herkese ii akşamlarben geldm we gidiorm bu akşam erkenden , forum sahispsiz kalmaz sabahı eder heralde biri
![]()
herkese ii akşamlarben geldm we gidiorm bu akşam erkenden , forum sahispsiz kalmaz sabahı eder heralde biri
![]()
Ben yine burdayım![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bende burdayımuykusuzluk kötü sayılır
Bu gece ilk kez sabahladım![]()
Benim baya sabahladığım oldu![]()
işiniz gücünüz yokmu yaw sizin
Yok sessizlik bence ama biraaz C@fe sessiz gibi..
Herkes yeni skin başlığında gitti tabii![]()
![]()
-
yok abi ben burdayım işte bizi bize yeteriz.
Bende buralardayım dolaşıyorum![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ii ama fazla dolaşma
Çok gezenin ayağına b.. bulaşır![]()
beyler bende moral 0
ara karne aldım
Almanca : 10
Edebiyat : 40
Tarih : 41
düzelir biliyorum ama evde kan çıkacak nerdeyse bide pazar günü toplantı var![]()
Hım..
Geçmiş olsun senderson ne diyelim
Ama sen düzeltirsin![]()
-
üzülme..Originally Posted by senderson
ya Almanca : 9
Edebiyat : 39
Tarih : 40
olsaydı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bensiz c@femi olur yahubende geliyim dedim herkese selam..
yaf burdayım muhabbetine girmeyelim bende burdayımzuahahha
ok girmeyelim ama bende burdayım
selam dostlar bende buralardayım...2 gündür sessizlikten şikayet ediyoruz benimde olmamam yakışmazdı herhalde dimi...
selam kuşlar nasılsınız...
iyiyizzz seni sormalı
sabahçımıyız bugün
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bende iyiyim çok şükür...
bi film almıştım "Nehir Macerası" diye onu izleyeceğim(komedi diye aldık bakalım)...3'e kadar buralardayım sonrası ne olur Allah bilir...![]()
![]()
ben de gece kuşyummmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler..
saat 12 yi geçti bende gece kuşuyum sadece bugünlük ve yarınlık![]()
beyler bu topicte fazla dolaşmayın kuş gribi felan olursunuz ehuehuee
neyse ben hastayım başım ağrıyo ,sesim kısık ,boğazım ağrıyo(dans yarışmasına gittimde sonses müzik olursa başımın ağrıması ve beğırmam dolayısıylada sesimin kısılması da doğal) yani anlıyacağınız hadi iyi geceler ben yatıyorum
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
merhabalar..ara sıra böyle sessizlik olur..normaldir..ama forum genelde çok canlı..: )
cidaaya bulaşmayın bize demiş kendi kuş gribi olmuş belirtiler ortaya çıkmaya başlamış![]()
kuş gribine inanmayın kuş gripsiz kalmayın
züpperdi
![]()
herkese hayırlı geceler diliyorum..
ağzımdan kırmızı şeyler akıyoOriginally Posted by benyaben
aaaa onlar demin içtiğim vişneli meyve suyuymuş
neyse hadi herkeze baş baaş