Sayfa 350 / 436 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon
10,471 ile 10,500 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Stocha bak ulan ne adam ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz boxer shop gibi ya

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben shop dedim zaten degilmiymiş ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne montajı Calvin Klein boxer giyip öyle poz veren kaç insan tanıyorsunuz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu sene beklediğim ilk 11 ;

Volkan - Gökhan - Egemen - Alves - Kadlec - Topal ( raul ) - Alper - Emre - Stoch - Kayt - Sow

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence defans oyle olurda ilerisi boyle olur

emre-alper-holmen aslinda tam ersun hocanin istedigi ortasaha.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biraz zihin açalım, mevcut yabancı kuralından sonra Fenerbahçe'nin kadrosuna bakıyorum, 6+2+2'ye karşı çıkmalarına mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Kalede Volkan, Mert, Serkan var, bizde Muslera, Eray, Aykut, Ufuk. FB'nin yedek kalecileri daha iyi, Muslera - Volkan kıyasında geçen senenin etkisiyle Muslera öne çıkar. Volkan istikrarsızdı, sakatlığı var, ameliyat olmadı diye biliyorum, FB kaleci antrenörü hala aynı kişi. Burada avantaj bizde.

Stoper, Egemen, Bekir, Yobo, Alves'e karşılık Gökhan, Semih, Dany, Chedjou. 2 yabancı 2 Türk. Fenerbahçe'nin oynaması beklenilen isimleri Alves - Egemen, 6+2+2 olsa yedekte Yobo olabilirdi, şimdi Bekir olacak. Bekir için karar verilemiyor bir türlü, FB'de nasıl oynayabiliyor yeteneksiz diyen de var, Milli Takım'ın stoperi diyen de. Stoper 4'lülerinde hemen hemen bir eşitlik var, her açıdan.

Bekler, Gökhan, Hasan, Kadlec, (Orhan gitti diye biliyorum, Serdar ve Topuz olacak herhalde sağ bek yedekleri), karşılığı Eboue, Riera, Sabri, Hakan Balta. Burada avantaj Fenerbahçe'de, ama ne kadar büyük bir avantaj o konuda şüphem var, Gökhan ile Eboue formunu bulduğunda pek fark yok, tek fark Gökhan istikrarlı, Eboue canı isteyince oynuyor. Hatta bence Eboue hücum açısından bir tık önde. Yedekler açısından da aman aman bir fark yok. Solda Kadlec nasıl oynayacak bilinmiyor, bizim sol bekler vasat. Hakan - Hasan kıyası yapılıyor, yere göğe koyulamayan Hasan Ali geçen sene Ziegler'i kesemiyordu. Bu da küçük bir not.

Topal, S. Şahin, Alper, Meireles, Cristian, Emre, Salih, Topuz, Holmen, Recep Niyaz. Karşılığı Ceyhun, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Engin, Emre, Erman ve Melo veya transfer. Bu kısım karışık, tarz, devamlılık, süreklilik, verim gibi çok faktör var. Kim önde bilmiyorum ama bir uçurum yok. Fenerbahçe'nin daha dengeli gibi, ama bir Selçuk kadar etkili Türk yok, Emre sakatlanıyor çok fazla, performansı düşük, Alper olabilir gerçi aynı tarz değil ama yeni transfer, zaman lazım ona. Sneijder gibi bir oyuncusu da yok, Türk olarak öyle bir alternatif bulma şansları da yok. O açıdan bu yabancı olayı 10 numara konusunda Fenerbahçe'ye engel bence.

Kanatlarda, Stoch, Krasiç, Caner, Kuyt, bizde Amrabat zaman zaman Emre, Engin ve Erman olabilir, Kazım var, kanatsız oynuyoruz zaten. Stoch = Amrabat, birisi daha güçlü diğerinin de şutları daha etkili başka farkları yok. Krasic elde patladı, Caner de aynı Bekir gibi iyi mi kötü mü karar verilemiyor, iki takımda kanat olarak etkili oynayabilen bir tek Kuyt var, gerisi vasat kısacası.

