Bunun neresi ilginç ?
Bunun neresi ilginç ?
editte yazdığım gibi ilginç yanalrı 25 maçlık namağlupluk serisi şampiyonlar ligini 2 sezonda kaldırmam 108 gol atmam quintero ve velanın toplama 100 gol atması musleranın yaklaşık 5 maçlık gol yememe serisi barcelonayı yenmem real madridi finalde yenmem gibi bir de bir bursaya 7-0 gibi farklı bir skorla yenmem eğer normal geldiyse siz de bir deneyin galatasaray kariyeri derim
Galatasaray'la ne 8'ler ne 9'lar salladım ben koç yorma sen.
pardon haklısınız 2 sayfa yan yana açık olunca karıştırdım ve pardon leventfb ben başka amaçla söylediğinizzi sanmıştım
Neden yanlış söyliyimyeri burası değil ama onu belirtiyim dedim.
Çok haklısınız fdalgınlığımdan böyle oldu tekrar teşekkür ederim söylediğiniz için fakat düşününce 2..sezonda clyi almak bana hala ilginç geliyor![]()
Offf Ahmet ne yaptın sen ya![]()
Güzel yakalamışsın ama ben GS'den bahsediyorum Ahmet abiBenim takımımı Doğay'la Abdurrahman biliyor.
![]()
@Levent
Benim anlayamadığım Galatasaray'la 8-9 sallayıp diğer takımları çalıştırdığında nasıl herkes den 3 yiyorsun ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 Gündür bana çalışıyorsun Oğuzhan farkındamısın ? Galatasaray'a alışığım çünkü taktiğim hep arşivimdedir. Ama güçsüz bir takıma geçince alışamıyorum hemen. Ya da başkaları gibi save-load game yapmıyorum belkide ondandır.
Niye sana çalışıyım olum enteresan geldi bana.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sincanlıdır Ne Yapsa YeridirSincanlılar Çalışır
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adamın İsme Dikkat !
![]()
amca teyze hala dayı diye de aratmalar yapmak lazım belki çıkarHala çıkabilir umudum var
![]()
Şimdi yukardaki SS sadece bir maç ve ilginç olan kısım Barçaya as kadrosu ile 6 atmam.
Ancak daha da ilginci var ki 2 farklı oyunda ben yine Fenerbahçe iken Barcelona ile Şampiyonlar liginde eşleşiyorum.Buraya kadar herşey aynı ancak sorun bundan sonrası aynı.
O zamanda evimde 6 atıyorum ve seviniyorum eledim falan filan derken rövanş maçı geliyor.
Maç skoru : Barcelona : 8 - Fenerbahçe : 0 henüz bunda rövanşı oynamadım ancak büyük ihtimal aynısı olacak.Geçen oyunumda böyle oldu çünkü yani ilk maçtan atsan farkıda dalga geçmesen ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlk senelerde atsan ilginç bir skor olabilirdi ama bana 6 çok garip gelmedi.Atılıyor.
Toka takmış zilli..
,
Geçmiş serilerde daha enteresan isimler var sslerini aldığımda +18
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Grubun son maçında M.Tel-Aviv karşısında 90+2'de gol atıp 3-2 kazandık ve lider olduk, müthiş adrenalin yüklü heyecan dolu maçlar yaşadım. Gruptan çıkan takımı atılan gol sayısı belirledi3 takım arasındaki ikili averajlar bile eşitti.
5.5 milyon €'yu bile bulmayan yıllık maaş gideriyle, Sevilla ve Olympiakos gibi iki güçlü ekibi geride bırakınca insan daha da gurur duyuyor takımıyla![]()
Gururlandımaz önce Bandırmaspor'u 5-2 yendim ilk sezon Giresunsporla spor toto kırmızı grup son maçta
![]()