Sayfa 35 / 41 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Bükreş maçı ve bu maçta iyiydi. SABIRRRR. takım yeni oturuyor. Küfretmek, yedeğe çekmek yerine sabretmek lazım. Bu maçta lincolne öyle ihtiyaç vardıki. Lincoln'e mi ceza verdin, kendine mi? Galatasaray'a mı?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Mehmet Topal'da bir düşüş var sanki geçen sezona göre? Bana mı öyle geldi. Araştırmacı arkadaşlar biy yorumlarsa bu durumu.
    Ne manada bir düşüş? Bir pozisyonda zamanlama hatası yaptı sadece, yani en azından benim gördüğüm oydu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Mehmet Topal'da bir düşüş var sanki geçen sezona göre? Bana mı öyle geldi. Araştırmacı arkadaşlar biy yorumlarsa bu durumu.
    Bana göre;

Mehmet Topal'ın en önemli sıkıntılarından ikisi topsuz alan ve pozisyon alma becerisi eksikliği. Bir ön libero'da mental açından bulunması gereken en kritik özellikler. Bu sezonki maçlarda gözlemlediğimiz hatalarının başında bunlar geliyor. Buna ek olarak Topal geride fazla sorumluluk üstleniyormuş gibi hissedip zaman zaman savunmanın, özellikle Meira'nın geriden oyun kurmasına müdahale edip kendisi topu alıp taşımaya çalışıyor. Biraz konsantrasyon eksikliği eklenince oyun kurarken geride gereksiz telaş yaşıyor. Geçen sezon ikinci yarı ağırlık forma giymesi ve EURO 2008'de formunun zirvesine ulaşması sonrası biraz formsuzluk ve düşüş yaşıyor, yeni tecrübe sahibi olan genç bir oyuncu için bu da çok normal. Skibbe, haklı olarak bir sağ bek arayışında ve Uğur düzelene kadar Barış'ı, Linderoth'u, vs'yi idareten deniyor. Topal'ın toparlanması için biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Yoksa yeteneklerinde bir düşüş olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

galatasarayın bu kadar eleştrilmesi haksız geldi bana...

ligin en zor deplasmanlarından biri kayseri.kim elini kolunu sallayarak kayseriyi kayseride yenebilirki...

hal böyle iken galatasaray genede çok kötü oynamadı özellikle aylardır düzenli forma bulahan kewall bu kadar kısa sürede iyi alıştı takıma....

topal da düşüş falan yok....

sadece forumlardaki bazı arkadaşlar o kadar şişirdikki beyinlerde topalı yaptığı bazı hatalar artık hemen dikkatimizi çekmeye başladı...

yoksa Mehmet TOPAL türkiyenin en iyi top kesen DMC si konumunda hala benim gözümde yeterki ondan daha fazlasını beklemediğmiz müddetçe bazı yaptığı hatalar çok göze batmayacaktır....

öncelikle skibbe ile olmayacağını gs yönetimi dışındaki herkes anladı gerçi adnan polat ın istediği bir hoca yönetim teknik heyete karışa bilecek bir hoca arıyordu oda skibbe bu sezon ilk 2 ye kesin giremeyeceğiz bu hoca ile olmaz de santics 1 ayda hazırlanamıyor baros 1 günde hazır yönetim hazırlatmışıtır baros'u gs yönetiminin tek ve en büyük hatası bu zeaon skibbe şuana kadar lincoln şımartacan ki oynasın gs tv sine yaptığı açıklamada ben yönetimden destek istiyorum demişdi yönetim ne yaptı baros un imza töreninde lincoln istenileni veremedi gözüme giremedi dedi adnan polat bu konuşmadan sonraki maç ne oldu lincoln yedek skibbe ne demişdi lincoln benim çok önemli onu kazanacam demişdi eğer kazanmak istiyorsan yönetimin yalnız bırakdığı dönemde destekleyeceksin onuda yapamadı

kewell harika oynuyor ama ca ve pa değerleri ing gelecek düşük olacak bu da kötü olacak bugün kalede aykut olsaydı yenilmiştik kesin de santics harika bir kurtarış yaptı kaleci dediğin atik olmalı böyle hem hızlı hem de öfkeli yani deli gibi olmalı dır aykut da bu yok takım daha yeni oturuyor zaman lazım deniliyor ama bir hoca 3 ayda bir takımı hazır hala getiremiyorsa bir sorun var demektir feldkamp bile çok daha iyi bir hocaydı ama oyuncularla arası iyi değildi skibbe de tam tersi...

