Sayfa 35 / 163 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antalya'da gün boyunca protesto sürdü bir semtte ise polisin müdahalesi oldu suan devam etmekte hatta sabah 6da yüksek sayıda insan oraya gidecek.Yurdun her yanına sıcramıs durumda ve polisin yaptıgı pislikçe hareketleri televizyonda görüyoruz yere düsen adamı tekmelemeler filan insallah pes edilmez en az 10 gün sürer bu eylem.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu video konuldu daha önce ve ben ilgili açıklamayı yaptım. "Çok çabuk gaza geliyorsunuz "

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O girişimi gerçekleştiren grup büyük bir kalabalık tarafından engellendi. Bu arada nereden biliyorum diye sorarsanız. O önde polis arabasının harap ettiği mavi araba arkadaşımın. Kendisi içinden zor çıktı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    ben neden durup dururken polisime saldırıp, polisimden nefret edeyim?

iktidarın büyük suçu var bunda...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Antalya'da gün boyunca protesto sürdü bir semtte ise polisin müdahalesi oldu suan devam etmekte hatta sabah 6da yüksek sayıda insan oraya gidecek.Yurdun her yanına sıcramıs durumda ve polisin yaptıgı pislikçe hareketleri televizyonda görüyoruz yere düsen adamı tekmelemeler filan insallah pes edilmez en az 10 gün sürer bu eylem.
    Çallı'da ölüler var diyorlar kardeşim, doğru mudur acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Allah aşkına ne yani bu ? toplasan 15 kisi saldırıyor orda bin kisinin icinde ve geri kalanları yapmayın diye tempo tutuyor o 15 kisininde saldırmasının nedeni polisin o ana kadar yaptıgı şeyler.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Çallı'da ölüler var diyorlar kardeşim, doğru mudur acaba?
    Ölü oldugunu sanmıyorum yine bilgi kirliligi var biraz ancak çok yaralı var.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

korkmuş...

(/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152893590365721

Izmirde Polisin arkasinda yuruyen elleri sopali akpli bir grup polise destek cikiyor ve halka saldirmaya gidiyor! ben bole bisey duymadim gormedim! Kendi cektigim videodur Alsancak!!
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hbaerin bir kere herşeyi ofsayt..

"GÖSTERİCİLER ARASINDA KALAN POLİSİN"

"KUTRULMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ"

"NET BİR BİLGİ YOK"

15-16-17-18-19 yaşındaki cocuklar hayatı byunca POLİSLERDEN NEFRET EDEREK BÜYÜCEKLER BU OLAYLAR DDAİMA AKKILARINDA KALACAK !

KOCAELİ !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Umut şu son koyduğun video gerçekten haysiyetsiz insanlar tarafından çekilmiş. Çok sinirlendim ne diyeceğimi bilmiyorum. Dine küfretmek de nedir.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

- Bu ülkede yüzlerce, binlerce polis şehit oldu. Kimse sokağa çıkıp da "ne oluyor arkadaş" demedi. Çünkü polis teröristti.

- Kendi .... kurtarınca teşekkür ederim demedi. Çünkü polis teröristti.

- Yasak tanımadığı için engellendiğinde de polis teröristti. Çünkü özgür olmalıydı. Her istediğini yapmak onun hakkıydı.

- Tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğa tecavüz edene sahip çıktı bu millet, polis teröristti onu eline bırakılamazdı tecavüzcü.

- Hırsızı, arsızı sakladık. Terörist ya yakalasaydı onları? Sonra o saklayanlar ile aynı eylemlerde direndik.

- Kanlar içinde yerde kaldık. Polis gaz sıkınca sinir gazıydı, biraz da Saddam'ın gazlarından vardı krem şanti gibi üstünde, hatta havaya da baktık, belki uçaklarla saldırırlar diye teröristler.

- Gaz kapsülleri üstümüze atılmamalıydı. Bowling topu gibi yavaşça bize doğru yuvarlanmalıydı, rahatça kaçabilmeliydik teröristlerin attığı kapsüllerden.

- Polis araçları savaş tanklarıydı, içinde de mühimmat vardı. Geceleri olur da biri acıktığı için yiyecek bir şeyler almaya giderlerse vuralım diye hep nöbet beklerlerdi kapı eşiklerinde.

- Mahallece hırsızdık ama birdik, tektik. Önemli olan aynı gaye için savaşmaktı.

- Biz halktık, teröristin hep karşısında olduk. Biber gazından ölenler kadar değerli olabilir miydi kundaktaki bebekler?

- Akıllandık, şimdi meydanlardayız. Eskiden teröristten korkardık. Şimdi bakın! Arkadaşlarla okey taşlarını bile saklar olduk, zamanı gelir diye.

- Arkadaşlarımızın kafasına sıktılar teröristler, portakal gazını. Salata mıyız biz dedik? İsyan ettik.

- Yandaştılar onlar, terörist de olsa aileleri vardı. Onlar da yandaştılar. Aileleri de hükümetin aileleriydi, nasıl onlar hükümetin polisleriyse.

- Aileleri de Fem mezunuydu. Hatta çocukları için bile Fem'de yerleri hazırdı. Bir terörist Fem mezunu olmayan biri ile evlenemezdi, yasaktı.

