Sayfa 35 / 896 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..

Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız
    Olacak basit abi Yıldırım Demirören ile Aziz Yıldırım masaya oturur anlaşırlar Ya da Mehmet Topuz bir profesyonel gibi davranır adam gibi futbolunu oynar . Oynamazsa 3 sene antremana çıkar sadece kendisi bilir . Fenerbahçenin hukukçuları fenadır haa Appiah Aurelio Ortega vs

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bonservisi bizde onu napıcaz.
    Bizde Aydın'ı vermiştik devre arasında.Sonuç? Ayrıca Fifa'nın bu konuda oyunculardan yana tavır koyduğunu biliyoruz.Fifa'ya göre futbolcular "mal" değildirler.Yeterki M.Topuz duruşunu devam ettirsin.Zaten devam ettirmezsede istemem Beşiktaş'a transfer olmasını..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

nasıl bonservisi fb de
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transfer iki tarafın anLaşması iLe oLur.. Eğer oyuncu gitmeyeceğim diyor, takım gideceksin diyorsa oLmaz o iş. Ama takım gitmeyeceksin, oyuncu gidecem diyorsa o iş oLur..

Adamı zorLamı oynatacaksınız yahu Kadıköyde. Adam geLmem, oynamam dedi, ne oLacak ? Ne yapacaksınız, SiLah mı doğruLtacaksınız
    Hayserttin abi biz o lafları çok duyduk.Mehmet Topzunun ben küçkkenberi kayserisporu tutardım abimle hep maçlarına giderdik dediğini biliyorum.Mhemet Topzu biraz saf adamdır dün menejerlerin gazına falan gelip denmiş bir laftır

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Çalım diye ben buna derim

Mehmet'i Fenerbahçeye çok istiyordum Beşiktaş'ı seçmesi beni üzmüştü şimdi bonservisini aldık işler iyice karıştı gerçekten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet biLiyorum, Ortega gibi bitirirsiniz adamın kariyerini ne oLacak demi ? Farketmez. Bize birşey oLmaz bu saatten sonra.. Ama siz BeşiktaşLıyım, Beşiktaştan başka takımda oynamam diyen adamı aLıp takıma koyarak, ondan performans bekLeyecekseniz buyrun hayırLı uğurLu oLsun..

Tamamen hırs yapmak bunun adı başka birşey değiL..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bonservisini koyun sağ açığa oynasın...

Futbolcu istediği kulüpte oynar.Aydın Karabulut Bursa'ya gitmek istemedi gönderemediler.Futbolcu sözleşmeyi imzalamadığı sürece oynatamazsınız,mukavele yapamazsınız.Önemli olan oyuncunun vereceği karar.Oyuncu bizimle sözleşme imzalamıştır.Fifa bu gibi konularda oyuncuyu haklı bulur.Fifa'ya giderse olay Kayseri'den aldığı yıllığın bilmem kaç katını vererek alırız bonservisini...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oyuncu gidicem derse olur mu O zaman neden sözleşme yapılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizde Aydın'ı vermiştik devre arasında.Sonuç? Ayrıca Fifa'nın bu konuda oyunculardan yana tavır koyduğunu biliyoruz.Fifa'ya göre futbolcular "mal" değildirler.Yeterki M.Topuz duruşunu devam ettirsin.Zaten devam ettirmezsede istemem Beşiktaş'a transfer olmasını..
    Beşiktaş ile Kayserinin hiçbir resmi teması olmamış Daha doğrusu düğn Fenerbahçe bu işi bitirmiş. Hangi hukuk Hangi Fifa Beşiktaş'ı haklı görecek ?

Enterokinaz Misafir

Ha Topuz tüm bunlara değer mi ? Hayır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    nasıl bonservisi fb de
    Kayseri'ye bonservis ücretini ödeyince bizde oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hurma'nın söylediğine göre de,Demirören,Topuz'u arayıp canlı yayınlara çıkıp Beşiktaş'da oynamak istiyorum de F.Bahçe'de senden vazgeçsin demiş. :\

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

şu yaşıma kadar ne adamlar gördüm, ben şu takımlıyım Türkiye'de şu takımdan başka takımda oynamam deyip, sonradan rakip takıma gittiğinde ben aslında bu takımı tutuyordum burada olmaktan çok mutluyum diyen.

Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olsun Mehmet Topuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayda anLamıyor kimse ya. Yahu adamı sattı kuLübü ? Kime sordu ? FutboLcu eşek mi ? Git dediğinde gidecek, kaL dediğinde kaLacak. Herkesin bir hakkı, adaLeti feLan var. Bu kadar basit mi yahu bu işLer..

Eğer Mehmet Topuz ısrar etsin ben gitmeyeceğim desin aLamaz Fenerbahçe bu kadar kesin söyLüyorum.. Ha tavır değiştirirse o zaman oLur.
    Doğru diyorsun Fenerbahçe alamaz da en azından bu sene Beşiktaş da alamaz Bu da ayrı bir nokta ...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Aydın konusunda Bursaspor'un ciddi temasları olduğunu sanmıyorum.Olay 1 haftada kapandı gitti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kesin olmayan bir transferi açıklayacağını sanmıyorum..Bizim düşündüğümüzü elbette Fenerbahçede düşünmüştür ve oyuncuyuda ikna etmiştir..

Olay trajikomik ama biz ne ölürümde x takımın formasını giymem..Doğuştan y takımlıyım diyenleri gördük ki M.topuz hiç bişe daha..

Kazım transferinde olduğu gibi Fenerbahçe almıştır..Bayağı pahalı oldu ama bakalım karşılığı ne olacak..

Hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Buyur burdan yak

Adamın Bonservisi Bizde Diyorsunuz da Oyuncu Sözleşmeyi İmzalamadıktan Sonra Nasıl Alıyorsunuz ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çünkü Bursa başkanı Aydın konusunda Aziz yıLdırım gibi inat oLayı yapmadı, Aydın oynamam dedi, hakkımı ararım dedi ve bitirdi işi..

Topuz da bunu derse oLay uzada sonunda bitirir işi. Bütün iş Topuz da biter.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yusuf Fenerliydi,Beşiktaşlı oldu.Tümer Beşiktaşlıydı,F.Bahçe'li oldu.M.Topuz kararının arkasında durup ben Beşiktaş'da oynamak istiyorum demeye devam ederse iş FIFA'ya kalabilir.O zaman da ancak seneye Beşiktaş'da oynayabilir.O da Fıfa futbolcuyu haklı bulursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu Demirören'i sevmeye başladım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post
    Adamın Bonservisi Bizde Diyorsunuz da Oyuncu Sözleşmeyi İmzalamadıktan Sonra Nasıl Alıyorsunuz ?
    Sence bunu F.Bahçe yönetimi düşünmedi mi? Demek ki Topuz ile de anlaşıldı.Resmi siteden duyuruldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aynen öle ama kayserispor da satmıyorum derse mehmet topuz isterse barcelonaya imza atsın kalır takımda ... Transfer sadece oyuncuyla da olmazz bunu da anlasan ? yıllardır bu iş böyle yürür gider kulüple sonra oyuncuyla anlaşırsın Fm de mi oynamıyoruz?
    Sen FM de kuLübüne 50 MiLyon Avro verdiğin adamı aLıyorsun adam sana sözLeşme imzaLamaya geLdiğinde diyor ki sen kimsin, ben sende oynamam, sözLeşme biLe istemiyor, attıramıyorsun biLe imza.. Senin oyun dediğin şeyde biLe oyuncunun ne kadar önemLi oLduğunu vurguLamış.

Bonservisi verdik, aLın, satıyoruz demekLe oLmuyor. Adam geLip imzaLamaz, oynamam derse, kimse birşey aLamaz. AnLadın ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra Mehmet Topuz'un hiçbir yararı olmaz Fenerbahçe'ye . Fenerbahçelilerde onu kabul etmez zaten . Ama Beşiktaş'ın bu yaptığı yanına kalmamalı . Her büyük klüp futbolcuyu konuşturur Ben GS'YE veya FB'ye gidicem Klüp eli mahkum satacak ? Var mı böyle bir şey ? Geçen sene Ronaldo Madrid'e gidicem diye kıvranırken ManUtd'nin gösterdiği tavır ortada Bu yüzden Beşiktaş Mehmet'i alır ama baya bir maddi durum ödemek zorunda kalacak bence . Bekleyip görücez . . .

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=15984
    Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mehmet Topuz kimdir?

Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuş, Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzalamış ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giymiştir. Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başlamıştır. Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştır. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giymeye başlamıştır. Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etmiştir. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirilmiştir. Sağ ayağını son derece iyi kullanan bir orta saha oyuncusu olan Mehmet Topuz, mesafe tanımadan çektiği sert ve isabetli şutlarla da bilinmektedir.

HAYIRLI OLSUN

Enterokinaz Misafir

Sence bunu F.Bahçe yönetimi düşünmedi mi? Demek ki Topuz ile de anlaşıldı.Resmi siteden duyuruldu.
    O zaman Topuz neden kulüplerin aksi yönünde davransın ki ?

Hurma'nın söylediğine göre de,Demirören,Topuz'u arayıp canlı yayınlara çıkıp Beşiktaş'da oynamak istiyorum de F.Bahçe'de senden vazgeçsin demiş. :\
    Ee heralde böle oldu diyecekler...Bunlar profesyonel futbolcular fbye hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen FM de kuLübüne 50 MiLyon Avro verdiğin adamı aLıyorsun adam sana sözLeşme imzaLamaya geLdiğinde diyor ki sen kimsin, ben sende oynamam, sözLeşme biLe istemiyor, attıramıyorsun biLe imza.. Senin oyun dediğin şeyde biLe oyuncunun ne kadar önemLi oLduğunu vurguLamış.

Bonservisi verdik, aLın, satıyoruz demekLe oLmuyor. Adam geLip imzaLamaz, oynamam derse, kimse birşey aLamaz. AnLadın ?
    Ben zaten aksini iddia etmiyorum arkadaşım , ama ikisiyle de anlaşmak gerekiyor yani ve Fm den örnek vermemin kastı da şuydu : Sen gidip sözleşmesi olan bir oyuncuyla kulübüyle anlaşmadan konuşamazsın etik olan budur önce kulüple anlaşılır ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki de Beşiktaş nasıl oynatacak Mehmet'i . Kayseriden mi alacak ? Fenerbahçeden mi ? Bu durumda Kayseri'den almalı . Kayserinin gösterdiği tavır ortada (Gökhan Ünal -GS ) Hurma da canlı yayında bunu açıkça söyledi zaten ezilmeyiz diye . Yani demem odur ki Ya Beşiktaş Mehmet'i seneye bonservissiz alır ya da bu sene Epey bir maddiyatla bitirir bu işi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kim kimi konuşturuyor ne sallıyorsunuz?

M.Topuz şu an Antalya'da Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikte.Sözleşme imzalanmış durumda 3+1 yıllık olmak üzere...

F.Bahçe'de Kayserispor ile anlaştı...

Göreceğiz bakalım M.Topuz kime kalacak?

Mesaj Yetkileri