inşallah güzel zevkli bir sezon geçiririz tüm takımlar için hayırlı olur...
    Hayırlı Ramazanlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

benim bir ricam bu kiralık transferlerle ilgili olacak Galatasaray kiralık yolladığı her oyuncusuna kendi cebinden maaş veriyor oyunda...halbuki böyle değil bu durum oyuncular gittikleri klüple yeni bir sözleşme yapıyor ve kira süresi boyunca bu sözleşmeye göre para alıyolar...
    bşu boşuna bir sezon bounca dünyanın parasını ödüyoruz adamlara...

pilot kulübe giden oyuncular maaşını ana kulübler öder

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Umarim Berkin Arslan oyundan cikarilmamistir cunku kendisi artik PAF takimda oynuyor. Sezonun ilk iki macinda da oynadi. Ayrica Emre Colak ilk iki macinda da birer gol atarak gol sayisini 2'ye cikardi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Umarim Berkin Arslan oyundan cikarilmamistir cunku kendisi artik PAF takimda oynuyor. Sezonun ilk iki macinda da oynadi. Ayrica Emre Colak ilk iki macinda da birer gol atarak gol sayisini 2'ye cikardi.
    Neden cikartilsin ki?

Oyuncularin profesyonel sozlesmeleri devam ettigi surece cikartilmalari icin herhangi bir neden yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

U-16 milli oyuncularinin oyuna artik dahil edilmicegini solemistiniz bende bundan onu cikarmistim.

Bu arada Fatih Serkan Kurtulus'u Galatasaray almis umarim Bursaspor'da kadro disi birakildi diye profilinde bi dusme soz konusu olmamistir. Daha 18 yasinda olmasina ragmen A-2 milli takimda oyanmis su anda hic kuskusuz Sercan Yildirim ile birlikte Turkiye'nin en cok gelecek vaad eden oyuncusudur yasitlari arasinda zaten -9 PA verilicekti. Bu sezon eger firsatini iyi degerlendirise Galatasaray'da banko olabilir belki A milli takimda bile izleriz Umit Milli olucagi kesin artik.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son olarak Serkan Kurtulus buyuk olasilikla sag bek'de alternatif olmasi icin aldigina gore sag bek mevkisine 15 puan verilmesi cok yanlis olmaz gibime geliyor.
    Last edited by licentia : 01.Eylül.2008 at 20:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadro zaten olmuş 28 kişi ve sen neden sağ bek almıyorsunda (orhan şam)
    pişmemiş adam alıyorsun. Sanki kadroda paflarda sağ bek yok.
    Neyse alt yapıya gidecek muhtemelen.
    Bu arada barış 3 ay yok
    linderoth uzun süre sağ bek kalacak anlaşılan.
    şu emre güngör iyileşsede ortada ayhandan kurtulsak.
    şu lindo- topalıda bir izlesek artık
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu Alman arastirmacilar sanirim ozellikle milli takim olarak Turkiye'yi secmis oyunculara puan verirken verebilicekleri en dusuk hatda vermeleri bence soz konusu bile olmamasi gereken dusuk puanlari vermek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Zaten Almanya icin oynamiyorsa o kadar iyi degildir gibi absurd dusunceleri var. Alparaslan Erdem'e bakiyorum Umit Milli takimin banko sol beki 90 CA ve -7 PA almis ve diger hersey resmen bonbos birakilmis.

Adnan Sezgin'nin almak icin 20 defa (gercek rakam 12 idi sanirim tam hatirlamiyorum ama yuksek bi rakam di) Almanya'ya gidip geldim dedigi uzun ugraslar sonucu alinan ve Werder Bremen taraftarlarini gidisi uzen Alparaslan. En gec 2-3 seneye kadar belki daha da erken hem Galatasaray'in hem de A milli takimin banko sol beki olmaya en buyuk aday. Ama Almanlara gore Galatasaray'in gecen sene yolladigi bi Ferhat Ozturan kadar bile degil.