Forvet, Sow ve Webo, muhtemelen Cardozo. Drogba, Elmander, Burak büyük ihtimalle de Umut gelecek yanlarına ve Elmander gidecek. Cardozo gelirse Webo tribünde kesin, Cardozo gelip Sow giderse Fenerbahçe için iyi mi olur kötü mü olur göreceli. Yedeğe koyacak Türk Forvet yok Fenerbahçe'de, Cenk veya Mevlüt deniyor, Webo kadar iş yaparlar mı şüpheli. Bizde Burak son 2 senenin gol kralı, şampiyonlar liginde takımı taşıdı, Drogba'yı tartışanla zaten futbol tartışmam. Burada da bir denge var.

Hem mevki hem de takım olarak bakınca mevcut yabancı sınırlaması nasıl Fenerbahçe'ye yarıyor, anlamıyorum, öne çıkan bir durum yok, Galatasaray çok daha güçlü olacaktı o açıdan iyi denilirse anlarım ama. Gidenler ve gelenler ile bu yazdıklarımın çoğu çöp olacak belki ama bir gerçek var yedek kulübeleri artık daha az etkili olacak, ilk 11'lere de bakınca geçen seneden çok da büyük bir fark yok. Biz Fatih Terim'le devam ediyoruz, Fenerbahçe'nin teknik direktörü de yeni, camia kaotik bir ortamda. Baskı Fenerbahçe'de daha fazla, sadece lig var, 2 senedir şampiyonluk gelmiyor, tek hedef şampiyonluk. Galatasaray 2. olsa şampiyonlar ligine direk gidecek.

Daha detaylı karşılaştırma yapmak isteyen olursa, okumaktan keyif alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

Fenerbahçe'de Milli Takım düzeyine yükselmiş oyuncular.
    Volkan
    Mert
    Gökhan
    Bekir
    Hasan Ali
    Egemen
    Serdar
    Caner
    Topal
    Selçuk
    Topuz
    Emre
    Alper

Salih, Recep, Erten genç oyuncular, genç düzeyde Milli takımdalar.
    Kaleci Serkan dışında Uluslararası tecrübesi olmayan Türk oyuncu yok.

Fenerbahçe'nin güvendiği nokta eldeki Türk oyuncuların ilk 11 için ideal düzeyde olmaları. Hücum hattını yabancılara bırakmış durumda yani şu yukarıdaki isimlerin yanına 3 tane kaliteli yabancı oyuncu ekle, Çok rahat bir şekilde bu ligde ilk 2'ye oynarsın. Şampiyonluk için yabancı sayısı ve kalitesini arttır kafi.

Tabi Fenerbahçe'nin 1 senedir alınmış durumda olan yabancı sınırlamasının değişmesi yönündeki karara itirazı kendi mevcut durumuyla alakalı bir durum değil, Diğer takımların durumlarıyla da alakalı bir şey değil. Altında farklı bir sebep yatıyor diye direniyor, bunu sen ben bilemeyiz.

Yoksa Fenerbahçe'de yabancı durumu şöyle böyle değil mevzu, Benim yukarıda saydığım isimlerin arasına Hücum alanına 2-3 Türk takviyesi daha yapın, yabancısız oynayarak bile bu ligde çekişirsiniz, sonuçta bu takıma ve bu düzeye gelmiş, transfer edilmiş oyuncular basit oyuncular değil, maharet bu oyuncuları oynatabilecek hocanın kalitesinde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transfer sezonu bitmeden veya takımlar tam bir kemiğe bürünmeden karşılaştırma yapmak sağlıklı olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baz aldığımız şey Milli Takımsa vay halimize.

Serdar piyasada yok, Selçuk Şahin eleştirilerin hedefi, Mehmet Topuz'da ciddi düşüş var, Bekir ve Caner istikrarlı değil. Kafadan 5 isim kalite açısından tartışılır. Emre devre arasında tekrar geldiğinde herkes gaza geldi, ne oynadı Emre, sakatlıktan oynayamadı zaten oynadığında da etki yaptığı maç sayısı 3'ü geçmez.

Recep fazla forma şansı bulamaz, Salih geçen sezonki kadar etkili olamayacak bence böyle düşünme sebebim Milli takım ile 2 farklı turnuvaya katılacak olması lazım. Dinlemedi hiç, üzerine sezona hazır olarak giremeyecek de. Alper de geldi, hatta Holmen de var.

