Sayfa 35 / 38 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Hybrid View

Yanlız Furkan o bölgeyi neredeyse tek başına sırtlıyor,Jawaii ile Ian 0 verim ile oynuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Dün fark yememize rağmen kimsenin yorum yapmamış olması garip, herkes yasta anlaşılan. Normalde sezon başlarında bu tarz yorum yapmak istemem ama görünen köy kılavuz istemez. Geçen sene bu takımın sıkıntısı açıkça 1 ve 5 numara pozisyonları iken gidip yine 2-3-4 numaralı pozisyonlara yatırım yapan bir takımın başına gelebilecek sonuç budur. Sene başından beri neredeyse bütün maçları(hazırlık maçları dahil) izledim ve Hickman bizim ligimiz için bile inanılmaz sıradan bir oyun kurucu, ayrıca şut tehdidi var diye alınan adamın yüzdesi yerlerde sürünüyor. Bo Mccaleb'i gönderip böyle bir transfer yapmak kimin aklından çıktı acaba. Kadroda düşünülmeyen Berk Uğurlu bile daha iyi oyun kuruyor. 5 numaradaki sıkıntımız aynı şekilde devam ediyor. Bugün Hickman- Heurtel takası haberini gördüm eğer çabuk davranıp bu takası gerçekleştirmezsek canımız çok yanar, hatta aynı şekilde Zoric için de bir değişiklik yapmamız gerekli.

Ayrıca Obradovic'e olan inancımı da yavaş yavaş kaybediyorum, bu şekilde maçlar izleyeceksek Aydın Örs, Neven Spahija veya Pianigiani gibi koçları niye gönderdik, artık takıma bir etkisi olmalı. Takıma adam akıllı 1 ve 5 numaralar transfer edilmiş olsaydı umutlu olabilirdim ama aynı hatayı 2 sene üst üste yapacak kadar salak olan hoca mı yoksa başka birisi mi merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@himone

yorum yapilacak bir mac degildi ki, acikcasi yazacak birsey bulamadim. serbest atis yuzdesiyle 3luk atilan bir gunde cok dogal bir sonuc cikti. basketboldan anlayan birine macin istatistiklerini gosterseniz ve skor ile 3luk isabetlerini gostermeseniz galip takimin fenerbahce olabilecegini dusunur. panali sutorler cok olagandisi bir performans gosterdi, bunun takim savunmasiyla da alakasi yoktu bence, el ustunden dahi cok ekstrem sutlari soktular. cok asiri motive olmus olmalilar. ben degerlendirme disi bir mac olarak goruyorum bu maci. elbette cikarilacak sonuclar vardir ama bir takimin 25 tane 3luk denedigi bir macta serbest atis yuzdesini yakalamasi pek olagan bir durum degil.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ben de Pana'nın çok ekstra bir gün geçirdiğini düşünüyorum üçlük açısından. %80 civarı attılar sanırım bakmadım tam olarak istatistiğe ama 54 sayısını üç sayılık atışlarla bulmuşlarken savunmayı eleştiremem, tabii ki 7'de 5 ile üçlük attıkları ilk periyotun ardından dış savunmaya ağırlık verilmeliydi ancak bunu yapamadık, o ayrı mesele. Normalde başa baş gitmesi gereken maç müthiş bir üçlük yüzdesi yüzünden kaybedildi. Tek suçu üçlüklere bulmak doğru olmasa da skorun gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ve takıma biraz zaman verilmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu arada Laboral-Galatasaray maçı çok çekişmeli geçiyor, izlemeyenlere son periyotu kaçırmamasını tavsiye ederim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet Pana inanılmaz ekstra bir gün geçirdi, üçlük yüzdeleri inanılacak gibi değildi. Ama şöyle bir gerçek var, sürekli üçlük gelirken içeriye gömülerek savunma yapmaya devam ettik. Fotsis yıllardır bizim maçlarımızda coşuyor ve hala aynı hataları yapıyoruz, Pana'nın oyun kurucusu defalarca elini kolunu sallayarak turnike attı. Ayrıca savunmamız kötü olabilir ona eyvallah ama hücumda da rezildik. Takım ne yapacağını bilmez bir durumdaydı bunun sebebi de açıkçası oyun kurucu eksikliği. Dün GS maçı 91-90 bitti bizim yediğimizle aynı sayıyı yediler ama hücumda çok etkili oynadılar ve maçtan hiç kopmadılar bunu da Aroyyo sayesinde yaptılar. Biz de yine yenilebilirdik ama fark hiçbir zaman 30 olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kendi ellerimizle verdik resmen maçı son dakikaları çok kötü oynadık alabileceğimiz bir maçtı yazık oldu.