Umarim FM 2009'da kendisi icin dogru duzgun bi profil hazirlanmistir.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by extensor View Post
    kadro zaten olmuş 28 kişi ve sen neden sağ bek almıyorsunda (orhan şam)
    pişmemiş adam alıyorsun. Sanki kadroda paflarda sağ bek yok.
    Neyse alt yapıya gidecek muhtemelen.
    Bu arada barış 3 ay yok
    linderoth uzun süre sağ bek kalacak anlaşılan.
    şu emre güngör iyileşsede ortada ayhandan kurtulsak.
    şu lindo- topalıda bir izlesek artık
    Orhan Sam sag-bek degil ki tipki Ugur Ucar gibi stopper'den devsirme sag bek hat da bunu Ugur'dan cok daha fazla belli ediyor bence. Yani Emre Gungor'u oraya koy hem bosuna Cavcav kazigi yeme hem de Orhan Sam'dan cok daha hazir ve Milli olmus oyuncunu yedek kulubesinde curutme... Ugur Ucar'in futbol karoyeri bitmez ise Orhan Sam'dan kat ve akt ustun birisi. Ayrica Emre Gungor bi sezon orada oynasin Orhan Sam hayranlari bi daha adini anmaz bence cok abartildi kendisi. Yalnis anlama sana demiyorum ama takip ediyorsan Galatasaray forumlarinda bi Orhan Sam hastaligi almis basini goturuyor okuyan yabancilar Turkce anlasa yeni Thuram sanarlar kendisini.

Paf'da su anda A takimda oynucak ve Serkan Kurtulus'dan daha iyi kim var da bende bilegim demek -9 PA hak eden baska isimlerde varmis 16 yasindan beri Bursaspor A takimda oynayan bi oyuncu Serkan Kurtulus ole alip pafa yolarsan kufur etmis olursun simdiden problem yaratirsin yani ole tecrubesiz bi oyuncu degil yasina ragmen.

Serkan Kurtulus'un sag bek oynamisligi var ki orta saha'da Baris'in yerine de oynar cok yonlu bi oyuncu o da (sol kanat da bile oynamisligi var). Bu sene Bursa'da kalsa buyuk patlama yapicakti bence tipki Sercan'nin yapmaya basladigi gibi. 1-2 haftaya kadar sag bek de Serkan'i gorursen hic sasirma.

--necati ateş de gs den ayrılmamış sezon sonuna kadar Real Sociedad kiralanmış

--Anıl Karaer MKE Ankaragücü, Erhan Şentürk Diyarbakırspor, Fırat Kocaoğlu ve İrfan Başaran Beylerbeyi kulüpleri takımlarında bir sezon boyunca kiralık olarak görev yapacaklardır.

GALATASARAY'ımıza Hayırlı Olsun...

--Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ise 2011–2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan Sam sag-bek degil ki tipki Ugur Ucar gibi stopper'den devsirme sag bek hat da bunu Ugur'dan cok daha fazla belli ediyor bence. Yani Emre Gungor'u oraya koy hem bosuna Cavcav kazigi yeme hem de Orhan Sam'dan cok daha hazir ve Milli olmus oyuncunu yedek kulubesinde curutme... Ugur Ucar'in futbol karoyeri bitmez ise Orhan Sam'dan kat ve akt ustun birisi. Ayrica Emre Gungor bi sezon orada oynasin Orhan Sam hayranlari bi daha adini anmaz bence cok abartildi kendisi. Yalnis anlama sana demiyorum ama takip ediyorsan Galatasaray forumlarinda bi Orhan Sam hastaligi almis basini goturuyor okuyan yabancilar Turkce anlasa yeni Thuram sanarlar kendisini.

Paf'da su anda A takimda oynucak ve Serkan Kurtulus'dan daha iyi kim var da bende bilegim demek -9 PA hak eden baska isimlerde varmis 16 yasindan beri Bursaspor A takimda oynayan bi oyuncu Serkan Kurtulus ole alip pafa yolarsan kufur etmis olursun simdiden problem yaratirsin yani ole tecrubesiz bi oyuncu degil yasina ragmen.