Alper dışında hepsi geçen senede takımdalardı, Gökhan dışında hangisi bir Sow, Kuyt etkisi yaptı takıma ? Ayrıca Alves, Sow, Kuyt ve gelirse Cardozo banko oynayacak. Meireles'i kesmek kolay değil, etti 5 yabancı. Yedeğe bir isim al bu da hücuma dönük Stoch olsun diyelim. Mevcut Türk oyunculardan hangisi geriye düştüğün bir maçı çevirmeni sağlayacak kalitede. Bana Fenerbahçe'liler ellerindeki oyuncuları biraz abartıyormuş gibi geliyor, bu forumda net görüyorum bunu, Milli maçlarda Semih - Bekir kıyasında Bekir diyenler Fenerbahçe maçında adama demediğini bırakmıyor. Bir yandan bu güzel bir şey, Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım da yerli kalitesinden memnun olmaya devam eder umarım.

Fenerbahçe'nin yabancı sınırına tavrı zaten kadro ile alakalı değil, ben onu taraftarlar açısından söyledim. Kulübün tepki vermesinin 3 sebebi var, ben tek siz hepiniz, ben istedim zamanında olmadı şimdi de olmayacak, Uefa'dan gelen ceza, son sebepte sınırlama esnetilse veya kalksa Galatasaray yabancılara saldıracak, atıyorum bir Nani gelse Fenerbahçe'liler de yıldız istemeyecek mi ? Rekabet için muhakkak karşılığını vermesi gerekecek. Şimdi öyle değil, 12 numara aracılığıyla kamuoyu yoklaması yapılıyor zaten sürekli, sınırlamaya karşı olan Fenerbahçe'lilerin çoğu bile zafer kazanmış kadar seviniyor şu anda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

Bir oyuncu kaliteliyse kalitelidir. Bu formsuzdu bu yoktu deseydik zamanında Beşiktaş ve Fenerbahçe tarafından çöp tenekesine bırakılan Burak Yılmaz bugün ülkenin en pahalı oyuncusu olmazdı. Eğer o Burak Beşiktaş'a gidebilecek düzeye erişmişse demek ki onda birşeyler vardır, yazının en sonunda, formsuzluk durumlarını göze alarak yorum yapılacağını bildiğim için özellikle yazdım "Maharet bu oyuncuları oynatabilecek hocanın kalitesinde"

Fenerbahçelilerin oyuncularını kaliteli görmesi normal çünkü bu oyuncular zaten kaliteli. Üzerine milyon €'lar harcanmış ve belli bir düzeye çıkmış oyuncular. Aykut Kocaman antrenmanlara gram önem vermeyen bir hocaydı, 5'e 2, dar alanda kısa pas, lay lay lom kim ne derse desin, ben onun elinin altında kendi seviyesinin çok üstüne çıkan tek oyuncu görmedim ama onun elinin altında daha betere giden bir çok oyuncu oldu. Bu yüzden biraz daha umutluyum çünkü o yok. Ersun Yanal'ın daha önce çalıştırmış olduğu takımların direnç güçlerini hatırlayınca biraz daha umutluyum ama onu da zaman gösterecek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece geçen sene değil, son 3 sezona bakarak yazsak bile yine bence bir abartı söz konusu ama bu konular göreceli sonuçta. Bana göre bu yabancı sınırlamasından dolayı bazı oyuncular daha değerli geliyor insanlar, olması gerektiğinden kaliteli gözüküyorlar. Her takımda var böyle isimler, vasatlar ama yokluktan oynuyorlar.

Ersun Yanal kendi ekibiyle gelmedi diye biliyorum, eskilerden devam edenler var yanlışım yoksa. Ersun Yanal'ın bir dönem başarıları mevcuttu, saygı duyulacak işler yapıyordu, Milli Takım macerasından sonra vasatın biraz üzerinde seyrediyor. Milli Takım'da fena değildi aslında ama Hakan Şükür'e karşı olan tutumu ve üzerine Ersen Martin sevdasıyla bitirdi kendini. Aykut Kocaman'dan çok bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Bir de Ersun Yanal için bu forumda da yapılan bir geyik vardı, sezona iyi başlar takımları diye, şöyle bir bilgi gördüm bir kaç gün önce;
    Ersun Yanal takımları ilk 10 hafta çok iyidir, sonra düşer diyenler ve bunun üzerinden yazı yazanlar her kimse klişelerinde boğulabilirler.

