Sayfa 35 / 80 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

HINCAL ULUÇ - FOTOMAÇ

Okan Uymaz

G.Saray'da bu sezon A takıma girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. Polat ihanet kapısını açıyor Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını hayretler içerisinde izliyorum. G.Saray etiğini en iyi bilen adam, G.Saray Başkanı olarak tavrını koymalı Ruhsuz yıldızlar ve kötü bir coach'a kurban oldu Brezilya. Fransa turnuvanın başından bu yana sergilediği çıkışı sürdürebilirse şampiyonluğa ulaşır.

Taraftarlar özür dilemesi halinde Okan Buruk'u affedecekler-ini açıkladı. Bu, Okan'ın dönüşü için yeterli olur mu?

Taraftar görüş falan değiştirmedi. Bu Adnan Polat'ın bir tezgahı. Bu o kadar açık ki... Adnan Polat dostlarından, arkadaşlarından böyle bir gösteri istemiş. Galatasaray'da bu sene A takımına girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. 'Siz Galatasaray'a ihanet edin, satın gidin, 3 kuruş için; kendi kazanacağınız para uğruna, Galatasaray'ın kazanacağına göz dikin; hiç endişe etmeyin, 80 takımdan arta kaldıktan sonra yine dönüp gelseniz biz sizi alırız.

Adnan Polat bu mesajı Galatasaray'ın önüne koyarsa, en büyük Galatasaray haini kendisi olur. Galatasaray'a ihanet eden adam Okan değil, Adnan Polat olur o zaman. Açık ve net söylüyorum. Bundan sonra her genç, aynı yolun yolcusu olmakta tereddüt etmez. Bu kapıyı açıyor Adnan Polat, ihanet kapısını açıyor. Özhan Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını da hayretler içerisinde izliyorum. Galatasaray etiğini en iyi bilen adam olarak, Galatasaray Başkanı olarak bu konuda hâlâ tavrını ortaya koymadı. Hakikaten yazıklar olsun Özhan Canaydın'a...

Bu konuda Faruk Süren'in, "Adnan Polat, Galatasaray'ın başkanı değil" şeklinde bir çıkışı oldu. Polat yetki sınırlarını aşıyor mu?

Adnan Polat'ın transferleri yönetmesine falan benim itirazım yok. Futbol şube sorumlusuysa bir ikinci başkan, o bütün bu işleri yürütür. Yıllar yılı Alp Yalman bunu yaptı. Galatasaray'ın büyük hamlelerini başlattığı zaman, Galatasaray'ın futbol şube sorumsuydu. Başkan Ali Uras'tı, sonra Ali Tanrıyar'dı. Alp Yalman değildi. Ama bu ayrı bir şey. Elmalarla armutları karıştırmamak lazım. Başkanın yıpranmaması açısından kamuoyunun fazla önünde olmaması doğru. Ancak Galatasaray etiğini, Galatasaraylılığı ilgilendiren konularda Özhan Canaydın çıkıp fikrini söylemek zorunda. Çünkü Okan konusu kritik bir konu. Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in keyfine bırakılacak bir konu değil. Belli ki iki Adnan da Galatasaray etiğini bilmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bu vakitte bence d özhan canaydın galatasaray başkaı gibi davranmıyor

Bugünde ciddi resmi bir transfer haberimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ama haberlere bakarsan 38 yabancı futbolcu aldık

Dr. Gürkan Kubilay'ın Fotomaç'taki yazısı...

Tolga G.Saray'a hayırlı olsun

Doktorların en önemli özelliği; her şeyi herkesten önce bilecek bir öngörüşlülük ile çok güçlü bir haber ağına sahip olmalarıdır. Hele ki bu doktor spor dünyasının da içinde ise ve herkesin güvendiği bir adamsa; dostları ve kuşları ona sürekli haber getirirler. 20 gündür Tolga- G.Saray ilişkisinin olduğunu gayet iyi biliyordum. Nereden mi biliyordum? Lucescu'nun Galatasaraylı dostları olduğu gibi, başka dostları da var. Ya da çok lüks bir otomobil alırken de böyle bir haberi duyabilirsiniz. Sonuç olarak ben de "Yeter artık, bitirin uzatmayın şu transferi" diyorum. Çünkü üç yıl önce düşme hattında iken Türkiye'nin en az gol yiyen takımı olan Malatya'nın defansındaki en önemli adam Tolga idi.