Serkan Kurtulus'un sag bek oynamisligi var ki orta saha'da Baris'in yerine de oynar cok yonlu bi oyuncu o da (sol kanat da bile oynamisligi var). Bu sene Bursa'da kalsa buyuk patlama yapicakti bence tipki Sercan'nin yapmaya basladigi gibi. 1-2 haftaya kadar sag bek de Serkan'i gorursen hic sasirma.
    Şimdi türk rotasyon için sağbek alınmasından yana değildim. ister orhan olsun ister önder turacı olsun. Yabancı kaliteli sağ bek alınmalıydı miguel gibi

haa serkanı aldı galatasaray. Bak bursanın kadroya 1 tane sağ bek yok. Bir tane sağ bek olmamasına rağmen serkanı oraya koymamışlardı. stoperden birini devşirmişlerdi.
    Öncelikle serkan geldiği gibi kiralanmalıydı.
    Bizde şu an 29 oyuncu var çoğu pişmemiş
    pişirmek için oynatmak lazım.
    ama kayseri maçında değil. Galatasarayda değil
    Galatasaray'da pişirmeye çalışırsan galatasaray pişer
    Bakın aydın güven alparslan serkan hiç pişmemiş
    ferdi, yaser ile ise as adamlar arasında dağlar var.
    bu altılı fazlalıktan başka bişey değil şu aşamada
    artı bide 3 tane ilk onbir kalitesinde kaleci olmaz. orkun yada aykuttan birini bir yıllığına kirala. eğer santics i sene sonunda alabilirsende sat
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bu Alman arastirmacilar sanirim ozellikle milli takim olarak Turkiye'yi secmis oyunculara puan verirken verebilicekleri en dusuk hatda vermeleri bence soz konusu bile olmamasi gereken dusuk puanlari vermek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Zaten Almanya icin oynamiyorsa o kadar iyi degildir gibi absurd dusunceleri var. Alparaslan Erdem'e bakiyorum Umit Milli takimin banko sol beki 90 CA ve -7 PA almis ve diger hersey resmen bonbos birakilmis.

Adnan Sezgin'nin almak icin 20 defa (gercek rakam 12 idi sanirim tam hatirlamiyorum ama yuksek bi rakam di) Almanya'ya gidip geldim dedigi uzun ugraslar sonucu alinan ve Werder Bremen taraftarlarini gidisi uzen Alparaslan. En gec 2-3 seneye kadar belki daha da erken hem Galatasaray'in hem de A milli takimin banko sol beki olmaya en buyuk aday. Ama Almanlara gore Galatasaray'in gecen sene yolladigi bi Ferhat Ozturan kadar bile degil.

Umarim FM 2009'da kendisi icin dogru duzgun bi profil hazirlanmistir.
    Alman arastırması geçen yıl çok yetersizdi onlar da kabul ediyorlar yeni ekip iyi çalıştı 2009 için Alparslan'ı -8 yapmışlardı sanırım aylar önceden.Oyun çıkınca görürüz hepberaber.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

verıler sanırım SI ıletıldı ca ların ve pa ların acıklanmasında bı sakınca varmı omer abı acıklayabılırmısın bole bısey demıstın cunku ıletınce yayınlayabılırım dıye merakımızı gıdermek acısından ıyı olur

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    verıler sanırım SI ıletıldı ca ların ve pa ların acıklanmasında bı sakınca varmı omer abı acıklayabılırmısın bole bısey demıstın cunku ıletınce yayınlayabılırım dıye merakımızı gıdermek acısından ıyı olur
    Daha hic bir sey SI'a iletilmedi.

Daha hala transferlerin hepsini bitirmek icin ugrasiyoruz (tam rakamdan emin degilim ama en son baktigimizda 3000 civarinda transfer yapilmasi gerekiyordu toplamda - sadece Turkiye icinde).

