40 milyon sat
Tebrikler
Bu arada enes hangi rolde oynuyor ve antrenman programı nasıl
40 milyon sat
Tebrikler
Bu arada enes hangi rolde oynuyor ve antrenman programı nasıl
Fırsatçı oynuyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...90&postcount=3
Şu bağlantıda geçmişi, antrenman programı, ilk hali-son hali, sakalık geçmişi vs.. herşey var.![]()
Sentugo.
Teşekkürler hocam
Sentugo.
Harika çocuk olduğum doğrudur bana kulübün anahtarını ver bakalım![]()
![]()
refleks 19 bire bir 18 ne yaptın sen burakbu arada benim işimi de unutma bir stopere koyarsın
![]()
Arkadaşlar kullandığım taktiği imzama ekledim.
Valla Burak sözleşme imzalarken sıkıntı yaratırsan seni de satarızSuphi var elimizde sonuçta
![]()
Sentugo.
Satarız falan ticarete de girdin abi milli yaptın birşey demedik ama bu olmaz bak
fişglndfşkgnlojbngofn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En zengin olacaz diye adam mı satıyorsun![]()
![]()
![]()
asdgfşkn![]()
![]()
![]()
![]()
Said'in maaşı çüş.: D
Sentugo.
Salla halilovici'de hatta sen kendini de sat para gelsin para![]()
![]()
![]()
![]()
benim işi unutmasaid hangi takımdan gelmişti
![]()
Sentugo.
Sentugo.
Hadi hayırlı olsun kaptan.
Wesley Said yerine bu sezon Kaan'ı ilk 11 oynatacağız
Halilovic 33 milyona satıldı.
Yerine geen sezon kiraladığımız Türk sağ kanat wonderkid i 10 milyona aldık. Depay'ı zaten açıklamıştık.
Last edited by sentugo : 27.Ağustos.2013 at 03:13
Sentugo.
cl yi alman iyi olmuş![]()
Halil iyi fiyata gitmiş.
hahahahahaenesin twit hahahaa
![]()
Ya Halilovic kalaydı![]()
Said in satılması çok iyi olmuşBanko oynarsam en az 50 gol
4 kupa harika olmuş bir sezonda
![]()
Şimdi sıra Avrupa Süper Kupası ve Şamiyonlar ligini alınca açılan o Dünya bilmemne kupasını almak lazım
Gelecekten pay alamadık ama
O okulda aslında Bursa'nın en kötü okullarınan birisi..
31maçta 20 gol 10 asistlik performasını çok ararız gibime geliyor
Ama önemli olan oyuncunun moral motivasyonu. İstediği paraya karşılayamazdık, karşılamayız ve mutsuz olmasın diye satarız. Oyuncu yetiştirmek bizim için peoblem değil. 1 Kişiye bağlı olamayız
En azından oyunda
Benzema'yı kiraladım 1 sezonluk. Ancak yine seni oynatacağım. Yedeği kuvvetlendiriyorum.
Şimdi gidenleri açıklıyorum.
Sentugo.
2017-2018 Sezonu Transfer Dönemi
GİDENLER
Satılık Gidenler
Wesley Said --> 40 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Southampton
Alen Halilovic --> 33 milyon euro --> SLB
Lacina Traore --> 15.25 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Wolfsburg
Nicolas Tagliafico --> 13.5 milyon euro + %50 gelecekten kar payı --> Inter
Fraser Forster --> 9 milyon euro --> Porto
Jack Butland --> 4.6 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Aston Villa
Gerson --> 4.6 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> Orduspor
Cenk Gönen --> 4.1 milyon euro --> Kayserispor
Veysel Sarı --> 2.4 milyon euro --> Ankaraspor
Zeki Demiral" --> 190 bin euro --> Mersin İdman Yurdu
Kiralık Gidenler
Rafinha --> Aylık 1.2 milyon euro + %100 maaş --> Fluminense (Yıllık 6 milyon euro yapar) [Yarı Dönem]
Bernardo --> Aylık 800 bin euro + %100 maaş --> Roma (Yıllık 8 milyon euro yapar)
Marcel" --> Aylık 800 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 7.25 milyon euro yapar)
Dudu --> Aylık 600 bin euro + %100 maaş --> Ajax (Yıllık 6 milyon euro yapar)
Baratinha" --> Aylık 600 bin euro + %100 maaş --> Partizan (Yıllık 6 milyon euro yapar)
Adriano Jose" --> Aylık 600 bin euro + %100 maaş --> Spartak Moscow (Yıllık 6.5 milyon euro yapar)
Reidner" --> Aylık 400 bin euro + %100 maaş --> Red Star (Yıllık 4.4 milyon euro yapar)
Hasan Ali Kaldırım --> Aylık 400 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 4 milyon euro yapar)
Nida Kalyon" --> Aylık 300 bin euro + %100 maaş --> Kayserispor (Yıllık 3 milyon euro yapar)
Lima" --> Aylık 250 bin euro + %100 maaş --> Galatasaray (Yıllık 2.3 milyon euro yapar)
Musa Çağıran --> Aylık 170 bin euro + %100 maaş --> Kayserispor (Yıllık 1.7 milyon euro yapar)
Jeffrey Gouweleeuw --> Aylık 35 bin euro + %100 maaş --> Norwich (Yıllık 350 bin euro yapar)
Hıdır Baycanlar" --> Aylık 35 bin euro + %100 maaş --> Karabükspor (Yıllık 350 bin euro yapar)
Batuhan Altıntaş --> Aylık 26 bin euro + %100 maaş --> Beşiktaş (Yıllık 275 bin euro yapar)
Bazı gelişime açık oyuncuları aylık bedel istemeden kiraladık. Geri kalanı da değersiz oyuncular...
Bu sefer 183 milyon euro luk toplam satışımız oldu.
* ile işaretli olanlar bizim forumdan insanlarŞimdilik kimseyi göndermedik
![]()
" ile şaretli olanlar regenler. Tanımıyorsunuzdur, profillerini eklemiş olabilirim.
Not: Aylık ücreti aynı olup yıllık toplamı farklı olan kiralıklar, farklı aylarda kiralanabildikleri için ortaya çıkıyor.
Kiraladıklarımız arasında henüz tanıtmadığım oyuncular da var. Gelenleri de ekleyeceğim bugün yarın. Profilleri, sözleşmeleri ve neden alındıkları ile ilgili yorumu bir arada bulunduran görselleri hazırlamaya başladım.
Sentugo.
hocam ne yapmışsın öyle hatta ben ne yapmışım şaşkınlık içersindeyim
bir de bana yokmu teklif felan city den varsa sat gideyim huzursuzluk çıkartırım bak![]()
Yine süper bir satış dönemi.![]()