Savunma adamı için en önemli özellik olan "öncelik alma", yani; rakip forvete yapışma görevini en iyi yapan adam da Tolga idi. Duran toplarda rakip savunmayı oyalama işi ve en çok gol atan savunma oyuncusu vasfı da ona aitti. Bana göre Tolga'nın oynayacağı en uygun takım F.Bahçe idi. Ama F.Bahçe bu konuyla fazla ilgilenmedi. Tolga şimdi G.Saray yolunda. Bence başarabilirse bu senenin en iyi transferlerinden biri olacak. Song ve Tomas'la ne olacağı belli olmayan bir "SAVUNMA YOLCULUĞUNA" çıkan G.Saray, Tolga'yı alarak hem kendine hem de Milli Takım'a çok iyi bir iş yapmış olacaktır. Tolga için de G.Saray vitrininden aydınlık ufuklara yelken açmak daha kolay olacaktır. Gelelim G.Saray'ın ön libero sorununa. Önce Poulsen'i önerdim onlara, "Bırakın şu Gravesen'in peşini" dedikten sonra. Ama üç gün sonra kaptılar Poulsen'i. "Onu kaybettiniz, gidin Fildişi'nden Zokora'yı alın" dedim. Onu da Tottenham kaptı. G.Saray bu gidişle ön liberosuz mu kalacak? Tabii ki hayır. Sarı-kırmızılılara son önerim; Trinidad'dan Dwight Yorke. Hani Manchester United'ın ele avuca sığmaz santrforu idi ya. Dünya Kupası'nda ön liberoda oynadı. Hücumcu refleksini ve düşünce tarzını en iyi bilen adamlardan olduğu için turnuvanın maç başına en çok top çalan adamlarının başında geldi. Şu anda sanırım ülkesinde, yaşı 34 civarı. Anlayacağınız; çok uygun fiyata alınabilecek durumda. Tecrübesi sayesinde Hakan Şükür'le birlikte takımı her açıdan müthiş yönlendirebilecek bir oyuncu. İngiltere'de uzun süre oynamış olmanın ona verdiği deneyimi de üzerine koyarsanız, Galatasaray'ın bu transferden kesinlikle avantajlı çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Yorke işi biraz saçma olmuş, ne yapalım biz o kadar yaşlı adamı....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yorke çok saçma olur ama önliberosuz kalıcaz diye bişey yok mutlaka bir alternatif bulunur...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

yorke ne yaw çok yaşlı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

GRAVESEN MÜJDESİ!..

Cimbom, İngiliz kulüplerinin de peşinde olduğu Danimarkalı’yı transfer etmek için 2.5 milyon Euro’luk teklifini 2.7’ye çıkardı. Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin, Hollanda’ya gidip, bu oyuncuyla masaya oturacak.

GALATASARAY’a İspanya’dan mutlu haber geldi... Sarı kırmızılıların yaklaşık 2 aydır peşinde koştuğu Thomas Gravesen’i Real Madrid Kulübü bedelsiz olarak serbest bıraktı.

Başkanlık seçimlerinden zaferle ayrılan Ramon Calderon, takımının başına getirdiği Fabio Capello’nun raporu doğrultusunda Danimarkalı’nın Madrid ekibiyle ilişkisini kesti. Bu gelişmeden sonra ön libero arayan Erik Gerets ve yönetim hem 3 milyon Euro bonservis ücreti ödemekten kurtuldu, hem de transfer için hız verdi.

İngiltere sevdası

Sarı kırmızılı takım önündeki tek engel bu oyuncunun İngiltere’ye sıcak bakması. Tomas Gravesen, Tottenham, Fulham yada Everton’da forma giymek istiyor. Ancak bu takımlar yıllık 1-1.5 milyon Euro öneriyor. Sarı kırmızılı yönetim bu durumdan faydalanıp transferi gerçekleştirmek için daha önce önerdiği 2.5 milyon Euro’yu 2.7’ye çıkarmayı planlıyor.

Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin ile yöneticilerin önümüzdeki hafta Hollanda’dan tatil yapan Gravesen ile bir araya gelerek transferi sorununu çözümleyeceği iddia edildi.

Hürriyet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gravesen müthis oyuncu ben capellodan bu kadar salakca bi hareket beklemezdim en azından 3'e 5'e satılırdı...

yabancı haber kaynaklarından okuduğum bazı haberlere göre gravesene celtic ve manchester city talip olmuş... yorke almayız tolga bize gelmez

şimdide tolgaya shaktar 3 milyon euro mu ne istiyomuş..

Tolga gelirse Tomasmı gidicek Song mu? Ne Tolgayı nede bunlardan birini yedek oturtamayız.

Galatasarayın sürekli olarak anlayamadığım şekildse defansa alternatif bulmaya çalışıyor.defansın göbeğin zaten bir çok alnternatif var.. tomas,song,emre,yalçın,uğur vs..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Tolga gelirse Tomasmı gidicek Song mu? Ne Tolgayı nede bunlardan birini yedek oturtamayız.
    dediğinin hiçbiri olmaz yani kimse gitmez ancak Gerets Song'u sağa çeker Cihan'ı yedek tutar veya ön libero ya çeker eğer bu transfer gerçekleşirse

hayırlısı oLsun bakalım ne olcek 3 gun ıcınde.