G.Saray'da Sportif ve Futbol A.Ş birleşiyor:

Adnan Polat yönetimi şirket birleşmesini sağlayacak nakit girdisi için Goldman Sachs International ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmaya göre G.Saray bu şirketi yeni yapılanmada aracı kurum olarak yetkilendirmiş durumda. Anlaşmaya göre G.Saray 100 milyon dolar kredi alacak ve bu kredinin 50 ile 70 milyon dolarını şirket birleşmesi için ayıracak. Şirketlerin birleşimi ile oluşacak olan yeni yapılanma ise "Galatasaray Grubu" olarak anılacak.

G.Saray Yönetimi'nin bu şirket birleşimini sağlamak için bu konuda genel kuruldan onay alması gerekiyor. Sarı kırmızılı yönetim şirket birleşimi için bütün gerekli koşulları sağladı ve 25 ekim cumartesi günü genel kurulu olağanüstü toplantıya çağırdı.

haydi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Datalar yollandimi bilmiyorum ama Gokhan Ozturk bence artik -8 PA'e cikartilabilinir gibi duruyo. PAF takimin su anda en iyi oyuncusu belki de. Gokhan fizigi, durusu, ve oyun stili ile ulkemizdeki yasitlarindan farkli bi izlenim ciziyor sanki direkt Avrupa'dan getirilmis gibi. Duzeyine gore takimini meastro gibi yonetiyor diyebiliriz teknik 13-14, flair 16, creativity 13, passing 13 gibi rakamlar alabilicek dikkat ceken ozellikleri var. 1-2 seneye kadar A takimda Lincoln'un performansi bole devam ederse yerini alabilir.

Emre Colak'in gercekten inanilmaz bi teknigi var su anda bile bi Arda ve Lincoln'e yakin yani 15 gibi bi rakam verilse kimse karsi cikamaz bence ayrica cok da hizli. Flair'de mutlaka 17-18 olmali en azindan. Free Kick 12-13, Corners 12-13, Crossing 11-12, Passing 13, Pace ve Accleration 12-13 gibi rakamlar alabilir. Tabi CA'e gore bunlarin dayilimi degisebilir bu yuzden kesin su rakamk olmalidir demiyorum ama goze batan ozellikleri bunlar. Ayrica sag acik'da da rahatlikla oynayabiliyor yani bu mevkii accomplished olabilir artik. Her turlu offensive gorevi yerine getirebilen biri Turkiye'nin Messi'si olabilir (yalnis anlasilmasin Messi ile kiyaslamiyorum oyun stili olarak konusuyorum). Ama tabi ki en buyuk kusuru fizigi cok asiri derece de zayif bu yonunu mutlaka gelistirmesi lazim. Ama EMre COlak her anlami ile komple bir orta saha oyuncusu olmaya adim adim ilerliyor.

Semih Kaya, Emrah Yollu, ve Murat Akca -8 PA hak edebilicek genc defans oyuncularindan. Murat'in hazirlik kampindaki performansi bu yasta olup bu kadar tecrubesiz olmasina ragmen bana cok umut verdi dogrusu. Ayrica Emrah Yollu'nun DL accomplished olmali PAF takimda 197'lik Sinan ve Murat stopper oynuyor bu aralar cunku. Sinan Osmanoglu da cok enteresan bi isim fizigi cok dikkat cekiyor -7 PA olur. Ozellikle Murat, Emrah, ve Semih Turkiye'ye hem iyi defans oyuncusu kavramini getirip hem de teknik olup pas yapabilen defans oyuncusunu kavramini getiricekler gibi duruyor. Semih simdiden avrupanin dikkatini cekmis bile. Emrah Yollu icin teknik 12-13, passing 12-13, creativity 11-12, tackling 11-12, flair'de 14-15 gibi bi rakam olabilir meslea.

Takimin en genc ismi olan Berkin Arslan da cok dikkatli takip edilmesi gerekilen bi oyuncu. Ozellikle DSGL'de pek oynamadan direkt PAF'a yukselmesi onemli bi nokta. Bu arada Berkin Arslan icin orta saha naturel yapip forveti accomplished yapmak daha dogru olur gibime geldi her ne kadar kariyerine forvet olarak baslamis olsa da. Teknik icin de 13 gibi bi rakam verilebilinir.