Bana göre çok iyi oynadığımız maçta Laboral'a 91-90 yenildik ve çok yazık oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Real Madrid 115-94 Sassarı MS.

Böyle komedi bir maç izlememistim Euroleague'de.Boş turnikeye girerken penetre yapıp üçlük denenen bir maç oldu.Euroleague adı altında hazırlık maçı yaptı adamlar. 170 baremden üst oynadım tedirgindim biraz ama masallah 40 sayı fazla attılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes rahat kazandı 76-66. Fenerbahçe sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Güzel maç olacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beklediğimden daha iyi oynuyoruz ve ilk yarıyı 41-41 bitirdik. Son saniyede Huertas üçlük atmasa daha iyi bitecekti. Hücum gücümüzden ziyade savunmadaki gayretimiz çok önemli, önceki maçlara göre daha iyiyiz. Bu arada şu Hickman'ı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor, yemin ediyorum Berk Uğurlu daha verimli oynar.

Edit: Aslında iyi mücadele ettik ama olmadı, Barcelona'yı da gayet iyi bir zamanda yakalamıştık. Hickman son 2 topta maçı getirebilecekken bir turnike kaçırdı bir de bomboş üçlük, beni haklı çıkarmaya devam ediyor. Ayrıca son hücumda Emir'in kullanması da tam bir hayal kırıklığı oldu aklı Dünya Kupasında kalmış. Hala takımın oyun kurucu ihtiyacı olduğuna inanıyorum, Hickmanla bu iş olmaz maalesef.
    Last edited by himone : 07.Kasım.2014 at 00:29

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe 78-80 Barcelona

Ah Emir ah ! Bu adamın bu kahramanlık sevdası beni bitiriyor.Goudelock'a vermeliydi son topu.Genel olarak maçı kaybetmemizin nedeni ise Bogdanovic ve Hickman'ın berbat performansı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bu Emir'in milli takımda şansa attığı basketin de... keşke atamasaydı gereksiz herif. Tüm son topları Goudleck kullanıyordu bizde ama kendisi atıcak ya gönderdiği 3 lük potaya bile değmedi hayır kaçıracaksa hep kullanan oyuncu kaçırsın. Oyun kurucu pozisyonu için sezon başında Hickman transferinde kimlerin emeği geçtiyse hepsine teşekkürlerimi sunuyorum daha kötüsünü bulamazlardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ya bu Emir'in milli takımda şansa attığı basketin de... keşke atamasaydı gereksiz herif. Tüm son topları Goudleck kullanıyordu bizde ama kendisi atıcak ya gönderdiği 3 lük potaya bile değmedi hayır kaçıracaksa hep kullanan oyuncu kaçırsın. Oyun kurucu pozisyonu için sezon başında Hickman transferinde kimlerin emeği geçtiyse hepsine teşekkürlerimi sunuyorum daha kötüsünü bulamazlardı.
    Hickman bana göre şampiyon takımın kötü oyuncusuydu ama şampiyon olmus ya takım kesin bu da iyidir diye aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hickman bana göre şampiyon takımın kötü oyuncusuydu ama şampiyon olmus ya takım kesin bu da iyidir diye aldılar.
    Bo Mccalebb kalsaydı daha iyiydi vallahi, Bo'ya göre bi şutunu + olarak yazabiliriz o şutu da bugün kritik topta gördük. Heurtel - Hickman takası deniyor ama şimdi olursa bu takas top 16 ya kadar oynayamıyormuş 2 oyuncu ondan dolayı top 16 yakın transfer yapacağız gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bazi isimler hala katkidan cok uzaklar, boyle mac kazanmamiz mumkun degil. hala bogdan, hickman beklenen hucum katkisini veremiyorlar. takima uyumdan kaynaklanan problemlerdir umarim. son dakikalardaki o savunma gayretine ragmen kendi evimizdeki bir macta hucum edemedik. 3 kere bos dondu barca, ucunu de bos gectik. hickman biraz seyirciyle inatlasip kendini ispat yoluna gidince ne turnikesi girdi, ne de bos uclugu. oyun kurucudan mi kaynakli yoksa takim oyunundan mi bilmiyorum, maclarda rahat basket bulamiyoruz rakipler kadar. zoricin orta mesafe basketleri olmasa bu macin basabas gecmesi imkansizdi. mac kaybedilince en cok zorice uzuldum, cok iyi bir mac cikardi bugun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

áçik ve net konusayim galatasaray savunmada istedigi sertlige gelirse eurolig sampiyonlugu hayal degil.

ek olarak ; Neptunas Klaipeda'yı mağlup eden Galatasaray Liv Hospital 127 verimlilik puanı ile Euroleague rekorunu kırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçı gayet iyi götürüyorken Hickman oyuna girdi ve 23-21 geride kapadık ilk çeyregi. Elbet hepsi onun yüzünden degildir ama 2 top kaybı 1 boş atış kaçırarak kendini gösterdi kısa sürede.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

