Mehmet giderse sivas da 1.lige gider![]()
Mehmet giderse sivas da 1.lige gider![]()
Bizim yönetim bu kadar mantıksız bir şey yapmaz Semih Varken gidip mehmete 2 milyon euro vermez umarım![]()
03.21 oldu, transfer yok, artık bundan sonra alınırsa Mehmet Yıldız alınır o da belki lig için... Geçti borun pazarı yabancı transferi için.
Bu yönetimi anlamak gerçekten zor :S
Üzlüyorum gazetelere transfer sezonu bitiyor pazartesiden sonra ne yazıcaklara acaba gerçi 1-2 hafta şu transfer ocakta kesin gibisindne biton haber çıkar.![]()
Mesaj Kontrol Noktası
Tekke için ocakta gelecek diye haber yapmışlarTopuz için de ocakta gelecek diye haber yapmışlardı. İkisi de ocakta geliyor, bir de Adriano gelir, 3 tane süper yıldız gelir ocakta, Türkiye ligi için
Nasıl sallıyorlar bu kadar yahu, bitti artık transfer sezonu, bakalım ne yazacaklar artık.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın’dan, sarı lacivertlilerin golcü futbolcusu Bebbe’yi istediği bildirildi.
Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yarın yapacağı maç için Ankara’da bulunan ve Ankaragücü-Gençlerbirliği maçını Cemal Aydın ile birlikte izleyen Aziz Yıldırım, Ankaragücü’nün Kamerunlu futbolcusu Bebbe’yi çok beğendiğini ve transfer etmek istediğini Aydın’a ilettiği bildirildi.
Karşılaşma sonrası gazetecilerin Cemal Aydın’a "Aziz Yıldırım Ankaragücü’nden futbolcu istedi mi" şeklindeki soruya Aydın’ın "Ankaragücü’nün verilecek futbolcusu yok" şeklinde cevaplamasına rağmen bu futbolcunun Fenerbahçe’nin transfer gündemine girdiği kaydedildi
kaynak:milliyet.com.tr
Bebbe'nin Türk pasaportu var mı? Gerçi alacağımızı sanmıyorum, basın yine boş durmamış...
"YÜCE ATATÜRK"
Acaba çok düşündüler mi bu ismi bulabilmek için? Transferin gerçekleşmeyecğini düşünmüyorum,gerçeklemeyeceğine eminim.
So what?
Saike
Bebbe 'yi ne yapsın Fener,
Basın saçmalamış bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yine bir basın uydurması...
memlekette adammı kalmadı kardeşim tutupta bebbeyi alalım
Adriano Inter'in sampiyonlar ligi listesine eklenmedi, tabi bir cok kulup istiyor onu ve onlara gitmesi daha olasilikli ama bence Fenerbahceye de gelmemesi icin hic bir neden yok.
Onu Fenerbahceye dogru cekecek bi cok sebep te var ( Zico, Alex, Carlos, Deivid, Wederson, Edu Dracena ) ve tabi para
abi 1 eylülde ülke dışı transfer bitmedi hadi bizimki bitmediyse onlarınki bitmedimi daha ne adrianosu
Fenerbahçe almaz bence Adriano'yu, alırsa sadece ligde oynatabilir. Lig için Adriano'ya gerek yok, Şampiyonlar Ligi'nde oynatamaz ama belki oradan UEFA'ya gidilirse orada oynatılabilir. Ben ihtimal vermiyorum, yarın son gün transfer için, kimse alınmaz bu saatten sonra.
Hatta Fenerin inadına konu kapatılmalı.![]()
![]()
Bence Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacı yok. Semih var, İlhan Parlak var, Deivid var, Kezman var. Lüzumsuz olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ocaktan sonraya kalırsak şamp liginde Adriano için biraz olsun umutlanabiliriz.
Mesaj Kontrol Noktası.
Kezman bir türlü hava yakalayamıyor.Bencede forvete gerek yok ancak, İlhan ve Semih'den artık yararlanmalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kezman devre arasında gönderilir, yıldız bir oyuncu transfer edilir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İlhan'ı daha bir lig maçında göremedim, iyi çocuk ama kullanmasını bilirsen..
(/s)
Kezman bu devre arası kesin gider artık. Rezil oldu, daha fazla tahammülü olamaz bu taraftarın.
Transfer için son gün, 17.00'ye kadar süre var, dileğim yabancılardan birinin lisansının iptal edilmesi veya bir şekilde gönderilmesi, ve yerine Manisaspor'dan Holosko'nun transfer edilmesi... Holosko 10 tane Kezman eder, dünkü Galatasaray maçında muhteşemdi. Bir de yine Manisaspor'dan Ufuk Ceylan alınmalı bir şekilde, Fenerbahçe için iyi bir alternatif olur, Volkan Babacan'dan çok daha kaliteli bir isim.
Holosko, Fenerbahçe için iyi bir tercih olabilir.
Not: Özür dilerim, aklım karıştığı için farklı futbolcu hakkında yorum yazmıştım..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence çok yararlı olur, Kezman'dan daha iyi şut atıyor bir kere, daha fazla koşuyor, daha çok dribling atabiliyor, yani tek forvette başarılı olabilecek bir oyuncu. Kezman'ın şutları cılız, Holosko ise füze gibi şutlar atıyor, her an tehlike yaratabiliyor, hem yaşı da genç, geçen Eurosport'ta Fransa-Slovakya A2 takımının maçında da gol attı Holosko, çok klas bir oyuncu.
Yaw ne Holoskosu o ancak serveti çalımlar ... Semih holoskodan 10 kat iyidir ona gelen kadar ohhooo
Bence sorun sistemde değil oyuncularda gördükki Milan Sevilla maçında tek forvetle 3 gol attı.Sistem iyi ama bu oyuncularla oynanmaz bu sistem orta saha gereken desteği veremiyor Kezman'a savunma çok geride kalıyor.Birde Alex ve Kaka arasındaki fark var.Yani aslında sistem iyi bir sistem ama bu oyuncularla bu sistem uymuyor en azından daha zayıf takımlara karşı