Ersun Yanal: Bu sezon ilk 11 maçta 4 mağlubiyet, 2 beraberlik. Geçen sezon ilk 8 maçta 2 galibiyet. Trabzon 2007/2008 8 maçta 3 galibiyet.

Ersun Yanal: Manisa 2005/2006 ilk 10 maçta 2 galibiyet. Gençlerbirliği 2003/2004 ilk 4 maçta 3 mağlubiyet.

Ersun Yanal: Gençlerbirliği 2002/2003 lige 4/4'le giriş, sonrasında 6 maç galibiyet yok.

Sadece Trabzon 2008/2009 ve Manisa 2006/2007 üzerinden 15 senelik kariyere saçma sapan ithamlarda bulunup klişelerde yüzüyorlar. Pes.
    Bunu da paylaşmış olayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

Bence sen Fenerbahçe'yi gözünde küçümsüyorsun çünkü Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu kaos ortamı bu algıyı yaratıyor. Ama Fenerbahçe az biraz doğru yöneltilse başarı yolunda kafası daha rahat olacak çünkü benim gibi düşünenler ne kadar eleştirse de biliyoruz ki içeride sağlam bir kenetlenme var, ha deyince çözülmüyor. Oysa Galatasaray'a bakalım, geçen sene yenildiği maçların çoğunda kafadan kaos oluştu. Fatih Terim ve ekibinin yemediği ceza kalmadı, Hakemler ve Federasyondaki elemanlar ona karşı gevşek olmasa 34 maçın 20 tanesini tribünden izleyecek potansiyele sahip, hoş yanındaki yardımcılarının da bir farkı yok. Yönetimi 2 senedir bu ülkede dışarıdan sorunsuz ve problemsiz yönetilen tek yönetim kurulu olmasına rağmen kendi içinde sezon sonlarına doğru nasıl çatırdağını hepimiz gördük, hatta basın toplantısında bile Fatih Terim buna isyan etmişti.

Fenerbahçe'yi yönetenlerde biraz strateji varsa bunu iyi kullanır çünkü kırılgan bir potansiyele sahip rakibi biraz istikrar ve mücadele ile çok rahat ekarte edebilir. Yeter ki Aykut Kocaman dönemlerindeki gibi ligin ilk yarısından rakibe puan farkı verdirmesin.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçede çok gidecek isim olduğundan dolayı bu kıyaslama şuanda sağlıksız.

Kadroyu bir bütün olarak değerlendirmişsin orada hata oluyor bence. 11 için farklı 18 için farklı değerlendirmek gerek bence. bir de şu var: Mesela Volkan-Muslera. Muslera bence şuanda önde ama Fenerbahçe'nin Musleradan daha iyisini alma gibi bir niyeti yok. Çünkü; Volkan'ın belirli bir seviyesi var ve Fenerbahçe için en iyisi o. ya da mesela; alper-salih-emre-topal hattından yabancı oyuncu alarak daha iyi bir 3lü çıkabilir ama Fenerbahçe bunların seviyesini kabul ediyor. Daha iyi olabileceğini o da biliyor ama önceden açıklanan sınıra göre yapılan planlama yapılmış. geçmiş sezonda da aynı oyuncular vardı diyeceksen evet vardı ama geçmiş sezonda da yabancı sınırı vardı. bu oyuncular yine bu sınır yüzünden alındı ve onlarla devam edilecek.

Volkan-Kadlec-Alves-Egemen-GG-Topal-Emre-Salih(Alper)-Sow-Cardozo-Kuyt

Muslera-Riera-Chedjou-Semih-Eboue-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder-Drogba-Burak

Fenerbahçede Meireles giderse bu 11 oluyor. ki gitmese bile yine bu 11 olabilir. Çok fazla fark olacağını sanmıyorum. Ama Galatasaray'a gelecek olursak; şuanda 7 yabancı var ve basında sürekli kanat oyuncuları yazılıyor. Hakan-Riera pek fark olur mu bilmem ama Eboue'nin yerine Sabri'yi de koysan Hamit'i de koysan sırıtır bence. Aslında Galatasaray'ın yabancı sorunu basında sürekli söylenen kanat oyuncusu yüzünden oluşuyor. Gelecek bir kanat oyuncusuyla 8 olacak(büyük ihtimal hamit kesik yer) Oysa Fenerbahçe kulübeye bile yabancı oturtabilir.

