa o adalet herkes için geçerli olmalı.
Niasse konusunda bayağı bi üstüme gelmişsiniz açıklayayım.
@europ
Kaç takımda izledin derken ne demek istediğini anlamadım. Dmek istediğim akhisar kontra takımı. Görüldüğü üzre mehmet akyüz çoşturuyor. Beşiktaş'ta neden oynamıyordu. Neden? Niasse ben kötü oyuncu demedim. Ama o kadar boş alan buluyor ki. İzlediğim kadarıyla çok olumsuz top kullanıyor. Yanlış pas atmalar vs. Onları büyük takımda yapsa o adamı orda keser taraftar. Baskı ile başa çıkmak bi maharet. Anadolu'da yıldız olupta Büyük takımlarda kedi gibi oynayan çok gördük beyler. Niasse iyi oyuncu ama Burak'tan iyi değil. Özetlerle oyuncu beğenilmez.
Akhisar'da bir şeyler başarıyor en azından.Şu an Milli Takım'da oynayan Umut Bulut kadar yeteneksiz bir topçu olmadığı açık,bizde zaten her turnuvaya katılan mükemmel bir Milli Takım değiliz,ileri de yıldız olursa Senegal'de izlemek yerine Milli Takım'da izlemek isterim,kulüp takımı değil bu.Sözleşme falan yapmıyoruz,düzenli bir maaşı da olmayacak yani,sanki kulüp takımına geliyormuş gibi ''abartmayın'' demek gereksiz.Bundan 3-5 yıl önce ki Burak Yılmaz'ı Milli Takım'a istermiydin ? Hayır,şimdi ondan iyisini bulamıyoruz.Forvet bulamazken Niasse gibi oyuncuları Milli Takım havuzuna katma şansımız varsa katalım.