Ülker Yıldıray'ı G.Saray'a getiriyor

Galatasaray'ın, dış transferde adı geçen isimlerden Gravesen ve Ze Roberto'dan çok Yıldıray Baştürk'le ilgilendiği ve Hertha Berlin'de forma giyen milli futbolcu için temasa geçtiği öğrenildi.

Önceki gün Galatasaray'ın Teknik Direktörü Gerets'in basın toplantısında “Bir yabancı ve bir Türk futbolcuyla ilgileniyoruz.” sözlerinden sonra bu Türk oyuncunun milli yıldız Yıldıray Baştürk olduğu ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılıların, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Yıldıray Baştürk'ün transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Hagi'den sonra uzun zamandır orta sahaya bir 10 numara arayan G.Saray, Teknik Direktör Eric Gerets'in ısrarlı isteği üzerine Yıldıray Baştürk ismi üzerinde odaklandı. Yıldıray'ın menajeri İranlı Reza Fazeli ile de görüşen Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in Hertha Berlin kulübü yöneticileri ve Berlin ekibinin teknik patronu olan G.Saray'ın eski futbolcusu Falco Götz'ü ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Milli futbolcunun da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. 3 milyon Euro olan Yıldıray Baştürk'ün bonservisi Ülker'den gelecek 5 milyon Euro ile karşılanacak. Bu arada dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen defans oyuncusu Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcuyla anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, S.Donetsk’i iknaya çalışıyor.
    06.07.2006

Kaynak : Zaman

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Ya daha geçen gün açıklamadımı hertha yönetimi nasıl becerecekler de alcaklaar Falco göndermem diye basbas bağırıyor biz alcaz diye yırtınıyoz dur bakalım ne olcak

Yıldıray ın gelmesi gerçekten güzel olur

Yıldray iki forvetin arkasına, Tolga ise 4'lü defansın önüne. Gerçekten güzel işler olacak gibi.. Ama tabi yine umutlanmayalımda..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bıktım artık her gün yeni bi adamın isminin ortaya atılmasından
    adam akıllı 2 -3 adamdan bahsedip onları alsınlar
    alamayacakları futbolculara el ata ata bizi de boşuna ümitlendiriyorlar

ülker araya girmişse alır.

hertha yıldırayı bırakmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Maniche'le sıcak temas

Portekiz Milli Takımı'nın yarı final maçında Fransa'ya mağlup olarak Dünya Kupası'nda final oynama şansını kaçırması Galatasaray'ın, Maniche umudunu artırdı. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Eric Gerets'in gözdesi olan Portekizli yıldızla dün bir temas kurarak, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yönetimin, bu görüşmede, Rusya'nın Dinamo Moskova takımında forma giyen Maniche'e daha önce yapılan teklifi tekrarlayarak, "seni mutlaka kadromuzda görmek istiyoruz" mesajını verdiği de öğrenildi.Cim-Bom'da teknik patron Gerets de, Maniche'in transferi için çaba harcıyor. Belçikalı hocanın, 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunu Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Devler Ligi kozu
    Gerets, sarı - kırmızılı yöneticilerle de görüşerek, Maniche veya Real Madrid'li Tomas Gravesen'in mutlaka transfer edilmesini istedi. Tecrübeli teknik adamın, "Birini kadromuza katarsak orta sahadaki sorunu çözmüş oluruz. Bu oyuncular deneyimleri ile hem takıma büyük güç katarlar hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabiliriz" dediği vurgulandı.

Yönetimin ise Maniche ve Gravesen'le yapılan görüşmelerde Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarını koz olarak kullandığı, bu nedenle iki yıldızın transfere çok sıcak baktığı kaydedildi.

Kaynak:Milliyet
    [SIGPIC][/SIGPIC]