- Onlar ailelerinin yüzüne nasıl bakacaklardı? Teröristlerdi çünkü. Çocukları, onlar eve geldiğinde boynuna sarılmak yerine yüzlerine tükürmeyecek miydi?

- Onları teröristti, tek dertleri ranttı, paraydı. Para için uyumazlardı. Hele geceleri hiç. Bazen gündüz de çalışırlardı. Maçlara giderlerdi istirahatlerinden feragat edip, sırf tek eğlencemizi baltalamak için.

Onlar gelmiş geçmiş en büyük teröristlerdi. Her gördüğüm yerde Facebook'tan paylaşacağım "şu anda yanımdan geçiyor bir tane, şehir merkezine doğru gidiyor" ki herkes uyanık olsun, engellemesin ahirette ateşli eylemi diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama videonun sonunda polisin halka yaptığı hareketi görün.

[youtube="KrMOTWHIdZU"]asd[/youtube]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama videonun sonunda polisin halka yaptığı hareketi görün.

[youtube="KrMOTWHIdZU"]asd[/youtube]
    o hareketi yapan, benim vergimle karnını doyuran bir insan. ama canı cehenneme.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.Ha ben olanı savunmuyorum.Bu karalama kampanyasını hiç sevmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

- Kendi .... kurtarınca teşekkür ederim demedi. Çünkü polis teröristti.

POLİS HALKINA HİZMET İÇİN VARDIR.HALKINI KATLETMEK İÇİN DEĞİL...

POLİS "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLIDIR" !!!

ÜSTTEKİ VİDEO HERŞEYİ ANLATIYOR..BU NEFRET BU KİN !

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.
    Devlete biz ne ödüyoruz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.Ha ben olanı savunmuyorum.Bu karalama kampanyasını hiç sevmedim.
    polisin verdiği vergiden bana ne?

ben birilerinin çakallığını yapıp halkıma zulmetmiyorum.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    POLİS HALKINA HİZMET İÇİN VARDIR.HALKINI KATLETMEK İÇİN DEĞİL...

POLİS "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLIDIR" !!!

ÜSTTEKİ VİDEO HERŞEYİ ANLATIYOR..BU NEFRET BU KİN !

Devlete biz ne veriyoruz ?
    Gazoz kapağı ? Kardeşim gece gece saçmalama ben senin vergi verip vermediğine bişey dedim mi.Ne saçmalıyosun gecenin 3'ünde ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kimsenin karnını doyurmak için verdiğiniz vergilere ihtiyacı yok Umut. Özellikle böyle yorumları bekliyorum. Allah'a şükür en çok vergi veren de memurlar. O zaman en çok karın doyuran da onlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

polisin verdiği vergiden bana ne?

ben birilerinin çakallığını yapıp halkıma zulmetmiyorum.
    O yetki sende olsa görev icabı bile olsa öyle yapmayacağının garantisi var mı.Şimdi eline biber gazı alıp heralde coşmazsın.Hem polisin verdiği vergiden bana ne deyip sonra benim vergimle geçiniyo dersen illaki birileri çıkar bir şeyler söyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yapmayın ama çevik kuvvet emir kulu eminim o hareket emri amirinden gelmistir.Ya da insanların kafasına nişan alıp atın gaz bombalarını denmistir.Ya da yemek yiyoruz burda sıkmayın biber gazını diyen adama tokat atın denmistir.TOMA'yı süren çevik kuvvete de emir gelmistir eylemciyi ez diye.Yaslı bir adamın arkasından dislerini sıkarak tüm gücünle vur copunu emri de üst makamlardan gelmistir.Bizim çevik kuvvetimiz saf ve iyi niyetlidir yapmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gazoz kapağı ? Kardeşim gece gece saçmalama ben senin vergi verip vermediğine bişey dedim mi.Ne saçmalıyosun gecenin 3'ünde ?
    Devlete biz ne ödüyoruz...VERGİ devlet o aldığı VERGİLERLE "EMEKLİLERE VE DEVLET MEMURLARINA PARASINI YATIRIR" BU döngü böyle döner..

Varsın Biz Karagöz Siz Hep Hacivat !

Milliyet'ten..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben genelleme yapıp, bütün polisleri yermiyorum ki.

ben de geçen sene ygsden barajı aşıp, çok istekli bir şekilde polislik mülakatlarına girmiş bir vatandaşım.

o hareketi yapan benim polisim olamaz. kusura bakmayın.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152893590365721

Izmirde Polisin arkasinda yuruyen elleri sopali akpli bir grup polise destek cikiyor ve halka saldirmaya gidiyor! ben bole bisey duymadim gormedim! Kendi cektigim videodur Alsancak!!
    Umut video diyorum. Ayıp bi video bu. Çekenin yaptığı ayıba ortak olma.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Devlete biz ne ödüyoruz...VERGİ devlet o aldığı VERGİLERLE "EMEKLİLERE VE DEVLET MEMURLARINA PARASINI YATIRIR" BU döngü böyle döner..

Varsın Biz Karagöz Siz Hep Hacivat !
    Şimdi başlatma vergine derim o zaman. Bu da bi fikirdir. Hani verdiğin vergiyi say say bitmez anlamında başlatma ha?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Umut video diyorum. Ayıp bi video bu. Çekenin yaptığı ayıba ortak olma.
    koyduğum videoyu, hoparlörüm olmadığı için sadece izleyebildim.
    (/s)

Mesaj Yetkileri