80-74 kazandık ama bizim yerimizde başkası olsa bugün 20 sayı fark atardı. Özellikle baskı yediğimizde oyun kurucu eksikliğini açık şekilde hissediyoruz. Fast-break beceriksizliğimiz de açıkça ortaya çıktı bu akşam. Ama galibiyet güzel oldu, Pana ile 2. lik mücadelesi vericez. Kalan 4 maçın 3 tanesi içeride olacak, rahat rahat top 16'ya çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

italya deplasmanindan galibiyetle donmek kolay degildir. bence cok iyi bir galibiyer aldik. semih icin de ayrica parantez acmak lazim bu mac. cok iyiydi, umarim yukselisinin ilk adimi olur bu. kendini maca verdigi surece takimin onemli bir parcasi olur. bugunku galibiyette onemli payi vardi, hem hucumda hem savunmada.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray maçı inanılmazdı, 2 uzatma sonunda kazandı GS. Oyuncular 10 gün kendine gelemezler.

Bu kadar dar rotasyona,sakatlara rağmen dev gibi pivotu olan formda bir takımı yendik.Büyüksün hocam,harikasın Arroyo !

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Muhteşem maçtı helal olsun #YenilmezArmada'ya..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynen süper maçtı.

Maçtan önce Sırp taraftarlar Türk bayrağı yakıp bizimkilerin üstüne meşale, havaifişek atmışlar. Fakat yanlış yerde yapmışlar. Çıkan olaylar sonucu 1 Sırp öldürülmüş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aynen süper maçtı.

Maçtan önce Sırp taraftarlar Türk bayrağı yakıp bizimkilerin üstüne meşale, havaifişek atmışlar. Fakat yanlış yerde yapmışlar. Çıkan olaylar sonucu 1 Sırp öldürülmüş.
    İsmail Şenol twitter adresinden sopa ve kemerler ile de saldırdıklarını söylemiş. Kendileri de koşuşturma içerisinde kalmışlar. Yaklaşık 200-250 sırp taraftarı bunları yapmış.

Ölü vs olayını şimdi senden okuyorum ama polis sırp taraftarları oradan uzaklaştırmış..

Sırp konsolosu genç bir Sırp vatandaşın kalbinden bıçaklandığını açıklamış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Detaylı bilgiler şu hesapta yazıyor

https://twitter.com/fcnblog
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sırplar ve Türkler...

Bir araya gelince nolabilir ki,mekanı cennet olsun hayatını kaybeden Sırp kardeşimizin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olayın özeti şu okuduğum kadarıyla. Sırplar ters köşe yapıp beklenenden fazla, organize ve dolu geliyorlar. Türk bayrağını yakıp bizimkilere dalıyorlar. Sonra polis kısmen araya girse de gruplar halinde kovalamacalar falan oluyor o arada 2 Sırp bıçaklanıyor, biri hayatını kaybediyor.

Bu Balkanlardan Orta Doğu'ya kadar olan coğrafya da ciddi bir ayarsızlık var, iklimden midir, yer şekillerinden midir nedir sürekli bi ekşın, sürekli bi olay.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman maç sonu Kızılyıldz taraftarına terörist demiş. Sırp başbakanı da Davutoğlu'na Ergin Ataman'ın artık Sırbistan da iyi karşılanmayacağını söylemiş umarım top 16 da tekrar eşleşmez bu 2 takım.

Sporumuz adına her şey her geçen gün kötüye gidiyor. Sırbıstan'dan maç için gelen seyircilere yeterli tedbirler alınması gereken yerde iki grubu karşı karşıya getirecek durumlar yaratabiliyoruz. Bu karşı karşıya gelişte bir Sırp'da bıçaklanarak katlediliyor. Ancak bizden 300 kişilik bir grubun 80 milyonluk ülkede bayrak yaktığına inanmamızı istiyorlar.

Bu işin bir tarafı, diğer tarafı daha da üzücü: Sporumuzun bir parçası olan, kulübü yöneten ve denetleyen kulüp yöneticisi çıkıp, daha soruşturma bitmeden "kendi kendilerini öldürdüler" diyor. En vahimi de milli takım antrenörünün "Bunlar terörist"demesi.

Bu yaşananların bir takımla ilgisi yok aslında. Bu toplamda spor anlayışımızın sorunu. Ve her geçen gün çok daha kötüye gidiyor. Spor müsabakalarından sonra spor tartışmak yerine, silah çekmeler, sahayı terk etmeler, bıçaklamalar konu edinmek zorunda kalıyor. Giderek utanıyoruz!!

Sayfa 35 / 38 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Mesaj Yetkileri