Alican türkiye-isviçre maçındaki olaylar yüzünden behramiyi istemiyorsan boşver gitsin behrami iyi futbolcu sen ona bak
Behrami GS'de tutunamaz zaten gelirse.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Behrami gibi bir sag kanadı da begenmiyorsak kimi alacagız ki ? Galatasaray da niye tutunamıyor?Zaten transferi çok zor, gelirse de begenilmeyecek bir topçu degil.
Onun yerine daha iyi isimler bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Barusso'dan haber var mı bence çok iyi bir oyuncu Linderoth'tan daha da iyi bence.
Ayrıca bir sorum olacak; seneye Galatasaray'ın kadrosunda Mehmet Topal mı oynayacak yoksa iyiileşen Linderoth mu?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Barusso takımına döndü mehmet topal konusuna gelicek olursak skibbe nin tercihi ama ben olsam mehmeti oynatırdım.
Ya söylesene Allah aşkına kimi alacaksın Behrami'den iyi?Behrami kolpa haber bana göre,gelmesi çok zor.Ki gelirse yılın transferi olur,rakiplerin sol kanadını çökertir...Barusso ne verdi ki bu takıma Linderoth'dan iyi olsun.Kira sözleşmesi bitti ve Roma'ya geri döndü kendisi...
Linderoth>Barusso
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Behrami mümkün değil almamız tartışmayallım :d...
Valon Behrami gelirse mükemmel olur.Nasıl istenmez anlamış değilim...
Beşiktaş'a gelsin o zaman anıl![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Keşke gelseBu kadar kaliteli bir oyuncuya hayır demeyiz
Alican sence Gs Behrami'den daha kaliteli kimi alabilir,merak ettim de?
Ayrıca bu adam Türkiye'ye gelmez,biz bu transferi boşuna tartışıyoruz...
Gs behramiden kaliteli kimi alabilir değil.Behrami den daha kaliteli oyuncularımız var.
Last edited by Alicanfmfan : 14.Haziran.2008 at 02:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kiessling artık resmen Aslan
Galatasaray´da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen´den talebesi olan Stefan Kiessling´in transferini noktaladı.
14.6.2008
Galatasaray’da transfer rüzgârı esmeye başladı. Teknik direktör Michael Skibbe ilk icraatına imzayı attı ve Leverkusen’den talebesi olan Stefan Kiessling’in transferini noktaladı. 24 yaşında ve 1.91 boyunda olan golcünün birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Forvetteki sıkıntıyı Kiessling ile çözen Sarı-Kırmızılı Yönetim, savunmaya takviye için de iki isim üzerinde yoğunlaştı. Öncelik Bayern Münihli Daniel Van Buyten’de... Tecrübeli savunmacı olmazsa, ibre halen Avusturya Milli Takımı ile Euro 2008’de mücadele eden Martin Stranz’a çevrilecek.
Raşit ALTUN(Fanatik)
Haberin raşit abi'ye ait olması beni düsündürüyor..Raşit abi çünkü kolay kolay yalan haber yapmıyor.. uA'da Ferdi,Yaser transferlerini ilk o söylemişdi..Ardından 1 hafta sonra basına çıkmaya başlamışdı..Vaybe bir anda heyecanlandım![]()
Gayet net konuşuyolar inşallah gelmişir![]()
İnşallah gelmiştir santrafor sıkıntımıza ilaç olacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mükemmel olur. İnşallah gelir...
gelicek inşallah
Gelirse süper olur ancak bayer leverkusen böyle yetenekli bir futbolcuyu ucuza bırakmaz diye düşünüyorum umarım ülker falan destek çıkar bonservisi konusunda
Su avrupadan alinmasini istemedigim tek isim belki Behramidir adami hic sevmiyorum ya boyle garip bir sekilde antipatik geliyor insallah yoktur oyle seyler![]()
Rasit abi haber yaptiysa %90 dogrudur Kiessling hayirli olsun
Valla daha Behrami konusunu tartışmayacagım. Zaten gelme-gitme durumu da yok, keske gelse bence harika olur.
Kießling konusunda, Raşit bi uA da falan baya bilgiler falan veriyor; ama ben resmi acıklama yapılmadan hiç bir transfere inanmıyorum artık.
ki Haber asılsızmış, Raşit Altun un adı bilgisi olmadan kullanılmış. uA da öyle dedi. Haber ona ait degilmiş yani.
NTVspor da Crespo %90 bitti diyor. Kießling cok zor. Crespo olacak büyük ihtimal. İnşAllah olur Crespo TR de coşar.