Daha once de yazmistim Cem Sultan icin free role 15 AMC de 12-14 arasi bi deger olmali. Her ne kadar bi forvet oyuncusu olsa da ustun teknigi sayesinde bi cok kez forvet arkasi oynamisligi var ozellikle genc milli takimlarda. Cem icin finishing ve teknik 12-13 olabilir, flair de 15-16 Bu arada paf oyunculari arasinda en yuksek CA Cem'de olmali. Sakatligi gectiginde ve paf da kendini gosterdikce ikinci yariya kadar Skibbe tarafindan A takimda sans bulursa kimse sasirmasin derim.

CA icin soyle bi siralama olabilir:
    Cem Sultan 90
    Gokhan Ozturk 85
    Murat Akca 85
    Emre Colak 80
    Emrah Yollu 80
    Sinan Osmanoglu 80
    Ersel Cetinkaya 60 (yedek bekliyor su aralar)
    Tuncay Onal 60 (PAF'da ilk 18'de bile yok)

PA de:
    Cem Sultan -8
    Gokhan Ozturk -8
    Emre Colak -8
    Berkin Arslan -8
    Emrah Yollu -8 (Eger Fenerbahceli Eren Sertac -7 ise onu da -7 yapabilirsiniz yoksa ikis de -8 olabilir ama sirf teknik kapasitesi ve fizigi bile -8 icin yeterli olmalidir bence)
    Murat Akca -7
    Sinan Osmanoglu -7
    Ersel Cetinkaya -6
    Tuncay Onal -6

Semih Kaya artik A takmda oldugu icin onu yazmadim yoksa aralinda A takima en yakin isim oldugu icin en yuksek CA onda olmali 95 gibi ve tabi ki -8 PA en cok o hak eden su anda.

Tuncay Onal da orta saha oyuncusu.

Genel olarak takimin teknik kapasitesi cok ust duzeyde diyebiliriz defans oyunculari bile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eklemeyi unutmusum Emre Colak'in dribbling de 13 olabilir
    Last edited by licentia : 08.Eylül.2008 at 10:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Galatasaray ın stad isimini satışından söylenen rakamlardan çok daha fazla olduğu oraya çıktı Adnan Polat olağan kurulunda 100 milyon dolar ın üzerinde anlaşma yapılmış ama bunun Türktelekom söylenmesi istememiş bu umarım yansılıtır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türk Telekom'un o kadar parası yok

Senin dediğin bir bankadan kredi almaya çalışıyorlar.. 100 milyon dolar.. Divan kurulunda belli olcak..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Düzeltiyorum!!

Bende yeni okudum... Ama yinede inandırıcı gelmedi hehe

GS'nin tam olarak borcunu bilen söyleyebilir mi ?
    Last edited by sentugo : 10.Eylül.2008 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neyi inandırıcı gelmedi? Yalan mı söyleyecek başkan?!

Telekom Anlaşması
    "Gelirlerin arttırılması konusu gündemin en önemli konularından birisi. Telekom’la bir anlaşma yaptık biliyorsunuz. Telekom’un bizimle yaptığı anlaşmada rakamları da tam olarak açıklamamamız istendi. Göğüs reklamı Avea’dan yüksek. Bize yılda 25 milyon dolarlık getiri sağlayacağını düşündüğümüz sanal bir operatörlük kurmak üzereyiz. Galatasaraylılar artık bu hizmetten yararlanacak. Bu çalışmanın alt yapısı hazırlanıyor şu anda. Türk Telekom anlaşmasının şöyle açıklayabilirim. 100 milyon dolar üzerindedir. Bugüne kadar yapılmış en büyük sponsorluk anlaşması. Başlangıç biraz yavaş oldu ama her gün nerdeyse gidiyoruz, stadı yerinde takip ediyoruz. Günde iki vardiya çalışılmaya başlandı. Hedeflenen Ekim 2009 yılında bitmemesi için hiç bir sebep yok. Stadın yanında boş bir alanımız var. Orada bizim bir kapalı spor salonu yapma girişimlerimiz var. İlgili yerlere bu stat bitince başvurularımızı yapacağız. Basketbol ve voleybol için. 2010 yılından itibaren ancak bu işlemi yapabiliriz. Aslanlı yolun başına da Ali Sami Yen heykeli yapılacak".
    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1897.php

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben okudum arkadaşım o yazıyı diyorum sana...

