Sizin için burdayım![]()
Sizin için burdayım![]()
10. Hafta da lidere konuk olduk elbette ki hiç şansımız yoktu ancak BJK taktiği ile 1 punaı almayı başardık
THIS IS SOCCERRRRRRRRR
Son maçta sağ kanat oyuncumuz sakatlandı Zerdo 3 Ay yok
Çok güzel bi futbol vardı bizim adımıza. Pierre Ocakta gidiyor malum onun yerine birini bulmak lazım. Bide yeni bi forvet deniyorum son 2 maçtır 2 gol attı. Bi kaç maç devam etsin bakalım bize neler verebilecek
Gayet iyi oynadık pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Defansta genç bir arkadaşımız göze çatpmaya başladı biz istikrarımızı korursak ilerleyen yıllarda çok etkili bir takım haline gelebilriz
Çok iyi bir galibiyet. Yalnız bişey farkettim üst sıradaki güçlü takımları yenebiliyoruz bize yakın takımları yenemiyoruz... Bu arada genç forvet bir gol 3. golü atarak galibiyeti getiren isim oldu. Işık saçmaya devam ediyor
Genö defansa nazar değdirdik herhalde 6 hafta gitti![]()
Formalarda olasa hangi takım bu ligin köklü takımı bilemeyecektik. Çok güzel bir oyun oynadık ygalip gelebilirdik ancak genç golcumüz 1 taneyle yetindi sağlık olsun
Bu kadar olur.
Ve maçın oranları
Müthiş bir zafer. Hiç bir galibiyet bu kadar anlamlı gelmemişti şimdiye kadar. İlk yarıda tedirgindim açıkçası temellerini benim attığım bir takım vardı. Kendi aldığım çok etkili yakından tanıdığım oyuncular vardı rakibimizde. Ancak ikinci yarıda başka bir takım vardı sahada. Pierre sahne aldı ardından Okora. 77 de kırmızı gördük 10 kişi kaldık ancak yinede galip gelmeyi başardık oyuncularımın alnından öpüyorum tek tek.
İşte manşet
Tabloda son durum 5. bitiren takım Uefa ya gidecek
NEDEN OLMASIN
Bu muhteşem galibiyetle zirvede bırakıp iyi geceler diyorum![]()
Ben geldim![]()
Bizim kötü bi yönümüz. Büyük takımları yenebiliyoruz ama bize denk takımları yenemiyoruz
İlk yarı bitti genel durum
Geride bıraktığımız maçlara baktığımızda güzel futbol oynayan bir takım vardı sahada. 0 averajlı iki takımdan biriyiz. Puan olarak baktığımızda ilk iki olmaz elbet ancak avrupa bileti için 3 ile 5 arasına yerleşmemiz imkansız değil görünüyor
Tabiki ilk yarının bitmesiyle de devre arasında Pierre gidecek ve etkileri ortaya çıkmaya başladı bile
klüp efsanelerine girdi mi pierre![]()
Yılın teknik adamı
Yine ben değilim
Yılın yerli oyuncusu
VE YILIN YABANCI OYUNCUSU BİLİN BAKALIM KİM
PIERREEEEEEEE
EN BÜYÜK TRANSFER HAREKETİMİZ
Nasıl oldu bilmiyorum ama devre arası transferinin açılmasıyla genç kalecimizi kiraya göndermek istedik ve bakın nereye gitti
GÖZ YAŞLARI İÇİNDE YILDIZIMIZI UĞURLUYORUZ
Pierre nin karnesi
Bizde kendimizi içkiye sigaraya verdik
Transfer rekorumuz
Pierre gitti bizde hem kaptanlıkta hem saha içinde yerine Kone yi tayin ettik
Genç yaşta bu baskıyı kaldırabilirse buda çok güzel işler yapar. Bakalım neler olacak
Ligin başlamasına daha çok var 3 tane hazırlık maçı ayarladık
İlk hazırlık maçımızdı bizim gözümüz Kone nin üstündeydi elbet ve gayet iyiydi diyebilirizm