Caner var bir de. skora direkt etki edebiliyor sonradan girdiği maçlarda. Onun sayesinde Benficayı içerde yendik. iki kulüp açısından bakıyorum. yedek olarak daha iyi Türk yok bence. ya da kulübede Yobo yerine Bekir'i tercih ederim. Hasan-Topuz-Bekir-Mert-Salih-Caner-Webo şeklinde de bence gayet etkili bir kulübe çıkarabiliyor Fenerbahçe.

Dediğim gibi transfer dönemi bitmeden bu değerlendirmeler pek sağlıklı değil aslında.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım ile 98 yılından itibaren çağ atladığı iddia edilen bir Fenerbahçe var, Şampiyonluk sayılarına bakıyorum öndeyiz, Türkiye'deki bütün kupalarda öndeyiz hatta üstüne 2 tane de Avrupa Kupası var. 3 Temmuz öncesinde de son dakikada kaçan şampiyonluklar var, yaşanılan travmalar var.

Fatih Terim'in ceza aldığı maçlar yenildiğimiz maçlar değil, geriye düştüğümüz maçlar. Az da bir ceza almadı zaten, kaldı ki tepkilerinde haklıydı ama tepki verme şekli yanlıştı. Tribünde izlediğinde de sonuç değişmiyor bir de işin o tarafı var. Yönetim o dönemin şartlarında her kesimden adam alınarak oluşturuldu, tam kaos ortamı vardı, birleştirici bir tutum sergiledi Ünal Aysal, geçici bir süreçti, sonuçta da istediğini yaptı, kendi düşüncesine uygun isimlerle yeni yönetimini belirledi. Bu da onun doğal hakkı zaten. Senin kenetlenme diye bahsettiğin şey yönetim açısındansa Aziz Yıldırım zaten tek adam onun gibi düşünmeyi yönetimi bırak camia da barındırmıyor, kenetleme tabii olacak. Taraftar açısından diyorsan, FB ve GS taraftarı kıyasında bir fark göremiyorum.

Fenerbahçe'yi küçümsediğim yok, sadece yerli oyuncularımız çok iyi söylemini gerçekçi görmüyorum. Bu sene şampiyonluk geçen seneye göre daha çekişmeli geçer, Ersun Yanal'a neredeyse herkes destek, kadro iyi, Avrupa derdi de yok, cezaya Ersun Yanal'ın çok üzüldüğünü sanmıyorum zaten ŞL'den elense gruplara kalamasa sezona 1-0 geride başlayacaktı, o yükü de kalktı.

Göreceğiz eğriyi doğruyu..

@benbenim

Basında yazılanları boşver, onlar sınırlama değişirse mantığıyla düşünülmüş veya ortaya atılmış isimler. Bu saatten sonra yabancı kanat oyuncusu alınacağına ihtimal vermiyor. Bir de Fenerbahçe'de kim gidecek, Krasic, Sezer, Semih başka kim gidecek ve Cardozo dışında başka biri gelecek mi ? Bu da önemli tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

salih yeni sezonda 10 numarayı giyebilirmiş. her ne kadar baskı altına alacağını düşünsem de, özgüven de verebilir.
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    salih yeni sezonda 10 numarayı giyebilirmiş. her ne kadar baskı altına alacağını düşünsem de, özgüven de verebilir.
    Keşke Salih'i satsak ta Avrupa'da iyi bir takıma gitse, bizde yazık olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence ersun hocayla daha iyi olacak...
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bence ersun hocayla daha iyi olacak...
    Oyuncunun daha iyi olacağından benim de şüphem yok. Fakat Türkiye'de kalırsa maksimum noktaya çıkamaz. Ve şu an takımda çok fazla orta saha olduğu için hakettiği kadar forma şansı bulamayacak. Eğer FB açısından düşünürsek tabiki gitmesin ama Salih açısından bakınca gitmesi daha hayırlı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salih'in Türk olması bile bir şanssızlıktır bana göre.

