Sayfa 35 / 38 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

allahim insallah dogrudur edu nun yerine yasin oynar pek sevmem ama can oynar insallah bu haber dogru cikar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence doğru bir karar.Stoperde Yasin-Lugano çok daha iyi olcaktır.Bunlardan birinin eksikliği durumunda Önder stopere çekilip G.Gönül'e şans verilir.Ya da Can Arat görev alırAma ben yine de kaynağın güvenilir olduğunu düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamamen uydurma olduğu besbelli.Adamlar senaryo yazmışlar resmen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1907haber tamamen balon haber yapan bir site.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Talking

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    1907haber tamamen balon haber yapan bir site.
    Balon haber yapmayan site soyliyinde oraya bakalim bari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçtan sonra transfer olacak mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1907Haber saglam kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    allahim insallah dogrudur edu nun yerine yasin oynar pek sevmem ama can oynar insallah bu haber dogru cikar
    Edu gitsin de her maç 5 yiyelim değil mi?

Edu-Lugano defansı iyi ve uyumlu, Edu giderse her maç 5 yeriz gerçekten. Bu takımın en kötü oyuncusu Can Arat'tır, bu Can'ı bırakın 18'e almayı, takımda tutmam ben ama ısrarla oynatılıyor, Yasin Çakmak gibi kaliteli bir stoper varken Can'a tahammül ediliyor. Edu-Lugano banko olur, ikisinden biri sakatlanır veya ceza alırsa Yasin oynar, Edu-Lugano-Yasin üçlüsü Fenerbahçe'yi taşır, yeter ki Can oynamasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    Balon haber yapmayan site soyliyinde oraya bakalim bari
    Maalesef medyanın kalitesizliği. Hepsi yalan haber yapıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Demek Edu gidiyor.....Bence Deivid gitsin...hem fazlalık yanlıs karar olur...

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Edu gitsin de her maç 5 yiyelim değil mi?
    dalga geçiyo olmalısın geçen bjk maçında gördük zaten onun yüzünden yenilen bi gol var ki evlere şenlik eğer bnun gibi daha çok gol görmek istiosan ne ala.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    1907Haber saglam kaynak
    Bu adamlar'in gecen yaz fenere getirmedigi futbolcu kalmadi adrianolar crespolar morientesler campbelllar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Daa 5-10 Gun Once Can'a burda ovquLer yağıodu
    Şimdi İstenmyen adam enterasann

Ben Basından Beri Dıorum Can = Servet
    Cok Zenqin Olsam bu adamLarın sozLeşmeLerini aLırım qs v fb'den hıc bır takımda oynatmam kendı ısLerını kurar tıcaret atarım bunLarı
    (fener sankı ozeLLıkLe secıo bu adamLarı )

yasin
    edu luqano v candan kat kat daa iidir bence onu kazanamaya bakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by seko serkan View Post
    dalga geçiyo olmalısın geçen bjk maçında gördük zaten onun yüzünden yenilen bi gol var ki evlere şenlik eğer bnun gibi daha çok gol görmek istiosan ne ala.
    Edu'yu 1 maçla yargılama sakın!Bir hata yaptı diye yerin dibine sokuyorsunuz oyuncuları sanki her maç kötü oynuyor gibi... Biraz da iyi oynadığı maçları görün,gitsin demek kolay.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    yasin edu luqano v candan kat kat daa iidir bence onu kazanamaya bakın
    Gel de bunları Zico'ya anlat!Bizim değil Zico'nun düşünmesi önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Servet gibi bir oyuncuyu bedavaya verdik Sivas'a ama halen Can gibi bir oyuncu elimizde tecrübe ile alakası yok daha öncede söylemiştim çok genç değil 23 yaşında altyapıdan her çıkan oyuncu yetenekli olacak diye bir şart yok.

Edu'yu 1 maçla yargılama sakın!Bir hata yaptı diye yerin dibine sokuyorsunuz oyuncuları sanki her maç kötü oynuyor gibi... Biraz da iyi oynadığı maçları görün,gitsin demek kolay.

abartma istersen ben de neyin ne olduğunu senin kadar iyi biliorum
    neyse tarışmaya gerek yok ben bu adamı beğenmiorum .bana göre iyi bi topçu diil tabi bu göreceli bi kavram olduğu için sana da saygı duyuyorum.hadi kal sağlıcakla.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yönetimin, Anderlecht ile oynanacak maçlarda kötü bir sonuç alınması halinde Zico'nun görevine son vereceği ileri sürüldü.

2007-08 sezonuna İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe’de şok bir iddia ortaya atıldı: Anderlecht maçları Zico’nun son şansı... Geçen yılda şampiyonluğa rağmen eleştirilen Brezilyalı hocanın alternatifleri olarak Fabio Capello ve Ersun Yanal’ın gündemde olduğu kaydedildi. Real Madrid’den ayrılan İtalyan hoca şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor. Sık sık Fenerbahçe’nin gündemine gelen Yanal ile de Sarı-Lacivertli yöneticilerin ön görüşme yaptığı söyleniyor.

Fanatik
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

allahım maçın sonucu ne olursa olsun şu adam gitsin yaw lorant bile daha ii di hiç olmazsa maçlarda pozisyona giriyoduk bu herifte oda yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Capello gelebilir... Aziz başkan Zico göreve gelmeden önce Capello ile görüşmüş ama maliyeti çok yüksekmiş (senelik 5 milyon € 3 yıllık sözleşme istemiş) o yüzden bu iş yatmış Aziz başkan Santra'da açıklamıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi canım.Aziz Yıldırım Capello'dan çok pahalı olduğu için mi vazgeçmiş.Capello'yu nasıl ikna etmiş peki? Aziz Yıldırım paradan dolayı daha kötüsünü alacak birisi değil diye tanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Aslında Capello gelebilir... Aziz başkan Zico göreve gelmeden önce Capello ile görüşmüş ama maliyeti çok yüksekmiş (senelik 5 milyon € 3 yıllık sözleşme istemiş) o yüzden bu iş yatmış Aziz başkan Santra'da açıklamıştı...

