Chelsea inişli çıkışlı devam ediyor ve Lukaku hariç forvetleri yokları oynuyor. Zor işmiş büyük bonservisle Chelsea'ye gelip forvet oynamak
QPR'ye nazar değmesin en az 2 kupa bekliyorum.
Bu arada Viktor Fischer hakkında bilgi alabilir miyim, şuan Saint Etienne'e getirme gibi bir durumum var da. Ayrıca Halil hocam daha önceki kariyerlerde birkaç kez kullanmıştın, Garmash en iyi hangi rolde performans verir?
beyler affınıza sığınarak bir yardım isteyeceğim. bu fm 13e tıklıyorum ancak açılmıyor.hiçbirşey olmuyor.steam açık gözüküyor yönetici de ama oyunda bir gelişme yok.lütfen bir yardım edin![]()
3 defa resetledimfarklı bir düşüncesi olan var mı ? varsa özelden atarsa çok sevinirim.konuyu meşgul etmeyelim daha fazla.
Bana derdi bide çok takım değiştiriyorsun diye 3 mü oldu ? Halil abi daha değiştirmedi istikrar abidesi mübarek.![]()
![]()
![]()
Fischer On numara,Süper yedek
Yapabileceğim birşey yok
Daha Ezeli rakibindeki adamları bilmiyorsun! Bumu senin teknik direktörlüğün ? Sana inat Önümüzdeki hafta sana karşı ilk 11 de oynatacağım! Kendisini tanıtsın bi
Kariyere renk gelsin diye bıraktım,Böylesi daha güzel![]()
Arkadaşlar çözdüm sanırım sorunuonline oldum ve bir patch yükledi oyun.sanırım sorun kaynağı oydu.teşekkürler ilginiz için.
Viktor Fischer ne laaavalla ilk defa duydum
ezeli rakibimi bilmiyomuş senin oyuncuları ezberlemek , Ansiklopedi ezberlemekle eş değer , 250 tane oyuncu aldın
![]()
Sotuhamtpon QPR maçına bakıyorum ve şöyle diyorum.Sen hani Oğuz'un adamlarına kazma diyordun ya ! seninkiler sütten çıkmış akkaşık.!
Fener napmış öyle ya fenerle barçanın kadrosunu koyar mısın
Q.P.R artık daha sistemli ve oturmuş görünüyor bana bu sene şampiyon Q.P.R bence. Başarılar![]()
Fener lider çıkmış ve barça çıkamamış şakamı
fenerin kadroyu merak ettim valla![]()
Last edited by reys111 : 02.Haziran.2013 at 11:37
İki takımda çok iyi gidiyor QPR biraz daha önde gibi ama QPR'nin kadrosu evrim geçirmiş başarılar![]()
cavani yi hiç almamıştım bundan sonra da almam valllabu arada fenerbahçeli olarak gurur duydum fenerle aykut gitmiş galiba
![]()
Cavani yerine başka golcü alsaydın çok iyi olurdu. Cavani on numara topçu ama kaçırdığı goller saç baş yolduruyor![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Arkadaşlar kariyeri sonlandırabiliriz,Belki de sonlandırdık.Dünki maçtan sonra sıkıntılar oldu.Bugün daha net belli olur.