Çünkü ne kadar gelişirse gelişsin hep kariyerinde Milli takım bazında turnuvalar, kupalar eksik olacak. Bu yönden üzülüyorum Salih adına çok seviyorum çünkü kendisini umarım iyi yerlere gelir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow," diye başlayan ve her sezon rastladığımız bir durum. Neden sezon öncesinde takımın yabancı oyuncuları takım çalışmalarına 3-4 hafta sonradan katılmak zorunda ? Siz Ronaldo'nun Real Madrid'in yaz kampına 3-4 hafta sonra katıldığını, Messi'nin yaz kampını ektiğini gördünüz mü ?

Neredeyse her sezon aynı terane. Türk oyuncuların suçu günahı ne ? Veya Webo, Holmen gibi yıldız statüsünde olmayan oyuncuların ? Ağababalarının takımda yeri garanti diye kafalarına göre takılıyorlar ve biz buna her sezon müsaade ediyoruz, Sonra büyük kulübüz diye geçinirler...
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o saydigin oyuncular sezonu daha gec kapatmislardi sanirim. haziranin 10u gibi milli maclarda oynadilar. o yuzden rotarli olabilir gelisleri. yanlis biliyorsam duzeltin. raul icin eminim ama digerlerinden emin degilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Yok abi, bizim Türk Milli Takımının da sezon sonunda kampı maçları yok muydu ? Uluslararası takvimde Milli Maçlar zaten aynı dönemlerde yapılır. Türk oyuncuların tamamı kampta beyfendiler yok. 2-3 sene önce hatırlarım Uruguay Konferedasyonda mücadele etmiş, Suarez kendi takımına 3 hafta izinden sonra katılırken Lugano 6 hafta sonra bizde çalışmalara başlamıştı, bu yüzden dedim ya takımda yıldız statüsünde bulunan oyunculara biraz fazla müsahama gösteriyoruz. Hele ki o isimler arasında geçen sezonun yarısında üstün gayretleriyle sezonun yarısını yatarak geçiren Meireles varsa 2 defa düşünmek gerek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR

Yok abi, bizim Türk Milli Takımının da sezon sonunda kampı maçları yok muydu ? Uluslararası takvimde Milli Maçlar zaten aynı dönemlerde yapılır. Türk oyuncuların tamamı kampta beyfendiler yok. 2-3 sene önce hatırlarım Uruguay Konferedasyonda mücadele etmiş, Suarez kendi takımına 3 hafta izinden sonra katılırken Lugano 6 hafta sonra bizde çalışmalara başlamıştı, bu yüzden dedim ya takımda yıldız statüsünde bulunan oyunculara biraz fazla müsahama gösteriyoruz. Hele ki o isimler arasında geçen sezonun yarısında üstün gayretleriyle sezonun yarısını yatarak geçiren Meireles varsa 2 defa düşünmek gerek.
    Ben oyuncunun performansına bakarım. Erken çalışmalara başlayanlardan fazla ise performansı umrumda olmaz kaç gün, kaç hafta fazladan tatil yaptığı. Çünkü benim için önemli olan takımın başarısıdır ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@CRaCPoT

Futbolcular arasında ayrı gayrı yapılması takımdaşlık ruhunu düşürür. Hani nasıl sözleşmede tavan fiyatını 2 800 olarak belirleyip bir denge üzerine kurmaya çalışıyorsan bu da öyle olmalı. Ama ben adım gibi eminim ki bu imtiyazların hepsi sözleşmeler imzalanırken verilen şeyler, daha fazla tatil hakkı, daha fazla musahama gösterme vs. Bu da bizim aslında yurt dışından bakınca pek de büyük kulüp olmadığımızı gösterir. Meireles geçen sezon neyi yaptı da fazla tatili haketti ? ha tabi Galatasaray maçında durduk yere yaptığı hareketten dolayı 4-5 maç fazladan ceza alarak sezonun ilk yarısında yine uyumayı tercih edeceği için geç gelmesi doğaldır diyolarsa ayrı, O adam bu disiplin anlayışımızla daha çok canımızı yakar.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bizim takımın son 3 yılda ki halini çok güzel açıklamış hoca

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam 3 senede sanki 6-7 yıl yaşlandı. İlk geldiği günkü fotolarda saçlarında ak yoktu.

Bu arada sakalda yakışmış, tarz olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hacı Aykut

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

BREZİLYALI ORTASAHA ERSUN YANAL ' IN GÖZDESİ OLDU

Geçmiş olsun arkadaşlar