R.Carlos'a senelik 4 milyon veren bence boyle bir antrenore bu parayi da verebilmeli. Fenerbahce maalesef hala ayni hatalari yapiyor. Istedigin kadar kadron iyi olsun, takimin basinda kotu bir antrenor varsa bir yere kadar gidebilir. Zico takimin 1 senedir basinda ve hala degisiklik yok. Sistem ayni, tempo hala agir, kanat organizasyonu cok az, Deivid hala sag acik, Kezman hala tek forvet. Kezman bile hocayi elestirecek kadar bikmis, anlayin yani!
    Gecen seneki sampiyonluk Zico'ya hak etmedigi bir kredi kazandirdi, ama bu kredi de nereye kadar gidecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hadi canım.Aziz Yıldırım Capello'dan çok pahalı olduğu için mi vazgeçmiş.Capello'yu nasıl ikna etmiş peki? Aziz Yıldırım paradan dolayı daha kötüsünü alacak birisi değil diye tanıyorum.
    Evet ben de izledim, yaklaşık 60 milyon dolar ayırmamız gerekiyordu dedi. Tazminat şartlarıyla birlikte. 1 sene sonra gönderilirse çok büyük tazminat istemiş. Bu yükün altına Fenerbahçe'yi sokamam diyerek vazgeçmiş.

Sonuçta paraya bakıyorlar, Capello birçok başarıyı yaşamış bir hoca. İstediği şartlar sağlanırsa gelebilir ama onun istediği şartları sağlamak da bir Türk takımı için kolay olmasa gerek...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Capello olmasa bile Zico'dan daha iyisini bulabilirdi Fenerbahce? Capello, Scolari gibilerini gectim, bir van Gaal, Trappatoni, Adriaanse getirmek bu kadar da zor olmasa gerek?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico'nun da öncelikli tercih olduğunu sanmıyorum. Scolari'nin Portekiz ile turları atlaması onun Türkiye'ye gelmesini imkansızlaştırdı. Portekiz daha erken turlarda elenmiş olsaydı belki gelebilirdi.

Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi çok etkiledi, herkes gündem değiştirmek için diyordu ama geri döneceğini bilse son zamana bırakmazdı çalışmaları. Hiç istifa etmemeliydi. O dönem panik oldular ve artık sezonun başlamasına çok az zaman kala anlaştılar Zico ile.

Bizim gördüğümüzü mutlaka Aziz Yıldırım da görüyordur ama bir istikrar dite tutturdu o nedenle göndermiyor Zico'yu.

5 sene önceki Aziz Yıldırım olsa Zico çoktan gönderilmişti hatta yerine gelen hoca bile gönderilmişti. Ligde kötü durum devam ederse ve Anderlecht'e elenilirse Zico görevden alınır aksi halde Anderlecht'e elensek bile ligde galibiyetler alınıyorsa Zico ile devam ederiz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşin içinde 60 milyon $ olursa o zaman vazgeçebilir.Arkadaş yıllık 5 milyon istediği için vazgeçmiş diyince inanasım gelmedi.Çünkü o konuşmasını izlememiştim.

Şu an Fb'nin süper bir oyun sergilememesin suçlusu Aziz Yıldrımdır.Tamam geri dönme ama Başkanlığada adamın Nihat Özdemir'i getir.Yine yönet takımı.Çok zarar verdi çok..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fabio Capello gelsin de maliyeti yüksek olsun Gittiği her takımı şampiyon yapıyor vallahi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fabio Capello gelsin de maliyeti yüksek olsun Gittiği her takımı şampiyon yapıyor vallahi...
    Kesin anlaşma olduğunu da sanmıyorum. Geçen sene boşta diye avukatıyla görüşmüşlerdir, o da bu şartlarımız kabul ederseniz görüşmelere başlayalım demiştir.

60 milyon doları bir teknik direktör için gözden çıkaracak bir Türk takımı yoktur. Bu 60 milyon da Capello'nun alacağı maaş değil ha, gönderilirse alacağı tazminat, primler vs. Sonra demeyin hangi TD 60 milyon dolar kazanıyor diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bence Capello'ya falan gerek yok böyle bi takımı Her Futboldan anlayan çok çok çok rahat şampiyon yapar. Avrupa'da da en azından Ş.ligi gruplarına götürür. Ama futbolcularda yürek olmadıktan sonra bu takım ManU olsada bi yararı olmaz

Ne demek istediğimi çok iyi anladınız siz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İşin içinde 60 milyon $ olursa o zaman vazgeçebilir.Arkadaş yıllık 5 milyon istediği için vazgeçmiş diyince inanasım gelmedi.Çünkü o konuşmasını izlememiştim.

Şu an Fb'nin süper bir oyun sergilememesin suçlusu Aziz Yıldrımdır.Tamam geri dönme ama Başkanlığada adamın Nihat Özdemir'i getir.Yine yönet takımı.Çok zarar verdi çok..
    Bir Fenerbahçe'li olarak takıma zarar verip vermediğini senden daha çok biliyorum ve zarar vermedi!!

Sayfa 35 / 38 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Mesaj Yetkileri