İlk yarı 0-0 tamamlandı.ManU bu maçta da puan kaybederse şampiyonluk çok çok uzakta kalır..
İlk yarı 0-0 tamamlandı.ManU bu maçta da puan kaybederse şampiyonluk çok çok uzakta kalır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Manu puan kaybederse ki öyle görünüyor.Şampiyonluk şansı iyice azalır.Burdan şunu anlarız Ronaldo ve Rooney taşıyor bu takımı
İlk haftalardan şampiyonluk için yapılan yorumlar doğru olur mu bilemem ama Manchester United toparlanacaktır...
(/s)
Nani inanılmaz ötesi bir gol attı....
ManU golü buldu 68.dakika.1-0 oldu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
tüh golu göremedim......
Yeni C.RonaLdo yoLda.Nani yeni süperstar adayı gümbür gümbür geLiyor.İki sezon sonra C.RonaLdo iLe Dünyanın en iyi kanat oyuncuLarı oLarak anıLacakLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maç çok sıkıcydı.Uykum geldi bende kalktım.Şansa bak gol olmuş.Birde Bu Anderson neden oynamıyor yahu?Sakatlığı falanmı var acaba?
So what?
Saike
Ben İngiltere'de geçmiş senelerdeki gibi heyecanlı bi futbol göremiyorum yada spikerler maçı katlediyorlar.Bide seyirci oranları düştü son yıllarda bilet fiyatlara baya bi artış gösterdi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
evet anderson nerde=????
Manu 76 bin kombine satmış dedi spiker.
So what?
Saike
bence maç tothennam'ın hakkıydı![]()
Manu bu şekilde Şampiyon olamaz...
Valla ne bilim.Spikerin yalancısıyım.Belki tüm koltuklar satın alınmıştır.Olamaz mı?
![]()
So what?
Saike
İlk galibiyet Nani'den: 1-0
İngiltere Premier League 4. hafta mücadelesinde, Manchester United Old Trafford'da Tottenham'ı 68. dakikada yeni transferlerinden Nani'nin attığı şık golle 1-0 yenmeyi başardı.
Geçen senenin şampiyonu 'kırmızı-şeytanlar' böylelikle bu sezonki ilk 3 puanını almış oldular. İlk 3 haftada M.United 2 beraberlik, 1 yenilgi almıştı.26.08.2007
Kaynak : Sporx.com
![]()
So what?
Saike
Nihayet patlama (!) gerçekleşti..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ManU toparlanıyor gibi...
M'boro böyle giderse bu sene düşer..
Tottenham, Bolton 4/1 yaptılar..
bu sene liverpool en büyük favorim
arsenal gene kazandı machester city'i cesc 'in golüyle 1-0 yendi.
Gol son dakikada geldi.Henry gitmeden önce ben de Arsenal taraftarıydım![]()
Manchester United hakikaten top oynuyor. Topu rakip alana yığıyor. Çok pozisyon yakalıyorlar fakat biraz şanssızlık, biraz da beceriksizlikten dolayı ilk 3 haftada istedikleri olmadı.
Bence Chelsea artık eski Chelsea değil. Eskiden Chelsea dediğin zaman tempolu takır takır top oynayan bir futbol aklıma gelirdi. Ancak bu yıl o Chelsea'yi göremiyorum.
Benim en büyük favorim yine Manchester United. Man City ve Tottenham da ilk 6'ya girer. Liverpool da şampiyonluğa oynar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Liverpool bu oyunla bu havayla zaten bu sene şampiyon oldu oldu yoksa işler yine zora girer.