Naber tayfa.
Naber tayfa.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
doluşun..![]()
Günaydın TSİ.
2 saat daha FM10 oynayıp Bursa yollarına düşeceğim tekrar![]()
Daha doyamadan ayrılmak kötü olacak FM10'a.
İnsan bi haber verir İstanbul'da olduğunu.Raşit'ede söyler 3 lü olarak mini bir Kartal buluşması yapardık..![]()
So what?
Saike
Günaydınlar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Neyse bir daha ki sefere artık.Okul iyi gidiyorda çok çalışmak zorunda olmak sıkmaya başladı.Bende daha önceden böyle düzenli çalışmaya alışık olmadığım için bünye bir süre sonra zorlanmaya başladı haliyle..
Ulaşım sıkıntısı yok.Tek otobüsle (132) 1 saat giderken,45 dakika dönerken gidip geliyorum.Aslında biliyorum bu zaman zarfı çok uzun bir süre değil İstanbul şartlarında ama Antalya'da böyle şeyler yaşamadığım için sıkılıyorum valla.Oturabildiğim zamanlar genelde yatıyorum zaten.
Bazen arkadaşlarla beraber biniyoruz.Onlarla muhabbet felan..Yoksa hiç çekilmiyor valla..
![]()
So what?
Saike
Ben de senin gibiyim çalışma konusundaBünye alışık değil düzenli çalışmaya.
Eve gelince tekrar yapmazsam unutuveriyorum. Tıpta böyle bir şey oluyormuş demekAma ezber konusunda fazla sıkıntı çekmiyorum. Kemikleri 2 günde ezberledim -ayak kemikleri hariç
-
![]()
Bizdede ezber çok.Kelimenin anlamını,tonunu,nasıl yazdığını felan ezberliyoruz.İlk başlarda iyiyde günde 20 kelime felan olunca kasmaya başladı haliyle.Birde eskileri unutmamak için tekrar lazım..Ayrıca sen sayısal değilmisin? Hemde tıp fakültesi kazanmışsın.Nasıl alışık değilsin çalışmaya?![]()
So what?
Saike
ÖSS'ye Şubatta çalışmaya başlayan bir insanım şahsen![]()
Eve gelip FM oynuyordum paso. Sonra dedim bu böyle olmayacak, ben yurda gidiyom. Yurtta kaldım adam gibi çalıştım
Şimdi vize-final zamanlarında beni kabul edecek yurt var mı acep
Şaka bir yana eve gelince tekrar etmezsem unutuyorum. Hatta gece yatmadan önce birkaç şeye bakıyorum hemen yatıyorum. Sabah kalkınca ezberlemiş oluyorum
Yatarken radyo dinlemeyi de bıraktım artık. Sabah dinlenmiş olarak kalamıyorum radyo dinleyince.
Sizin okul neresiydi arkadaşlar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Oyunu hala alamadım varya delirmek üzereyim İzmir'de,Konak'ta oyun hala yok..
Forum sayfası eski düzene dönmüş.Gözüme bir acayip geldi valla.Neyse alışırız zamanla.Bir önceki halinede zamanla alışmıştık..
So what?
Saike
Eski düzen derken ? Bir fark göremedim henüz![]()
Selamlar ...
(/s)
Selamlar Umut abi özlemişiz seni..
Bendede geniş ve böyle daha iyi gibi. Tam bir forum olmuş..
Herkese iyi akşamlar.
Msn adresim değişti;
[email protected] oldu. Konuşmak isteyen eklesin.![]()
Evet bu daha güzel![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Selamlar...
Selamlar,ne kadar berbat bir gün ya dershane sınavına gideceğim daha.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Liseye gitmiyo musun Oğuz ?
Hadi iyi geceler...
iyi geceler ...
Selam.Şimdi maçtan geliyorum.3.Lige kadın hakem vermişler hakem maçı kaldıramadı.Yazıktır ya milleti günaha sokuyorlar.Bide kavga çıktı 3 oyuncu kırmızı kart gördü ortalık hepten karıştı.Sonuç Gene her türlü kaybeden kim Bafra.Gerçi hakemide es geçmemek lazım kadın kaldıramadı maçı.
Kariyer açtım uzun zamandan sonra ilk defa beylerOnay bekliyorum
![]()
Çok kötü hasta oldum okula gidemicembirazdan yatıcam ztn dmin kalktım ama
![]()
Futbolcu Bilgileri