Bana Gs'nin tam borcunu söyle çok biliyorsan..

Bu anlaşma tek senede bitmeyecek tabiki, 10 senede 100 milyon.. Sene başı yaklaşık 10 milyon işte.. Zaten ilk sözleşmede yarısından biraz az bir kısmı nakit olarak ödendi biliyorum.. geri kalan kısmıda 10 seneye yayılmıştır ki bu para Gs'nin 9-10 yıla yaydığı banka borçlarının az bir kısmını karşılar..

Bu arada Riva 185 milyon dolar ediyormuş...
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ben okudum arkadaşım o yazıyı diyorum sana...

Bana Gs'nin tam borcunu söyle çok biliyorsan..

Bu anlaşma tek senede bitmeyecek tabiki, 10 senede 100 milyon.. Sene başı yaklaşık 10 milyon işte.. Zaten ilk sözleşmede yarısından biraz az bir kısmı nakit olarak ödendi biliyorum.. geri kalan kısmıda 10 seneye yayılmıştır ki bu para Gs'nin 9-10 yıla yaydığı banka borçlarının az bir kısmını karşılar..

Bu arada Riva 185 milyon dolar ediyormuş...
    Ee tamam işte sana neresi inandırıcı gelmedi?

Başkan TT rakamları acıklamamızı istemedi; ama Tr nin en büyük sponsorluk anlasması ve 100milyon dolar üstünde dedi. Stad ismi 10 yıl, forma reklamının da 5 yıl oldugunu; forma reklamındaki gelirin de avea nınkinden cok yukarda oldugunu söyledi.

Bunları Başkan acıkladı. Sen inandırıcı degil diyorsun. Ben onu sordum sana.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bugüne kadar olsaydı başka kulüplerde yapardı diyorum.. Fener'in sponsora ihtiyacı yokmu cillop gibi Türk telekom ona da sponsor olsun o zaman

Tartışmaya gerek yok. Bana inandırıcı gelmiyor, sana geliyor olabilir

Adnan Polat zeki biri
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ya bugüne kadar olsaydı başka kulüplerde yapardı diyorum.. Fener'in sponsora ihtiyacı yokmu cillop gibi Türk telekom ona da sponsor olsun o zaman

Tartışmaya gerek yok. Bana inandırıcı gelmiyor, sana geliyor olabilir

Adnan Polat zeki biri
    Bana inandırıcı geliyor falan degil zaten öyle anlasma, sen kendin inanmak istemiyorsun. Çok da lazım degil inanman gercek bu

yaw kardeşim şimdi adnan polat o 70 milyon a yalan mı söylüyor hem söylese kendi zararına o kadar parayı alıpta transfer olmazsa yatırım olmazsa tepki alacaktır hani o kadar para almıştın ne oldu diye tepkiler mutlaka olacaktır adam niye böyle bir risk e girsin ki inandırıcı gelmiyormuş fb yi değil demekki gs yi uygun bulmuşlar şartları ona göre hazırlamışlar yeni stad şükrü saraçoğlundan tartışmasız daha iyi olacak adam niye gs yi seçmesin ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Geçen ay söyledigimde Ömer abi karşı çıkmıştı ama A.Polat kendi agzıyla da açıkladı yeni stadın adı :Türk Telekom "Arena" olacak.Umarım dogru bir şekilde yansıtılır.Türk Telekom ismi kullanılabilecekmi son durum nedir bu konuda?

Beyler tartismaya gerek yok. Koskoca Galatasaray camiasi ve Turk Telekom ismi biraraya gelecek ve bu miktar 100milyonun ustunde olacak buna TT den yalanlama gelmediyse ve Galatasaray baskani bunu 100 milyonun ustunde diye acikladiysa olay bitmistir. Biz resmi aciklamalara bakariz burda inanan yada inanmayan sayisina degil..

Sayfa 35 / 41 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Mesaj Yetkileri