ahahahahahahahahhahahahahahahah monitöre yapıştım Allahım kihkihgeliyor bekleyin
![]()
ahahahahahahahahhahahahahahahah monitöre yapıştım Allahım kihkihgeliyor bekleyin
![]()
FORM YAKALADIK.. LİSBON MAÇINDA KALECİMİZ FAUL ATIŞINDAN 90 METREDEN GOLÜ ÇAKTI..
SALAMİ BİZİ DİSKOYA GÖTÜR![]()
SALAMİ GOLDEN SONRA BANA KOŞTU "İNANDIK HOCAM" DEDİ..
Şu Pescara ne lanet takım ne ters takım arkadaş ya avrupada bile peşimizi bırakmıyor Shaktara bastılar. 4 İtalyan yola devam ediyor Eskişehir geleydi ülkemizi özledik.
Diskoya götür hocam oynamaya gerek yok![]()
![]()
İNTER'İ SAHADAN SİLME OPERASYONU VOL II
O ne gol olmuş ya![]()
juve maçında oyundan attı yav inter maçı öncesine döndük![]()
3-1 maşallah Allah nazarlardan saklasın.![]()
Eses'im son sürat gidiyor Avrupa'da![]()
Juventus inanılmaz bi takım olmuş 2.yee 20 puan atmışlar kadro feci..
Juventus son 10 haftaya girilirken "26" puan 2.ile arasındaki puan farkı çok pis yardırıyorlar![]()
İNTER MAÇINI KAZANMIŞTIK FAKAT OYUN HATA VERİNCE TATİL YAPTIK.. AVRUPA ARENASINDAYIZ SON MAÇTA YEDEK ÇIKTIK CESENAYI ZOR YENDİK.
JUVENTUSU KİMSE TUTAMIYOR NASIL BİR TAKIM OLMUŞLAR ARKADAŞ ÇÖZEMEDİM GİTTİ GELENE GİDENE VURUYOLAR GOL BİLE YEMİYORLAR ŞÖYLE Bİ TAKIM VARMI ARKADAŞ YA..
Averaja bak artı 60![]()
YAŞA GÖRE SIRALADIM KADROLARINI ESKİLERDEN KALAN
BONUCCİ, VİDAL, LEWANDOWSKİ, ASAMOAH, STROOTMAN, BADELJ, ROMULO PAPADOUPOULOS
SAĞLAM REGENLERDE VAR BİTANE NORVEÇLİ VAR NORVEÇTEN ÖYLE TOPÇUMU ÇIKARMIŞ
PESCARA 11'İMİZ !! İNANDIK BİZ İNANDIK ÇOCUKLAR HAYDİ GÜLDÜRÜN YÜZÜMÜZÜ MANTOVA TARAFTARINI SEVİÇTEN AĞLATALIM FİNALE AKALIM !!
PESCARA MÜCADELESİ DAKİKA 1 LARRACUY SAĞ KANATTAN İÇERİ DOĞRU GİRDİ AÇISI ÇOK DAR.. LARRACUY NEREDEYSE SIFIRDAN KALEYEMİ VURACAK ??
DEPLASMANDA YENMEMİZ GEREKİYOR
LARRACUY VARSA SORUN YOK!!! PESCARAYI GEÇTİK.
TERNANA MAÇINDA TAKTİKTE BAZI DEĞŞİKLİKLERİ DENEYECEĞİZ.. BU ARADA LİGDE KIZIŞTI CL YE GİTMEK İSTİYORUZ..
ELİMİN AYARINI.. ZOR KURA ÇEKTİK FAKAT YENMİŞTİK TOTTENHAM'I TARİH TEKERRÜR EDERMİ..
DANİLO MARTELLİDE YENMEMİZ GEREKECEK..
ARADIĞIMIZ GOLÜ BULAMADIK ÇEYREK FİNALDE AVRUPA LİGİNE VEDA..
GARCİAA..
"OHA" JUVE!!
hocam adamlar kaç senedir üst üste alıyo ligi![]()
Milan daki Fernando'yu paylaşabilirmisin 40 gol atmış :O
Ve Juventus 12 sene üst üste almış sanırım![]()
İnter bitmiş
ne dedim bu kariyer 2040 ka kadar sürer sen yine alamazsın ligi moruklar takımını bi durduramadınız![]()
Birkaç seneye kalmaz Juvnetus un forsu düşer, kadrosu baya yaşlanmış o oyuncular illaki emekli olacak. Yerine gelen oyuncularla falan sendelerler biraz.