Thiago nun ilk baktığımda ilk dikkatimi çeken özelliği İlk Temas ı oldu 20 bu muthiş bişiy pas da 20 olunca dedim ki gerçekten süper ama sanırım 17 yaşında olduğu için bi orta saha oyuncusu için çok düşük bi zihinsel profili var.Tabi İlhan daha iyi bilir.Yedek olarak mı düşünüyosun ?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Schmoller süper bir oyuncu, önümüzdeki sezonlar genç ağıma katmak istediğim bir adam.
Şu anda her mevkide direkt ilk 11 oynayabilecek 2 en az iki adam var. Bazı mevkiler için üç tane bile var25 kişilik bir kadro kurdum ve süper oldu. Paylaşırım gerektiği zaman
Bende pivotun yanında oynayan adamın iyi top sürebilmesi, iyi pas alabilmesi, hızlı olması lazım. İlla da orta açabilmesi gerekmez. Ama Asamoah pivot için daha ideal.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Gyanda zenci aklı var.Şaka bi yana değeri 20 milyon euro olan bir adam çokta iyi bir form yakalamışken bence kesilmemesi lazım Moore da Gyan da mentalite olarak benzer oyuncular ikisi de kaleyi düşünüyo ama Moore o kadar formdayken kesilmesi bana yanlış geliyor o kadar.
Özellikle bitiriciliği de iyi,çok güzel bir transfer gerçekten.
Hangi mevki için transfer düşünüyorsun(para harcayıp)? Birde Schmoller tam kral olmuştur şimdi 18-19 yaşındadır, onu kaçırma derim (:
Süper transferler devam ediyor![]()
Çok iyi transferler İlhan Abi....
İlhan abi rica etsek Andres Guardado'nun ss'lerini yollayabilirmisin? Şimdi coşmuştur o adam...
transferler ardı ardına geliyo sanırm gözden cıkardıgın oyuncu sayısı biraz fazla...
Abi Alex Pato nasıl iyi mi
Bu arada Asamoah'ı Türk vatandaşı yapıyoruz ve adı Asım Orhan Çiyan oluyor![]()
Transferler harika peki oyuncu gonderecek misin takimdan? Moore'u bence de kesmemelisin...
Baya oyuncu gitmis... ama zaten bu gonderilen kisilerde bir Cl sampiyonuna yakisir standartta isimler degil...
Moore as oynayacak. İngiltere Milli takımının forvetini, Dünyada Yılın Forveti seçilen bir adamı kesemem. Ama Asamoah ile Bianchi değişmeli oynar.
İlhan senin bu kariyer sayfaları bambaşka oldu yahu çok verimli paylaşımlar oluyor biz diğer üyelerde buradan kendimize pay çıkarabiliyoruz.
Bence senin kariyer hikayen sabitlenmeli.![]()
Benim kariyerimde benim kariyerim ile alakalı yorum yapın, kendi kariyerinizin reklamını yapmayın.
Pardon ben yasak olduğunu bilmiyodum forumlarda yeniyim ya kusura bakmayın.
Transferler mükemmel.
süper transfer.
Bence en büyük transfer marcelo , sanırım sol acık kullanıcaksın ya da bence öyle yapmalısın gerçi bakmışsındır ama yinede söyliyim , top kapması çok düşük ve hava toplarında zayıf.
Bu sezon en büyük transfer hedefimdi İlhan Prieto ama alamamıştım Gökdenizi aldıydık bizde olsun canı saolsun..
Çok teknik bi oyuncu nerde oynatıcaksın bilmiyorum ama kanat ta çok iş yapar gibi geliyor hem hızlı hem de iyi pas atıp iyi orta açıyor.Tebrik ederim transferini..
Tek eksiği çalışma oranı orta sahanın ortasında bence yararlı olamaz aksar ama kanattakilerin o kadar çalışması gerekmiyor.