Sayfa 35 / 149 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Benimde pek umudum yok. Yanıltır bizi inşaallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu zamana kadar beğenmediğim kötü olacak dediğim kim varsa öyle oldu buda yanıltacak gibi durmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Szymek geldiğinde kapalı kutuydu ama oyunuyla yanıltmıştı. Hoş o zamanki konumu farklıydı Szymek'in ama mutlaka referans olunmuştur Glowacki için.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Glowacki felan gelsin istemiyorum, yani bizmi kesfetiyoruz bu adamlari hep nasil basariyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Szymek bir başka adam da yahu ilk geldiğinde lan bu adam Nedved'e benziyor oyunuda benzicek umarım demişim o zaman yarım sezonda Anelka'dan fazla gol atmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

umarım trabzon çok iyi transferler yapıp zirveye oynar.semih'i alırlarsa çok gol atar ben beğenmiyorum semih'i ama trabzon ofansta çok pozisyona giren bi takım semih rahat 20 ve üstü gol atar bu seneki gibi oynarsa trabzon.kontratı biten iyi oyunculara yönelebilir trabzon sonuçta bilmiyoruz transfer bütçelerini 3 büyüklerden hatta belki bursadan bile az olabilir.bursa çok yüksek bi kazanç elde etti sonuçta.vedersonu istiyolarsa uzak durmalılar bence trabzondan çıkmış genc yetenekler ondan iyi oynar.kulübeye düşünüyolarsa bi nebze.ceyhuna karsılık önder ve para teklif edildiyse olabilir bu transfer çok oynatmadı diye biliyorum son maçlarda ceyhun'u senol hoca, önderde fena stoper sayılmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gabrici verip Sezeri alacaklarmış Eskişehirden lig tv diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aurellio ve Semih ile ilgilenilmediği açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha gecen gunu istedigimizi acikladilar Semihi Aurelio yu istemiyoruz dediler hadi bakalim.

Bide istediklerimiz aciklansa varya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Teklif yaptılar, yanıt bekliyorlar!

Transferde bu sezon kadrosuna birer forvet ve stoper oyuncusu katmayı planlayan Trabzonspor, teklif sunduğu isimlerden yanıt bekliyor.
    Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bu sezon kadrolarına 2 nokta transferi düşündüklerini belirterek, ''Bu konuda görüşmelerimizi yaptık. Tekliflerimizi de sunduk. Artık gelecek cevapları bekliyoruz. Buna göre transferi şekillendireceğiz'' dedi.

Söz konusu transferlerin yanına alternatif ve gelecek vadeden oyuncular da alacaklarını ifade eden Yener, ''Henüz transfer döneminin başındayız. Resmi transfer dönemi başlamadı. Aceleci de davranmak istemiyoruz'' diye konuştu.

Stoper oyuncusu konusunda Polonya'nın Wisla ****ow kulübünden Arkadiusz Glowacki'yi kadrosuna katmayı düşünen, forvette de Panteliç başta olmak üzere birkaç yabancı oyuncuya teklif sunan bordo-mavililer, yerli oyuncu konusunda da Semih'in durumunun netleşmesini bekliyor.

Kaynak : superspor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben Şenol Hocadan bir Asya çıkartması bekliyordum ama şuana kadar böyle birşey gerçekleşmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende bekliyordum oradaki birkaç isimden birini takıma katsın.Bu hem takım için de iyi olur diyelim oradan ismi olan birisini alsak oradaki forma satışlarından bile para kazanırsın.Bunu göz önüne almıyor yönetim sanırım madem Dünya kulübyüz artık heryere açılmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer Eskişehirspor'da mutlu ve burada kalacak. Sezer'in başka bir takıma transfer olması şu anda söz konusu değil...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Sezer Eskişehirspor'da mutlu ve burada kalacak. Sezer'in başka bir takıma transfer olması şu anda söz konusu değil...
    abi eskişehir basın sözcüsü gibi konuşmussun