yıldıray ve tolga Galatasaraya yakın...
    kaynak: fanatik

Nesil
    2006

Default "Okan'a yönetim kurulu karar verecek"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, eski futbolcularından Okan Buruk'un yeniden takıma dönmesiyle ilgili kararı yönetim kurulunun verceğini söyledi. Canaydın, yeniden takıma dönmesi gündemde olan ancak bazı eski ve yeni yöneticiler ile taraftarların takıma dönmesine sıcak bakmadığı Okan Buruk'la ilgili olarak, "Yönetim kurulumuz oturur, gerektiği zaman demokratik ortam içinde kararını verir" dedi.
    Her yöneticinin ayrı ayrı fikir beyan etmesiyle ilgili olarak ise Canaydın, "Galatasaray batıya açılan pencere, demokratik ortamın en çok oluştuğu müessesedir. Yönetim kurulu, Okan konusunda da ilgili karar verir" ifadelerini kullandı.
    "BİZ GALATASARAY ORTAMINDA MUHALEFETİN SESİNE KULAK VERİRİZ"
    Geçen yönetimde birlikte çalıştığı Ergun Gürsoy'un, "Galatasaray iyi yönetilmiyor, her kafadan bir ses çıkıyor, yetkiler tam olarak kullandırılmıyor. Başkan değişeceğini söylemişti, ama değişen hiçbir şey yok. Hepsi önceki dönemlerde olduğu gibi, seçimi kazanma vaatleriymiş" sözleriyle ilgili olarak ise Özhan Canaydın, "Muhalefet her zaman motivasyondur, olmasında fayda vardır. Biz Galatasaray ortamında muhalefetin sesine kulak veririz" diye konuştu.
    Galatasaray Başkanı, özellikle kameralar karşısında fazla gülümsemediği şeklindeki eleştiriler içinse, "Ben her zaman çok gülerim, ama işgal ettiğim makamın saygınlığını da eksik etmem" şeklinde konuştu.
    Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevinden ayrılma kararı alması ve ardından seçime yeniden girerek başkan seçilmesini de değerlendiren Özhan Canaydın, "Hayırlı olsun diyoruz. Aziz Yıldırım'a da geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun diyorum. Yine inşallah Türk sporu için müşterek hizmetlerde bulunuruz" dedi.
    "FENERBAHÇE, KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN İHRAÇ EDİLMİŞ DEĞİL"
    Başkanı olduğu Kulüpler Birliği ile Fenerbahçe arasında yaşanan tartışmalara da değinen Canaydın, "Fenerbahçe, Kulüpler Birliği'nden ihraç edilmiş değil. Kasım ayında Genel Kurul'da bunun kararı verilecek. Kulüpler Birliği'nin kapısı her zaman açık. Bugün 17 kulüp müşterek çalışıyor. Fenerbahçe'yi de her zaman katıldığı zaman saygıyla aramızda görmekten, sevgiyle çalışmaktan mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.
    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında yaşanan tartışmalarla ilgili soruya ise Özhan Canaydın, "Bu konuda konuşmaya yetkili değilim. İki kulübün başkanı arasında geçen bir diyalogdur. Kamuoyu bunun cevabını ve yorumunu yapar" cevabını verdi.

ya okan mokan istemiyoz allah allah

okan gelmesin gitsin kendini yamayacagı siyah beyaz bi forma bulsun kendine okanı istemiyorum ha fatih akyel ha okan bi fark yok bence galatasarayı satanı bizde satarız

Tolga Seyhan Galatasaray yolundaİdari Menajer Adnan Sezgin, Tolga'yla anlaştıklarını, Shaktar Donetsk'le görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi.

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Shaktar Donetsk'te forma giyen Tolga Seyhan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray adına bu transferi yöneten İdari Menajer Adnan Sezgin, milli futbolcuyla ilgilendiklerini doğrulayarak görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Adnan sezgin,"Tolga'da bir problemimiz yok. O da bizde oynamak istiyor ancak Shaktar’la olan görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın bir zaman içinde bu transfer olumlu yada olumsuz sonuçlanacaktır" dedi.

Tolga’nın sözleşmesinde milli futbolcunun Ukrayna kulübünden başka bir takıma gitmesi halinde Trabzonspor'un da bu transferden %40 pay alacağı yönünde bir madde bulunuyor. Sarı-kırmızılı yönetim bordo-mavilileri bu orandan daha düşük bir hisseye ikna ederek transferi biran önce bitirmek istiyor.

Ancak konuyla ilgili NTV'ye konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, 3 milyon 750 bin dolara sattıkları futbolcunun değerinde büyük bir düşüş olmaması gerektiğini söyledi. Sayitoğlu,"Galatasaray’la ilişkilerimiz iyidir. Shaktar’la anlaştıkları takdirde bizimle de konuşurlar. Sonuçta Tolga'nın fiyatı bellidir eğer bu fiyatın çok aşağısında bir anlaşma olursa FIFA'dan inceleme talep edebiliriz" dedi.

Sarı-kırmızıların renklerine bağlamak istediği Tolga Seyhan ise, NTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'da oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirtti. Milli futbolcu," Teklif beni çok onurlandırdı. Galatasaray'da oynamaktan zevk duyarım. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiğini biliyorum eğer anlaşma olursa Galatasaray'a seve seve gelirim " diye konuştu

kaynak: ntvmsnbc.com

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Tolga Seyhan iyi bir oyuncu aslında ama alınırsa takımdan kim kesilcek merak ediyorum, Song'u falan sağa kaydırmaz heralde...

Sayfa 35 / 80 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Mesaj Yetkileri