Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Belçikalı golcü Vleminckx'i kadro dışı bırakarak Avusturya kampı kadrosuna almadı.
Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Belçikalı golcü Vleminckx'i kadro dışı bırakarak Avusturya kampı kadrosuna almadı.
Kulüpler Birliği başkanlığına Göksel Gümüşdağ seçildi.
Tff baskaninin Demiroren oldugu yerde kulupler birligi baskanliginada baska biri gelemezdi
Göksel Gümüşdağ. Tek kelimeyle rezalet. Türkiye'deki futbol iyice rezil duruma geldi.
Bir sonraki başkan Mecnun Otyakmaz olabilir.
https://twitter.com/gokhankocl/statu...17200839606272 ne kadar da güzel söylemiş.
Yahu Super Kupa maçına bilet alamadım delirmiş durumdayım resmen.Bu TFF'nin yaptıgı her iş mi yamuk olur , her alanda mı sacmalar.Super Kupa maçını Manisa'ya koyuyorsun -güvenlik koltuklarını filan cıkarınca- 15bin bilet demek bu.Üstüne bu biletlerin yarısını Manisa , Soma ve İzmir'de ki giselerden satıyorsun.Yani 7500 tane bileti internete koyuyorsun.Bölünce ikiye 3750 bilet düsüyor her iki tarafa.En az 50-60 bin talep var ve sen 3750 bilet koyuyorsun.Hakikaten alkıslamak lazım her alanda bu kadar sacmalamak kolay iş degil.İlla yardım maçı yapacaksan koy işte Olimpiyat stadına ordaki aileleri de uçakla bedavaya götür maça bu kadar zor mu ?
Maçın Manisa'da oynanması saçma, bari İzmir Atatürk'te olsa 50 bin kapasitesi var. Hem daha çok gelir elde ederdin hem herkes izlerdi. Manisa olayı bana göre tam bir işgüzarlık.
Sport Toto Süper Lig'de 1. haftanın programı açıklandı.
21:45 ne ya ŞL Maçı sanki![]()
Bizim futbolda ne zaman mantıklı bir şey oldu ki21.45 in ayrı havası var ama ligde o hava olmuyo
Zaten Bursa maçı kuzenimin düğünü olduğu güne gelmiş delirmel uzereyim karşı olduğum passoligi 1 maç için çıkardım ona da gidemiyorum . Sezonu niye açmazsınız 15 inde 16 sında ah ula hep beni bulur :/
İlk haftalarda maçlar 21.00 21.45 gibi oynanıyor
Bak bu güzel haber ;
TFF, 1 Eylül'de ilk yarının tüm programını gün gün, saat saat açıklayacak.
1 Eylül'de hangi takımın gruplara kaldığı veya elendiği belli olacak, o yüzden 1 Eylül tarihi seçildi
'İlk haftadan ağlıyorsunuz hemen' demeyin; ama 27'sinde Londra'da Arsenal maçına çıkacağız, 30'undaki maç 31'inde oynanamaz mıydı acaba?
İlk haftadan ağlıyorsunuz hemen![]()
![]()
TFF, Passolig'de 11 Ağustos 2014 itibarıyla kartlandırma sayısını 140.995 olarak açıkladı
STSL'de en çok Passolig'i 39 bin 348 ile Galatasaray taraftarı birinci, ikinci sırayı ise 38 bin 392 adetle Beşiktaş taraftarı aldı.
Passolig'e ben de başvurmuştum; ancak Mersin maçındaki 100 tl.lik bilet fiyatlarını görünce şu an için o kartı almayı düşünmüyorum. 1 ay daha beklesin, acelesi yok.
Balıkesirspor kombine fiyatlarını Galatasaray ayarında yapmasına rağmen passolig için 8 bin kişinin başvurmuş olması bir olaydır. Ancak şu fiyatları yarıya çekseler her maç minimum 16-17 bin kişiye oynar Balıkesirspor
Football is simple,but Football Manager is not
Köpük uygulamasıyla birlikte baraj ihlalinden bu sezon minimum 50 sarı kart çıkar.
Umuyorum geçen sezon 7 ve 11 metreye baraj kurduran hakemler mesafe ölçmeyi öğrenmiştir.
Konyaspor,17 Ağustos'da Başakşehirspor ile karşılaşacak.
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'da saat 19:30 ücretsiz izlenecek
Ücretsiz olması harika. İstanbul'da olursam kaçırmam.
Pazartesi maçı saçmalığı bitsin artık. Avrupa Kupalarındaki takımların ihtiyacı varsa (Avrupa Ligi aslında) kabul edilebilir. Şampiyonlar Ligi için zaten anlamı yok. Tabi biz söylüyoruz ama Lig Tv ne diyecek önemli olan o.
Gördüğüm kadarıyla anadolu takımlarının hazırlık maçları genelde ücretsiz güzel bir uygulama![]()
TFF Yönetim Kurulu, PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'un, kulübün adının ''Osmanlıspor'' olması yönündeki talebini kabul etti.