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Harbi Musti sakin ol dostum gitmez zaten o adam daha yeni geldi 1 sezon olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    abi eskişehir basın sözcüsü gibi konuşmussun
    Ben Rıza Hoca'dan ve Sezer'den gelen bilgileri söylüyorum yahu.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Harbi Musti sakin ol dostum gitmez zaten o adam daha yeni geldi 1 sezon olmadı
    Ben rahatım herkes rahat olsun.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gabricin takasta kullanilcani hic sanmam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Musti artistlik yapma burdaAlmak istersek alırız Rıza felan dinlemeyiz:d

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yeni yabancı kuralından sonra artık Papy ve Brüls'ün en azından kadro dışında bekleyecek 2 oyuncu olarak takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yeni yabancı kuralından sonra artık Papy ve Brüls'ün en azından kadro dışında bekleyecek 2 oyuncu olarak takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum.
    Papy hala takımda duruyor muydu yahu.Hiç ismini duymamıştım bayadır.Bir de Brüls ne zaman alındı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Papy hala takımda duruyor muydu yahu.Hiç ismini duymamıştım bayadır.Bir de Brüls ne zaman alındı?
    Brüls 2 sezon önce, Papy 1.5 sezon önce alındı. İkiside MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben onların geleceğini sanmıyorum zaten elde 12 adam var onlarla beraber.Elde olanları çıkarsak sora bu isimleri çağırabiliriz.

Tjikuzu,İssac,Sylva da takımdan ayrılsa iyi olacak.Song gidince 11 oldu 3 daha gider 8 olur mevcut isimler,n yanına 2 tane alnır Brüls ve Papy de kadroda olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

"G.Saray, Ceyhun ve Selçuk'u alamaz"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'ın Ceyhun ve Selçuk'a karşılık Servet'i önereceği iddialarına yanıt verdi.

Goal.com Türkiye

Galatasaray'ın Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan karşılığında bordo-mavililere Servet Çetin'i önereceği yönündeki söylentiler, Trabzonspor camiasında tepkilere yol açtı.

Milliyet gazetesine konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu konuyu bazı yerlerden teyit ettirdiğini belirtirken, "Galatasaray'ın bu iş için serveti olması lazım. Ama futbolcu Servet değil" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın yabancı transferi konusundaki başarısızlığını Ali Turan ve Gökhan Zan örneğinde olduğu gibi kapatmaya çalıştığını iddia eden Salihoğlu, "Mukavelesi devam eden oyuncunun verilip verilmeyeceğine biz karar veririz. Başka transferlerinde Galatasaray etik olmayan davranışlar sergiledi. Ama bunu bize yapamazlar. Biz diğer kulüplere benzemeyiz, sonra bu işi özür dileyerek çözemezler" diyerek tepkisini dile getirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.fcporto.ws/Forum/viewtopic.php?id=10495

Bunlar neden Colman'ı tartışıyor aman aman sakın gitmesinde.Haberlerde var zaten.Yönetim şampiyonluk başarı istiyorsa eldeki sağlam adamları tutmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yanlız Colman Porto'ya gidebilir. Porto o mevkiiye adam arıyo ne zamandır zaten...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo..._porto_yolcusu

Şurada bir haber ama haber kaynağı beni biraz rahtaltıyor.Dhaa öncede Colman mutluyum burada diyordu umarım yollanmaz 6 m€ güzel rakam ama onun yerine kimi alacaksın o önemli işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçen senede adı geçmişti Colman'ın Porto için. Giderse Trabzon ortasahasında karadelik oluşur. Colman takımı ileriye götüren tek oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colmanin oyle kolay kolay satilcak bi futbolcu oldugunu sanmiyorum, egerki satilacaksa bonservis bedeli en az bi 10 milyonu gorur

De kendisi Trabzonda mutlu, Turkiyede mutlu hatta yeni dogacak cocugunun ismini bile Turkce koymayi dusunuyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Bora'yı transfer etmiş.

Kaynak: ntvspor.net
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Koray Çölgeçen - Serkan Balcı takası ciddi ciddi konuşulmaya başlandı..

Mesaj Yetkileri